5 participanți
Kara para ask 7
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°52
Re: Kara para ask 7
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11692654_1020359094642005_300903665322053766_n.jpg?oh=4ec82992db74a557f1f68ad7c8c9fdd5&oe=5627AC14
DRAGOSTE neuitat de spălare a banilor FINAL
'LOVE IN NEGRU emoție bani SUMMIT! ..
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek încearcă bani Iubirea se apropie de un ecran negru finala cu un sejur de neuitat cu departamentul.
Omar și Elif localizarea justiție pentru abordarea duală sfârșitul poveștii ei dedica viata lor de a urmări partener Nedret pentru a primi pedeapsa pe care o merita Tayyar.
ART ȘI pelin NOȚIUNI căsătorit!
În noua episod din seria; Pelin Arda și viitorul anticipat nunta spectaculoasa a ecranului.
Elif și prietenii cei mai apropiați lui Omar, castigand admiratia a milioane de dulce greu dispută Pelin pentru două sezoane și va sta în partea nouă a Art masă de nuntă. Nunta cuplului va avea martorul Omar și Elif.
Va fi afișat cu o partiție nu vor fi șterse din matrice de memorie pentru a fi marcată, miercuri seara, cu o dezvoltare surpriză.
Producția lună "Black iubesc banii" va apărea înainte de a o finala pe ATV în noua secțiune de pe miercuri, 8 iulie, la ora 20.00 ca să spunem așa.
http://www.televizyongazetesi.com/ay-yapim-dizileriyle-ilgili-aciklama-yapti_6_106766
INFORMAȚII PRIVIND cu luni a MADE SERIES
Set site-ul tau 'Love bani negri" și seria "Ezel" a reflecta în nici un fel faptul că știrile despre publicarea chilian. Canal de lider Chile Mega Negre iubesc banii și seria Ezel difuzate la TV si se afla in primul rand cu cel mai mare rating din ziua în care sunt publicate. În Chile, emisiune de televiziune cel mai vizionat în zona de timp Negre iubesc banii și seria Ezel cu o pondere de 25% (KPA: 26,2%, Ezel: 24,1%) sunt printre programele cele mai vizionate. În cele din urmă, din cauza matrice Americii Cupa meci de 3 seri pe săptămână publicat; După încheierea cupelor vor continua să ruleze în timpul săptămânii seara 5.
În plus, în conformitate cu articolul din nou de pe site-ul dvs., situat în vânzări de peste mări bani iubirii Negre; director de vânzări de peste mări oficial ușor de verificat. Vânzările internaționale MIPCOM după lansarea sa, în octombrie serie trecut a făcut într-un timp scurt au fost vândute în următoarele țări:
Statele Unite ale Americii (spaniolă)
Afganistan,
Albania,
Costa Rica
Republica Dominicană
El Salvador
Guatemala
Georgia
Honduras
Croația
Kazahstan
Nicaragua
Orientul Mijlociu (arabă 24 de țări)
Orientul Mijlociu (Persian 24 de țări)
Pakistan
Peru
Chile
Uruguay
Grecia
în 24 de țări din Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Cisiordania, Ciad, Algeria, Maroc, Palestina, Irak, Iran, Israel, Qatar, Kuweit, Libia, Liban, Egipt, Mauritania, Oman, Somalia, Sudan, Siria, Arabia Saudită, Tunisia, Iordania, Yemen) a fost publicată în domeniul audiovizualului OSN, măsurători de evaluare a făcut Emiratele Arabe Unite și Egipt, lăsând în urmă toți concurenții săi a fost programul cel mai vizionat în Iubirea Neagră Money Brazilia, Paraguay, Argentina, Ecuador, Muntenegru, România, Macedonia, Serbia, Bosnia, Ucraina, negocierile de vânzare cu Rusia și Polonia Este în curs de desfășurare.
