5 participanți
Kara para ask 8
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°328
Re: Kara para ask 8
Nou!!!
Iubeste-ma, Omer!
- Mesaj n°329
Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°330
Poate ma insel eu dar nu am vazut atat de multe scene tandre in nici un serial. Si mai ales atat de sclipitor jucate asta inseamna sa fi profesionist iar noi sa vedem doar asta fara sa facem scenarii idioate cum se intampla. Eu cred ca a confunda filmul cu realitatea este o dovada de prostie si daca o tii asa de ani de zile devine obsesie. Stiti la ce ma refer!Onur si Tuba sper sa nu citeasca toate obsesiile unora care isi zic fani! Probabil ca nu au vazut KPA sa le iasa obsesia din cap.GIULIA a scris:Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mesaj n°331
auroracosma a scris:GIULIA a scris:Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate ma insel eu dar nu am vazut atat de multe scene tandre in nici un serial. Si mai ales atat de sclipitor jucate asta inseamna sa fi profesionist iar noi sa vedem doar asta fara sa facem scenarii idioate cum se intampla. Eu cred ca a confunda filmul cu realitatea este o dovada de prostie si daca o tii asa de ani de zile devine obsesie. Stiti la ce ma refer!Onur si Tuba sper sa nu citeasca toate obsesiile unora care isi zic fani! Probabil ca nu au vazut KPA sa le iasa obsesia din cap.
Eu sunt convinsa ca nu au vazut nici KPA, si ca nu se uita nici la 20 minute, care se transmite acum la noi, subtitrat in l. romana..
Pe ele nu le intereseaza adevaratele valori, recunoscute ( Engin in rolul Omer dinKPA, Tuba in rolul Melek, roluri pt care au fost nominalizati pt premiile Emmy m echivalentul Oscarului la seriale)Pt ele unica "valoare" o reprezinta obsesia lor...
- Mesaj n°332
Eu am vazut 20 Dakica si in Turca si astept si BBo desi l-am vazut de cateva ori . Nu faceam nici o referire la asa zisii fani dar scriu niste aberatii de iti sta mintea in loc.Una e ca Murat si tuba de sapte ani sunt nostalgici ca asa au privirea nostalgicaPe langa faptul ca sunt niste prostii scrise parca de pustoaice ,obsesia lor de a-i vedea cuplati ma deranjeaza. Tuba este o femeie casatorita cu doi copii si nu poti sa scri despre ea ca ofteaza dupa altcineva ,daca esti fan adevarat. Si daca nu ar fi maritata nu cred ca se gandeste in trecut si mai ales ca nu a fost nici macar un flirt intre ea si Murat/Auzi privire nostalgica! Pai poate Murat ofteaza dupa Burcin ,iar Tuba in nici un caz nu este interesata . Daca eu nu am uitat ironia la adresa ei de acum cativa ani , ea precis nu a uitat. Murat a spus atunci ca Tuba e o femeie frumoasa si poate dupa ani si ani va fi si actrita.Si atunci unde vad ele frate ceva ce nu exista?GIULIA a scris:auroracosma a scris:GIULIA a scris:Nou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate ma insel eu dar nu am vazut atat de multe scene tandre in nici un serial. Si mai ales atat de sclipitor jucate asta inseamna sa fi profesionist iar noi sa vedem doar asta fara sa facem scenarii idioate cum se intampla. Eu cred ca a confunda filmul cu realitatea este o dovada de prostie si daca o tii asa de ani de zile devine obsesie. Stiti la ce ma refer!Onur si Tuba sper sa nu citeasca toate obsesiile unora care isi zic fani! Probabil ca nu au vazut KPA sa le iasa obsesia din cap.Eu sunt convinsa ca nu au vazut nici KPA, si ca nu se uita nici la 20 minute, care se transmite acum la noi, subtitrat in l. romana..
