5 participanți
Kara para ask 7
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°651
Re: Kara para ask 7
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°652
geta a scris:E clar , pe Engin l-a incurcat părul Tubei !
Iar pe Tuba, barba lui Engin???Din acest motiv, Tuba s-a tuns, iar Engin s-a ras???
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°653
In orice varianta sunt speciali amandoi ! Superbi si foarte inteligenti.Au vazut ca ii imita toti actorii , actritele se piaptana ca Tuba,actorii s-au tuns si si --au lasat barba ca Engin. Tiba e superba si cu parul scurt si sunt convinsa ca si Engin arata bine dar dupa doi ani cu barba a vrut si el sa se mai relaxeze. Dar cred ca nu va dura el intre filmari umbla cam neras ,poate ca sa nu fie recunoscut! Mi-e tare dor de ei ,as suporta si un sezon 3 numai sa ii vad pe ei!GIULIA a scris:geta a scris:E clar , pe Engin l-a incurcat părul Tubei !
Iar pe Tuba, barba lui Engin???Din acest motiv, Tuba s-a tuns, iar Engin s-a ras???
- Mesaj n°654
auroracosma a scris:In orice varianta sunt speciali amandoi ! Superbi si foarte inteligenti.Au vazut ca ii imita toti actorii , actritele se piaptana ca Tuba,actorii s-au tuns si si --au lasat barba ca Engin. Tiba e superba si cu parul scurt si sunt convinsa ca si Engin arata bine dar dupa doi ani cu barba a vrut si el sa se mai relaxeze. Dar cred ca nu va dura el intre filmari umbla cam neras ,poate ca sa nu fie recunoscut! Mi-e tare dor de ei ,as suporta si un sezon 3 numai sa ii vad pe ei!GIULIA a scris:geta a scris:E clar , pe Engin l-a incurcat părul Tubei !
Am glumit , evident. Pe Tuba n-a încurcat-o barba lui Engin , atât de mult l-a mângâiat , că i-au rămas lui Engin urme pe față !!Și noi vrem să-i vedem Aurora , dar n-avem ce face . C'est la vie !!!
- Mesaj n°655
geta a scris:auroracosma a scris:In orice varianta sunt speciali amandoi ! Superbi si foarte inteligenti.Au vazut ca ii imita toti actorii , actritele se piaptana ca Tuba,actorii s-au tuns si si --au lasat barba ca Engin. Tiba e superba si cu parul scurt si sunt convinsa ca si Engin arata bine dar dupa doi ani cu barba a vrut si el sa se mai relaxeze. Dar cred ca nu va dura el intre filmari umbla cam neras ,poate ca sa nu fie recunoscut! Mi-e tare dor de ei ,as suporta si un sezon 3 numai sa ii vad pe ei!GIULIA a scris:geta a scris:E clar , pe Engin l-a incurcat părul Tubei !
Am glumit , evident. Pe Tuba n-a încurcat-o barba lui Engin , atât de mult l-a mângâiat , că i-au rămas lui Engin urme pe față !!Și noi vrem să-i vedem Aurora , dar n-avem ce face . C'est la vie !!!
- Mesaj n°658
nou ... de la Martina
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°659
Nu ma satur sa ii vad ,am mai vazut perechi compatibile in filme celebre si pot spune cu tarie ca ei doi nu sunt cu nimic mai prejos . Frumusete, chimie ,un joc rafinat incat te face sa crezi ca totul este real. Este foarte bine ca Tuba si Engin refuza sa joace oricum si cu oricine ecam greu sa te ridici la nivelul lor. Nu m-am uitat la Karaday dar am vazut fragmente: intre berguzar si Kenan nu a existat asa ceva desi scenaristele erau aceleasi. Totul depinde de actori pana la urma si s-a si vazut: Actorii au salvat KPA si l-au facut celebru in afara Turciei. Sper sa isi contune succesul in continuare. Engin si Tuba merita sa fie vazuti si in occident si sa dea si lectii de actorie multora!geta a scris:nou ... de la Martina
- Mesaj n°660
auroracosma a scris:
Nu ma satur sa ii vad ,am mai vazut perechi compatibile in filme celebre si pot spune cu tarie ca ei doi nu sunt cu nimic mai prejos . Frumusete, chimie ,un joc rafinat incat te face sa crezi ca totul este real. Este foarte bine ca Tuba si Engin refuza sa joace oricum si cu oricine ecam greu sa te ridici la nivelul lor. Nu m-am uitat la Karaday dar am vazut fragmente: intre berguzar si Kenan nu a existat asa ceva desi scenaristele erau aceleasi. Totul depinde de actori pana la urma si s-a si vazut: Actorii au salvat KPA si l-au facut celebru in afara Turciei. Sper sa isi contune succesul in continuare. Engin si Tuba merita sa fie vazuti si in occident si sa dea si lectii de actorie multora!
Sunt cei mai buni si mai frumoși . Kenan face pereche perfectă numai și numai cu Cansu . Berg n-a făcut o pereche perfectă nici cu Halit , așa ca... . Dar pe Tuba și Engin nu-i întrece nimeni .
- Mesaj n°661
geta a scris:auroracosma a scris:
Nu ma satur sa ii vad ,am mai vazut perechi compatibile in filme celebre si pot spune cu tarie ca ei doi nu sunt cu nimic mai prejos . Frumusete, chimie ,un joc rafinat incat te face sa crezi ca totul este real. Este foarte bine ca Tuba si Engin refuza sa joace oricum si cu oricine ecam greu sa te ridici la nivelul lor. Nu m-am uitat la Karaday dar am vazut fragmente: intre berguzar si Kenan nu a existat asa ceva desi scenaristele erau aceleasi. Totul depinde de actori pana la urma si s-a si vazut: Actorii au salvat KPA si l-au facut celebru in afara Turciei. Sper sa isi contune succesul in continuare. Engin si Tuba merita sa fie vazuti si in occident si sa dea si lectii de actorie multora!Sunt cei mai buni si mai frumoși . Kenan face pereche perfectă numai și numai cu Cansu . Berg n-a făcut o pereche perfectă nici cu Halit , așa ca... . Dar pe Tuba și Engin nu-i întrece nimeni .
http://www.mega.cl/exclusivo/asi-estan-hoy-los-protagonistas-de-nuestras-series-turcas.html
Așa că astăzi sunt protagoniștii seriei turc
- Mesaj n°662
- Mesaj n°664
nu știu cine a făcut-o , dar e mortală ......
- Mesaj n°665
Zerin și Levent !!!!.... no comment !!!
- Mesaj n°666
- Mesaj n°668
- Mesaj n°669
no comment !!!!!!
- Mesaj n°671
Para Omar, nada saldrá como él espera. Este DOMINGO capítulo de alto impacto.
- Mesaj n°672
După ”20 de minute” și ” Bir Bulut Olsam ” , poate cumpără și KPA . Și poate se indură deștepții să nu ciuntească episoadele. Noapte bună.
- Mesaj n°673
geta a scris:După ”20 de minute” și ” Bir Bulut Olsam ” , poate cumpără și KPA . Și poate se indură deștepții să nu ciuntească episoadele. Noapte bună.
http://izemsworld.tumblr.com/post/128407935716/shoshomhmd-gifs-%C3%B6mer-elif-on-karaparaa%C5%9Fk
http://izemsworld.tumblr.com/post/128407935716/shoshomhmd-gifs-%C3%B6mer-elif-on-karaparaa%C5%9Fk