5 participanți
Kara para ask 8
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°353
Re: Kara para ask 8
Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°354
Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://lyricstranslate.com/ro/kad-mi-dodjes-ti-when-you-come-me.html
When you come to me
http://lyricstranslate.com/ro/kad-mi-dodjes-ti-when-you-come-me.html#ixzz3oTQs4hrxAs the fearful night falls, you are not here by my side,
While I need you like a poet needs his pain.
In my heart, the cold, the winter
On my lips , only your name
And I'm only waiting for the day you'll come to me!
And when you come to me, and bring back the smile on my face
All the pain and worry of my life will pass.
In the sleepless nights I'm calling for you,
to come to me and so that we could start our peaceful life together.
My days are endless, and my nights are filled with you in my dreams,
And I'm only waiting for the day you'll come to me.
And when you come to me, and bring back the smile on my face
All the pain and worry of my life will pass.
In the sleepless nights I'm calling for you,
to come to me and like everyone else we start our peaceful life together
- Mesaj n°358
Clipuri noi!!!!
http://lyricstranslate.com/ro/vezi-me-za-sebe-leaga-ma-de-tine.html
http://lyricstranslate.com/ro/vezi-me-za-sebe-leaga-ma-de-tine.html#ixzz3oXGkqYIw
Leagă-mă de tine
Pe veci al tău, iscălesc
Accept orice nebunie,
Închide-mă și aruncă cheia,
Ca să nu mai poată nimeni intra.
Condamnat la o sută de ani
de iubirea ta, e prea puțin
Voi fi scutul tău de oțel,
Ricoșeu pentru tot.
Lasă-mă să semnez,
Eu sunt cel mai vinovat de dragoste.
Refren:
Leagă-mă de tine cu buzele,
Leagă-mă pentru un milion de ani,
Leagă-mă, oricum n-am unde să merg,
Sunt prizonier în inima ta.
Leagă-mă de tine cu mâinile,
leagă-mă pentru un milion de ani,
Să fiu interzis întregii lumi,
căci sunt prizonier în inima ta.
Închide-mă și aruncă cheia,
ca să nu mai poată nimeni intra.
Condamnat la o sută de ani
de iubirea ta, e prea puțin.
Dă-mi să semnez,
Eu sunt cel mai vinovat de dragoste.
Leagă-mă de tine cu buzele,
Leagă-mă pentru un milion de ani,
Leagă-mă, oricum n-am unde să merg,
Sunt prizonier în inima ta.
Pe veci al tău, iscălesc
Accept orice nebunie.
- Mesaj n°360
" Mimozele", cu gandul la noi proiecte...
http://www.sacitaslan.com/unlu-senaristlerden-konusulacak-aciklama-haberi-248830
http://www.sacitaslan.com/unlu-senaristlerden-konusulacak-aciklama-haberi-248830
'Love bani negri "și" teren de "serie de rămas bun de la ecran, dar efectul nu este încă peste.
Potrivit știri în seara și scenarii, precum și scenaristul filmelor din atenția distributie Sema Ergenekon cu acțiune Canpolat noi proiecte stârnit deja un mare curiozitate. Multe cărți publicate de doi conturilor de social media, a fost adepți excitat. Proiecte noi sau o carte va fi adaptarea la întrebarea în minte că bilateral, a clarificat problema. Canpolat, "Eu nu consider adaptare, cel puțin spune-mi, până când, va", a spus el caz Sema Ergenekon este "Cărți ne place să găsim propria noastră poveste au spus că citesc doar iubesc", aexplicat.
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°361
GIULIA a scris:" Mimozele", cu gandul la noi proiecte...
Poate se mai gândesc la noi proiecte , pentru că cele vechi sunt tare slabe. Dar au fost elogiate de toată lumea , așa că vor continua cu acelaș stil. Eu voi ocoli serialele făcute după scenariile lor , cum ar fi Karaday , Trandafirul negru , etc . Nu voi ocoli KPA , pentru că mi-e dor de actori și in mod deosebit de cuplul ENTU , cel mai minunat cuplu de actori !
- Mesaj n°362
geta
GIULIA a scris:" Mimozele", cu gandul la noi proiecte...Poate se mai gândesc la noi proiecte , pentru că cele vechi sunt tare slabe. Dar au fost elogiate de toată lumea , așa că vor continua cu acelaș stil. Eu voi ocoli serialele făcute după scenariile lor , cum ar fi Karaday , Trandafirul negru , etc . Nu voi ocoli KPA , pentru că mi-e dor de actori și in mod deosebit de cuplul ENTU , cel mai minunat cuplu de actori !
