5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°626
Re: Kara para ask 7
- Mesaj n°627
- Mesaj n°628
- Mesaj n°629
- Mesaj n°630
- Mesaj n°631
georgienele .....
- Mesaj n°632
- Mesaj n°633
Unde este Engin ????????
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°634
geta a scris:Unde este Engin ????????
Engin este cel din spatele lui Arda , nu are barba din KPA dar parca un pic a lasat-o sa creasca! Cred ca a fost la Scuba ca e mai bronzat si barba probabil il incurca! Stiu ca va place numai cu barba dar mie imi place oricum si mai ales imi place ca au ramas prieteni. Vestea buna e ca din 26 oct. vor difuza BBO pe Euforia, abia astept sa il revad!
- Mesaj n°635
auroracosma a scris:
Engin este cel din spatele lui Arda , nu are barba din KPA dar parca un pic a lasat-o sa creasca! Cred ca a fost la Scuba ca e mai bronzat si barba probabil il incurca! Stiu ca va place numai cu barba dar mie imi place oricum si mai ales imi place ca au ramas prieteni. Vestea buna e ca din 26 oct. vor difuza BBO pe Euforia, abia astept sa il revad!
Buna dimineața. Bravo !!! Bine că se mai gândește o televiziune sa cumpere și filme bune ca de porcării mă săturasem. ” 20 dakika” , ” Bir Bulut Olsam ” ... ok .
Engin imi place și mie foarte , foarte mult , dar Engin cu barbă e super frumos. Ce vrei , chestii de babă !! Nu confund însă niciodată actorul cu persoana. Nu pot să spun , nu-mi place cutare actor pentru că e urât ... nu-mi place pentru că joacă prost. Ca Beren , de exemplu . Nu-mi place Baiazid omul , dar Baiazid actorul , imi place , însă undeva mai pe la coada listei . Engin e primul , aș putea să spun la egalitate cu Halit , imi place Kenan , Erkan Can , Erkan Petekkaya ,Okan Yalabik , Selim Bayraktar ( Sumbul Aga ) Burak Ozcivit, Cansel, Mehmet Gunsur . N-am văzut toate filmele turcești.
- Mesaj n°636
Voi o vedeți în poza asta pe Tuba ??? Imi pun intrebări. S-a tuns după terminarea filmului și după ce s-a întors din America.
- Mesaj n°637
geta a scris:auroracosma a scris:
Engin este cel din spatele lui Arda , nu are barba din KPA dar parca un pic a lasat-o sa creasca! Cred ca a fost la Scuba ca e mai bronzat si barba probabil il incurca! Stiu ca va place numai cu barba dar mie imi place oricum si mai ales imi place ca au ramas prieteni. Vestea buna e ca din 26 oct. vor difuza BBO pe Euforia, abia astept sa il revad!Buna dimineața. Bravo !!! Bine că se mai gândește o televiziune sa cumpere și filme bune ca de porcării mă săturasem. ” 20 dakika” , ” Bir Bulut Olsam ” ... ok .
Sunt foarte curioasa daca BBO va avea succes in Romania! Since ma cam indoiesc! Dar pentru mine conteaza sa il vad tradus in romana si sper sa nu il ciunteasca.Nici in BBo Engin nu avea barba si mai arata si ca un papitoi de bani gata dar asta era rolul. Nu pot uita cum se dadea cu parfum cand iesea de la inchisoare! Nu pot sa uit scenele de la spital unde a fost genial. O sa ma uit si la 20 Dakica dar nu stiu daca si el va avea succes. la noi filmele siropoase sau cu pustime au succes . Astea doua nu sunt telenovele cred ca ai nostri le-au luat la un pret foarte bun! Lista mea de actori preferati este mult mai mica dar cateva nume sunt si pe placul meu: Halit,Erkan Caan Okan Selim si as mai adauga Burak Tamdogan si mai am vreo doi actori de comedie extraordinari . Dar Egin este unic din punctul meu de vedere si ca om si ca actor!
Engin imi place și mie foarte , foarte mult , dar Engin cu barbă e super frumos. Ce vrei , chestii de babă !! Nu confund însă niciodată actorul cu persoana. Nu pot să spun , nu-mi place cutare actor pentru că e urât ... nu-mi place pentru că joacă prost. Ca Beren , de exemplu . Nu-mi place Baiazid omul , dar Baiazid actorul , imi place , însă undeva mai pe la coada listei . Engin e primul , aș putea să spun la egalitate cu Halit , imi place Kenan , Erkan Can , Erkan Petekkaya ,Okan Yalabik , Selim Bayraktar ( Sumbul Aga ) Burak Ozcivit, Cansel, Mehmet Gunsur . N-am văzut toate filmele turcești.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°638
SoSo a scris:LA MULTI ANI GIULIA!
Multumesc pt urari, si pt ca ti-ai amintit!
