De la prietena mea, Alexandra!!!!!
+3
daniela69ize
GIULIA
geta
7 participanți
Kara para ask 2
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°726
Re: Kara para ask 2
Buna dimineata!!
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°727
- Mesaj n°728
Am un talent extraordinar de a urmari actori si seriale care aduc dupa ele tot felul de probleme.
- Mesaj n°730
New #EnginAkyürek #Tubabüyüküstün Roma
Kamera arkası / Behind scene...
http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/11/05/elifin-taktigi-takilar-kadin-hayranlarinin-ilgi-odagi
Seria 'Black dragoste de bani "" Alif "Tuba Büyüküstün portretizat caracterul câștigat admirația accesorii audienței
Miercuri seara, la ATV publicat 'Black iubesc banii "Alif" caracter joacă accesorii Tuba Büyüküstün, a femeilor a devenit centrul de atenție al publicului. IDENTIFICAREA a fost FAPT , pionier al modei cu tinuta, ea a purtat "remarcabil Elif Bendis a unei marci, cercei, colier, brățară , coroană și inel în aceste tipuri de pagini web sunt printre produsele cele mai căutate. În ultima secțiune a indicelui roman, "Omar" și "Alif iubi din nou jurat că publicul a fost fascinat de scena. Călătorie la Roma piatră de hotar pentru bilateral, în ultimele secțiunile "Umar," Alif, un cadou care a fost încoronat cu amprenta de argint. Privind "O dimineață Roman" de recent a mers la vânzare în brățară de argint. Oamenii pot fi preparate ca un identificator special; de asemenea, un fan al unui jucător au arătat un mare interes.
Kamera arkası / Behind scene...
http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/11/05/elifin-taktigi-takilar-kadin-hayranlarinin-ilgi-odagi
Seria 'Black dragoste de bani "" Alif "Tuba Büyüküstün portretizat caracterul câștigat admirația accesorii audienței
Miercuri seara, la ATV publicat 'Black iubesc banii "Alif" caracter joacă accesorii Tuba Büyüküstün, a femeilor a devenit centrul de atenție al publicului. IDENTIFICAREA a fost FAPT , pionier al modei cu tinuta, ea a purtat "remarcabil Elif Bendis a unei marci, cercei, colier, brățară , coroană și inel în aceste tipuri de pagini web sunt printre produsele cele mai căutate. În ultima secțiune a indicelui roman, "Omar" și "Alif iubi din nou jurat că publicul a fost fascinat de scena. Călătorie la Roma piatră de hotar pentru bilateral, în ultimele secțiunile "Umar," Alif, un cadou care a fost încoronat cu amprenta de argint. Privind "O dimineață Roman" de recent a mers la vânzare în brățară de argint. Oamenii pot fi preparate ca un identificator special; de asemenea, un fan al unui jucător au arătat un mare interes.
- Mesaj n°731
http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/11/05/tuvana-is-icin-izin-istemis
Tuvana au solicitat permisiunea de a munci
'Black serie iubesc banii ", implicat în Tuvana Türkay, iubitul a venit la deschiderea revendicările care urmează de la locul de muncă pentru vizita Engin Akyurek la Roma. Publicat în tv alb ", a spus nu am" programul Server senzație de Cetinkaya, "Tuvana a fost jucat în trei filme de lung metraj în trei luni. El a vrut permisiunea Astfel, în cazul în care plecarea din serie nu a fost cazul", a spus el.
Tuvana au solicitat permisiunea de a munci
'Black serie iubesc banii ", implicat în Tuvana Türkay, iubitul a venit la deschiderea revendicările care urmează de la locul de muncă pentru vizita Engin Akyurek la Roma. Publicat în tv alb ", a spus nu am" programul Server senzație de Cetinkaya, "Tuvana a fost jucat în trei filme de lung metraj în trei luni. El a vrut permisiunea Astfel, în cazul în care plecarea din serie nu a fost cazul", a spus el.
- Mesaj n°732
- Mesaj n°733
Imi place fata asta, de o mie de ori mai mult decat Tuvana. E frumoasa , delicata si are ceva care te atrage. Engin ar fi trebuit sa se uite bine la ea nu la Tuvana.
- Mesaj n°734
geta a scris:Imi place fata asta, de o mie de ori mai mult decat Tuvana. E frumoasa , delicata si are ceva care te atrage. Engin ar fi trebuit sa se uite bine la ea nu la Tuvana.
[
Mie nu-mi place de Tuvana ca e prea tupeista, l-a imbrobodit pe bietul Engin...
- Mesaj n°735
Ne dam si noi cu parerea. Pentru nimic in lume nu vreau sa imprumut " calitatile" muratelor. Vreau sa-mi pastrez tiglele pe casa. Engin , alege ce vrea.
- Mesaj n°736
geta a scris:Ne dam si noi cu parerea. Pentru nimic in lume nu vreau sa imprumut " calitatile" muratelor. Vreau sa-mi pastrez tiglele pe casa. Engin , alege ce vrea.
