5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°551
Re: Kara para ask 7
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°552
geta a scris:Noi le ducem lipsa... ne este dor , dar lor ??? Intrebare retorică !!
E posibil sa le fie dor.. ( chiar daca programul de filmari a fost epuizant..)
Acum, amandoi se bucura de o binemeritata vacanta...
- Mesaj n°554
Noapte buna !!!
- Mesaj n°555
geta a scris:Noapte buna !!!
" Noaptea nuntii"
- Mesaj n°556
- Mesaj n°560
Noul look al Tubei , foarte controversat . Dar nu oricărei femei îi stă bine cu părul foarte scurt. Oare cum ar arăta Beren tunsă ca Tuba ??
http://www.televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ve-sebnem-donmezin-saclari-cok-begenildi_6_108526#.Vdnj6vntmko
Tuba Büyüküstün și coafura Sebnem Donmez a fost apreciat
Internă de moda noastre par scurt de celebre staruri de la Hollywood nu a fost indiferentă! Tuba Büyüküstün și Sebnem Donmez păr se taie foarte scurt, în sensul strict al unei "simbol al curajului", în timp ce o aclama s-au adunat.
Dacă doriți pentru a prinde aspectul masculin a parului, in vara, nu uitați să profite de aceste sfaturi!
Fiecare femeie cu părul lung tinde să ofere door-apoi imaginind factorii de atracție. Cu toate acestea, având în vedere carisma parul scurt si caracter puternic a proprietarului, nu este ușor să ignore poziția. Păr scurt cu ochiul la noi cu usurinta si confort cu vara ofera o varietate de modele cu forme diferite unele de altele. Mai mult decât atât, uscarea lung eliberarea probleme lung și greu de formare ne permite 1-0 zile pentru a începe!
Dilara nu TAHA - AZI ZIAR
WICK TUBA BÜYÜKÜSTÜN concediat
Indispensabil pentru Hollywood taie părul foarte scurt, în cazul nostru a atras atenția de celebritati locale. Atât de mult încât în timpul săptămânii Tuba Büyüküstün și Sebnem Donmez de fotografii luate consecutiv cu tăiat părul scurt care a avut un mare impact asupra social media. Acest curaj în care doresc să deplasa salutat de către fanii din ambele părți. Deoarece femeie cu parul scurt, subtext al misterului de râs "meu încrederea în sine nu se extinde parul meu in jurul taliei mele, personajul meu, și Primesc meu armonie frumusete cu fiecare coafura", a spus el.
Schimbari la ALEGEREA FEMEI
Parul lung la femei mai mult ca barbatii sunt despre mit, dacă lăsăm la o parte parul este demn de amintit nu este considerat un simptom de depresie, pui de somn scurt. Schimbării și inovației poate deschide fiecare femeie în urma unei astfel de decizii radicale pentru a improspata imaginea. Mai mult decât atât, în loc de a face cu toridă părul vreme caldă lung este o alternativă atractivă spațioasă și pentru cei care doresc să prindă un aer casual.
Tuba Büyüküstün prezintă cu o nouă imagine de la sfârșitul săptămânii trecute, a ținut ploaia lăudat de fani. O reducere care se potrivește forma fetei prefera foarte mult mare-top "Aceste modificări nu numai a făcut-o pentru mine. Am dona parul meu pentru copii cu cancer "nu a fost plin de iubire declarației.
Parte importantă și FORMAREA
Ați decis să respecte scurt păr modă tipul bold ar trebui să înceapă cu o lucrare mișcare pentru a selecta modelul cel mai adecvat. Furnizarea destul de un stil de păr scurt riscant poate avea consecințe te trist atunci când nu puteți găsi modelul corect. Cu toate acestea, puteți modela visul tău te controleze cu o textură pre-adresată. Designer de păr Erhan Delen, este sigur de a stârni interesul în răspândirea largă în țara noastră a modei europene scurt păr. "Toata lumea este în așteptare pentru curaj unul de altul '50 la suta la 50 la suta reducere a utilizării styling Păr de Delek atât de important.
Obțineți ajutor de la sare de mare
După taie părul foarte scurt, avem nevoie pentru a modela cum? În acest moment, trebuie să ne obține ajutor de la styling! Cu toate acestea, structura de parul tau este demn de amintit, de asemenea, că este important ca în acest moment. Delen "Dacă aveți un tip de păr usor ondulata, puteți utiliza modele short-cut, spray sare de mare. Vrei pentru a atinge parul tau arata plictisitoare și volumul produsului în cazul în care apare posibil Curl "dă sfaturi importante cu privire la utilizarea cuvintelor parul scurt.
