am deschis si la KPA
+3
daniela69ize
GIULIA
geta
7 participanți
Kara para ask 2
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°1
Kara para ask 2
am deschis si la KPA
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°2
Re: Kara para ask 2
geta a scris:
am deschis si la KPA
E posibil ca de asta mergea prost forumul, sa erau prea multe postari pe topic...
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
http://www.ecanlitvizle.gen.tr/atv-canli-izle/
http://www.bedavacanlitvizle.org/atv-hd-izle/
http://www.hdtvizle.com/12-atv-canli-hd-izle.html
http://www.etvizler.com/2012/09/atv-canli-izle.html
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Oct 02, 2014 1:11 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°3
nu cred .... cred ca face el figuri. Acum nu stiu de unde mi-a ales fontul asta inclinat, de exemplu ...GIULIA a scris:E posibil ca de asta mergea prost forumul, sa erau prea multe postari pe topic...
daniela69ize- Mesaje : 434
Data de înscriere : 11/08/2014
- Mesaj n°8
[img][/img]
BUNA DIMINEATA
ABIA ASTEPT SA VAD CU TRADUCERE!
BUNA DIMINEATA
- Mesaj n°9
daniela69ize a scris:
BUNA DIMINEATA
Buna dimineata !
Subtitrate!!
- Mesaj n°10
Excelente , multumim Giulia ca le-ai adus . Acum plec si ne " vedem" mai tarziu.
- Mesaj n°11
geta a scris:Excelente , multumim Giulia ca le-ai adus . Acum plec si ne " vedem" mai tarziu.
Greseala de regie si montaj:
http://www.ranini.tv/ozet/1483/kara-para-ask/kara-para-ask-herkesin-sesini-kisabilirsin-ama-vicdaninin-asla
Negru Dragoste Bani: Puteți dezactiva toată lumea, dar conștiința nu!
Conștiința, chiar în momentul în care crezi tu opri țiuit în urechi este o povară a început uneori. Dacă vă confruntați de ani lumea asta cu siguranță se poate auzi vocea conștiinței de dragul poporului merg. Această secțiune de conștiință martor la modul de a schimba viețile oamenilor. Secțiunea anterioară, multe din viața personajului fost întoarsă cu susul în jos și partea de sus a multora dintre viețile lor sunt mai bune decât aurul ar fi fost fericit să văd că. Cu toate acestea, în această secțiune, Hussein este încercarea de a aduce împreună mulți ani de viața lor și să se ocupe cu amestecarea celor două viața cu susul în jos, în timp ce șase atat in viata, a început să se poală peste sarcinile grele. Pe de o parte, ca și cum ar fi fost tatăl lui a crescut la o parte din treburile murdare fratelui său sa răspândit în noroi.
Hussein a fost confuz cu privire la ce m-am gândit de aceste lucruri. Această parte din răspunsul la asta, cred ca avem un pic. Având în vedere Hussein, tatăl de fier în kahvahane brusc forțat să se uite la uciderea unei ființe umane cu familia. Crescând, fratele său a fost, de asemenea, un tată. Fratele lui a amânat propria viață, astfel încât atinge visele lor. Fratele lui stăteau în picioare în viața lor, atunci când începe să yaslanacakk înapoi acum ușurat și complet, femeia a recunoscut în timpul unui eveniment. A căzut în dragoste cu el. Cu toate acestea, această femeie a fost criminalul. Chiar dacă el vrea să trăiască viața lui a avut acum o șansă de a alege o cale care Hussein și femeile salvat de la crimă. Au salvat salvarea abătut de pe calea întunecată. Dar asta e viata, cum ar fi Marea Neagra, de la care avem lucruri moduri greșite de a obține înapoi a doua zi vine. Sibel noapte din 12 martie care a dus la șeful de viață Hussein, care de multe ori da înapoi ce a furat a fost un indiciu că e timpul să vină.