Top 2014 a Turciei de peste mări este una din seria care a realizat venituri de vânzări Negre iubesc banii, cel mai mare pe străin episod măsura este cu venituri din vânzări care Colecție fost în cele din urmă răsplătit de Adunarea TIM Turcia Exportatorilor din iunie. În aprilie, Turcia Electrica si Electronica si Servicii Exportatori export succes de Uniunea astfel producătorii din seria a fost decorat cu două construcția luni premiu, de asemenea, efectuate în conformitate cu suma de export în 2014 clasament, Nord și Sud, precum și pentru export ca fiind unul dintre primele trei serii de serii negru dragoste bani Stele-au luat răsplata. "
http://www.izleyiciplatformu.com/kara-para-ask-episode-53-preview/
Ömer goes mad before the judge when he hears the verdict. His thinking is that for a person who has murdered many people, someone who is nothing but a killing machine and animal a sentence of only seven years is not enough punishment. To make matters worse there is a huge possibility that Tayyar will be released before serving the full seven year sentence. Hüseyin who in spite of his family did not speak against Tayyar is someone that now Ömer will never forgive in addition he will totally remove him from his life.
Tayyar is totally ecstatic with joy. He will continue to run his operation from the inside for a few years and then he will be free once again. In spite of the fact that he is now in prison, everything he wants he is able to accomplish while locked up. His only problem is Nedret now being in custody. He believes that he can prevent Nedret from speaking that all of his problems will be over. The only person Ömer has in his hands is Nedret. He must do whatever it takes to get Nedret to talk. If she admits that she was working with Tayyar and tells the authorities everything she knows Tayyar will get the punishment he deserves. Elif is devastated when she learns the truth about her aunt being a accomplice to murder and other crimes.
Both Ömer and Elif continue to try and convince Nedret to talk. Meanwhile a sudden death turns all of Ömer and Elif’s plans upside down. Ömer who has sworn to uphold the law and protect the innocent is now on the verge of making a huge decision. This decision is going to effect Tayyar, Ömer as well as Elif. What is Ömer’s decision?
New Episode air’s Wednesday 8 July @ 21:15 on ATV
DRAGOSTE neuitat de spălare a banilor FINAL
'LOVE IN NEGRU emoție bani SUMMIT! ..
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek încearcă bani Iubirea se apropie de un ecran negru finala cu un sejur de neuitat cu departamentul.
Omar și Elif localizarea justiție pentru abordarea duală sfârșitul poveștii ei dedica viata lor de a urmări partener Nedret pentru a primi pedeapsa pe care o merita Tayyar.
ART ȘI pelin NOȚIUNI căsătorit!
În noua episod din seria; Pelin Arda și viitorul anticipat nunta spectaculoasa a ecranului.
Elif și prietenii cei mai apropiați lui Omar, castigand admiratia a milioane de dulce greu dispută Pelin pentru două sezoane și va sta în partea nouă a Art masă de nuntă. Nunta cuplului va avea martorul Omar și Elif.
Va fi afișat cu o partiție nu vor fi șterse din matrice de memorie pentru a fi marcată, miercuri seara, cu o dezvoltare surpriză.
Producția lună "Black iubesc banii" va apărea înainte de a o finala pe ATV în noua secțiune de pe miercuri, 8 iulie, la ora 20.00 ca să spunem așa.
http://www.televizyongazetesi.com/ay-yapim-dizileriyle-ilgili-aciklama-yapti_6_106766
INFORMAȚII PRIVIND cu luni a MADE SERIES
Set site-ul tau 'Love bani negri" și seria "Ezel" a reflecta în nici un fel faptul că știrile despre publicarea chilian. Canal de lider Chile Mega Negre iubesc banii și seria Ezel difuzate la TV si se afla in primul rand cu cel mai mare rating din ziua în care sunt publicate. În Chile, emisiune de televiziune cel mai vizionat în zona de timp Negre iubesc banii și seria Ezel cu o pondere de 25% (KPA: 26,2%, Ezel: 24,1%) sunt printre programele cele mai vizionate. În cele din urmă, din cauza matrice Americii Cupa meci de 3 seri pe săptămână publicat; După încheierea cupelor vor continua să ruleze în timpul săptămânii seara 5.