Pe ele nu le intereseaza adevaratele valori, recunoscute ( Engin in rolul Omer dinKPA, Tuba in rolul Melek, roluri pt care au fost nominalizati pt premiile Emmy m echivalentul Oscarului la seriale)
Pt ele unica "valoare" o reprezinta obsesia lor...
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°333
Aurora , nu le citi . Există posibilitatea la acest site să treci peroana respectivă la indezirabil și nu-ți mai apare nici un comentariu. Eu așa am făcut și nu mai citesc nimic. Nu mă mai împiedic cum se spune de oameni bolnavi la cap. A spus bine Giulia , hormonu' bate neuronu' . Pentru că sunt femei bolnave , care se visează în locul personajului Asi și pentru că le este rușine să recunoască , atunci aruncă noroiul ăsta asupra Tubei . Le doare-n spate de Tuba și de copiii ei . O țin langa , una și bună . Da , sunt bune de dus la spitalul de nebuni , dar cel mai bine este să lași nebunul /nebuna să viseze . Ce mare lucru să viseze . Tuba și Onur își văd de viețile lor și de fetele lor . Baiazid , adică Yildirim a devenit un actor de mâna a șaptea ; cam fug actrițele de el ( de ex. Cansu Dere ) , Fraila trage de timp cu nu știu ce rol, iar el se roagă la Alah să-l salveze . Să dea Dumnezeu , că altfel moare de foame și stă la prieteni . Și nu s-a terminat încă procesul cu drogurile . Nu a fost absolvit de vină deocamdată.
- Mesaj n°334
geta a scris:Aurora , nu le citi . Există posibilitatea la acest site să treci peroana respectivă la indezirabil și nu-ți mai apare nici un comentariu. Eu așa am făcut și nu mai citesc nimic. Nu mă mai împiedic cum se spune de oameni bolnavi la cap. A spus bine Giulia , hormonu' bate neuronu' . Pentru că sunt femei bolnave , care se visează în locul personajului Asi și pentru că le este rușine să recunoască , atunci aruncă noroiul ăsta asupra Tubei . Le doare-n spate de Tuba și de copiii ei . O țin langa , una și bună . Da , sunt bune de dus la spitalul de nebuni , dar cel mai bine este să lași nebunul /nebuna să viseze . Ce mare lucru să viseze . Tuba și Onur își văd de viețile lor și de fetele lor . Baiazid , adică Yildirim a devenit un actor de mâna a șaptea ; cam fug actrițele de el ( de ex. Cansu Dere ) , Fraila trage de timp cu nu știu ce rol, iar el se roagă la Alah să-l salveze . Să dea Dumnezeu , că altfel moare de foame și stă la prieteni . Și nu s-a terminat încă procesul cu drogurile . Nu a fost absolvit de vină deocamdată.
Eu cum sa o scot pe individa asta care se baga in seama si ne mai si spioneaza? Ca nu ma pricep! Ne ataca deci citeste tot ce scriem asta e chiar o dovada de mmmmmmmmmmmmmmm
- Mesaj n°335
auroracosma a scris:geta a scris:Aurora , nu le citi . Există posibilitatea la acest site să treci peroana respectivă la indezirabil și nu-ți mai apare nici un comentariu. Eu așa am făcut și nu mai citesc nimic. Nu mă mai împiedic cum se spune de oameni bolnavi la cap. A spus bine Giulia , hormonu' bate neuronu' . Pentru că sunt femei bolnave , care se visează în locul personajului Asi și pentru că le este rușine să recunoască , atunci aruncă noroiul ăsta asupra Tubei . Le doare-n spate de Tuba și de copiii ei . O țin langa , una și bună . Da , sunt bune de dus la spitalul de nebuni , dar cel mai bine este să lași nebunul /nebuna să viseze . Ce mare lucru să viseze . Tuba și Onur își văd de viețile lor și de fetele lor . Baiazid , adică Yildirim a devenit un actor de mâna a șaptea ; cam fug actrițele de el ( de ex. Cansu Dere ) , Fraila trage de timp cu nu știu ce rol, iar el se roagă la Alah să-l salveze . Să dea Dumnezeu , că altfel moare de foame și stă la prieteni . Și nu s-a terminat încă procesul cu drogurile . Nu a fost absolvit de vină deocamdată.
