5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°76
Re: Kara para ask 7
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°77
GIULIA a scris:geta a scris:Din tot serialul asta , atât a rămas ... ”One day of happiness ”
Eu sunt de alta parere ( facand abstractie de scenariul idiot)
Au fost atatea scene frumoase Elif& Omer,s-au facut atatea clipuri frumoase, au ramas atatea poze si filmulete care atesta amicitia colegiala Tuba& Engin, ei ne-au demonstrat perfecta compatibilitate pe ecran.. Asa e ,oamnelor, eu m-am bucurat enorm sa ii vad impreuna pentru ca visam la asta inca de acum 2 ani! Au fost sondaje publicate si in presa cu intrevarea pe cine vedem ca partener al lui Engin ? Pe locul 1 a fost mereu Tuba. Fanii au intuit perfect dar si scenaristele aici e singurul lor merit: Alegerea distributiei. Cred ca daca scenariul ar fi fost mai uman, merita sa mai avem un sezon 3 macar pana in decembrie. Dar cred ca actori de asemenea valoare nu ar mai lungi boala dincolo de contract. Si asa era planuit 50 de episoade iar aseara a fost finala 1 asa au scris. Deci finala doi probabil a fost realizata tot la presiunile fanilor ca ele probabil ar fi lasat finaul de aseara.
Eu ma bucur sa fi vazut acest cuplu jucand impreuna, in ciuda scenariului..
- Mesaj n°78
- Mesaj n°81
Buna dimineața . Spune o fană a lui Engin , ca tipul din fragmentul 2 ep 54 , cu care Elif stă la masă și se uită la el ca la sfântul soare , este soțul lui Asli . Hm , unde l-au ascuns scenaristele până acum , cred că la pușcărie .
- Mesaj n°82
Imi place actorul care-l interpreteaza pe Tolga.
Cineva spune ” mama mia ... mâna lui Omer ” .... Îmi vine să râd , pentru că ar trebui la fiecare scenă Elif- Omer să vedem unde-i sunt mâinile lui Omer , cum îi suflă în ureche lui Elif în timpul dansului , etc , etc .... Hm... acesta e scenariul , nu ??!!!!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°83
geta a scris:Cineva spune ” mama mia ... mâna lui Omer ” .... Îmi vine să râd , pentru că ar trebui la fiecare scenă Elif- Omer să vedem unde-i sunt mâinile lui Omer , cum îi suflă în ureche lui Elif în timpul dansului , etc , etc .... Hm... acesta e scenariul , nu ??!!!!
Sa mai zica cineva ca a fost scenariul prost....
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/07/10/tayyar-oldu-finale-bir-adim-kaldi
Tayyar au murit în finala pas-o
ATV miercuri seara care a marcat seria 'Black iubesc banii "15 iulie va fi lansat miercuri va rămas bun pentru a afișa secțiunea finală. Suicide "Tayyar"! În ultimul episod al seriei difuzate seara; "Nedret" și apoi împărat al crimei "Tayyar găsit dreptatea în urma dedirtti moarte. Jucatorul portretizarea Erkan Can, a spălării banilor, dar, de asemenea mafia organ "Tayyar", personajul negativ al ecranului cu o cruzime a fost selectat. Seria oameni turcești Ours ", în care el joacă cu caractere" Alice "cu familiar Atılay Uluisik" bani negri în capitolul final al Iubirii "pentru a da viață la Marea Egee. Directorul a fost publicat cu o zi înainte de prezentarea finală a lăsat un semn de întrebare în minte. Publicul, "Elif" și "fericit sau trist serie final Umar va pune punct minunea.
- Mesaj n°84
GIULIA a scris:
Sa mai zica cineva ca a fost scenariul prost....
Scenariul a fost prost , dar interpretarea a fost magnifică și mai ales PERSONALIZATĂ !!!! Aici scenaristele nu s-au putut implica . Ele au scris numai ... ” Omer o îmbrățișează pe Elif ” de exemplu , dar n-au spus cum , n-au dat indicații prețioase .