În plus, în conformitate cu articolul din nou de pe site-ul dvs., situat în vânzări de peste mări bani iubirii Negre; director de vânzări de peste mări oficial ușor de verificat. Vânzările internaționale MIPCOM după lansarea sa, în octombrie serie trecut a făcut într-un timp scurt au fost vândute în următoarele țări:
Statele Unite ale Americii (spaniolă)
Afganistan,
Albania,
Costa Rica
Republica Dominicană
El Salvador
Guatemala
Georgia
Honduras
Croația
Kazahstan
Nicaragua
Orientul Mijlociu (arabă 24 de țări)
Orientul Mijlociu (Persian 24 de țări)
Pakistan
Peru
Chile
Uruguay
Grecia
în 24 de țări din Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Cisiordania, Ciad, Algeria, Maroc, Palestina, Irak, Iran, Israel, Qatar, Kuweit, Libia, Liban, Egipt, Mauritania, Oman, Somalia, Sudan, Siria, Arabia Saudită, Tunisia, Iordania, Yemen) a fost publicată în domeniul audiovizualului OSN, măsurători de evaluare a făcut Emiratele Arabe Unite și Egipt, lăsând în urmă toți concurenții săi a fost programul cel mai vizionat în Iubirea Neagră Money Brazilia, Paraguay, Argentina, Ecuador, Muntenegru, România, Macedonia, Serbia, Bosnia, Ucraina, negocierile de vânzare cu Rusia și Polonia Este în curs de desfășurare.
Top 2014 a Turciei de peste mări este una din seria care a realizat venituri de vânzări Negre iubesc banii, cel mai mare pe străin episod măsura este cu venituri din vânzări care Colecție fost în cele din urmă răsplătit de Adunarea TIM Turcia Exportatorilor din iunie. În aprilie, Turcia Electrica si Electronica si Servicii Exportatori export succes de Uniunea astfel producătorii din seria a fost decorat cu două construcția luni premiu, de asemenea, efectuate în conformitate cu suma de export în 2014 clasament, Nord și Sud, precum și pentru export ca fiind unul dintre primele trei serii de serii negru dragoste bani Stele-au luat răsplata. "
http://www.izleyiciplatformu.com/kara-para-ask-episode-53-preview/
Ömer goes mad before the judge when he hears the verdict. His thinking is that for a person who has murdered many people, someone who is nothing but a killing machine and animal a sentence of only seven years is not enough punishment. To make matters worse there is a huge possibility that Tayyar will be released before serving the full seven year sentence. Hüseyin who in spite of his family did not speak against Tayyar is someone that now Ömer will never forgive in addition he will totally remove him from his life.
Tayyar is totally ecstatic with joy. He will continue to run his operation from the inside for a few years and then he will be free once again. In spite of the fact that he is now in prison, everything he wants he is able to accomplish while locked up. His only problem is Nedret now being in custody. He believes that he can prevent Nedret from speaking that all of his problems will be over. The only person Ömer has in his hands is Nedret. He must do whatever it takes to get Nedret to talk. If she admits that she was working with Tayyar and tells the authorities everything she knows Tayyar will get the punishment he deserves. Elif is devastated when she learns the truth about her aunt being a accomplice to murder and other crimes.
Both Ömer and Elif continue to try and convince Nedret to talk. Meanwhile a sudden death turns all of Ömer and Elif’s plans upside down. Ömer who has sworn to uphold the law and protect the innocent is now on the verge of making a huge decision. This decision is going to effect Tayyar, Ömer as well as Elif. What is Ömer’s decision?
