4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°376
Re: Kara para ask 6
Am găsit articolul de ziar ........
- Mesaj n°377
să ne distrăm ....
- Mesaj n°378
- Mesaj n°379
- Mesaj n°380
- Mesaj n°381
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°382
Sti cine-i sarbatorita? Una din scenariste-Eylem Capolat! Vad ca armonie si prietenie au din belsuk ce-i din KPA! Cred ca Elif va iesi asa zic fanii la sfrsitul episodului. Mai e un pic si aflam!geta a scris:
- Mesaj n°383
auroracosma a scris:
Sti cine-i sarbatorita? Una din scenariste-Eylem Capolat! Vad ca armonie si prietenie au din belsuk ce-i din KPA! Cred ca Elif va iesi asa zic fanii la sfrsitul episodului. Mai e un pic si aflam!
sa fie sănătoasă , dar alt film scris de ea n-am sa mai văd. Poate numai cu Tuba și Engin.
Abia aștept . Până atunci bat calculatorul la table de n-are aer !!!!!!
- Mesaj n°384
https://www.facebook.com/KaraParaAsk.KPA/photos/a.207406332787719.1073741829.207370099458009/378197925708558/?type=1
geta a scris:auroracosma a scris:
Sti cine-i sarbatorita? Una din scenariste-Eylem Capolat! Vad ca armonie si prietenie au din belsuk ce-i din KPA! Cred ca Elif va iesi asa zic fanii la sfrsitul episodului. Mai e un pic si aflam!sa fie sănătoasă , dar alt film scris de ea n-am sa mai văd. Poate numai cu Tuba și Engin.
Abia aștept . Până atunci bat calculatorul la table de n-are aer !!!!!!
- Mesaj n°385
inca o jumatate de ora de publicitate . Asa se face ora 1,00 noaptea până se termina episodul. La ora aceea doarme tot turcul care se duce la serviciu a doua zi, deci reyting ... yok. Oricum mai asteptăm și ep 49 si in ep 50 , ultimul , îi dau drumu' lui Elif din închisoare . Până atunci , mai găsește Omer un martor , Tayyar il omoară și tot așa ...
- Mesaj n°386
Programul este , o jumătate de oră film , o jumătate de oră publicitate , ca să nu se supere nimeni. A trecut o oră de film , mai avem o ora plus o oră publicitate , deci pe la ora 00.30 ne ducem la culcare.
- Mesaj n°387
Fanii s-au înșelat . Elif n-a iesit din închisoare , sau va ieși cu picioarele înainte după cum se vede treaba. Modelul Ezel este în gândul scenaristelor. Le-au scris pe toate , tot ce i se poate întâmpla unui om. Rămăsese să fie omorâtă. Pe Tayyar nu-l va împușca Huseyn , iar Elif va muri . Eh , după un episod atât de idiot , putem să dormim. Noapte bună .
- Mesaj n°388
Mi-a sarit somnul dar ai uitat-o pe melike poate il baga si asta pe omer la inchisoare in prostia ei. Elif moare numai daca tuba are prea mult de lucru la celalat proiect.Eu sper sa nu fie asa!geta a scris:Fanii s-au înșelat . Elif n-a iesit din închisoare , sau va ieși cu picioarele înainte după cum se vede treaba. Modelul Ezel este în gândul scenaristelor. Le-au scris pe toate , tot ce i se poate întâmpla unui om. Rămăsese să fie omorâtă. Pe Tayyar nu-l va împușca Huseyn , iar Elif va muri . Eh , după un episod atât de idiot , putem să dormim. Noapte bună .
- Mesaj n°389
auroracosma a scris:Mi-a sarit somnul dar ai uitat-o pe melike poate il baga si asta pe omer la inchisoare in prostia ei. Elif moare numai daca tuba are prea mult de lucru la celalat proiect.Eu sper sa nu fie asa!geta a scris:Fanii s-au înșelat . Elif n-a iesit din închisoare , sau va ieși cu picioarele înainte după cum se vede treaba. Modelul Ezel este în gândul scenaristelor. Le-au scris pe toate , tot ce i se poate întâmpla unui om. Rămăsese să fie omorâtă. Pe Tayyar nu-l va împușca Huseyn , iar Elif va muri . Eh , după un episod atât de idiot , putem să dormim. Noapte bună .
