geta a scris:GIULIA a scris:
In multe scene din KPA Engin are ochii în lacrimiAdevărat , dar în scena asta trebuia să fie fericit și totusi are ochii în lacrimi.... poate din cauza oboselii .
Lacrimi de fericire...
geta a scris:GIULIA a scris:
In multe scene din KPA Engin are ochii în lacrimiAdevărat , dar în scena asta trebuia să fie fericit și totusi are ochii în lacrimi.... poate din cauza oboselii .
geta a scris:Mesut Yar si articolele lui despre Tuba si Engin
geta a scris:Mesut Yar si articolele lui despre Tuba si Engin
GIULIA a scris:geta a scris:Mesut Yar si articolele lui despre Tuba si Engin
Va mai curge multa cerneala in presa despre ei!!
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/07/12/kara-para-ask-ekibinden-duygusal-veda
Echipa 'Love negru Bani' din adio emoțională
Timp de doi ani, publicat in ATV-uri, Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek rolul principal din 'Black iubesc banii "numit serie, se va rămas bun de la ecranul miercuri. Din Africa de Nord America Latină comun 41 directorul publicat în jucătorii din țară mesaje de adio emotionala günaydın'l să ... Engin Akyurek (comisar Ömer Demir): " Caracterul lui Omar, doar cred că pentru mine nu este publicul, de asemenea, este ceva de interogatoriu si placa empatie. Cum face acest lucru alegeri de viață ale omului? Ce trăim pentru? În viața noastră, modul în care putem păstra un om curat, este posibil? " Ca ... "Umar va fi dor de fier. Îmi voi aduce aminte de amintiri frumoase ca toată munca mea este o afacere. Seria a fost un loc de muncă în timp ce în ce gazduieste diferite specii, a avut partea poliției, structura dramatică. Când ați terminat, toată lumea râde și a plecat liniștit." Tuba Büyüküstün (Elif mare): "Am ajuns la capăt mai mult, da, suntem obosiți Acum se va deschide valiza mea să se întoarcă acasă și o mulțime de a cunoaște frumoasa inima va fi să vă mulțumesc pentru că mi căldura inimilor voastre să am grijă de ei, atât timp cât stai cu mine ......" Ahmet Tansu debordant cu (comisar arta): "ar fi încă un public fanatic nu au fost directorul meu interior, dar o bucurie de nedescris să fie o parte din această familie nu vreau să ignore personajele-am jucat înainte, toate au o semnificație diferită pentru mine, dar" Arda "va fi întotdeauna cel mai speciale de.." Respectat Generic (Text): ". Acest lucru este de afaceri, trăim o viață în timpul fotografierii A fost oamenii pe care îi mine cele mai semnificative pentru proiectul satisface ocazie, mizele sunt ei ..." Bestems Özdemir (Lotus): "Dragostea bani negri", mi-a adăugat o mulțime, dar o mulțime. "Lotus a contribuit la starea de spirit accidentat de dezvoltare și, desigur, acum jucatorul meu" Lotus ", datorită unei game foarte largă și variată pot spune că strig. . A fost o școală foarte frumos, pentru că am fost noi în industria " Hazal mice (original): "Dragostea bani negri" și "originale" prea mulți oameni mă prezint. Oamenii recunosc mă să urmeze, dragoste și valori comenta găsit. Greu de descris acest sentiment. Sunt foarte, foarte fericit în fiecare moment de doi ani ". În primul rând Tüfekçi (Comisar pelin): "Punct de serie pentru mine într-o foarte speciala si diferita. Cred că există o contribuție serioasă la cariera mea. Belinda navigarea pe arma, a fost distractiv de a juca Intrepid un comisar ". John Tamdoğan (Hüseyin Demir): "Hüseyin Demir Știu și-mi place poartă piese de o multime de oameni Un picior de conștiință, celălalt picior al diavolului astfel de personaj pentru a juca și formatori care atât era foarte gustoase. . "
geta a scris:vedeți că ar trebui să fie o salvare prin apropiere...... li se face rău unora....
N-ați văzut așa ceva la alt film nici al Tubei , nici al lui Engin !!!!
geta a scris:Foarte greu spunem la revedere acestui minunat cuplu....
GIULIA a scris:
Bine ca macar ne-au ramas, inainte de despartire, aceste minunate poze!!