5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°326
Re: Kara para ask 7
- Mesaj n°327
amintiri...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°328
Buna dimineata! Noroc ca sunt putine ,aceste individe care se uita la un actor ca la un potential iubit! Da am comentat si eu ca de fiecare data cand e de protestat o fac! Engin nu are cont de nici un fel pe FB sau TT dar impresara lui este foarte informata. Am vazut si comentarii prostesti la ultimul sau articol.Daca a scris ceva despre Pinocchio au facut imediat asocierea cu scena de la Roma. Asta arata cat de proaste sunt! Dar repet sunt putine specimene de genul asta,in general fanii lui Engin ca si ai Tubei sunt de mare bun simt,loiali si inteligenti. Eu nu pretind sa inteleg tot ce scrie Engin,probabil in turca mesajul ar fi mult mai clar,dar eu admir preocuparile unui artist complex, unui intelectual si nu ale unui manechin care apare mereu in fituicile de scandal. Este o parte din activitatea lui in care nu ar trebui sa apara comentarii prostesti , da cum poti opri prostii cand ei se cred foarte destepti?geta a scris:Revin ... dacă n-o plac pe Tuba , e simplu , să ascundă postările cu ea , așa cum fac eu cu toate , absolut toate postările cu Baiazid , care-mi ies în fața ochilor. Problema este ca o individa de la USA spune ca să se promoveze și Fatmagul , adică Beren , și apoi pune poze cu Tuba și Engin și spune că moare de dorul lor . Păi să nu dai cu ea de pământ ??? Mă rog , de internet ??? Și nu numai ea , după ce n-a mai ieșit nimeni cu nici o poza , au început ele să pună poze cu Tuba . Vipere , frate , vipere . Vorba ta Giulia , au început să se transpună în locul Tubei . Cunoaștem manifestările de acest fel.
- Mesaj n°329
- Mesaj n°330
gata , m-am plictisit să tot culeg poze de copertă ,sunt prea multe.....toate pozele astea au fost fotografii de copertă a celei mai infocate dintre fanele USA care n-o vor pe Tuba în poze cu Engin și care o vor pe Beren. Ok , dar n-am văzut la ea nici o poza de copertă cu Beren și Engin .
- Mesaj n°331
- Mesaj n°332
- Mesaj n°333
- Mesaj n°334
- Mesaj n°335
nu prea știm ce au spus in secvența asta..
http://tvsensin.com/video/kara-para-asktan-ask-tanimi
- Mesaj n°336
- Mesaj n°338
O fi actorul lor preferat , n-o suportă pe Tuba , dar noua ne place Engin . Cea mai frumoasă și mai compatibilă pereche de actori este Tuba & Engin. Pot ele să se dea cu capul de toți pereții s-o promoveze pe Beren , că nu va ajunge niciodata la performanța actoricească a Tubei . de frumusețe nu mai discutăm.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°339
geta a scris:O fi actorul lor preferat , n-o suportă pe Tuba , dar noua ne place Engin . Cea mai frumoasă și mai compatibilă pereche de actori este Tuba & Engin. Pot ele să se dea cu capul de toți pereții s-o promoveze pe Beren , că nu va ajunge niciodata la performanța actoricească a Tubei . de frumusețe nu mai discutăm.
Si nici nominalizare la Emmy!!!..
- Mesaj n°340
GIULIA a scris:
yok !!!!!!!!!!!!!!!!! nici în visele ei cele mai frumoase nu va ajunge acolo . yok, yok...
- Mesaj n°341
ASLI ....
- Mesaj n°342
geta a scris:GIULIA a scris:
yok !!!!!!!!!!!!!!!!! nici în visele ei cele mai frumoase nu va ajunge acolo . yok, yok...
Nu conteaza cat kko mananca diverse "fane" la adresa Tubei, Tuba merge inainte, si obtine succese in tot ce intreprinde!!!
- Mesaj n°343
- Mesaj n°344
Pe Yuksel Aytug , l-aș strânge de gât. Vorbește numai despre Engin , Tuba n-a existat in filmul acesta.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/17/engin-akyurek-farki
- Mesaj n°345
geta a scris:Pe Yuksel Aytug , l-aș strânge de gât. Vorbește numai despre Engin , Tuba n-a existat in filmul acesta.
http://m.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/17/engin-akyurek-farki
Pai el mereu a scris articole despre Engin ( deduc ca e fan Engin)
- Mesaj n°346
Buna dimineața . Un clip nou ..eu am o problema cu limba asta arăbească și de aceea cam ocolesc clipurile lor.