Această secvență de fiecare dată când mă uit pentru Jennifer și Omar și m-am trezit fermecat de Hussein. Această secțiune a fost din nou cel mai de succes jucător Burak Tamdoğan. El acționează cum arata cu o singură mână, și regretul că, în sine, ar putea fi administrat în același timp, preocupat. Mai ales pentru Omar cântând cântece populare la domiciliu că nu există nici o plângând. Dacă e mai mult ca scenele dintr-o cerere ATV donație de tesut. Hussein Ali, în ciuda a tot ceea ce a salva pe fratele său a încercat să reducă la tăcere aeronave cu Amir, deoarece ecou în urechile lui vocea conștiinței. Cu toate acestea, munca trecut a dat peste cap atât de mult cu utilizarea de diamante de plata Tayyar Hussein, legat brațele. Conștiința lui Hussein, mi-e teamă că va fi ucis.
În anumite perioade din viața mea am întâlnit următoarea acord: "Nu m-ai. Nu poate avea un viitor împreună. "Când am auzit tot rebeliune mea", dar nu stii ce sa se astepte de la proces? "A fost.
Această secțiune Sami cu flashback-uri, (averi Susan Miller, în măsura în care capacitatea de a elimina piatra folosind) Elif și am scris un viitor insurgență pe ecran în aceleași strigat "încercări nu știu!"
Este o secvență de două lucruri este în contradicție cu mass-media sociale secțiuni hashtag se uită. Această secțiune Elif Umar se el încătușat de a vorbi, dar lucrurile intermitent amuzant, romantic, în scena cu toate că încă nu a fost ceea ce ne-am așteptat. Omar a încercat să înțeleagă toată această secțiune, "De ce de fiecare dată când deschid inima mea, Elif tu nu esti acolo?" A fost inutil să ne așteptăm răspunsuri concrete din ochii Elif Elif pentru că tot ceea ce mi-a fost oricum spus. O stație, nu a fost de ajuns să se uite. Dar Omar a mers un pas mai departe și "de fiecare dată când deschid inima mea pentru tine Am cu minciunile tale", a spus el. Dar întrebarea în sine a fost un moment s-au oprit. Chiar a tratează perfectă pentru această iubire Omar Elif acuză în mod constant pentru că a mințit? Omar a uitat, Elif declarat sincer dragostea lui să vină de fiecare dată, Omar a fost dus înapoi la teama și încrederea în sine, care după ce mă întorc la Elif. Dragostea se află timpul pierdut este periculos.
Elif ne-a reamintit, "este cel mai mare păcat de aroganță." El. Omar uita că trebuie să fi fost foarte sigur pe el a început să meargă la bordul aeronavei. Avion făcut o greșeală pentru că el a fost atât de sigur a redus garda lor și nu a putut scăpa de la a face greseli. Evenimentul care se găsește fiecare indiciu "exactă" rezolvă atât de sigur că Omar, brațele aeronava nu a fost capabil să prezică cât de mult ar putea fi. Evident, mi-ar fi ghicit. Seria de intrigi trecut în secvența de reacție. Oricine se poate conecta la Procurorul însuși ocupat Istanbul Tayyar de ce nu? Tayyar dacă să joace șah cu el și a arătat-o și Omar Hussein. Ambii apucat de gât, indiferent de cât de tıslas unghiile, dacă acestea sunt, de asemenea, în zadar. Tayyar a fost câștigătorul de acum. Ambele vor fi din nou, precum Elif.
Așa cum am spus în analiza mea de la capitolul 17 din Lotus și textul acestui mariaj religios-mi spuneți dacă există evenimente care înțelege. Textul a fost o astfel de persoană ce să caute? Am înțeles că în dragoste. Am înțeles că vrea să se răzbune, dar căsătoria ei să se căsătorească cu imamul Nilufer Ce se adaugă la scenariul? Ceea ce ne dă de progresul povestea? Textul a convinge Lotus a început să spună propria lui viață. Full spus, "Fiul meu va spune Tayyar acum." Nu, am menționat numele de Tayyare psihopat fără un indiciu de ce care contine textul ascultat povestea ei. Ai nevoie de ea să se căsătorească cu Lotus? Nu cred. Cred cu Elif Umar în următoarele secțiuni de text care va salva Tayyar răzbunare.