Buna dimineața. Pai este sfârșitul serialului acesta oribil . Un serial HORROR !! am scris peste tot. Scenaristele sunt sărite rău de tot de pe fix. Mai rămâne s-o tranșeze pe Elif și rețeta e gata. Tot ce au scris ele este neverosimil . Nu mă refer la înjunghierea lui Elif , ci chiar la Melike , care a atacat-o pe Fatma la început , reproșându-i că Sibel spală bani , iar acum face acelaș lucru . Nu este de loc verosimil , atât timp cât putea găsi altă soluție . Turcoaicele sunt obișnuite să ceară ajutorul bărbaților din familie , în speță Omer. Deci , cu povestea asta nu conving scenaristele pe nimeni .. Eu mă aștept ca Elif să moară . Am mai spus că un sfârșit ”Ezel” este posibil , deși turcii au filme cu happy end , în general. Tuba a început de mult filmările la celălalt proiect , dar nu acesta este motivul acestui final încâlcit , urât și neverosimil , ci incapacitatea echipei ( scenariste , producător , regizor ) de a face un film bun. Păcat de actori ! Ei joacă orice , pentru că , în final trebuie să facă și bani . Altfel n-ar avea din ce trăi .
- Mesaj n°390
Engin si scenarista Eylem Canpolat. Nu arată prea vesel Engin.
Cred că e finalul . Engin se îmbrățișează cu foc cu Nedret
Tuba lipsește de la această petrecere de final.
- Mesaj n°391
Și filmulețul cu petrecerea scenaristei. Ar trebui ca lipsa Tubei să-i dea de gândit acestei scenariste .
- Mesaj n°392
La petrecere a fost și Halit cu Berg.
- Mesaj n°393
Dacă o mai critică cineva pe Tuba pentru îmbrăcăminte , o să pun poza asta a lui Berguzar , îmbrăcată cu izmenele astea în dungi orizontale și cu turul pantalonilor atârnându-i până la genunchi.
- Mesaj n°394
Cred că s-a întâmplat ceva acolo , dacă sunt toți foarte triști. Parcă vin de la înmormântare , nu de la petrecere. Engin e trist , dar sunt și fetele...Pelo , Ipek ..
Ultima editare efectuata de catre geta in Joi Mai 28, 2015 8:24 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°395
poate rochia Tubei de la primirea premiului acela , a fost o rochie prea sobră , ” de dădacă” așa cum s-au exprimat toți. Dar ia priviți cum arată Berguzar ! Nu mi-ar fi plăcut s-o văd așa pe Tuba.
- Mesaj n°396
Și ”minunatele” scenariste : Tusea și Junghiul.
- Mesaj n°397
Engin Akyurek mire bărbierit
Miercuri 25 martie 2015, 10:43:49
Engin Akyurek avut o tunsoare pentru nunta
Mirele a fost ras pentru rolul Engin Akyurek
1197
HT MAGAZINE
Engin Akyurek , părul lor pentru scena nunții din seria încearcă Adam Tailor încredințată.
Akyurek, au încredințat starea Tailor lor păr "Este Turcia ras Are bărbierit mirele?" El a împărtășit cu hashtag Instagram'ın.
Când or fi turnat scena cu mirii ??? Știrea asta e din martie , dar de atunci și până acum , parcă nu l-am văzut tuns pe Engin. Cred că s-au răzgândit scenaristele
- Mesaj n°398
A lipsit si Kenan, ca au fost si actorii din karaday! Nici de la KPA nu au venit toti actorii.Probabil Tuba a avut motive serioase ca e prietena cu scenaristele am vazut-o cu Berguzar in vizita la Sema cand s-a operat. Avea o actiune cu UNICEF sau era la filmari sau cu familia. Sper sa apara la petrecerea de final la KPA desi arabii se pare si nu numai ei,fac presiuni pentru sezonul3. imi pare rau ca inca nu apare o inregistrare cu toti actorii cantand, se spune ca a fost o nebunie.Si cred ca e asa pentru ca acolo au fost voci celebre: Matusa Nedret care are o voce exceptionala, Huseyn la fel, Halit si Berguzar se stie- canta minunat. Si nu in ultimul rand Engin care a stat tot timpul intre ai lui cu regizorul alaturi . Ma bucur ca nu exista rivalitati intre ei si ca se distreaza foarte bine si frumos impreuna.geta a scris:Și filmulețul cu petrecerea scenaristei. Ar trebui ca lipsa Tubei să-i dea de gândit acestei scenariste .
- Mesaj n°399
- Mesaj n°400