5 participanți
Kara para ask 8
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°51
Re: Kara para ask 8
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°52
geta a scris:Bună dimineața.
Buna dimineata. Nu am vesti despre premiile Pantene ,stiu ca pe 4 octombrie va fi ceremonia de premiere dar votul s-a incheiat. Secretomania asta ma face sa cred ca iar se trag sfori.
- Mesaj n°53
auroracosma a scris:geta a scris:Bună dimineața.
Buna dimineata. Nu am vesti despre premiile Pantene ,stiu ca pe 4 octombrie va fi ceremonia de premiere dar votul s-a incheiat. Secretomania asta ma face sa cred ca iar se trag sfori.
Întotdeauna a fost așa. Oricum nu știm cine a avut mai multe voturi. Vom vedea pe 4 octombrie cine vor fi câștigătorii . Dar sunt sătulă de invidioși ; or să spună că Engin a fost premiat la Seul , nu-i mai trebuie un alt premiu. Iar pe Tuba nu-mi amintesc s-o fi premiat vreodată la acest festival ” Fluturele de aur ” . Acum , cu știrile acestea , că va juca cu Matt Dillon , nici atât nu va primi vreun premiu. Deși , încă nu știm nimic despre film; posibil să nu joace rol principal. vom vedea.
- Mesaj n°54
Invidia , în această meserie , depășește orice imaginație . Până acum vreun an , Tuba făcea reclamă la Pantene . Acum Berguzar este reprezentanta firmei. În mod sigur Berg va câștiga premiul , împreună cu Kenan , pentru rolurile din Karaday . Cagatay e prea tânăr ca să știe cum se trag sforile. Va învăța , dar până atunci , premiile le vor lua cei mai bătrâni . Chiar sunt curioasă cine va câștiga. Nu știu cum se face , că Tuba este mereu ”tăiată” de la premiile principale , dar este actrița preferată a foarte multor spectatori . Tuba nu are fani în România , dar are fani în țările arabe , în SUA , etc...
- Mesaj n°55
Nou.
numai poze backstage...atât de multe și de frumoase n-am văzut cu nici un alt partener.
- Mesaj n°56
geta a scris:Invidia , în această meserie , depășește orice imaginație . Până acum vreun an , Tuba făcea reclamă la Pantene . Acum Berguzar este reprezentanta firmei. În mod sigur Berg va câștiga premiul , împreună cu Kenan , pentru rolurile din Karaday . Cagatay e prea tânăr ca să știe cum se trag sforile. Va învăța , dar până atunci , premiile le vor lua cei mai bătrâni . Chiar sunt curioasă cine va câștiga. Nu știu cum se face , că Tuba este mereu ”tăiată” de la premiile principale , dar este actrița preferată a foarte multor spectatori . Tuba nu are fani în România , dar are fani în țările arabe , în SUA , etc...
Nici Engin nu l-a luat niciodata a fost taiat desi era pe locul 1 l-au pus pe Kivank care era pe locul 4 in sondaje. Ba mai mult l-au invitat pe Engin la premiere , a fost pur si simplu umilit atunci fanii si presa au remarcat mizeria facuta. Daca totusi Engin ar castiga,eu in locul lui,nu m-as mai duce la premiere Kivank a luat desja prea multe premii pentru karaday la fel si BerguzarSincer eu cred ca e suficient,la fel si Catagay care numai actor nu e! Frumusel si tinerelcu un zambet tamp si care are mare trecere la generatia lui.
- Mesaj n°57
Nou
- Mesaj n°58
Noapte bună. Clipul acesta a mai fost dar e super !!!. De fapt Tuba și Engin sunt super !!
și acesta...
și...
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°59
Ne-am intors acasa, franti de oboseala...
- Mesaj n°62
- Mesaj n°63
gecce.com ... reia scene din KPA
http://gecce.com/magazin/video/engin-akyurekten-turkuler
- Mesaj n°70
http://m.medyafaresi.com/haber/4-kristal-fare-odulleri-icin-oylama-basladi/752663
4. Crystal mouse început votarea pentru Premiile!
4. Crystal mouse Premii, cincisprezece octombrie noapte va avea loc la Istanbul Suada la taur atracții cu fantastic în acea noapte.
Pentru a participa la alegeri să se desfășoare pe Internet pentru a http://www.medyafaresi.com/kristalfar~~V link-ul. Utilizați votul dumneavoastră pentru a determina cele mai bune din 15 categorii. Când răspundeți la fiecare întrebare va afișa noi întrebări.
11. Cea mai bună telenovela
Negru iubesc banii / ATV
12. Cel mai bun actrita
Tuba Büyüküstün / negru iubesc banii
13. Cel mai bun actor
Engin Akyurek / negru Bani Dragoste
Nou!!!
4. Crystal mouse început votarea pentru Premiile!
Găsiți proprietarul premii de televiziune cele mai prestigioase din Turcia. Acest an va avea loc de 4 ori numărătoarea inversă a început pentru mouse Premiile Crystal. Candidații care vor concura in 15 categorii?Doar faceți clic Vot, da sprijin pentru ți vedetele preferate!
4. Crystal mouse Premii, cincisprezece octombrie noapte va avea loc la Istanbul Suada la taur atracții cu fantastic în acea noapte.
Pentru a participa la alegeri să se desfășoare pe Internet pentru a http://www.medyafaresi.com/kristalfar~~V link-ul. Utilizați votul dumneavoastră pentru a determina cele mai bune din 15 categorii. Când răspundeți la fiecare întrebare va afișa noi întrebări.
11. Cea mai bună telenovela
Negru iubesc banii / ATV
12. Cel mai bun actrita
13. Cel mai bun actor
Nou!!!
- Mesaj n°71
GIULIA a scris:http://m.medyafaresi.com/haber/4-kristal-fare-odulleri-icin-oylama-basladi/752663
4. Crystal mouse început votarea pentru Premiile!Găsiți proprietarul premii de televiziune cele mai prestigioase din Turcia. Acest an va avea loc de 4 ori numărătoarea inversă a început pentru mouse Premiile Crystal. Candidații care vor concura in 15 categorii?Doar faceți clic Vot, da sprijin pentru ți vedetele preferate!
11. Cea mai bună telenovela Nu stiu cum sa intru vai de capul meu
Negru iubesc banii / ATV
12. Cel mai bun actrita
13. Cel mai bun actor
Nou!!!
- Mesaj n°73
Fanii doresc un nou serial cu Tuba si Engin!!!
- Mesaj n°75
A inceput votarea la "Soarecele de cristal" !!
KPA participa la 3 categorii !
11- En iyi dizi film Kara Para Aşk / ATV
12- En iyi kadın oyuncu Tuba Büyüküstün / Kara Para Aşk
13- En iyi erkek oyuncu Engin Akyürek / Kara Para Aşk
Ceremonia de decernare a câștigătorilor este pe 15 octombrie.
http://www.medyafaresi.com/haber/4-kristal-fare-odulleri-icin-oylama-basladi/752663