Eu cum sa o scot pe individa asta care se baga in seama si ne mai si spioneaza? Ca nu ma pricep! Ne ataca deci citeste tot ce scriem asta e chiar o dovada de mmmmmmmmmmmmmmm
Aurora, nu-ti bate capul.. " De unde nu-i.. "
Iustificus- Mesaje : 150
Data de înscriere : 17/04/2015
- Mesaj n°336
Pentru Aurora Cosma:
1. Nu cred ca ati vazut "20 Dakika" din moment ce nu stiti sa scrieti corect nici macar titlul serialului!!! Macar atat respect pentru Tuba sa aveti, sa invatati corect numele filmelor in care joaca. De altfel, acum cand se difuzeaza la noi, voi sunteti aici pe forum, nu in fata TV-ului, cum va laudati. Valabil si pentru giulia.
2. De ce dezinformati? pentru ca nu suportati ca Murat este un actor genial, daruit cu har, nu numai cu frumusete si talent si nu suportati ca si pana in ziua de azi serialul "Asi" este mai iubit decat KPA?
Va rog sa va pastrati frustarile pt dvs si sa nu rastalmaciti o declaratie daca nu aveti dovezi. Imi aduc aminte ca si pe EAUFC vi s-a spus de multe ori sa taceti din gura, pentru ca scriati multe prostii. Murat a vorbit intodeauna foarte frumos despre Tuba, si in 2013 a spus despre ea ca este o actrita "duygusal", adica o actrita care interpreteaza cu sentimente, este sensibila. Nu imi aduc aminte ca niciun actor sa ii fi facut Tubei asemenea compliment frumos, nici macar "camaradul" Engin.
3. Fiecare om are dreptul sa isi aleaga ce iubeste, ce film si ce actor, si cat timp ii iubeste, desi asa ceva nu s-ar putea spune, pentru ca iubirea nu se masoara in timp, iubirea adevarata este pentru totdeauna. De aceea consider o lipsa de educatie, de cultura, de bun simt si sensibilitate sa lovesti in oameni pentru iubirile lor si sa le numesti obsesii, cand tu nu cunosti iubirea. Este clar ca nu stiti despre ce vorbiti si ca nu ati cunoscut iubirea niciodata. Va compatimesc!
Pentru toate trei:
Puteti sa mintiti, sa calomniati, sa rastalmaciti adevarul, sa dati porecle si sa sa va dati arama pe fata prin mahalagisme, orice ati face, nu puteti schimba un adevar de baza: "Asi" este un film serial care va ramane in inimile oamenilor pe vecie, va dainui, cum se spune, pentru totdeauna. De ce? El s-a ridicat deasupra celorlalte seriale prin felul cum ne-a facut sa simtim dragostea, pentru ca dragostea din serial a fost adevarata, nu a fost jucata. Tuba s-a indragostit de Murat si Murat s-a indragostit de Tuba, ceea ce a rezultat este atat de frumos, incat nu poate fi definit. Daca a fost o dragoste imposibila, ce detalii au existat si ce piedici au avut, numai ei stiu, dar aceasta dragoste i-a afectat si ne-a afectat si pe noi, cei care i-am urmarit. Tot mapamondul a simtit asta, dovezile sunt pe net, daca tot mapamondul este nebun, atunci inseamna ca asemenea talent in actorie nu a mai existat si nici nu va mai exista.
