5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°176
Re: Kara para ask 7
- Mesaj n°177
Toți fanii îi numesc CUPLUL REGAL !!!!! Asta este ceva nemaipomenit !!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°178
geta a scris:si inca una din ziar....
Toata presa de azi e plina de articole si poze cu ei!
http://www.ranini.tv/haber/6057/1/kara-para-ask-veda-ediyor
Banii negru adio iubire!
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek încearcă, indispensabil pentru două sezoane în timpul miercuri seara că numărul de publicat "Black Money Love" Miercuri cincisprezecelea iulie adio pentru a afișa secțiunea finală.
Publicat în stabilirea tron în inimile a milioane de oameni de-a lungul sezonului doi iubesc banii Negru, a adus un suflu nou pe ecran cu o ficțiune detectiv de succes în teatru și dragoste triunghiuri. Elif și Omar cuplu perfect proclamat telespectatorii lor de dragoste urmarit fiecare episod hipnotizat tăiere respirație bilateral. Bijuterii designer de bijuterii care utilizează fiecare parte a Alif, el a purtat haine devenit popular. Dincolo de limitele numărului de țări din întreaga lume, a castigat admiratia a milioane de oameni. America Latină, Africa de Nord până seria difuzat în 41 de țări a batut toate recordurile tradus în mai multe limbi. Iubirea de bani negru; universitate, a fost distins cu numeroase premii de la mass-media și organizațiile industriei.
CIFRE IUBESC BLACK BANI!
Atunci când ecranul pentru a evalua cifrele Negre iubesc banii care au murit cu 54.bölüm numere neplauzibile ieșit.
Negru iubesc banii în spatele camerei de 120 de persoane care lucrează echipa. În indicele total al secțiunii 54; 7236 figuranti au luat parte, 5130 pagina scenariu scris, 3908 costume au fost purtate, 896 au fost folosite pentru bijuterii, 86 de melodii s-au jucat, în 1512 a fost împușcat în locații diferite. Filmare pentru a treia oară în Roma echipa zboară negru iubesc banii de la Roma, 132 de ore de filmare realizate. Elif, Omar 142 de ori "comisar", Omar, Elif la 180 de ori "Signora", a spus el. Comisarul Hussein, Omar 270 de ori "Eu nu pot," a sunat, Pelin Arda este de 32 de ori "la allah allah artă", spune el.
FINAL DEPARTAMENTUL retrage la Bursa!
În partea finală a seriei; Elif separat de Omar care a demisionat de la poliția înființat o nouă viață de la zero într-un oraș la malul mării ecran următoare. Secțiunea va fi însoțită de o priveliște spectaculoasă de Bursa Mudanya, și a fost filmat in cartierul Tirilye Gölyazı. Jennifer și cu nerăbdare fost de așteptat pentru a fi castigator la sfârșitul poveste de dragoste lui Omar.
Luna de constructii a semnat, de Scenarii Sema Ergenekon și acțiune Canpolat, directorul Ahmed asumată de Pure Love Negre bani 15 iulie capitolul final va fi amintit miercuri la 21: 15 va fi afișat.
http://www.mynet.com/magazin/detay/dizi/kara-para-ask-final-yapiyor/59631?utm_content=buffer57a1d&utm_medium=referral&utm_source=twitter&utm_campaign=wallpost
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kara-para-ask-final-yapiyor?p=1
http://myipedia.blogspot.ro/2015/07/tuba-buyukustun-engin-akyurek-new-drama.html
- Mesaj n°179
- Mesaj n°180
- Mesaj n°181
Ti se taie respiratia, admirandu-i pe acesti 2 frumosi!!
Prima lor poza in afara filmarilor:
Si, ultima:
Prima lor poza in afara filmarilor:
Si, ultima:
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°182
aici sunt cu echipa tehnica,pentru ei nu a contat ca sunt muncitori sau operatori sau cosmeticiene,frizeri , au fost cu totii ca o familie fara fite de vedeta. NUmai oamenii modesti si intelgenti pot fi asa ca ei. Sunt multi actori talentati dar pe cati i-am vazut facand poze cu echipa tehnica ?geta a scris:
- Mesaj n°183
A mai fost , dar nu contează...
- Mesaj n°184
geta a scris:A mai fost , dar nu contează...
Last Dance #Karaparaaşk #Final #today#elmer #Tubabüyüküstün #EnGinAkyürek
Eu nu cred..
- Mesaj n°185
Ne dorim să nu fie ultimul dans . Poate se va hotărî un producător să facă un film bun tot cu ei doi și poate nu vor sta chiar un an în vacanță . Tunsoarea Tubei ... nu prea știu ce înseamnă ; ea a spus că a făcut ceva pentru ea. Hm... cred că mă depășește moda asta , mai ales că Tuba are cel mai frumos păr pe care l-am văzut vreodată la o femeie . Nu este numai lung , este și foarte bogat și deosebit de frumos.
