5 participanți
Kara para ask 8
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°201
Re: Kara para ask 8
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°203
Sunt atat de frumosi si compatibili incat nu ai cum sa te desprinzi de ei. E adevarat Tuba e o frumusete, Engin mai putin dupa standardele unora dar este atat de special si de talentat incat chiar si in BBo unde nu trebuia sa arate grozav, a cucerit milioane de spectatori
- Mesaj n°204
Adevărat . Vă spun noapte bună , pentru că am întâlnire cu Tuba în ”20 de minute ”
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°206
KPA se va lansa în curând în Kuweit!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°209
In România se va lansa când o să fac eu 70 de ani , dacă-i apuc. Bine că l-am văzut pe internet chiar și așa mai greu , dar l-am văzut.
- Mesaj n°210
- Mesaj n°212
GIULIA a scris:Nou!!!
super !!!!
- Mesaj n°214
Azi e ziua Tuvanei ..
- Mesaj n°215
- Mesaj n°216
- Mesaj n°217
- Mesaj n°218
geta a scris:Azi e ziua Tuvanei ..
Sa fie sanatoasa!
- Mesaj n°219
Doamnelor , am si eu o nelamurire In seara asta am intrat pe port tv sa vad programul si m-a pus naiba sa intru un pic si pe forum: Cine e Doamne iarta-ma Gingik? Este incredibil ce scrie depre Tuba si Onur care de fapt nu ar fi prea fericiti impreuna ,Eu inteleg ca poti fi fan Murat dar de aici sa crosetezi tot felul de scenarii pare a fi maladiv! Ca sa nu mai zic ca loveste in stanga si in dreapta adversari imaginari. Este incrdibil ce poate scrie despre Engin pe care l-a laudat o fata de acolo si bineinteles ca si-a luat papara si ea. Dar sa scri despre Engin ca e fals ca nu joaca bine ca nu se potriveste cu Tuba ca se straduieste sa fie un actor dar degeaba ei asta este deja rautate sau incompetenta. Ea crede ca Engin care este considerat unul dintre cei mai mari actori ai Turciei a aparut acum pe ecrane. habar nu are ce roluri dificile a jucat si cat de talentat este! Dar vorba dvs. , muratele chiar exista si spera si acum intr-un divort al Tubei. urasc tot ce nu se numeste Murat. Incredibil ! N-am mai vazut atata venin si atatea neadevaruri scrise .Regret ca am citit prostiile astea par rezultatul unui delir! Doamnelor ati avut dreptate cu asemenea persoane nu poti avea dialog !
- Mesaj n°221
auroracosma a scris: Doamnelor , am si eu o nelamurire In seara asta am intrat pe port tv sa vad programul si m-a pus naiba sa intru un pic si pe forum: Cine e Doamne iarta-ma Gingik? Este incredibil ce scrie depre Tuba si Onur care de fapt nu ar fi prea fericiti impreuna ,Eu inteleg ca poti fi fan Murat dar de aici sa crosetezi tot felul de scenarii pare a fi maladiv! Ca sa nu mai zic ca loveste in stanga si in dreapta adversari imaginari. Este incrdibil ce poate scrie despre Engin pe care l-a laudat o fata de acolo si bineinteles ca si-a luat papara si ea. Dar sa scri despre Engin ca e fals ca nu joaca bine ca nu se potriveste cu Tuba ca se straduieste sa fie un actor dar degeaba ei asta este deja rautate sau incompetenta. Ea crede ca Engin care este considerat unul dintre cei mai mari actori ai Turciei a aparut acum pe ecrane. habar nu are ce roluri dificile a jucat si cat de talentat este! Dar vorba dvs. , muratele chiar exista si spera si acum intr-un divort al Tubei. urasc tot ce nu se numeste Murat. Incredibil ! N-am mai vazut atata venin si atatea neadevaruri scrise .Regret ca am citit prostiile astea par rezultatul unui delir! Doamnelor ati avut dreptate cu asemenea persoane nu poti avea dialog !
" De unde nu-i nici D-zeu nu cere"....