Daca tineti mortis sa comparati iubirea din "Asi" cu cea din KPA sau jocul actoricesc o faceti in defavoarea voastra. In KPA a contat foarte mult actiunea, toata lumea a pus punctul pe scenariu si l-a criticat in continuu pana s-a ales praful de iubire. Nimanui nu ii pasa de povestea Elif-Omer, cat ii pasa ca scenaristele sunt groaznice. In Asi, desi au fost cateva greseli in scenariu, toata lumea a fost cu sufletul la gura pentru povestea de dragoste Asi-Demir, pe ei ii urmareau, nu pe scenaristi. "Asi" este descoperit si astazi pe net si vizualizat cu nesat de parca acum se difuzeaza in Turcia, nimeni nu isi pune problema daca este nou sau vechi, toata lumea se indragosteste de acest serial, dovada sunt comentariile de pe net.
In "Asi" dragostea a triumfat, Murat si Tuba erau tineri si indragostiti si foarte atrasi unul de altul, in KPA, desi Engin este un actor bun profesionist si placut, totusi perechea pe care a facut-o cu Tuba nu are acea sclipire a dragostei, care sa-i imortalizeze, ei au fost camarazi buni, cum ati tinut sa precizati de atatea ori, iar "camaraderia" nu este dragoste, imi pare rau pentru voi. KPA este un serial de televiziune pentru divertisment, il vezi, il placi sau nu si treci mai departe. "Asi" iti intra in suflet si acolo ramane!
De altfel nici Tuba si nici Murat nu cred ca vor mai reusi a doua oara un asemenea film plin de dragoste, numai daca vor mai juca impreuna. Acel extrasenzorial al lor (care a lipsit in KPA) cred ca s-a pastrat ... si in plus de-a lungul timpului, amandoi au crescut si profesional si uman, si ar fi o incantare adevarata sa mai joace inca o data impreuna!
1. Nu cred ca ati vazut "20 Dakika" din moment ce nu stiti sa scrieti corect nici macar titlul serialului!!! Macar atat respect pentru Tuba sa aveti, sa invatati corect numele filmelor in care joaca. De altfel, acum cand se difuzeaza la noi, voi sunteti aici pe forum, nu in fata TV-ului, cum va laudati. Valabil si pentru giulia.
2. De ce dezinformati? pentru ca nu suportati ca Murat este un actor genial, daruit cu har, nu numai cu frumusete si talent si nu suportati ca si pana in ziua de azi serialul "Asi" este mai iubit decat KPA?
Va rog sa va pastrati frustarile pt dvs si sa nu rastalmaciti o declaratie daca nu aveti dovezi. Imi aduc aminte ca si pe EAUFC vi s-a spus de multe ori sa taceti din gura, pentru ca scriati multe prostii. Murat a vorbit intodeauna foarte frumos despre Tuba, si in 2013 a spus despre ea ca este o actrita "duygusal", adica o actrita care interpreteaza cu sentimente, este sensibila. Nu imi aduc aminte ca niciun actor sa ii fi facut Tubei asemenea compliment frumos, nici macar "camaradul" Engin.
3. Fiecare om are dreptul sa isi aleaga ce iubeste, ce film si ce actor, si cat timp ii iubeste, desi asa ceva nu s-ar putea spune, pentru ca iubirea nu se masoara in timp, iubirea adevarata este pentru totdeauna. De aceea consider o lipsa de educatie, de cultura, de bun simt si sensibilitate sa lovesti in oameni pentru iubirile lor si sa le numesti obsesii, cand tu nu cunosti iubirea. Este clar ca nu stiti despre ce vorbiti si ca nu ati cunoscut iubirea niciodata. Va compatimesc!
