5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°401
Re: Kara para ask 7
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°403
http://www.biobiochile.cl/2015/08/04/tuba-buyukustun-la-bella-actriz-que-enamora-a-los-seguidores-de-kara-para-ask.shtml
Tuba Büyüküstün: frumoasa actrita care seduce fani Kara a Ask
Întrebați Kara a ajuns în Chile, pe fondul boom-ul de telenovele turcești ca un pariu sigur pentru Mega. Iar producția a fost considerat printre cele mai bune și cele mai de succes a țării sale în 2014, datorită acestui complot misterios și turnați.
Seria a marcat revenirea actor Engin Akyurek, care a reluat cariera în televiziune, după participarea sa la Fatmagül ca Kerim, cu toate acestea, este partenerul lui Tuba Büyüküstün, care a furat uită de spectatori din Chile.
Actrita este de 33 ani și două fiice, și este considerat unul dintre cele mai frumoase fețele Turcia. De aproape 12 de ani de experiență în lumea divertismentului, de asemenea, are costum de licență designer de Mimar Sinan Universitatea de Arte Plastice.
În 2003, înainte de terminarea studiilor sale, Tuba a debutat la televizor cu seria Sultan Makami si de atunci nu sa oprit. O producție care a fost urmat de altele ca Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar altinda Și astfel, sa întâlnit soțul ei actual Onur Saylak, cu care sa casatorit in 2011.
Artistul a încercat, de asemenea, norocul pe marele ecran și în 2006, a participat la filmul Sinav unde a jucat alaturi de Jean-Claude Van Damme.
20 dakika
Dar cu siguranță unul dintre cele mai mari realizări ale sale a venit anul trecut, cand a devenit primul artist turc să fie nominalizat pentru Premiile Emmy International la categoria cea mai buna actrita pentru munca sa în 20 Dakika. În seria dă viață unui tineri soție și mamă care este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unui om, crimă nu a comis-o.
Vezi de asemenea și: Pelin Karahan: Aceasta este frumoasa fiica "Sultan" din caracterul
Pe 15 iulie 2015 Turcia a terminat al doilea sezon al Kara pentru a cere, seriale TV Mega care difuzează în prezent luni și medie de 18,7 puncte rămase ca al patrulea program de cel mai vizionat din zi în funcție de timp Ibope.
Tuba Büyüküstün: frumoasa actrita care seduce fani Kara a Ask
Întrebați Kara a ajuns în Chile, pe fondul boom-ul de telenovele turcești ca un pariu sigur pentru Mega. Iar producția a fost considerat printre cele mai bune și cele mai de succes a țării sale în 2014, datorită acestui complot misterios și turnați.
Seria a marcat revenirea actor Engin Akyurek, care a reluat cariera în televiziune, după participarea sa la Fatmagül ca Kerim, cu toate acestea, este partenerul lui Tuba Büyüküstün, care a furat uită de spectatori din Chile.
Actrita este de 33 ani și două fiice, și este considerat unul dintre cele mai frumoase fețele Turcia. De aproape 12 de ani de experiență în lumea divertismentului, de asemenea, are costum de licență designer de Mimar Sinan Universitatea de Arte Plastice.
În 2003, înainte de terminarea studiilor sale, Tuba a debutat la televizor cu seria Sultan Makami si de atunci nu sa oprit. O producție care a fost urmat de altele ca Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar altinda Și astfel, sa întâlnit soțul ei actual Onur Saylak, cu care sa casatorit in 2011.
Artistul a încercat, de asemenea, norocul pe marele ecran și în 2006, a participat la filmul Sinav unde a jucat alaturi de Jean-Claude Van Damme.
20 dakika
Dar cu siguranță unul dintre cele mai mari realizări ale sale a venit anul trecut, cand a devenit primul artist turc să fie nominalizat pentru Premiile Emmy International la categoria cea mai buna actrita pentru munca sa în 20 Dakika. În seria dă viață unui tineri soție și mamă care este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unui om, crimă nu a comis-o.
Vezi de asemenea și: Pelin Karahan: Aceasta este frumoasa fiica "Sultan" din caracterul
Pe 15 iulie 2015 Turcia a terminat al doilea sezon al Kara pentru a cere, seriale TV Mega care difuzează în prezent luni și medie de 18,7 puncte rămase ca al patrulea program de cel mai vizionat din zi în funcție de timp Ibope.
- Mesaj n°405
In timp ce Nebahat a plecat din cauza Tubei...
- Mesaj n°406
îmi plac pozele astea backstage , de nu se poate ... și asta este una dintre ele , in care Tuba și Engin râd cu poftă . Or fi vrând universalele să treacă fata noastră sub tăcere , dar nu le merge ..