New Episode air’s Wednesday 8 July @ 21:15 on ATV
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°54
Si Pelo cu Arda sunt frumosi , dar Tuba si Engin sunt extraordinar de frumosi. Am citit ce a declarat Tuba Unsal. O vad mereu in ziare , dar nu va ajunge ca Tuba in veci de veci. Cred si eu ca este invidioasa. Și mi-a plăcut ce a spus actorul care juca rolul tatălui in Gonulcelen . Tuba e un dar de la Dumnezeu.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°55
a fost si tatal lui Engin in BBO,si de el a vorbit frumos! In BBo a fost un tata dominator si egoist dar a jucat minunat! De fapt si acolo a fost o distributie de zile mari. Engin nu a fost cu nimic mai prejos decat un Al pacino sau Jack nicholson cel putin in scenele de la spital ,a fost genial. Dar eu astept sa vina seara sa vedem si penultimul episod. In ozet zice o nunta dar si doua inmormantari. Nunta e clar a cui e dar restul? Una o fi Nedret dar mai e cineva!geta a scris:Si Pelo cu Arda sunt frumosi , dar Tuba si Engin sunt extraordinar de frumosi. Am citit ce a declarat Tuba Unsal. O vad mereu in ziare , dar nu va ajunge ca Tuba in veci de veci. Cred si eu ca este invidioasa. Și mi-a plăcut ce a spus actorul care juca rolul tatălui in Gonulcelen . Tuba e un dar de la Dumnezeu.
- Mesaj n°56
Inca n-am vazut ep 52 . Acum il vad . Il vad numai pentru Tuba si Engin , in rest nu-mi vine sa deschid filmul. In sfarsit , vom vedea. Ma stimueaza mai mult pozele dintre filmari. Imi place grozav relatia asta de prietenie dintre Tuba si Engin.
- Mesaj n°57
In episodul din seara asta se spune ca vor muri 2 persoane. Cred ca va muri Mert și Filiz , singurele persoane care conteaza pentru Tayyar si Nedret
- Mesaj n°58
geta a scris:Si Pelo cu Arda sunt frumosi , dar Tuba si Engin sunt extraordinar de frumosi. Am citit ce a declarat Tuba Unsal. O vad mereu in ziare , dar nu va ajunge ca Tuba in veci de veci. Cred si eu ca este invidioasa. Și mi-a plăcut ce a spus actorul care juca rolul tatălui in Gonulcelen . Tuba e un dar de la Dumnezeu.
Sunt inegalabili!!!
O gluma:
Engin si tortul aniversar al Tubei:
- Mesaj n°59
Engin si Onur au tricouri la fel. Ce face Engin , suflă in tortul Tubei ???
- Mesaj n°60
geta a scris:Engin si Onur au tricouri la fel. Ce face Engin , suflă in tortul Tubei ???
Cred ca doar insufla...
Kara Para Aşk Final Fragmanı 1
- Mesaj n°61
Kara Para Aşk Final Fragmanı 2
- Mesaj n°62
O zi frumoasa, ca si ei!!
- Mesaj n°63
Buna dimineata. Proastele astea de scenariste au reusit sa-l facă criminal pe Omer și au dat de pământ cu justiția si politia turca.
Au reusit sa arunce cu noroi în Elif si sa acopere iubirea adevarata si totală dintre Omer si Elif, cu cenusa celui mai mare si mai ingrozitor vulcan. Adica Elif ii cere lui Omer sa plece din poliție și daca acesta refuza , Elif îi intoarce spatele și pleaca. Apoi foarte repede Elif își găseste pe insula aceea un iubit. Dumnezeule , n-am vazut o mai mare cretinatate. De altfel intregul scenariu al acestui film este o insulta adusa spectatorilor si mai ales Tubei și lui Engin. Toata lumea vocifereaza , scrie pe rețele de socializare de nemulțumirea lor și scârbele astea de scenariste , nu au nici măcar bunul simț sa-și ceara scuze . Cel mai mult îmi pare rău pentru Tuba si Engin.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°64
pai cred ca se razbuna pentru criticile primite si pentru proteste. Tuba si Engin au facut partea lor ,in mod exceptional. E pacat in ce au transformat personajul Omer. Nu trebuia sa devina calau! Doar daca e o capcana pentru Huseyn si Fatih care daca il stiu mort ,vor veni cu probe. ar fi si asta o solutie dar ma indoiesc ca se vor mai obosi ! Astept traducerea poate totusi exista explicatii pentru tot ce s-a intamplat aseara!geta a scris:Buna dimineata. Proastele astea de scenariste au reusit sa-l facă criminal pe Omer și au dat de pământ cu justiția si politia turca.
