5 participanți
Kara para ask 8
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°380
Re: Kara para ask 8
Bună dimineața. Clipul acesta a mai fost , dar e tare frumos.
- Mesaj n°381
Dora și Weta sunt cele mai bune realizatoare de clipuri KPA . Părerea mea.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°385
Noooooooooooooou!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°389
Bună dimineața.
- Mesaj n°391
remember ......
- Mesaj n°393
Nooooooooooou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°396
Buna seara sunt cei mai frumosi si in<civil>! Poate sunt eu subiectiva dar sunt convinsa ca aceasta frumusete este insotita de inteligenta,cultura si o educatie foarte solida. Poate alti actori or fi mai frumosi ca Engin , cu muschi, blonzi fitosi dar care nu imi inspira nimic. Din acest motiv nu ma voi uita la Kara Sevda ci la Hatirla Gonul.Eu nu tin sa vad actori care zambesc non stop cu sau fara motiv. Il prefer pe Onur in rol de pshiopat. Multe persoane au zis ca Engin in BBO era foarte urat. Poate o fi impus rolul sa arate asa mai provincial si cocalar,dar talentul cu care a jucat rolul e cam greu de egalat. Engin ,Halit, au creat roluri legendare ,Onur se pregateste cu mare talent si sper succes!GIULIA a scris:
- Mesaj n°397
auroracosma a scris:
Buna seara sunt cei mai frumosi si in<civil>! Poate sunt eu subiectiva dar sunt convinsa ca aceasta frumusete este insotita de inteligenta,cultura si o educatie foarte solida. Poate alti actori or fi mai frumosi ca Engin , cu muschi, blonzi fitosi dar care nu imi inspira nimic. Din acest motiv nu ma voi uita la Kara Sevda ci la Hatirla Gonul.Eu nu tin sa vad actori care zambesc non stop cu sau fara motiv. Il prefer pe Onur in rol de pshiopat. Multe persoane au zis ca Engin in BBO era foarte urat. Poate o fi impus rolul sa arate asa mai provincial si cocalar,dar talentul cu care a jucat rolul e cam greu de egalat. Engin ,Halit, au creat roluri legendare ,Onur se pregateste cu mare talent si sper succes!
Aurora, nu esti informata: Onur nu se pregateste, el este deja pregatit, el e un actor cu studii in domeniu, a luat premii pt roluri grele ( nu pt roluri de amorez)!
http://www.imdb.com/name/nm2380484/bio
https://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Saylak
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°398
GIULIA a scris:auroracosma a scris:
Buna seara sunt cei mai frumosi si in<civil>! Poate sunt eu subiectiva dar sunt convinsa ca aceasta frumusete este insotita de inteligenta,cultura si o educatie foarte solida. Poate alti actori or fi mai frumosi ca Engin , cu muschi, blonzi fitosi dar care nu imi inspira nimic. Din acest motiv nu ma voi uita la Kara Sevda ci la Hatirla Gonul.Eu nu tin sa vad actori care zambesc non stop cu sau fara motiv. Il prefer pe Onur in rol de pshiopat. Multe persoane au zis ca Engin in BBO era foarte urat. Poate o fi impus rolul sa arate asa mai provincial si cocalar,dar talentul cu care a jucat rolul e cam greu de egalat. Engin ,Halit, au creat roluri legendare ,Onur se pregateste cu mare talent si sper succes!Aurora, nu esti informata: Onur nu se pregateste, el este deja pregatit, el e un actor cu studii in domeniu, a luat premii pt roluri grele ( nu pt roluri de amorez)!
cred ca m-ai inteles gresit! Eu nu am contestat talentul lui Onur ,dimpotriva! Stiu filme unde a fost extraordinar dar eu acum m-am referit la seriale.si in special la rolul sau din Hatirla pe care sper sa il faca memorabil , a fost doar un episod de aceea am zis< se pregateste> ! Nu l-am considerat un amorez nici o clipa si sper ca ai inteles ca actorii mei preferati Engin si Halit nu fac parte din categoria asta! Daca rolul din Hatirla va fi scris la fel de bine in continuare, Onur are ocazia sa faca un rol memorabil intr-un serial ,nu numai in filme! Si cred ca este primul rol cu adevarat consistent intr-un serial.!http://www.imdb.com/name/nm2380484/bio
- Mesaj n°399
auroracosma a scris:GIULIA a scris:auroracosma a scris:
Buna seara sunt cei mai frumosi si in<civil>! Poate sunt eu subiectiva dar sunt convinsa ca aceasta frumusete este insotita de inteligenta,cultura si o educatie foarte solida. Poate alti actori or fi mai frumosi ca Engin , cu muschi, blonzi fitosi dar care nu imi inspira nimic. Din acest motiv nu ma voi uita la Kara Sevda ci la Hatirla Gonul.Eu nu tin sa vad actori care zambesc non stop cu sau fara motiv. Il prefer pe Onur in rol de pshiopat. Multe persoane au zis ca Engin in BBO era foarte urat. Poate o fi impus rolul sa arate asa mai provincial si cocalar,dar talentul cu care a jucat rolul e cam greu de egalat. Engin ,Halit, au creat roluri legendare ,Onur se pregateste cu mare talent si sper succes!Aurora, nu esti informata: Onur nu se pregateste, el este deja pregatit, el e un actor cu studii in domeniu, a luat premii pt roluri grele ( nu pt roluri de amorez)!
cred ca m-ai inteles gresit! Eu nu am contestat talentul lui Onur ,dimpotriva! Stiu filme unde a fost extraordinar dar eu acum m-am referit la seriale.si in special la rolul sau din Hatirla pe care sper sa il faca memorabil , a fost doar un episod de aceea am zis< se pregateste> ! Nu l-am considerat un amorez nici o clipa si sper ca ai inteles ca actorii mei preferati Engin si Halit nu fac parte din categoria asta! Daca rolul din Hatirla va fi scris la fel de bine in continuare, Onur are ocazia sa faca un rol memorabil intr-un serial ,nu numai in filme! Si cred ca este primul rol cu adevarat consistent intr-un serial.!http://www.imdb.com/name/nm2380484/bio
Acuma, fiind serial, audienta mai depinde si de gustul turcilor in materie de seriale...
- Mesaj n°400