5 participanți
Kara para ask 8
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°453
Re: Kara para ask 8
magine din spatele scenei!!!
Nou!!!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°461
Un clip nou!!
Din tot ceea ce am văzut și am citit despre atmosfera din echipa este că nu au existat neînțelegeri și au lucrat cu plăcere. Și acest lucru este cel mai important.
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°466
Bună dimineața .Observ că apar mereu poze backstage pe care nu le știam .
Vă doresc o zi frumoasă . Aici e soare , dar e cam frig. Dar nu bate vântul , ceea ce este grozav . Gradina e plina de flori și au o iarbă verde , parcă ar veni primăvara nu iarna. Altă climă , alte obiceiuri , altă viață . Eh ...
- Mesaj n°467
geta a scris:Bună dimineața .Observ că apar mereu poze backstage pe care nu le știam .
Vă doresc o zi frumoasă . Aici e soare , dar e cam frig. Dar nu bate vântul , ceea ce este grozav . Gradina e plina de flori și au o iarbă verde , parcă ar veni primăvara nu iarna. Altă climă , alte obiceiuri , altă viață . Eh ...
Si la noi e o zi foarte frumoasa, insorita, fara vant.. iar culorile toamnei sunt deosebite ( intra pe la cafenea sa vezi poze)
http://www.mobotix.ro/camere_supraveghere_live_ro_3054.html
la Istanbul nu prea e soare:
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°473
Lecția de învățat ... Niciodată ”eu” , întotdeauna „noi” .....
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°474
Buna dimineata ! Si cat e bine au jucat! M-am uitat ieri la Kara sevda si am mai incercat vreo doua dar nici un actor nu se ridica la nivelul lor. Burak o fi el cel mai frumos cum zic multi dar ce cu multe clase in urma lui Engin desi se straduieste . La fel si actrita iar scenariul nu iese din tiparele deja folosite prea mult de ei. Dupa aceea am pus un episod din KPA pentru ca mi-am zis ca poate sunt eu subiectiva. Dar nici vorba,ei au facut un cuplu de zile mari si ca actori si sunt chiar cei mai talentati si speciali.geta a scris:Lecția de învățat ... Niciodată ”eu” , întotdeauna „noi” .....