Au reusit sa arunce cu noroi în Elif si sa acopere iubirea adevarata si totală dintre Omer si Elif, cu cenusa celui mai mare si mai ingrozitor vulcan. Adica Elif ii cere lui Omer sa plece din poliție și daca acesta refuza , Elif îi intoarce spatele și pleaca. Apoi foarte repede Elif își găseste pe insula aceea un iubit. Dumnezeule , n-am vazut o mai mare cretinatate. De altfel intregul scenariu al acestui film este o insulta adusa spectatorilor si mai ales Tubei și lui Engin. Toata lumea vocifereaza , scrie pe rețele de socializare de nemulțumirea lor și scârbele astea de scenariste , nu au nici măcar bunul simț sa-și ceara scuze . Cel mai mult îmi pare rău pentru Tuba si Engin.
- Mesaj n°65
geta a scris:Buna dimineata. Proastele astea de scenariste au reusit sa-l facă criminal pe Omer și au dat de pământ cu justiția si politia turca.
Au reusit sa arunce cu noroi în Elif si sa acopere iubirea adevarata si totală dintre Omer si Elif, cu cenusa celui mai mare si mai ingrozitor vulcan. Adica Elif ii cere lui Omer sa plece din poliție și daca acesta refuza , Elif îi intoarce spatele și pleaca. Apoi foarte repede Elif își găseste pe insula aceea un iubit. Dumnezeule , n-am vazut o mai mare cretinatate. De altfel intregul scenariu al acestui film este o insulta adusa spectatorilor si mai ales Tubei și lui Engin. Toata lumea vocifereaza , scrie pe rețele de socializare de nemulțumirea lor și scârbele astea de scenariste , nu au nici măcar bunul simț sa-și ceara scuze . Cel mai mult îmi pare rău pentru Tuba si Engin. [/h2]
Nu doar scenaristele sint vinovate, ci si producatorii, ca au finantat un asemenea scenariu de kko
Singurul castig e ca i-au adus impreuna pe acesti doi " cei mai frumosi,cei mai talentati, cei mai compatibili" actori ai Turciei, doar ei ne-au facut sa urmarim KPA..
- Mesaj n°66
GIULIA a scris:
Nu doar scenaristele sint vinovate, ci si producatorii, ca au finantat un asemenea scenariu de kko
Singurul castig e ca i-au adus impreuna pe acesti doi " cei mai frumosi,cei mai talentati, cei mai compatibili" actori ai Turciei, doar ei ne-au facut sa urmarim KPA..
Am scris pe facebook la ATV sa le fie rusine scenaristelor , le-am dat și numele , pentru ca si-au batut joc de actori de echipa si de spectatori. Bine ca s-a terminat. Oricum ultimul episod nu mai are nici o importanța și deja nu mai cred in iubirea necondiționata nici a lui Elif , nici a lui Omer. Sau poate au vrut scenaristele să spuna ca iubire necondiționata este cea dintre Nilufer si Fatih . Nu mai am nici un chef de glume , nu mai vreau să-l botez pe Saygin Soysal / Fatih , sau cum se scrie . Episodul de aseara m-a lecuit de seriale turcesti . O voi urmări pe Tuba . Regret teribil dispariția Mariei , dar , cred ca ar fi explodat la episodul de aseara . Parcă nici scenele romantice dintre Tuba și Engin / Elif si Omer nu mai sunt credibile . Sunt bine , foarte bine jucate , dar acum , cu acest scenariu nenorocit care a distrus personalitățile puternice ale personajelor Elif si Omer , un sfârșit fericit mi s-ar părea o bătaie de joc și mai mare . Rămâne talentul și profesionalismul Tubei și a lui Engin ; rămâne frumusețea lor extraordinară și sper din tot sufletul să rămână o prietenie ”necondiționată” intre ei. Măcar atât . Dacă dispare și asta , așa cum a dispărut prietenia dintre Tuba și Cansel , atunci , nu mai rămâne nimic.
- Mesaj n°67
Iar i Rusia, circula pe strazi niste ursi uite ataaaaaaaaaaaaaat de mari!!!