Pelin și Anil au fost un cuplu foarte frumos. A început să fie foarte plăcută pentru a viziona. Spre deosebire de Omar, bântuie dragoste la primul obstacol în Arta, a ales să urmeze o strategie diferită înainte de a fi prea târziu. Pelin nu va fi atât de ușor de a sparge zidurile cursului. Deși era de secțiunea anterioară, palmă Pelin încerca să înțeleagă ceea ce doresc. Cel puțin spune nu la un joc de Arda. Arda Pelini înseamnă cu adevărat a cunoscut o femeie să se îndrăgostească de o femeie este cu totul nou. Schimba complet răspunsul știu deja, nu te poți aștepta niciun răspuns. Aceasta a fost starea de spirit, precum și patruzeci de ani. Din acest motiv, am căscat picioare se agață de cinema, Wormwood inutil comisar Arda trebuie să fie mai creativi. Deși circuitul de arta de mai mulți ani și chiar de a cunoaște unii pe alții voia Pelin. Arda Pelin spatele "catârii de contrar," el Pelin care iubesc obtinerea ne prezintă scena de divertisment ca ei ma uit la o mulțime de distracție și suntem iubitor.
Această secțiune a caracterelor trebuie să pună în discuție martorul. Omar Elif pus la îndoială, au rămas fără răspuns. Text răspunsuri lotus get chestionați consideră că. Eu nu pot vedea ochii toate, dar rupt vârful nasului. Pelin auto-interogatoriu și Arda decis că doriți în viață. Hussein pus la îndoială toată viața lui și sa trezit în mijlocul unui mare oprire. Elif elindekileri și viitor sub semnul întrebării și Umar Umar, și de dragul familiei lor crește odată cu distanța dintre bine.
Sfârșitul episodului a făcut ceea ce ne dorim cu toții Omar și supraveghetor Ali le fulgeră un try. Omar nu mai de o parte, lipsa de poliție güçsüzleștirecekk mâna de o parte, poliția nu va mai fi în măsură să acționeze pentru a asigura o mai confortabil. Poate că se va stropi cu apă pe temerile Elif și Roma excursie cu Omar Elif va fi un nou început pentru dragoste. La urma urmei, oamenii recunosc reciproc, ei sunt cel mai bun mod.
- Mesaj n°12
Neasteptat sfarsit a avut episodul de aseara. Ca de obicei , as spune. Dar nu cred ca seful Samy si Omer s-au gandit ca acesta din urma va fi dat afara din politie. Se pare ca in sistemul judiciar turcesc exista coruptie pana la varf , avand in vedere ca insusi procurorul Turgut , a luat mita pentru ca sa ajute la eliminarea lui Omer. Ali este un individ marginit si avar , pe care Tayyar il manevreaza cum doreste . Un tip slugarnic si deosebit de periculos prin prostia lui. Pentru ca prostul ataca intotdeauna cand se simte incoltit. Nu-l inteleg pe Huseyn. Acesta este de o mie de ori mai rau la suflet decat Tayyar . Nu cred ca existenta Svetlanei si a copilului a fost atu-ul cu care l-a santajat Tayyar. In cultura mahomedana , un barbat poate avea pana la 4 neveste , chiar daca , oficial trebuie sa fie monogam. Neoficial , dar cu acceptul hogelui , poate sa aiba 4 neveste daca este in stare sa le intretina. Dar legatura dintre Omer si Huseyn , ar trebui sa fie extrem de puternica. Se pare ca numai pentru Omer functioneaza aceasta legatura . Nu cred de loc in suferinta pe care o afiseaza Huseyn. Astept ca in episoadele urmatoare sa dovedeasca faptul ca e barbat si sa se autodenunte. Sper !
Nu inteleg ce a cautat mama lui Omer la Fatma ( mama lui Sibel ) acasa. Pentru ce s-a dus la o femeie care este la fel de rea ca Tayyar , avand in vedere ca si-a trimis ambele fiice in gura lupului cum se spune , pentru bani . In plus , Fatma nu pierde nici o ocazie sa-l barfeasca pe Omer , pe care-l acuza ca a uitat-o prea repede pe Sibel. Mama lui Omer ar trebui sa reactioneze si sa-i ia apararea copilului ei .