Încercați să carismatic submineaza model imagine
Dacă doriți să aveți un vanator tendință stil "subminează numitul model tăiat este destul de popular recent amintit. Adesea, aceste imagini marginal preferate de oameni, chiar și fiica noastră rebelă a început să ia loc printre opțiunile! Trecătoare, precum și, dacă poate demonstra că modelul de vârf volum imagine prea rece, care este lăsat. Asigurați-vă că ați încredințat parul ce trebuie să faceți în mâinile potrivite!
- Mesaj n°561
Eu cred ca Tuba s-a saturat de parul lung ( greu de intetinut si greu de suportat pe canicula, si si-a permis o mica copilareala..) Oricum, ii sta f bine... Engin cred ca s-a saturat si el de barba pe canicula, dar ii sta mult mai bine cu barba decat fara.. sper ca urmatorul rol tot cu barba sa fie...
- Mesaj n°562
GIULIA a scris:Eu cred ca Tuba s-a saturat de parul lung ( greu de intetinut si greu de suportat pe canicula, si si-a permis o mica copilareala..) Oricum, ii sta f bine... Engin cred ca s-a saturat si el de barba pe canicula, dar ii sta mult mai bine cu barba decat fara.. sper ca urmatorul rol tot cu barba sa fie...
Știi cum e vorba românească .. ” mor de dragul lor ” , nu neapărat că și murim. Dar așa e zicala . Îmi plac la nebunie , dar și lor le-au plăcut aceste roluri . Chiar dacă abia au așteptat să se termine filmul , le-a făcut plăcere să joace împreună . Asta s-a vazut ” cu ochiul liber” .
- Mesaj n°563
geta a scris:Știi cum e vorba românească .. ” mor de dragul lor ” , nu neapărat că și murim. Dar așa e zicala . Îmi plac la nebunie , dar și lor le-au plăcut aceste roluri . Chiar dacă abia au așteptat să se termine filmul , le-a făcut plăcere să joace împreună . Asta s-a vazut ” cu ochiul liber” .
Si eu cred ca le-a placut sa se joace...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°564
geta a scris:GIULIA a scris:Eu cred ca Tuba s-a saturat de parul lung ( greu de intetinut si greu de suportat pe canicula, si si-a permis o mica copilareala..) Oricum, ii sta f bine... Engin cred ca s-a saturat si el de barba pe canicula, dar ii sta mult mai bine cu barba decat fara.. sper ca urmatorul rol tot cu barba sa fie... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=858444017572059&set=a.220056014744199.53351.100002194052479&type=1 Iata-l pe Engin cu barba aia cred ca era o poza mai veche. asta e o poza de azi Oricum mie imi place foarte mult si cu barba si fara barba. In rolul Tek a fost super dragalas. Dar asa e in KPA a fost cel mai frumos!Știi cum e vorba românească .. ” mor de dragul lor ” , nu neapărat că și murim. Dar așa e zicala . Îmi plac la nebunie , dar și lor le-au plăcut aceste roluri . Chiar dacă abia au așteptat să se termine filmul , le-a făcut plăcere să joace împreună . Asta s-a vazut ” cu ochiul liber” .
- Mesaj n°565
Voi lipsi 10 zile, incepand de maine...
- Mesaj n°567
Buna dimineața. Poate i-au transmis fanele lui consacrate , ca e frumos de pică cu înfățișarea lui Omer !!!!!
- Mesaj n°568
- Mesaj n°569
- Mesaj n°570
- Mesaj n°571
M-am logat și am votat
http://pantenealtinkelebekodulleri.net/HomePage.aspx
la adresa am trecut Constanta / Romania și mi-a luat votul.
Cel mai bun actor Engin , cea mai buna actrita Tuba , cel mai bun cuplu Tuba & Engin . In rest am votat ce am stiut eu. Iar la cel mai bun actor copil - evident l-am votat pe Osmanel / Oyle bir Gecer zaman ki
- Mesaj n°572
- Mesaj n°573
noapte buna .... asta-i tot , spun și ei ...
- Mesaj n°574
- Mesaj n°575