Am gasit subtitrat ( nu stiu cat va rezista...)
https://www.youtube.com/channel/UCWleUnbhy0ss7OXnnQvTanA
Am gasit subtitrat ( nu stiu cat va rezista...)
https://www.youtube.com/channel/UCWleUnbhy0ss7OXnnQvTanA
- Mesaj n°69
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-askta-herkesin-kilitlendigi-sahne_6_106809#.VZ5k1rntmkp
ETAPA BLACK BANI iubim pe toți este blocat
Banii Tayyar Negre murit sinucis in Love?
Neagră toți banii Dragostea a fost blocat în acea scenă
Secțiunea 53. Iubirea de bani de teren în celula închisorii de lângă sinucidere prin spânzurare însuși, cu o frânghie Tayyar Omar.
08 iulie, miercuri seara, cu o secțiune reducere serie Negru iubesc banii, ceea ce va face ca suflarea finală a venit la secțiunea de ecran 53. Negru Bani dragoste Omar, valoarea în celula în care s-au confruntat anterior Tayyar'l și nu sa sinucis din lipsă de plată. Spunând că acest lucru ar trebui să fie la sfârșitul unui om pierdut în avion, în celula în fața ochilor lui Omar rămas sinucis prin spânzurare însuși arcuri etti.tayy negru bani dragostea-sinucidere-
El a găsit ucigașul tatălui său Omar căutare de ani de zile din serie. Oamenii care se execută de lângă ieșire ucigașul tatălui său. Nimerit ucigașul tatălui său de a reduce bricheta în uciderea tatălui său ajuns Umar, UE a învățat că persoana știe criminal.
Negru dragoste Banii vor ecran 15 final cu 54 de secțiuni miercurea viitoare iulie. Acea parte finală a remorcii negru dragoste bani
"rivalul" , prezent la nunta???
ETAPA BLACK BANI iubim pe toți este blocat
Banii Tayyar Negre murit sinucis in Love?
Neagră toți banii Dragostea a fost blocat în acea scenă
Secțiunea 53. Iubirea de bani de teren în celula închisorii de lângă sinucidere prin spânzurare însuși, cu o frânghie Tayyar Omar.
08 iulie, miercuri seara, cu o secțiune reducere serie Negru iubesc banii, ceea ce va face ca suflarea finală a venit la secțiunea de ecran 53. Negru Bani dragoste Omar, valoarea în celula în care s-au confruntat anterior Tayyar'l și nu sa sinucis din lipsă de plată. Spunând că acest lucru ar trebui să fie la sfârșitul unui om pierdut în avion, în celula în fața ochilor lui Omar rămas sinucis prin spânzurare însuși arcuri etti.tayy negru bani dragostea-sinucidere-
El a găsit ucigașul tatălui său Omar căutare de ani de zile din serie. Oamenii care se execută de lângă ieșire ucigașul tatălui său. Nimerit ucigașul tatălui său de a reduce bricheta în uciderea tatălui său ajuns Umar, UE a învățat că persoana știe criminal.
Negru dragoste Banii vor ecran 15 final cu 54 de secțiuni miercurea viitoare iulie. Acea parte finală a remorcii negru dragoste bani
- Mesaj n°70
GIULIA a scris:
Erau in pauză .. și nu cred că a îndrăznit să se așeze lângă Tuba ...
- Mesaj n°71
- Mesaj n°72
.......
- Mesaj n°73
Din tot serialul asta , atât a rămas ... ”One day of happiness ”
- Mesaj n°74
- Mesaj n°75
geta a scris:Din tot serialul asta , atât a rămas ... ”One day of happiness ”
Eu sunt de alta parere ( facand abstractie de scenariul idiot)
Au fost atatea scene frumoase Elif& Omer,s-au facut atatea clipuri frumoase, au ramas atatea poze si filmulete care atesta amicitia colegiala Tuba& Engin, ei ne-au demonstrat perfecta compatibilitate pe ecran..
Eu ma bucur sa fi vazut acest cuplu jucand impreuna, in ciuda scenariului..