Pasarila si Nilufer s-au logodit in toata regula la hoge si cu martori . Incredibil ! Nilufer este indragostita lulea de Pasarila , dar nu atat de mult incat sa renunte la viata ei si la luxul in care traia . N-o vad pe Nilufer traind in casa cu mama lui Pasarila ( gestul pe care l-a facut aceasta sa-i intinda mana sa i-o sarute , a lasat-o muta pe Nilufer , avand in vedere educatia europeana pe care a primit-o acasa) si sa gateasca . Niciodata nu va renunta la Mert. Parerea mea . Probabil ca ii va trece cumva acest " sindrom Stockholm " si se va intoarce la Mert si la banii lui Tayyar. Dar ... scenaristele gandesc altfel decat mine , asa ca astept sa vad rezolvarea .
Elif incepe sa ma supere , prin supunerea totala fata de seful Samy si mai ales , prin faptul ca nu este sincera pana la capat cu Omer . Chiar daca Samy i-a impus sa puna capat relatiei cu Omer , trebuia sa fie sincera si sa-i spuna .
Astept fisierul cu subtitrarea si poate voi intelege mai mult.
Nu inteleg ce a cautat mama lui Omer la Fatma ( mama lui Sibel ) acasa. Pentru ce s-a dus la o femeie care este la fel de rea ca Tayyar , avand in vedere ca si-a trimis ambele fiice in gura lupului cum se spune , pentru bani . In plus , Fatma nu pierde nici o ocazie sa-l barfeasca pe Omer , pe care-l acuza ca a uitat-o prea repede pe Sibel. Mama lui Omer ar trebui sa reactioneze si sa-i ia apararea copilului ei .
Pasarila si Nilufer s-au logodit in toata regula la hoge si cu martori . Incredibil ! Nilufer este indragostita lulea de Pasarila , dar nu atat de mult incat sa renunte la viata ei si la luxul in care traia . N-o vad pe Nilufer traind in casa cu mama lui Pasarila ( gestul pe care l-a facut aceasta sa-i intinda mana sa i-o sarute , a lasat-o muta pe Nilufer , avand in vedere educatia europeana pe care a primit-o acasa) si sa gateasca . Niciodata nu va renunta la Mert. Parerea mea . Probabil ca ii va trece cumva acest " sindrom Stockholm " si se va intoarce la Mert si la banii lui Tayyar. Dar ... scenaristele gandesc altfel decat mine , asa ca astept sa vad rezolvarea .
Elif incepe sa ma supere , prin supunerea totala fata de seful Samy si mai ales , prin faptul ca nu este sincera pana la capat cu Omer . Chiar daca Samy i-a impus sa puna capat relatiei cu Omer , trebuia sa fie sincera si sa-i spuna .
- Mesaj n°13
daniela69ize- Mesaje : 434
Data de înscriere : 11/08/2014
- Mesaj n°14
dupa cat de bine stiu eu citi englezeste am inteles sa a doua sotie ,sau amanta sau ce i-o fi lui Huseyin,a ucis pe cineva si cu asta il santajeaza Tayargeta a scris:Neasteptat sfarsit a avut episodul de aseara. Ca de obicei , as spune. Dar nu cred ca seful Samy si Omer s-au gandit ca acesta din urma va fi dat afara din politie. Se pare ca in sistemul judiciar turcesc exista coruptie pana la varf , avand in vedere ca insusi procurorul Turgut , a luat mita pentru ca sa ajute la eliminarea lui Omer. Ali este un individ marginit si avar , pe care Tayyar il manevreaza cum doreste . Un tip slugarnic si deosebit de periculos prin prostia lui. Pentru ca prostul ataca intotdeauna cand se simte incoltit. Nu-l inteleg pe Huseyn. Acesta este de o mie de ori mai rau la suflet decat Tayyar . Nu cred ca existenta Svetlanei si a copilului a fost atu-ul cu care l-a santajat Tayyar. In cultura mahomedana , un barbat poate avea pana la 4 neveste , chiar daca , oficial trebuie sa fie monogam. Neoficial , dar cu acceptul hogelui , poate sa aiba 4 neveste daca este in stare sa le intretina. Dar legatura dintre Omer si Huseyn , ar trebui sa fie extrem de puternica. Se pare ca numai pentru Omer functioneaza aceasta legatura . Nu cred de loc in suferinta pe care o afiseaza Huseyn. Astept ca in episoadele urmatoare sa dovedeasca faptul ca e barbat si sa se autodenunte. Sper !