Eu n-am putut intra pe forum de pe telefonul mobil, si nici semnat WIFI n-am prea avut..
- Mesaj n°639
GIULIA a scris:SoSo a scris:LA MULTI ANI GIULIA!
Eu n-am putut intra pe forum de pe telefonul mobil, si nici semnat WIFI n-am prea avut..
Bine ai venit și bine c-ai venit . Am mâncat tortul , am băut șampania , ți-am cântat ” mulți ani trăiască” , tot tacâmul și aici pe toate site-urile și pe facebook. Sa fii sănătoasă , te iubim !!!!!!
- Mesaj n°640
Am fost cam singură , cu Aurora și Dojin , cu Gumus și Soso . Dar am pus tot ce am găsit nou .
- Mesaj n°641
geta a scris:GIULIA a scris:SoSo a scris:LA MULTI ANI GIULIA!
Eu n-am putut intra pe forum de pe telefonul mobil, si nici semnat WIFI n-am prea avut..Bine ai venit și bine c-ai venit . Am mâncat tortul , am băut șampania , ți-am cântat ” mulți ani trăiască” , tot tacâmul și aici pe toate site-urile și pe facebook. Sa fii sănătoasă , te iubim !!!!!!
Multumesc pt ganduri bune!
- Mesaj n°642
geta a scris:GIULIA a scris:SoSo a scris:LA MULTI ANI GIULIA!
Eu n-am putut intra pe forum de pe telefonul mobil, si nici semnat WIFI n-am prea avut..Bine ai venit și bine c-ai venit . Am mâncat tortul , am băut șampania , ți-am cântat ” mulți ani trăiască” , tot tacâmul și aici pe toate site-urile și pe facebook. Sa fii sănătoasă , te iubim !!!!!!
La multi ani Giulia ,bine ai venit! Ne-I LIPSIT SA STII! pOATE AI VAZUT ,DIN OCTOMBRIE INCEPE bbO PE eUFORIA SI 20 dAKICA,NU-I NIMIC CA LE-AM VAZUT ,LE MAI VEDEM SI IN ROMANA. aSTAZI AM INTRAT ,LA RECOMANDAREA UNEI PRIETENE SA VAD UN EPISOD DINTR-UN SERIAL DE VARA CARE ARE MARE SUCCES. nU AM CREZUT CA EXISTA ACTORI MAI SLABI DECAT CATAGAY DAR EXISTA. e O DISTANTA URIASA INTRE EI SI ACTORII DIN kpa,CA NU VREAU SA II INSULT PE tUBA SI eNGIN COMPARANDU-I CU @RESUL LUMII@ aU FOST SI RAMAN CEI MAI BUNI. tREBUIE SA VEZI CAT DE SLABI ACTORI SUNT ALTII SI CAT DE SLABE SCENARII ,INCREDIBIL!
- Mesaj n°643
auroracosma a scris:geta a scris:GIULIA a scris:SoSo a scris:LA MULTI ANI GIULIA!
La multi ani Giulia ,bine ai venit! Ne-I LIPSIT SA STII! pOATE AI VAZUT ,DIN OCTOMBRIE INCEPE bbO PE eUFORIA SI 20 dAKICA,NU-I NIMIC CA LE-AM VAZUT ,LE MAI VEDEM SI IN ROMANA. aSTAZI AM INTRAT ,LA RECOMANDAREA UNEI PRIETENE SA VAD UN EPISOD DINTR-UN SERIAL DE VARA CARE ARE MARE SUCCES. nU AM CREZUT CA EXISTA ACTORI MAI SLABI DECAT CATAGAY DAR EXISTA. e O DISTANTA URIASA INTRE EI SI ACTORII DIN kpa,CA NU VREAU SA II INSULT PE tUBA SI eNGIN COMPARANDU-I CU @RESUL LUMII@ aU FOST SI RAMAN CEI MAI BUNI. tREBUIE SA VEZI CAT DE SLABI ACTORI SUNT ALTII SI CAT DE SLABE SCENARII ,INCREDIBIL!
Multumesc pt urari, si pt vesti bune!
Nou!!
- Mesaj n°644
Hello, hello !!!
- Mesaj n°645
- Mesaj n°646
Schimbare radicala .... Arda cu barbă , Omer fără barbă.
- Mesaj n°647
geta a scris:Schimbare radicala .... Arda cu barbă , Omer fără barbă.
E cam neras Engin.. ( e posibil s-si lase sa-i creasca barba!!!)
- Mesaj n°648
GIULIA a scris:
E cam neras Engin.. ( e posibil s-si lase sa-i creasca barba!!!)
Ne-am bucura . ..uite ce pereche frumoasă .
- Mesaj n°649
geta a scris:GIULIA a scris:
E cam neras Engin.. ( e posibil s-si lase sa-i creasca barba!!!)Ne-am bucura . ..uite ce pereche frumoasă .
- Mesaj n°650