Pentru toate trei:
Puteti sa mintiti, sa calomniati, sa rastalmaciti adevarul, sa dati porecle si sa sa va dati arama pe fata prin mahalagisme, orice ati face, nu puteti schimba un adevar de baza: "Asi" este un film serial care va ramane in inimile oamenilor pe vecie, va dainui, cum se spune, pentru totdeauna. De ce? El s-a ridicat deasupra celorlalte seriale prin felul cum ne-a facut sa simtim dragostea, pentru ca dragostea din serial a fost adevarata, nu a fost jucata. Tuba s-a indragostit de Murat si Murat s-a indragostit de Tuba, ceea ce a rezultat este atat de frumos, incat nu poate fi definit. Daca a fost o dragoste imposibila, ce detalii au existat si ce piedici au avut, numai ei stiu, dar aceasta dragoste i-a afectat si ne-a afectat si pe noi, cei care i-am urmarit. Tot mapamondul a simtit asta, dovezile sunt pe net, daca tot mapamondul este nebun, atunci inseamna ca asemenea talent in actorie nu a mai existat si nici nu va mai exista.
Daca tineti mortis sa comparati iubirea din "Asi" cu cea din KPA sau jocul actoricesc o faceti in defavoarea voastra. In KPA a contat foarte mult actiunea, toata lumea a pus punctul pe scenariu si l-a criticat in continuu pana s-a ales praful de iubire. Nimanui nu ii pasa de povestea Elif-Omer, cat ii pasa ca scenaristele sunt groaznice. In Asi, desi au fost cateva greseli in scenariu, toata lumea a fost cu sufletul la gura pentru povestea de dragoste Asi-Demir, pe ei ii urmareau, nu pe scenaristi. "Asi" este descoperit si astazi pe net si vizualizat cu nesat de parca acum se difuzeaza in Turcia, nimeni nu isi pune problema daca este nou sau vechi, toata lumea se indragosteste de acest serial, dovada sunt comentariile de pe net.
In "Asi" dragostea a triumfat, Murat si Tuba erau tineri si indragostiti si foarte atrasi unul de altul, in KPA, desi Engin este un actor bun profesionist si placut, totusi perechea pe care a facut-o cu Tuba nu are acea sclipire a dragostei, care sa-i imortalizeze, ei au fost camarazi buni, cum ati tinut sa precizati de atatea ori, iar "camaraderia" nu este dragoste, imi pare rau pentru voi. KPA este un serial de televiziune pentru divertisment, il vezi, il placi sau nu si treci mai departe. "Asi" iti intra in suflet si acolo ramane!
De altfel nici Tuba si nici Murat nu cred ca vor mai reusi a doua oara un asemenea film plin de dragoste, numai daca vor mai juca impreuna. Acel extrasenzorial al lor (care a lipsit in KPA) cred ca s-a pastrat ... si in plus de-a lungul timpului, amandoi au crescut si profesional si uman, si ar fi o incantare adevarata sa mai joace inca o data impreuna!
- Mesaj n°337
auroracosma a scris:geta a scris:Aurora , nu le citi . Există posibilitatea la acest site să treci peroana respectivă la indezirabil și nu-ți mai apare nici un comentariu. Eu așa am făcut și nu mai citesc nimic. Nu mă mai împiedic cum se spune de oameni bolnavi la cap. A spus bine Giulia , hormonu' bate neuronu' . Pentru că sunt femei bolnave , care se visează în locul personajului Asi și pentru că le este rușine să recunoască , atunci aruncă noroiul ăsta asupra Tubei . Le doare-n spate de Tuba și de copiii ei . O țin langa , una și bună . Da , sunt bune de dus la spitalul de nebuni , dar cel mai bine este să lași nebunul /nebuna să viseze . Ce mare lucru să viseze . Tuba și Onur își văd de viețile lor și de fetele lor . Baiazid , adică Yildirim a devenit un actor de mâna a șaptea ; cam fug actrițele de el ( de ex. Cansu Dere ) , Fraila trage de timp cu nu știu ce rol, iar el se roagă la Alah să-l salveze . Să dea Dumnezeu , că altfel moare de foame și stă la prieteni . Și nu s-a terminat încă procesul cu drogurile . Nu a fost absolvit de vină deocamdată.
te duci pe meniu la Profil si apoi la Prieteni sau persoane ignorate. La Persoane ignorate scrii Iustificus ( vezi că este i mare) si o adaugi la persoane ignorate. astai tot. Nu uita sa salvezi . Și nu vei mai vedea nimic din ceea ce posteaza.N-are decît să facă o mie de forumuri în care să scrie orice .
