5 participanți
Kara para ask 8
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°428
Re: Kara para ask 8
http://www.produ.com/movil/noticia.html?Noti=132168
Kara para ask del catálogo de ITV Inter Medya vendida a 50 territorios
Engin Akyurek, nominado al Emmy por su trabajo en Kara para askViernes, 16 de octubre del 2015
Kara para ask, drama turco producido por Ay Yapim y distribuido por ITV Inter Medya, ya ha sido vendido a 50 territorios y ha obtenido altos ratings en aquellos países en los que ya ha salido al aire.
Además, Engin Akyurek, ha sido nominado al International Emmy Award en la categoría Mejor Interpretación de un Actor por su trabajo en Kara para ask. Akyurek (que además acaba de ganar un Seoul Drama Award como Mejor Actor) comparte la nominación con Emilio De Mello de Brasil, Maarten Heijmans de Holanda y Rafe Spall de Reino Unido.
Asimismo, Tuba Buyukustun, coprotagonista de Kara para ask, fue nominada al International Emmy Awards en 2014 por su trabajo en 20 dakika, también producida por Ay Yapim y distribuida por ITV Inter Medya.
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°430
Bună dimineața.
- Mesaj n°432
Clip nou!
Acest videoclip conținea o înregistrare audio protejată prin drepturi de autor. Din cauza revendicărilor unui proprietar de drepturi de autor, înregistrarea audio a fost dezactivată.
- Mesaj n°433
GIULIA a scris:Clip nou!
Acest videoclip conținea o înregistrare audio protejată prin drepturi de autor. Din cauza revendicărilor unui proprietar de drepturi de autor, înregistrarea audio a fost dezactivată.
Da , youtube interzice melodiile protejate prin drepturi de autor. Clipul e frumos , dar fără muzică ...
- Mesaj n°435
GIULIA a scris:
au împrumutat gesturi de la unul la celălalt ...
- Mesaj n°436
GIULIA a scris:
asta e o poză backstage, pentru că tipul acela în pantaloni scurți este Burak Tamdogan !!!!!!Am mărit imaginea și așa mi s-a părut că ar fi el.
- Mesaj n°439
Un clip nou!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°442
http://televizyongazetesi.com/tuvana-turkayin-cocukluk-hayali-gerceklesti_6_110533#.VidSYrmqqkp
[size=30]Tuvana TÜRKAY Childhood vis a devenit realitate[/size]Miercuri 21 oct 2015 08:23:57
Tuvana Türkay: vis din copilarie a devenit realitate
Geym filmului bizantine descrie o prințesă Tuvana Türkay, "primul film din serie," Cățeaua a fost de 10 de ani, când am văzut bizantini. M-am văzut în vizionarea filmului. Visul meu a fost realizat după mulți ani ", a spus el.
În acest sezon, a lua parte la trei-record de film aproape Tuvana Türkay Geym bizantin, al doilea film al seriei a mers la partea din față a aparatului foto cu curvă cornurile caracter prințesă bizantină.Acest film este obtinerea rol vis din copilarie Türkay a spus, "Nu-mi amintesc primul film m-am uitat de mai multe ori. Anul în care prostituata bizantin să fie de 10 de ani, atunci când am ceas, mă văd undeva în film. Ani mai târziu, am fost inclus în film ", a spus el.
ROSES ANGLE - AZI ZIAR
Dieta nu poate trăi DUE la lista
Întotdeauna picioare aspectul remarcabile Türkay, a spus că de fapt are greutate foarte ușor ca personaje de desene animate. Jucători tineri, "Eu sunt cineva care este foarte greșit, dacă ați găsit Nutritionistii, de asemenea, vreau puțin corpul meu. Nu pot petrece viața mea depinde de această listă dieta pe hârtie. Îmi place mănâncă o mulțime. Se asemenea, va începe ziua cu fructe sau fructe cu timp liber. Fac Pilates și eu mersul pe bicicleta, în mișcare este importantă ", a spus el.
Rolul mamei PREPARATE
Printesa a mai spus că rolul mamei sale pregăti Türkay ", pentru că mama mea mi-a pregatit rolul Sunt prințesă lui", a spus el.
- Mesaj n°444
http://www.televizyondizisi.com/ay-yapimdan-basin-aciklamasi/259479/09/
Comunicat de presă de la luna Constructii
Marți 7 iulie 2015, 17:47
8 persoane Evaluare
"Pe site-ul" Dragostea bani negri "și seria" Ezel "a realității nu reflectă în niciun fel emisiunea de știri Chile. Canal Mega negru iubesc banii Chile lider și seria Ezel difuzat la TV se află în primul rând cu cel mai mare rating din ziua în care sunt publicate. Cel mai vizionat-televiziune Chile în fusul orar al Iubirii și Ezel seria negru bani cu o pondere de 25% (kPa: 26,2%, Ezel: 24,1%) sunt printre programele cele mai vizionate. În cele din urmă, din cauza matrice Americii Cupa Meciuri de 3 seri pe săptămână publicat; După încheierea cupelor vor continua să ruleze în timpul săptămânii seara 5.
