geta a scris:GIULIA a scris:geta a scris:
Ei, a mai intrat o intrusa murata sa ne blagosloveasca.. ai uitat????Murata aceea e bolnavă de muratită și am blocat-o. Eu cel puțin n-o mai văd și cred că din cauza asta turbează . Vorbește cu pereții site-ului . Am descoperit-o , dar nu-mi pun mintea cu proștii . Ți-am spus ca dacă poliția mi-a spus ca nu s-a incălcat nici o lege și eu am fost liberă s-o descopăr .
Despre Yuksel Aytug , ce să spun ,e fanul lui Engin , treaba lui și pe mine nu mă deranjează de loc faptul că-l laudă . Engin merită toate laudele . Oricum Tuba nu prea este apreciată de gazetarii turci , dar nici fani adevărați nu prea are , cel puțin în România . Asta nu înseamnă că noi o apreciem mai puțin . Păcat numai că admiratoarea ei cea mai mare și mai înfocată , a plecat din lumea asta și n-a apucat să vadă sfârșitul acestui serial. Ne-am gândit la ea la ultimul episod .Maria ne aducea tot felul de traduceri de articole , poze și informații in legătura cu Tuba . Asta este , Dumnezeu a iubit-o mai mult.
Sper ca Tuba să se răzgândească în legătură cu timpul petrecut la Paris , în sensul că va scurta această perioada . vom vedea . Dacă Engin face un film între timp , îl vom urmări pe el , dacă nu , mai culegem și noi câte un serial mai bun. Eu cred ca mă intorc la coreeni , pentru că i-am neglijat prea mult.
Sanatoasa la cap nu e murata, daca a fost in stare sa-ti caute poze private si sa ti le posteze aici.. Inseamna ca are niste obsesii...Pozele erau reusite, asa ca in final ti-a facut reclama pozitiva..