geta a scris:tot backstage .... Engin arată ceva , spune ceva , dar nu știm ce..
Ce bine ca inca mai apar poze backstage pe care nu le-am vazut!!
geta a scris:tot backstage .... Engin arată ceva , spune ceva , dar nu știm ce..
geta a scris:și tot apar....
geta a scris:Sper sa vedem mai multe poze EnTu de acest fel...
geta a scris:Mie imi place poza cu goodbye ...
Vorba unei fane di Argentina: Nu sunt pregatita sa zic good bye KPA,Engin,Tuba! Cu tot scenariul chinuit, actorii sunt de neinlocuit. Tot ce vad in alte seriale , sunt actori mediocrii care incearca sa ii imite pe ei da degeaba. Sincer ar fi foat nevoie de un sezon 3 dar cu alti scenaristi! Engin si Tuba sunt minunati impreuna si pe ecran dar si in afara ecranului. Asta inseamna sa fi inteligent si educat!GIULIA a scris:geta a scris:Mie imi place poza cu goodbye ...
Toate pozele backstage EnTu sunt la superlativ!!!
auroracosma a scris:
Vorba unei fane di Argentina: Nu sunt pregatita sa zic good bye KPA,Engin,Tuba! Cu tot scenariul chinuit, actorii sunt de neinlocuit. Tot ce vad in alte seriale , sunt actori mediocrii care incearca sa ii imite pe ei da degeaba. Sincer ar fi foat nevoie de un sezon 3 dar cu alti scenaristi! Engin si Tuba sunt minunati impreuna si pe ecran dar si in afara ecranului. Asta inseamna sa fi inteligent si educat!
E din film le pandeau pe Nedret si Evlan!geta a scris:Ce jelanie este pe toate rețelele de socializare !!! N-am mai întâlnit așa ceva . Poza asta nu știu dacă este din film .
geta a scris:Am primit peste 70 de notificari de la cele doua sau trei site-uri facebook la care m-am logat pentru KPA . Participanții parca au înnebunit azi noapte. N-am văzut așa ceva la nici un film , la nici un actor. Unii sunt disperați că nu-i vor mai vedea împreuna , altele jelesc de mama focului ca Engin iar va dispare vreo doi ani ( se pare ca este un obicei al lui ) , fanii Tubei sunt disperați ca de la Paris nu vor mai avea nici o veste și nici o poza cu ea. Dar , asta-i viața , n-avem ce face. KPA a fost un serial cu un scenariu prost , foarte prost , dar ce minunăție de actori au avut !!! Eu ma bucur ca l-am descoperit pe Engin , așa cum este el ca actor și ca om ; mă bucur din suflet că Tuba a găsit un partener pe măsura talentului și frumuseții ei . Unicul partener !!!! Nu cred , de fapt sunt absolut sigură că nu va mai avea in toată viața ei un partener atât de compatibil ca Engin , un altul care să aibă toate calitățile unui actor profesionist minunat și un bărbat atât de frumos !!! Doamne , ce pereche minunată !!! Nu exista alta pereche de actori la fel de frumoși din toate punctele de vedere. Tuba s-a simțit extraordinar lângă Engin în acest rol . A dat tot ce a avut ea mai bun. Chiar dacă la început a fost ceva mai reținută în scenele de dragoste , a depășit toate barierele pe care de obicei Tuba și le impunea în filme , având in vedere mojicia unor parteneri trecuți . Engin a avut un rol important , pentru că s-a dovedit până la sfârșit a fi un mare domn și un prieten extraordinar. Toate pozele backstage dovedesc asta . Nu știu ce vor face mai departe , dar este clar ca au nevoie de o pauză ceva mai lungă până la un nou proiect , pentru ca altfel fanii vor face tot timpul comparație cu cuplul EnTu .... Poate vor juca tot ei doi într-un alt film , dar și atunci fanii se vor gândi la cuplul Elmer și va dispare magia acestui rol . Va fi destul de dificil. Timpul le rezolvă pe toate.
Aș vrea să-l vad pe Erkan Can / Tayyar într-un alt film , pentru că mi-a plăcut extraordinar e mult acest MARE actor !!! Academie de teatru !!! In fiecare film , Tuba a avut parte de câte un actor , sau actriță de la care a învățat câte ceva . In Asi l-a avut pe bunicul Cemal/ Tuncel Kurtiz și pe Ihsan / Cetin Tekindor , de la care a învățat cel mai mult . M-am gândit căt ar fi câștigat KPA cu Cevdet Merkan regizor !!! La scenariul acesta Cevdet ar fi plecat , exact cum a făcut la Gonulcelen când scenaristii au luat-o razna .