In toata lumea cinematografica prestatia artistica a actorilor este apreciata de jurii de specialiatate ( nicidecum de gospodine cu 8 clase, care scriu agramat)
Si Tuba, si Engin, si Onur, au primit premii la Festivaluri de film.. "aprecierea" celor de la cratitza poate fi cel mult hilara...
Un clip nou!!!
- Mesaj n°222
auroracosma a scris: Doamnelor , am si eu o nelamurire In seara asta am intrat pe port tv sa vad programul si m-a pus naiba sa intru un pic si pe forum: Cine e Doamne iarta-ma Gingik? Este incredibil ce scrie depre Tuba si Onur care de fapt nu ar fi prea fericiti impreuna ,Eu inteleg ca poti fi fan Murat dar de aici sa crosetezi tot felul de scenarii pare a fi maladiv! Ca sa nu mai zic ca loveste in stanga si in dreapta adversari imaginari. Este incrdibil ce poate scrie despre Engin pe care l-a laudat o fata de acolo si bineinteles ca si-a luat papara si ea. Dar sa scri despre Engin ca e fals ca nu joaca bine ca nu se potriveste cu Tuba ca se straduieste sa fie un actor dar degeaba ei asta este deja rautate sau incompetenta. Ea crede ca Engin care este considerat unul dintre cei mai mari actori ai Turciei a aparut acum pe ecrane. habar nu are ce roluri dificile a jucat si cat de talentat este! Dar vorba dvs. , muratele chiar exista si spera si acum intr-un divort al Tubei. urasc tot ce nu se numeste Murat. Incredibil ! N-am mai vazut atata venin si atatea neadevaruri scrise .Regret ca am citit prostiile astea par rezultatul unui delir! Doamnelor ati avut dreptate cu asemenea persoane nu poti avea dialog !
Bună dimineața. Gigik este una dintre murate , îndrăgostită nebunește de Baiazid , care nu vede ,nu aude, nu citește și nici nu prea trece ceva prin filtrul judecății . Până când ne-am lămurit noi că e cam bolnavă , dacă înțelegi ce vreau să spun , a trecut ceva vreme , o vreme în care am căutat ( cu argumente ) să-i explicăm că rolurile din filme și viața actorilor sunt lucruri total diferite , dar n-am reușit , așa că am renunțat ; cel mai deștept cedează și mai ales , dacă n-ai interlocutori pe măsură , renunți. Nu-ți bate capul , pentru că nu merită . Ea și alte câteva ca ea , trăiesc în lumea lor , visează la o înlocuire a personajului Asi cu ele înseși , așa că pe port.ro e mai bine să nu mai intri nici măcar pentru a vedea programul tv. Există alte site-uri cu programe tv mult mai bune .
- Mesaj n°223
Deci am ghicit bine: Delireaza! Presupun ca totusi restul persoanelor de acolo sunt mai normale si ar putea sa o tempereze. Urat caracter trebuie sa aiba daca contesta pana si rolul Tubei din 20 Dakica Fiecare poate fi fanul cui vrea dar de ce trebuie sa ataci in halul asta ,familii,prieteni ,sa contesti mari actori care au devenit deja celebri in lumea intreaga? Tuba si Engin au fani deci milioane de fani ,in lumea intreaga doar Halit e la fel de admirat si iubit asa ca numai o persoana bolnava poate debita asemenea minciuni! Dar ma intreb daca e boala sau pur si simplu un fanatism plin de rautate! Si prostie nemarginita/Pe care o vad din pacate din ce in ce mai des in comentarii,politice sau sociale debitate de conationalii nostri! Refuz sa cred ca ei reflecta trasaturi de caracter ale acestei natiuni!Inca mai sper ! Traim intr=o lume din ce in ce mai urata pentru ca unii oamenii o fac sa fie asa! Noroc ca mai sunt inca multi care vor sa traiasca frumos! o zi insorita va doresc doamnelor!geta a scris:auroracosma a scris: Doamnelor , am si eu o nelamurire In seara asta am intrat pe port tv sa vad programul si m-a pus naiba sa intru un pic si pe forum: