5 participanți
Kara para ask 8
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°2
Re: Kara para ask 8
Levent joacă in alt film, împreună cu Emir / Osmănel ..
premiera pe 15 septembrie.
- Mesaj n°4
Sunt frumoase pozele , dar nu-mi place că fetele astea amestecă premierea lui Engin cu Tuba , oricât îmi este Tuba de dragă. Asta e părerea mea . La fel cum nu mi-ar place nici dacă Tuba ar primi un premiu , să amestece fanele ei medaliile cu ale lui Engin. De gustibus...
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°5
Eu, dimpotriva, apreciez pozitiv faptul ele ca alatura premiile Tubei premiului lui Engin.. este un gest de apreciere si respect pentru amandoi!!!geta a scris:Sunt frumoase pozele , dar nu-mi place că fetele astea amestecă premierea lui Engin cu Tuba , oricât îmi este Tuba de dragă. Asta e părerea mea . La fel cum nu mi-ar place nici dacă Tuba ar primi un premiu , să amestece fanele ei medaliile cu ale lui Engin. De gustibus...
- Mesaj n°6
Cei mai buni actori turci, cei mai compatibili!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°7
GIULIA a scris:Cei mai buni actori turci, cei mai compatibili!! Vorba cantecului: pur si simplu e cel mai bun ! Nu vad pe altcineva in rolul comisarului Omer. Daca pentru rolul asta si a luat un premiu datat de prestigios ,atunci pentru Mustafa Bulut merita un Oscar! Sa speram ca vor fi premiati si in Turcia desi acolo se trag sfori in fiecare an !
- Mesaj n°9
Nu cred că va lua Tuba ”fluturele de aur” . Nu pentru că nu e cea mai bună , dar văd că peste tot apare actrița aceea pe care n-o cunosc Serenay și nu mai știu cum. În plus Tuba are foarte , foarte mulți adversari și femei și bărbați.
Chiar citeam mai devreme un titlu de articol mai vechi despre nominalizarea la premiul Emmy ...” Tuba s-a întors cu mâna goală” .. în ziarul lui Cennet. Am avut impresia că se bucură scorpia !
noapte bună ...
- Mesaj n°10
Si Tuba, si Engin, sunt foarte invidiati!!!geta a scris:Nu cred că va lua Tuba ”fluturele de aur” . Nu pentru că nu e cea mai bună , dar văd că peste tot apare actrița aceea pe care n-o cunosc Serenay și nu mai știu cum. În plus Tuba are foarte , foarte mulți adversari și femei și bărbați.
Chiar citeam mai devreme un titlu de articol mai vechi despre nominalizarea la premiul Emmy ...” Tuba s-a întors cu mâna goală” .. în ziarul lui Cennet. Am avut impresia că se bucură scorpia !
noapte bună ...
- Mesaj n°13
Cel mai compatibili actori, cei mai buni colegi de platou!!
- Mesaj n°14
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°15
GIULIA a scris:Si Tuba, si Engin, sunt foarte invidiati!!!geta a scris:Nu cred că va lua Tuba ”fluturele de aur” . Nu pentru că nu e cea mai bună , dar văd că peste tot apare actrița aceea pe care n-o cunosc Serenay și nu mai știu cum. În plus Tuba are foarte , foarte mulți adversari și femei și bărbați.
Lui Engin i l-a mai suflat odata Kivank desi el a fost tot timpul pe locul 1 iar acest kivank pe locul 4. Engin nu este agreeat de presa pentru ca ii tine la distanta asa ca l-au faultat de cate ori au putut. Sper sa nu ia premii nulitatile de Catakay si Serenay care sunt foarte la moda acolo si voteaza pustimeaChiar citeam mai devreme un titlu de articol mai vechi despre nominalizarea la premiul Emmy ...” Tuba s-a întors cu mâna goală” .. în ziarul lui Cennet. Am avut impresia că se bucură scorpia !
noapte bună ...
- Mesaj n°21
Nou!!!
[size=24]Kara Para Aşk ღ Elif & Omer ღ ¸¸.•*You are my angеl
- Mesaj n°22
KPA in Albania din 7 septembrie !!!