Subscriu si eu ! Da aseara a fost mare bairam de ramas bun! EAUFC se ocupa serios de socializarea intre fani! Si nu numai ei! Aevarul este ca ne vor lipsi foarte mult serile de miercuri,cel putin eu sunt trista ca se termina! Fanii lui Engin si-au dorit enorm sa ii vada intr-un proiect,la fel si unii din fanii Tubei.Dar fanii ASI o vor impreuna cu Murat,vad ca si acum posteaza pe aceeasi tema \de parca Tuba e icremenita intr-un proiect. Este deja penibil,ca dupa succesul lor di KPA ,si dupa alte proiecte ale Tubei, ei sa ignore practic toata activitatea Tubei. Nu stiu daca Engin si Tuba vor mai fi intr-un proiect,dar cert este ca ei doi au ramas foarte buni prieteni si cu asta nu se pot lauda fanii Asi/MIe mi-a placut Asi foarte mult dar asta nu inseamna sa anulez tot ce a venit dupa! Noi fanii lui Engin ne bucuram de fiecare proiect pentru ca stim ca nu ne dezamageste. In industria cinematografica de la turci au patruns tot felul de nulitati, actori,scenaristi,regizori. Cu atat mai mult apreciez minunata valoare acolo unde ea exista. Astept cu mare drag episodul din seara asta chiar daca va trece prea repede. Toti actorii din KPA au fost intr-o frumoasa armonie ,prietenie.Sper sa ii vad si pe ei in alte proiecte.geta a scris:Am primit peste 70 de notificari de la cele doua sau trei site-uri facebook la care m-am logat pentru KPA . Participanții parca au înnebunit azi noapte. N-am văzut așa ceva la nici un film , la nici un actor. Unii sunt disperați că nu-i vor mai vedea împreuna , altele jelesc de mama focului ca Engin iar va dispare vreo doi ani ( se pare ca este un obicei al lui ) , fanii Tubei sunt disperați ca de la Paris nu vor mai avea nici o veste și nici o poza cu ea. Dar , asta-i viața , n-avem ce face. KPA a fost un serial cu un scenariu prost , foarte prost , dar ce minunăție de actori au avut !!! Eu ma bucur ca l-am descoperit pe Engin , așa cum este el ca actor și ca om ; mă bucur din suflet că Tuba a găsit un partener pe măsura talentului și frumuseții ei . Unicul partener !!!! Nu cred , de fapt sunt absolut sigură că nu va mai avea in toată viața ei un partener atât de compatibil ca Engin , un altul care să aibă toate calitățile unui actor profesionist minunat și un bărbat atât de frumos !!! Doamne , ce pereche minunată !!! Nu exista alta pereche de actori la fel de frumoși din toate punctele de vedere. Tuba s-a simțit extraordinar lângă Engin în acest rol . A dat tot ce a avut ea mai bun. Chiar dacă la început a fost ceva mai reținută în scenele de dragoste , a depășit toate barierele pe care de obicei Tuba și le impunea în filme , având in vedere mojicia unor parteneri trecuți . Engin a avut un rol important , pentru că s-a dovedit până la sfârșit a fi un mare domn și un prieten extraordinar. Toate pozele backstage dovedesc asta . Nu știu ce vor face mai departe , dar este clar ca au nevoie de o pauză ceva mai lungă până la un nou proiect , pentru ca altfel fanii vor face tot timpul comparație cu cuplul EnTu .... Poate vor juca tot ei doi într-un alt film , dar și atunci fanii se vor gândi la cuplul Elmer și va dispare magia acestui rol . Va fi destul de dificil. Timpul le rezolvă pe toate.
Aș vrea să-l vad pe Erkan Can / Tayyar într-un alt film , pentru că mi-a plăcut extraordinar e mult acest MARE actor !!! Academie de teatru !!! In fiecare film , Tuba a avut parte de câte un actor , sau actriță de la care a învățat câte ceva . In Asi l-a avut pe bunicul Cemal/ Tuncel Kurtiz și pe Ihsan / Cetin Tekindor , de la care a învățat cel mai mult . M-am gândit căt ar fi câștigat KPA cu Cevdet Merkan regizor !!! La scenariul acesta Cevdet ar fi plecat , exact cum a făcut la Gonulcelen când scenaristii au luat-o razna .
Subscriu si eu ! Da aseara a fost mare bairam de ramas bun! EAUFC se ocupa serios de socializarea intre fani! Si nu numai ei! Aevarul este ca ne vor lipsi foarte mult serile de miercuri,cel putin eu sunt trista ca se termina! Fanii lui Engin si-au dorit enorm sa ii vada intr-un proiect,la fel si unii din fanii Tubei.Dar fanii ASI o vor impreuna cu Murat,vad ca si acum posteaza pe aceeasi tema \de parca Tuba e icremenita intr-un proiect. Este deja penibil,ca dupa succesul lor di KPA ,si dupa alte proiecte ale Tubei, ei sa ignore practic toata activitatea Tubei. Nu stiu daca Engin si Tuba vor mai fi intr-un proiect,dar cert este ca ei doi au ramas foarte buni prieteni si cu asta nu se pot lauda fanii Asi/MIe mi-a placut Asi foarte mult dar asta nu inseamna sa anulez tot ce a venit dupa! Noi fanii lui Engin ne bucuram de fiecare proiect pentru ca stim ca nu ne dezamageste. In industria cinematografica de la turci au patruns tot felul de nulitati, actori,scenaristi,regizori. Cu atat mai mult apreciez minunata valoare acolo unde ea exista. Astept cu mare drag episodul din seara asta chiar daca va trece prea repede. Toti actorii din KPA au fost intr-o frumoasa armonie ,prietenie.Sper sa ii vad si pe ei in alte proiecte.[/quote]auroracosma a scris:.