Cine e Doamne iarta-ma Gingik? Este incredibil ce scrie depre Tuba si Onur care de fapt nu ar fi prea fericiti impreuna ,Eu inteleg ca poti fi fan Murat dar de aici sa crosetezi tot felul de scenarii pare a fi maladiv! Ca sa nu mai zic ca loveste in stanga si in dreapta adversari imaginari. Este incrdibil ce poate scrie despre Engin pe care l-a laudat o fata de acolo si bineinteles ca si-a luat papara si ea. Dar sa scri despre Engin ca e fals ca nu joaca bine ca nu se potriveste cu Tuba ca se straduieste sa fie un actor dar degeaba ei asta este deja rautate sau incompetenta. Ea crede ca Engin care este considerat unul dintre cei mai mari actori ai Turciei a aparut acum pe ecrane. habar nu are ce roluri dificile a jucat si cat de talentat este! Dar vorba dvs. , muratele chiar exista si spera si acum intr-un divort al Tubei. urasc tot ce nu se numeste Murat. Incredibil ! N-am mai vazut atata venin si atatea neadevaruri scrise .Regret ca am citit prostiile astea par rezultatul unui delir! Doamnelor ati avut dreptate cu asemenea persoane nu poti avea dialog !Bună dimineața. Gigik este una dintre murate , îndrăgostită nebunește de Baiazid , care nu vede ,nu aude, nu citește și nici nu prea trece ceva prin filtrul judecății . Până când ne-am lămurit noi că e cam bolnavă , dacă înțelegi ce vreau să spun , a trecut ceva vreme , o vreme în care am căutat ( cu argumente ) să-i explicăm că rolurile din filme și viața actorilor sunt lucruri total diferite , dar n-am reușit , așa că am renunțat ; cel mai deștept cedează și mai ales , dacă n-ai interlocutori pe măsură , renunți. Nu-ți bate capul , pentru că nu merită . Ea și alte câteva ca ea , trăiesc în lumea lor , visează la o înlocuire a personajului Asi cu ele înseși , așa că pe port.ro e mai bine să nu mai intri nici măcar pentru a vedea programul tv. Există alte site-uri cu programe tv mult mai bune .
- Mesaj n°224
auroracosma a scris:
Deci am ghicit bine: Delireaza! Presupun ca totusi restul persoanelor de acolo sunt mai normale si ar putea sa o tempereze. Urat caracter trebuie sa aiba daca contesta pana si rolul Tubei din 20 Dakica Fiecare poate fi fanul cui vrea dar de ce trebuie sa ataci in halul asta ,familii,prieteni ,sa contesti mari actori care au devenit deja celebri in lumea intreaga? Tuba si Engin au fani deci milioane de fani ,in lumea intreaga doar Halit e la fel de admirat si iubit asa ca numai o persoana bolnava poate debita asemenea minciuni! Dar ma intreb daca e boala sau pur si simplu un fanatism plin de rautate! Si prostie nemarginita/Pe care o vad din pacate din ce in ce mai des in comentarii,politice sau sociale debitate de conationalii nostri! Refuz sa cred ca ei reflecta trasaturi de caracter ale acestei natiuni!Inca mai sper ! Traim intr=o lume din ce in ce mai urata pentru ca unii oamenii o fac sa fie asa! Noroc ca mai sunt inca multi care vor sa traiasca frumos! o zi insorita va doresc doamnelor!
Nu este Engin singurul actor pe care-l atacă ; cât despre normalitatea celor care scriu la Asi sau la Baiazid sau la Tuba , pe port.ro , garantez pentru normalitatea a uneia singure ( la Tuba) , a două persoane la Asi și cam atât . Cele care scriu la Asi și pe care eu le consider normale , îl apreciază pe Baiazid ca actor dar nu il identifică cu rolul Demir și vreau să cred că o apreciază pe Tuba ca actriță . Așa mi s-a părut cel puțin . Celelalte , fac parte din categoria ” hormonu' bate neuronu' ” , cum bine spune Giulia , sau din categoria ” nu știu d'astea ” . Ambele categorii , e bine să le ocolim .
- Mesaj n°225