" Pasarea malai viseaza, si calicul praznic"
Succesul KPA s-a datorat 100% Tubei si lui Engin!!
- Mesaj n°365
Noapte bună.
- Mesaj n°370
- Mesaj n°372
Ne lipsește Maria . N-ar fi suportat toate comentariile legate de Tuba , mă refer la cele răuvoitoare . Până la urma , KPA s-a terminat . Tuba și Engin își văd fiecare de carierele și viețile lor. Nu pricep de ce trebuie comparată Tuba cu Beren , cu Berguzar , cu Sarikaya și cu alte partenere ale lui Engin. Noi nu l-am comparat pe Engin cu Cansel , cu Bulent sau cu Baiazid . Ba există o universală care întreabă ironic ” cum adică , Tuba nu e compatibilă cel mai mult cu Yldirim ??” . Normal că ironizează , pentru că muratele nu știu nimic altceva decât să bată cu barosul la temelia carierei Tubei , ca s-o dărâme .
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°373
geta a scris:Ne lipsește Maria . N-ar fi suportat toate comentariile legate de Tuba , mă refer la cele răuvoitoare . Până la urma , KPA s-a terminat . Tuba și Engin își văd fiecare de carierele și viețile lor. Nu pricep de ce trebuie comparată Tuba cu Beren , cu Berguzar , cu Sarikaya și cu alte partenere ale lui Engin. Noi nu l-am comparat pe Engin cu Cansel , cu Bulent sau cu Baiazid . Ba există o universală care întreabă ironic ” cum adică , Tuba nu e compatibilă cel mai mult cu Yldirim ??” . Normal că ironizează , pentru că muratele nu știu nimic altceva decât să bată cu barosul la temelia carierei Tubei , ca s-o dărâme .
Asa e le-a ironizat pe cele care sunt fane Murat! Ei acu fanele cred ca sunt si suparate ca s-a dat sentinta cu drogurile" 10 luni de inchisoare si control judiciar 5 ani. Kenan,Murat ,Erkan si altii si zic ca au scapat ieftin pentru ca in Turcia pedepsele sunt mult mai mari. Nu ca le-as dori raul oricum si l-au facut singuri. Nu stiu cum va mai merge cariera lor de aici inainte asa ca sansele ca Tuba sa mai joace cu Murat s-au redus la 0.
- Mesaj n°374
auroracosma a scris:geta a scris:Ne lipsește Maria . N-ar fi suportat toate comentariile legate de Tuba , mă refer la cele răuvoitoare . Până la urma , KPA s-a terminat . Tuba și Engin își văd fiecare de carierele și viețile lor. Nu pricep de ce trebuie comparată Tuba cu Beren , cu Berguzar , cu Sarikaya și cu alte partenere ale lui Engin. Noi nu l-am comparat pe Engin cu Cansel , cu Bulent sau cu Baiazid . Ba există o universală care întreabă ironic ” cum adică , Tuba nu e compatibilă cel mai mult cu Yldirim ??” . Normal că ironizează , pentru că muratele nu știu nimic altceva decât să bată cu barosul la temelia carierei Tubei , ca s-o dărâme .
Asa e le-a ironizat pe cele care sunt fane Murat! Ei acu fanele cred ca sunt si suparate ca s-a dat sentinta cu drogurile" 10 luni de inchisoare si control judiciar 5 ani. Kenan,Murat ,Erkan si altii si zic ca au scapat ieftin pentru ca in Turcia pedepsele sunt mult mai mari. Nu ca le-as dori raul oricum si l-au facut singuri. Nu stiu cum va mai merge cariera lor de aici inainte asa ca sansele ca Tuba sa mai joace cu Murat s-au redus la 0.
Cu sau fara puscarie, oricum sansa lui Murat de a mai juca vreodata cu Tuba era zero ( datorita comportamentului lui marlanesc atat pe durata filmarilor Asi, cat si dupa)
In privinta temeliei carierei Tubei, ea e deja foarte bine consolidata, niciun baros al universalelor sau a muratelor nu-i pot clinti nici macar un fir de par!
Tuba a progresat de la un rol la altul, familia, Onur fiindu-i un sprijin solid!!
- Mesaj n°375