Si Murat si-a ales ce a vrut!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°738
Prea frumosi! Si prea talentati.,dar sunt fericita sa fiu fanul lor. Dar episodul o sa fie dur si colac peste pupaza apropo de pupaza mai aparu si Bahar!O fi avut Asli halucinatii?Ar fi bine da nu imi fac iluzii!Iar de Tayar asta nu scapa chiar nimeni?Tensiune mare ,doamnelor!
- Mesaj n°739
auroracosma a scris: Prea frumosi! Si prea talentati.,dar sunt fericita sa fiu fanul lor. Dar episodul o sa fie dur si colac peste pupaza apropo de pupaza mai aparu si Bahar!O fi avut Asli halucinatii?Ar fi bine da nu imi fac iluzii!Iar de Tayar asta nu scapa chiar nimeni?Tensiune mare ,doamnelor!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°741
Nu pot sa cred! Ma bazez pe talentul lui Engin ca nu concep sa iasa din serial offff
- Mesaj n°742
auroracosma a scris: Nu pot sa cred! Ma bazez pe talentul lui Engin ca nu concep sa iasa din serial offff
- Mesaj n°744
Buna dimineata tuturor. Aseara am vazut numai sfarsitul filmului . Nu cred ca iese Engin din serial. Mai cred ca l-a salvat ceasul primit de la Elif in lipsa vestei antiglont . O sa vad astazi filmul.
- Mesaj n°745
geta a scris:Buna dimineata tuturor. Aseara am vazut numai sfarsitul filmului . Nu cred ca iese Engin din serial. Mai cred ca l-a salvat ceasul primit de la Elif in lipsa vestei antiglont . O sa vad astazi filmul.
Poate ca l-a salvat Elif facandu-i respiratie " bouche a bouche"
- Mesaj n°746
Cred ca boala muratelor este molipsitoare. Am intrat pe facebook si am citit la universale ( EAUFC) . Cred ca nu sunt sanatoase la cap. Incep sa trateze filmul ca pe ceva real si am observat vreo doua care mai au putin si lesina. Nu-mi place de loc. E un film , cu scenariu , actori , etc... "Daca nu mai joaca Engin , filmul nu mai este bun , etc ".
- Mesaj n°747
S-a intors Bahar / Tuvana . Inseamna ca Engin chiar e indragostit de ea. O fi fost conditia pusa de el producatorului. Vom vedea.Nenorocitul de Huseyn vrea neaparat sa-l " ingroape" pe Omer , de dragul banilor lui Tayyar.
- Mesaj n°748
Traducerea cu google a avestui articol este ingrozitoare. Nu se intelege absolut nimic. S-ar putea sa fie interesant , dar numai pentru turci.
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-can-damari-kim_6_94234#.VFtRjGffjCM
De exemplu :
"
BANI MURDARI ESTE SEVA DE DRAGOSTE CARE?
Joi, 6 noiembrie 2014 7:23:24
Bookmark and Share
KARA PARA AŞK DİZİSİNİN CAN DAMARI KİM?
Nimeni deoarece Adam şi Eva fermeca nu STI... Este rău pentru o persoana atractiva, ceea ce face această abordare, în lumea de ficţiune un colac de salvare. Calculeaza si filmele care reflectă gusturilor sale pentru a crea anti-erou. Inserarea de caractere atunci când un alt atractiv, aproape fiecare constructie, plasarea într-un fel inevitabil. În prezent, exemplul cel mai de succes, "dragoste bani"în Text-Fatih ' I!
Cosmin jucat expert de psihopat, fiul lui neam rău Désir elena Cuceritorul, aka textul personajul datorită îndeplinirea corespunzătoare a rolului de respectat Soysal "dragoste bani"în sânge-ea este scris au devenit o...
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-can-damari-kim_6_94234#.VFtRjGffjCM
De exemplu :
"
BANI MURDARI ESTE SEVA DE DRAGOSTE CARE?
Joi, 6 noiembrie 2014 7:23:24
Bookmark and Share
KARA PARA AŞK DİZİSİNİN CAN DAMARI KİM?
Nimeni deoarece Adam şi Eva fermeca nu STI... Este rău pentru o persoana atractiva, ceea ce face această abordare, în lumea de ficţiune un colac de salvare. Calculeaza si filmele care reflectă gusturilor sale pentru a crea anti-erou. Inserarea de caractere atunci când un alt atractiv, aproape fiecare constructie, plasarea într-un fel inevitabil. În prezent, exemplul cel mai de succes, "dragoste bani"în Text-Fatih ' I!
Cosmin jucat expert de psihopat, fiul lui neam rău Désir elena Cuceritorul, aka textul personajul datorită îndeplinirea corespunzătoare a rolului de respectat Soysal "dragoste bani"în sânge-ea este scris au devenit o...