- Mesaj n°85
geta a scris:GIULIA a scris:
Sa mai zica cineva ca a fost scenariul prost....Scenariul a fost prost , dar interpretarea a fost magnifică și mai ales PERSONALIZATĂ !!!! Aici scenaristele nu s-au putut implica . Ele au scris numai ... ” Omer o îmbrățișează pe Elif ” de exemplu , dar n-au spus cum , n-au dat indicații prețioase .
Ref la scenariu, glumisem.. Tuba& Engin, prin prestatia lor, au salvat serialul de la esec..
- Mesaj n°86
GIULIA a scris:
Ref la scenariu, glumisem.. Tuba& Engin, prin prestatia lor, au salvat serialul de la esec..
Daaaaaa.... n e uitam cu mare , mare placere la clipuri si la film. In vara asta o sa-l vad in reluare , fara graba .
- Mesaj n°87
geta a scris:GIULIA a scris:Daaaaaa.... n e uitam cu mare , mare placere la clipuri si la film. In vara asta o sa-l vad in reluare , fara graba .
Eu sper ca acum, dupa ce au demonstrat cat sunt de talentati si compatibili impreuna, li se vor mai oferi si alte proiecte ( as prefera un lung metraj, fara umplutura..)
Nou, de la Weta!!
ENGIN AKYÜREK Ömer&Elif Птица без крыла (Pasarea fara aripa)
Incep sa apara poze inedite de la filmari, care demonstreaza cat de bine s-au simtit ei impreuna!!
Scenariu!!
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-mutlu-sonla-mi-bitecek_6_106879#.VZ_b0rntmkp
SERIA iubirea de bani BLACK atât de fericit cu MI a TIC?
ATV miercuri seara care a marcat seria 'Black iubesc banii "15 iulie va fi lansat miercuri va rămas bun pentru a afișa secțiunea finală.
Suicide "Tayyar"!
În ultimul episod al seriei difuzate seara; "Nedret" și apoi împărat al crimei "Tayyar găsit dreptatea în urma dedirtti moarte. Jucatorul portretizarea Erkan Can, a spălării banilor, dar, de asemenea mafia organ "Tayyar", personajul negativ al ecranului cu o cruzime a fost selectat. Seria oameni turcești Ours ", în care el joacă cu caractere" Alice "cu familiar Atılay Uluisik" bani negri în capitolul final al Iubirii "pentru a da viață la Marea Egee. Directorul a fost publicat cu o zi înainte de prezentarea finală a lăsat un semn de întrebare în minte. Publicul, "Elif" și "fericit sau trist serie final Umar va pune punct minunea.
- Mesaj n°89
- Mesaj n°91
Buna dimineata. Imi place armistitiul!!! Cred ca a fost destul de ” greu” pentru Tuba și Engin , fără excepție , să interpreteze pe Elif și Omer , mai ales cu atât de multă dăruire.
- Mesaj n°92
- Mesaj n°93
cu muzica lui Tarkan
- Mesaj n°94
- Mesaj n°95
- Mesaj n°96
geta a scris:Buna dimineata. Imi place armistitiul!!! Cred ca a fost destul de ” greu” pentru Tuba și Engin , fără excepție , să interpreteze pe Elif și Omer , mai ales cu atât de multă dăruire.
Daaaaaaa........... Foaaaaaaaaaaaaarte "greu"!
- Mesaj n°97
Am vreo 600 clipuri cu Tuba si Engin trecute pe lista preferințelor ... In vara asta le revad.
- Mesaj n°98
La minutul 0,40-0,41 , Engin are ochii în lacrimi , sau am vedenii ????
- Mesaj n°99
geta a scris:La minutul 0,40-0,41 , Engin are ochii în lacrimi , sau am vedenii ????
In multe scene din KPA Engin are ochii în lacrimi
http://lyricstranslate.com/en/Omzumda-agla-cry-my-shoulder.html
- Mesaj n°100
GIULIA a scris:
In multe scene din KPA Engin are ochii în lacrimi