- Mesaj n°186
geta a scris:Ne dorim să nu fie ultimul dans . Poate se va hotărî un producător să facă un film bun tot cu ei doi și poate nu vor sta chiar un an în vacanță . Tunsoarea Tubei ... nu prea știu ce înseamnă ; ea a spus că a făcut ceva pentru ea. Hm... cred că mă depășește moda asta , mai ales că Tuba are cel mai frumos păr pe care l-am văzut vreodată la o femeie . Nu este numai lung , este și foarte bogat și deosebit de frumos.
E ultimul lor dans din KPA.. Eu am convingerea ca-i vom mai vedea dansand si in alte seriale, filme...
Referitor la tunsoarea Tubei, eu cred ca face parte dintr-un proiect comercial in derulare.. Vom vedea. ( pana acum, orice deplasare a ei in strainatate s-a lasat ( in afara de relaxare), si cu proiecte comerciale
- Mesaj n°189
o mulțime de poze backstage ... și nu cred că s-au terminat ...
- Mesaj n°190
geta a scris:o mulțime de poze backstage ... și nu cred că s-au terminat ...
Cu ele ne-om mai alina dorul...
https://instagram.com/p/5K7BLtrv1r/
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Iul 16, 2015 5:26 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°191
- Mesaj n°192
- Mesaj n°193
- Mesaj n°196
http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/07/17/finaliyle-sosyal-medyayi-salladi
Scutură demn de social media
"Iubirea de bani Black ', miercuri, a publicat ultimul episod al seriei, prima intrare obișnuit la lista Twitter Trend Subiect
Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek încearcă 'Love bani negri ", a spus el la revedere de la ecranul cu ultimul capitol emis miercuri seara. Final fericit din seria; Căsătorie "Elif" și "Omar" a venit la Murat. "Omar", "îndeplinește cererea Elif demisionat din poliție. Găsiți o plajă care a permis orașului care doresc să-mi cer scuze pentru Elif 'Umar ", împotriva" Marea Egee a fost găsit șocat. Atılay Uluisik jucat de "contrar credintei populare Marea Egee reiese că publicul înecat soția lui Asli bucurie. 'Umar "și" ultimul capitol a ajuns la un display orbitor de nunta Elif a fost marcată de social media. Fanii 'Black iubesc banii "a început să spună la revedere de la zile înainte social media, o serie care a urmat o admirație imensă pentru două sezoane. Twitter "poveste este greu de spus la revedere negru iubesc banii" fani care folosesc eticheta, cu o zi înainte de publicarea TT (Trend Topic) Prima listă de intrare obișnuit. Zile de la publicarea folosind tag-ul #sonu oferta noastră de mii de rămas bun de a face comentarii frumos.
http://haber.star.com.tr/magazin/hayranlar-mutlu-sondan-memnun/haber-1044307
Fanii mulțumiți de final fericit
Secvență ecran ATV, care a murit în seara precedentă a avut un final fericit. Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek Elif negru iubesc banii și încearcă Omar a venit la îndeplinire. Separarea "pereche perfectă de ecran" Elif și Omar a lăsat un semn de întrebare în minte.
Finala Omar, a părăsit cererea poliției Elif. Dacă o plajă de Elif Omar a vrut să-mi cer scuze pentru a găsi orice urmă de el a fost găsit în orașul socat. Spre deosebire de Marea Egee crede că apariția soției Asli a fost strangulat de bucurie audiență. Twitter "# poveste trebuie să spunem la revedere negru iubesc banii" fani folosind eticheta înainte de TT zi de publicare (Trend Topic) Prima listă de intrare obișnuit.
- Mesaj n°198
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/aytug/2015/07/17/engin-akyurek-farki
Ultimii cinci ani, cât de multe serii poate satisface pe deplin așteptările publicului mă gândesc la asta, am pus primele trei în Iubirea de bani Negre mereu ATV. Așa că osul a avut o audiență, știți, declarația publică "două mâini sunt roșii, deși" mărci au fost. Scenariul puternic, ficțiune robust, regimul acționează cu un singur cuvânt "perfectă" a fost unul dintre genunchi. Atât găzduit într-o thriller de acțiune și interesante elemente, precum și asupra mai naiv, se trasează starea sa cea mai pură.
Final a fost bine fierte în funcție de gustul publicului. Înainte scrisoarea de adio a scris Elif Omar a creat o cascada de emotii. Fideli Screen la începutul un pic panicat, "Oh ... Sau? ceva ce nu vă faceți griji. Dar în cele din urmă, "Murad Ei trebuie să, vom kerevet" final, merita cea mai mare dintre acestea în dragoste.
Tuban Büyüküstün "rece", care sunt găsirea o Tuban complet diferit îmbrățișat-l strâns în această serie. Și Engin Akyurek ... Nu vreau să fie nedrept la orice membru al echipei Array, eu respect efortul, dar oferă de monitorizare până la sfârșitul acestei serii, cred că cele mai mari atracții Engin Akyurek lui. "plastic" arata nimic. Dar este adevărat că este plasarea unui portrete carismatice și impresionante; ecran-lege, la începutul "mirelui ideală" tinerelor om căsătorie "," fiul bun "părinții se dizolvă într-un moment ...
care a pastrat primul rând pentru gama de scenarii credincios. Dar am o singură excepție: Engin Akyurek cantitate de fiecare serie pentru a juca!
Audienta in Chile!!