- Mesaj n°407
geta a scris:îmi plac pozele astea backstage , de nu se poate ... și asta este una dintre ele , in care Tuba și Engin râd cu poftă . Or fi vrând universalele să treacă fata noastră sub tăcere , dar nu le merge ..
Am vazut ca poza asta au postat-o azi si americancele.. Din postarile lor am vazut ca nu toate sunt anti-Tuba, probabil doar cateva ( cele cu probleme hormonale.. )
- Mesaj n°409
N-am ținut socoteala câte sunt anti-Tuba , pentru ca nu ma intereseaza ; problema lor dacă nu le place . De altfel nici mie nu-mi place Beren , nici dacă imi da cineva 10 kile de lămâi sa fac suc , ca sa pot urmări Fatmagul . Așa ca suntem chit; mă refer la mine personal și la universalele anti-Tuba.
Noapte buna dragelor ....
- Mesaj n°411
Tuba cu fanii din New York:
- Mesaj n°413
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinden-kanal-dnin-yeni-dizisine-transfer_6_107899#.VcMhhrntmkp
DRAGOSTE BLACK Money Channel SERIE D'S noul Seria TRANSFER
Mamele si mamele serie de transferuri de bani de la dragoste Land
Mamele si mamele vin serie ambițios
Canal D's tablouri, care va începe în noul sezon al mamelor și Analar s-au alăturat doi jucători.
Luna serie ambițioasă de pregătire pentru noul sezon de a face Mamele și Analar ca actor principal Magnificent Century Okan Yalabık Pargalı Avraam s-au alăturat. Caspian Ergüçlü și text Akdülger rol va mama sa și seria anal, în cele din urmă bani negri joacă rolul comisarului de Artă în serie dragoste Ahmet Tansu debordant cu secvența de astăzi curteni implicat în Nazan Kesal, de asemenea, au participat. Distribuție și producție de muncă au continuat Mamele și serie Mamele Kanal D vor fi expuse în luna octombrie.
- Mesaj n°414
GIULIA a scris:
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinden-kanal-dnin-yeni-dizisine-transfer_6_107899#.VcMhhrntmkp
DRAGOSTE BLACK Money Channel SERIE D'S noul Seria TRANSFER
Mamele si mamele serie de transferuri de bani de la dragoste Land
Mamele si mamele vin serie ambițios
Canal D's tablouri, care va începe în noul sezon al mamelor și Analar s-au alăturat doi jucători.
Luna serie ambițioasă de pregătire pentru noul sezon de a face Mamele și Analar ca actor principal Magnificent Century Okan Yalabık Pargalı Avraam s-au alăturat. Caspian Ergüçlü și text Akdülger rol va mama sa și seria anal, în cele din urmă bani negri joacă rolul comisarului de Artă în serie dragoste Ahmet Tansu debordant cu secvența de astăzi curteni implicat în Nazan Kesal, de asemenea, au participat. Distribuție și producție de muncă au continuat Mamele și serie Mamele Kanal D vor fi expuse în luna octombrie.
Am înțeles ca Ahmet Tansu /Arda va juca in acest film împreuna cu Okan Yalabik . KPA a fost o buna rampă de lansare pentru actorii mai puțin cunoscuți. Eu aș vrea sa vad un film cu Erkan Can / Tayyar.
- Mesaj n°415
geta a scris:Am înțeles ca Ahmet Tansu /Arda va juca in acest film împreuna cu Okan Yalabik . KPA a fost o buna rampă de lansare pentru actorii mai puțin cunoscuți. Eu aș vrea sa vad un film cu Erkan Can / Tayyar.
Eu aș vrea sa vad un film cu cu Tuba si Engin!!!
- Mesaj n°416
GIULIA a scris:
Eu aș vrea sa vad un film cu cu Tuba si Engin!!!
Și eu aș vrea , dar nu e realizabil , așa că am dorințe mai modeste . Cel puțin în perioada următoare ( adică vreun an ) nu este de loc realizabil. Poate chiar mai multi ani ..
- Mesaj n°418
Poza asta o fi având o semnificație( sau cine le-a pus în evidență a vrut să arate ceva ) , dar eu n-am înțeles nimic , nimic ...nu contează. O lăsăm așa cum a picat . Pozele backstage cu Engin sunt extraordinare!!!
koșulsuz sevgi= dragoste necondiționată .... da , Onur o iubește necondiționat pe Tuba .
- Mesaj n°419
asta este dintr-o pauză.... se vede după costumație
- Mesaj n°420
geta a scris:asta este dintr-o pauză.... se vede după costumație