- Mesaj n°15
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Oct 02, 2014 7:21 pm, editata de 2 ori
- Mesaj n°17
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-imam-nikahi-kiydi-ece-er-yazdi_6_92347#.VC02qGKSySo
Dragoste Negre bani Issue Seria a fost Imam de căsătorie
Negru Money Love Sezonul serie final atunci când publicul a plecat înainte cu 1-0. Cum va acest gol marcat în timp ce de așteptare pentru sezonul de dragoste în remorca miroase. Mă uit la serialul ca unul a Infracțiunilor de Criminalitate Negre iubesc banii! Îmi place misterul publicul turc nu-i place acest tip de construcție. Multe motive pentru a iubi publicul nostru pentru a viziona detectiv de poliție cu condimente secundare a fost de peste.
Acum este iubire imposibila este dragostea se decontează în ordinea de sus a fost inclus în subiectul bine. Să numim un imam în common-law relații părăsi ecranul venit la fața locului. Căsătoriile religioase care sa încheiat cu textul Duhului este dragostea, și să creadă că clar-pisicuta posibil? În plus față de căsătorie oficial înainte de femeile de drept protejat căsătorit în fața legii cu cununie religioasa nu contează. Prin urmare, această scenă mi-a foarte multe ori! Pentru a încuraja cununie religioasa, sau sa exonereze dragoste interzisa, care scena a venit în minte un scenarist?
Oamenii care traiesc cu nunta matrice oficial din țara mea este ceea ce este suficient pentru a părăsi nunta religioasă în scena care a fost aprobat. De fapt, încă de la începutul motive islamice din directorul în curs de procesare. Frenezie logodnica lui Omar în exercitarea raportului de virginitate ar trebui să fie un exemplu pentru ei. Dar, pe de altă parte, atunci când vine vorba de afaceri Elif Umar fi, de asemenea, o izolare de noapte. Onoare Omar logodnica lui în timp ce investighează fost o pradă ușoară pentru fete bogate, murdărie sau de mână sa întâmplat? Haide, nu poți fugi de dragoste și Elif-Omar a spus, subliniind că magnitudinea de dragoste m-am convins, dar ...
In creier și sufletul oamenilor este ceea ce se numește onoare, nici între picioare, nici virginitatea rezervate! Scenariul de simboluri islamice în fluxul de acest lucru mi-a foarte frecvent, în foarte storcator arata ca. Fii un exemplu pentru societate pentru a justifica sau dragoste interzisa sau oricare ar fi numele lui nu este comună în seria urban. Cred că urmele "New Turcia" s-au auzit în Iubirea bani negri ... Nu a făcut, dar că nu sa întâmplat, chiar în moderne de matrice Turcia este de a lua în jos, a făcut să-ți spun!