- Mesaj n°347
Ieri , pe 31 iulie am implinit un an de când suntem pe acest site . Nu ne-a spus nimeni nici buna ziua , nici nu ne-a invitat să plecăm , nu ne-a citit mai nimeni , am scris ce am vrut noi , am postat câte poze cu pisici am vrut și nu numai ....
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°348
geta a scris:Ieri , pe 31 iulie am implinit un an de când suntem pe acest site . Nu ne-a spus nimeni nici buna ziua , nici nu ne-a invitat să plecăm , nu ne-a citit mai nimeni , am scris ce am vrut noi , am postat câte poze cu pisici am vrut și nu numai ....
Buna dimineata , e bine intr-un fel ca nu am fost vizitate sti cum e: Daca nimic nu ai a spune...................... Dar ati adus lumea KPA aici fara oprelisti si asta e frumos.Banuiesc ca daca filmul s-ar fi difuzat si la noi poate ar fi fost mai multi amatori. In legatura cu articolul lui Yuksel, asa e ,aveti dreptate el este un mare fan al lui Engin si a fost printre cei care l-au descoperit si i-au prezis o cariera stralucita ,atunci cand el era la primul film ! El este fanul lui Engin nu numai ca actor ci si ca persoana. Chiar a scris un articol acum cativa ani care avea ca titlu: De il iubim noi atat de mult pe Engin! Pentru modestia si discretia lui si mai ales ca nu apare in presa de scandal sau in cazuri de betii sau droguri ca alti actori. A zis si de Tuba ca desi e acuzata ca e foarte rece, el in KPA a vazut o alta Tuba care contrazice criticile altora. Acu ce sa zic si Tuba are un cronicar extrem de fidel care a scris si scrie numai si numai despre Tuba si o face superb, asta e, nu e suparare. Indiferent de ce si cat se va scrie despre unu sau altul- realitatea este una- cuplul ELMER a facut si face istorie. Yuksel de exemplu este cucerit de personajul Tek din Bi cukuc meselesi si a si spus ca dupa rolul asta ,Engin nu mai are alt adersar decat pe el insusi. O sa ne fie dor de ei si mai mult acum ca nu ii vom mai vedea prea curand decat in reluari
Eu sunt fanul lui Engin de ani de zile , dar si pe Tuba am apreciat-o pentru toate rolurile ei,poate mai putin Goncelen dar nu pentru rol ci pentru subiect , nu am reusit sa il vad decat secvential. Dar 20 dakica sau Yu regine sor au fost bijuterii. Si Asi la fel. Astept premiera filmelor ei in toamna cu mare interes. Si sper sa vina si Engin la premiera cum si ea a fost la Bi cukuc ,desi Engin nu prea merge ,acolo a fost nevoit ca era parte din film. KPA pe langa ei ,a insemnat si cunoasterea unor mari actori a unei mari echipe chiar daca Yuksel este un pic subiectiv ,nu pot sa nu recunosc ca a fost un film de echipa.
- Mesaj n°349
geta a scris:Ieri , pe 31 iulie am implinit un an de când suntem pe acest site . Nu ne-a spus nimeni nici buna ziua , nici nu ne-a invitat să plecăm , nu ne-a citit mai nimeni , am scris ce am vrut noi , am postat câte poze cu pisici am vrut și nu numai ....
Ei, a mai intrat o intrusa murata sa ne blagosloveasca.. ai uitat????
- Mesaj n°350
[quote="GIULIA"]
Murata aceea e bolnavă de muratită și am blocat-o. Eu cel puțin n-o mai văd și cred că din cauza asta turbează . Vorbește cu pereții site-ului . Am descoperit-o , dar nu-mi pun mintea cu proștii . Ți-am spus ca dacă poliția mi-a spus ca nu s-a incălcat nici o lege și eu am fost liberă s-o descopăr .
geta a scris:
Ei, a mai intrat o intrusa murata sa ne blagosloveasca.. ai uitat????