- Mesaj n°338
Vă las , am întâlnire cu Tuba . Aurora nu-ți bate capul cu nebunii . Nu e cazul.
- Mesaj n°339
geta a scris:Vă las , am întâlnire cu Tuba . Aurora nu-ți bate capul cu nebunii . Nu e cazul.
Subscriu!!
- Mesaj n°340
[quote="geta"]
[h2]te duci pe meniu la Profil si apoi la Prieteni sau persoane ignorate. La Persoane ignorate scrii Iustificus ( vezi că este i mare) si o adaugi la persoane ignorate. astai tot. Nu uita sa salvezi . Și nu vei mai vedea nimic din ceea ce posteaza.N-are decît să facă o mie de forumuri în care să scrie orice . Merci am rezolvat eu nu o mai vad ,e clar ca are probleme grave saraca!
[h2]te duci pe meniu la Profil si apoi la Prieteni sau persoane ignorate. La Persoane ignorate scrii Iustificus ( vezi că este i mare) si o adaugi la persoane ignorate. astai tot. Nu uita sa salvezi . Și nu vei mai vedea nimic din ceea ce posteaza.N-are decît să facă o mie de forumuri în care să scrie orice . Merci am rezolvat eu nu o mai vad ,e clar ca are probleme grave saraca!
- Mesaj n°341
[/quote]auroracosma a scris:
te duci pe meniu la Profil si apoi la Prieteni sau persoane ignorate. La Persoane ignorate scrii Iustificus ( vezi că este i mare) si o adaugi la persoane ignorate. astai tot. Nu uita sa salvezi . Și nu vei mai vedea nimic din ceea ce posteaza.N-are decît să facă o mie de forumuri în care să scrie orice . Merci am rezolvat eu nu o mai vad ,e clar ca are probleme grave saraca! [/quote]
[/quote]
[h2]Ok. E foarte bine că n-o mai vezi. Cred că are probleme grave de sănătate , dar nu e vina noastră .
Probabil că ei îi face plăcere să ne citească , pentru că altfel ne-ar trece la persoane indezirabile și n-ar mai citi . Dar ... îi plac comentariile , mai ales ale mele . Altfel unde ar mai vedea ea atâtea poze cu Tuba , cu Engin , noutăți , clipuri frumoase ?? N-ar mai vedea nimic și nu se poate lipsi de ele . Asta-i !!
Iustificus- Mesaje : 150
Data de înscriere : 17/04/2015
- Mesaj n°342
Nu va faceti iluzii, ca lumea o sa va creada ca nu cititi, este inca o minciuna. Iar mie, nu imi pasa daca cititi voi sau nu, eu nu scriu pentru oameni rai, eu scriu pentru oamenii buni care ratacesc pe aici si raman ingroziti de uratenia si mojicia voastra. De atatia ani scrieti cu ura, ar trebui sa aveti bunul simt sa va retrageti cu capul plecat! sau cine stie poate asteptati sa va alunge cineva!
- Mesaj n°343
geta a scris:Vă las , am întâlnire cu Tuba . Aurora nu-ți bate capul cu nebunii . Nu e cazul.
Femeia asta nici macar atat nu pricepe, ca nu citim ineptiile ei ( probabil aceleasi, de pe port).. treaba ei...
Tuba intr-adebar isi merita premiul !!!
- Mesaj n°349
Bună dimineața. Un clip mai vechi , dar în care Tuba joacă minunat.
- Mesaj n°350