- Mesaj n°18
Nu are nici o importanta ce a facut Svetlana. In primul rand ea era mana dreapta a lua Tayyar. Ea fost cea care a luat diamantele din scaunul copilului si i le-a dus lui Tayyar . Si Husseyn de ce trebuia sa fie ascuns ? Avea doua familii , iar vecinii Svetlanei il cunosteau sub alt nume. Nu stiau ca e politist , stiau ca lucreaza in strainatate. Huseyn era un prost mafiot ,un criminal fara scrupule, un politist corupt ,un tata necistit , un fiu si un frate nemernic. Tot ce inseamna mai rau in caracterul unui om. Mai cinstit era Tayyar ; el era mafiot din tata-n fiu. Si toata lumea din Adana ( locul de bastina ) stia acest lucru.daniela69ize a scris:dupa cat de bine stiu eu citi englezeste am inteles sa a doua sotie ,sau amanta sau ce i-o fi lui Huseyin,a ucis pe cineva si cu asta il santajeaza Tayar
- Mesaj n°19
Producatorii fac reclama la bijuterii si haine din greu. Cred ca si la cosmetice , pentru ca Tuba apare cu tot felul de inele puse pe toate degetele , sprancene ingrosate , rujuri accentuate. Si in pauzele dintre filmari apare ca un om normal. Atunci este cea mai frumoasa . Poza cu fetitele la Bodrum este superba. Intr-adevar este " frumoasa lumii" asa cum o descrie Onur.
- Mesaj n°20
Absolut in toate filmele in are a jucat , scenaristii au introdus fraze prin care accentueaza frumusetea ei. In Asi imi aduc aminte ca Neriman , se uita la ea ca la o cadra in momentul in care se imbraca pentru nunta surorii ei Gonca . Atunci am vazut pentru prima data gestul acela pe care l-a facut Neriman ; s-a tras de ureche si a spus ceva neinteligibil. Cred ca insemna ceva de genul ... sa nu-i fie de deochi. Mai au turcoaicele niste gesturi haioase : cand se sperie , se trag de dantura in sus . Am ras cu lacrimi cand am vazut prima data , tot in Asi.
- Mesaj n°21
- Mesaj n°22
Producatorii au amanat inceperea acestui film , pana cand au convins-o pe Tuba sa joace alaturi de Engin. Au avut ochi sa vada ca Engin si Tuba formeaza o pereche de neegalat. Sunt atat de frumosi , incat la un moment dat te uiti , tu spectator la film , numai ca sa-i vezi pe ei. Deja nu mai conteaza foarte mult scenariul. In sezonul trecut imi era teama sa nu lungeasca prea mult serialul. Acum imi doresc sa-l lungeasca , ca sa pot sa-i vad in continuare. Sunt frumosi si joaca exceptional !!!!Nu numai ca sunt perechea anului , dar cred ca vor trece multi ani pana cand se va mai gasi o astfel de pereche . Cand se va termina serialul o sa ne para rau. Tuba n-a avut nicicand un partener mai bun si mai frumos. Si nici Engin. O fi fost Fatmagul un film bun ca scenariu , dar Beren nu o ajunge nici pe departe pe Tuba nici la intterpretare , nici la frumusete.
- Mesaj n°23
Tantarul acela e Samy- seful !!!!!!
- Mesaj n°24
geta a scris:Producatorii au amanat inceperea acestui film , pana cand au convins-o pe Tuba sa joace alaturi de Engin. Au avut ochi sa vada ca Engin si Tuba formeaza o pereche de neegalat. Sunt atat de frumosi , incat la un moment dat te uiti , tu spectator la film , numai ca sa-i vezi pe ei. Deja nu mai conteaza foarte mult scenariul. In sezonul trecut imi era teama sa nu lungeasca prea mult serialul. Acum imi doresc sa-l lungeasca , ca sa pot sa-i vad in continuare. Sunt frumosi si joaca exceptional !!!!Nu numai ca sunt perechea anului , dar cred ca vor trece multi ani pana cand se va mai gasi o astfel de pereche . Cand se va termina serialul o sa ne para rau. Tuba n-a avut nicicand un partener mai bun si mai frumos. Si nici Engin. O fi fost Fatmagul un film bun ca scenariu , dar Beren nu o ajunge nici pe departe pe Tuba nici la intterpretare , nici la frumusete.
Asa e, Geta,nu te saturi sa-i privesti, cat sunt de frumosi amandoi!
Clipuri noi:
- Mesaj n°25
Despre episodul de aseara
http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askdan-ilk-gountuler/182691/07/
http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askdan-ilk-gountuler/182691/07/