În plus, în conformitate cu articolul din nou de pe site-ul dvs., situat în vânzări de peste mări Negre Money Love; director de vânzări de peste mări în mod oficial ușor de verificat. După lansarea vânzărilor internaționale efectuate în MIPCOM trecut în octombrie, în scurt timp serie au fost vândute la următoarele țări:
- Statele Unite ale Americii (spaniolă)
- Afghanistan
- Albania
- Costa Rica
- Republica Dominicană
- El Salvador
- Guatemala
- Georgia
- Honduras
- Croația
- Kazakhistan
- Nicaragua
- Orientul Mijlociu (arabă 24 de țări)
- Orientul Mijlociu (24 de țări) persane
- Pakistan
- Peru
- Chile
- Uruguay
- Grecia
[size]
Orientul Mijlociu în 24 de țări (Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Cisiordania, Chad, Algeria, Maroc, Palestina, Irak, Iran, Israel, Qatar, Kuweit, Libia, Liban, Egipt, Mauritania, Oman, Somalia, Sudan, Siria, Arabia Arabia, Tunisia, Iordania, Yemen) a fost publicată în domeniul audiovizualului OSN, cu măsurare de rating Emiratele Arabe Unite și lăsând în urmă toate rivalii din Egipt a fost programul cel mai vizionat în Iubirea Negre banii Brazilia, Paraguay, Argentina, Ecuador, Muntenegru, România Macedonia, Serbia, Bosnia, Ucraina, vânzările sunt în continuare discuții cu Rusia și Polonia.
Top 2014 a Turciei de peste mări este una din seria care a realizat venituri de vânzări Negre iubesc banii, cel mai mare străine pe capitole până în prezent un venit din vânzări care Colecție fost în cele din urmă răsplătit de către Adunarea lui Tim Turcia Exportatorilor în luna iunie. În aprilie, Turcia Electrică și Electronică și succesul Servicii Exportatori Export de Uniune ca urmare a producătorului de seria a fost distins cu două premii construcția luni, de asemenea, a făcut în funcție de cantitatea de export în 2014 clasament, de Nord și de Sud și de export are loc între primele trei serii de serii Negre iubi banii Stele-au luat răsplata. "[/size]
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°445
GIULIA a scris:http://www.televizyondizisi.com/ay-yapimdan-basin-aciklamasi/259479/09/
Comunicat de presă de la luna Constructii
Marți 7 iulie 2015, 17:47
8 persoane Evaluare
"Pe site-ul" Dragostea bani negri "și seria" Ezel "a realității nu reflectă în niciun fel emisiunea de știri Chile. Canal Mega negru iubesc banii Chile lider și seria Ezel difuzat la TV se află în primul rând cu cel mai mare rating din ziua în care sunt publicate. Cel mai vizionat-televiziune Chile în fusul orar al Iubirii și Ezel seria negru bani cu o pondere de 25% (kPa: 26,2%, Ezel: 24,1%) sunt printre programele cele mai vizionate. În cele din urmă, din cauza matrice Americii Cupa Meciuri de 3 seri pe săptămână publicat; După încheierea cupelor vor continua să ruleze în timpul săptămânii seara 5.
În plus, în conformitate cu articolul din nou de pe site-ul dvs., situat în vânzări de peste mări Negre Money Love; director de vânzări de peste mări în mod oficial ușor de verificat. După lansarea vânzărilor internaționale efectuate în MIPCOM trecut în octombrie, în scurt timp serie au fost vândute la următoarele țări: e si Romania printre cumparatori dar sincer ma indoiesc.
- Statele Unite ale Americii (spaniolă)
- Afghanistan
- Albania
- Costa Rica
- Republica Dominicană
- El Salvador
- Guatemala
- Georgia
- Honduras
- Croația
- Kazakhistan
- Nicaragua
- Orientul Mijlociu (arabă 24 de țări)
- Orientul Mijlociu (24 de țări) persane
- Pakistan
- Peru
- Chile
- Uruguay
- Grecia
Orientul Mijlociu în 24 de țări (Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Cisiordania, Chad, Algeria, Maroc, Palestina, Irak, Iran, Israel, Qatar, Kuweit, Libia, Liban, Egipt, Mauritania, Oman, Somalia, Sudan, Siria, Arabia Arabia, Tunisia, Iordania, Yemen) a fost publicată în domeniul audiovizualului OSN, cu măsurare de rating Emiratele Arabe Unite și lăsând în urmă toate rivalii din Egipt a fost programul cel mai vizionat în Iubirea Negre banii Brazilia, Paraguay, Argentina, Ecuador, Muntenegru, România Macedonia, Serbia, Bosnia, Ucraina, vânzările sunt în continuare discuții cu Rusia și Polonia.
Top 2014 a Turciei de peste mări este una din seria care a realizat venituri de vânzări Negre iubesc banii, cel mai mare străine pe capitole până în prezent un venit din vânzări care Colecție fost în cele din urmă răsplătit de către Adunarea lui Tim Turcia Exportatorilor în luna iunie. În aprilie, Turcia Electrică și Electronică și succesul Servicii Exportatori Export de Uniune ca urmare a producătorului de seria a fost distins cu două premii construcția luni, de asemenea, a făcut în funcție de cantitatea de export în 2014 clasament, de Nord și de Sud și de export are loc între primele trei serii de serii Negre iubi banii Stele-au luat răsplata. "
- Mesaj n°450