4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°201
Re: Kara para ask 6
- Mesaj n°202
Buna dimineața . Am așteptat episodul acesta , crezând că se va face puțină lumină în mințile scenaristelor după câte critici au primit . Nu s-a făcut , din contră , mințile lor sunt și mai întunecate . La asta s- adăugat și ATV-ul care a vrut neapărat să ne termine și să ne determine să închidem calculatoarele , din cauza celor 2 ore de publicitate , cu care au întrerupt filmul. Mă întreb dacă și în timpul celorlalte seriale dau atât de multă publicitate . Întrebare retorică , pentru că niciodată n-am să mai urmăresc un film pe internet la turci , chiar dacă vor juca Tuba și Engin. Voi aștepta să-l văd pe youtube , dacă se poate , dacă nu ... la revedere filme turcești . Și așa am urmărit serialul acesta pentru Tuba și apoi pentru Engin . De altfel observ că prostia scenariștilor turci este o boală contagioasă , pentru că și Dila Hanim , merge pe aceeași cale . Am renunțat și la Dila și la Trădarea ( din sezonul 3 chiar) , iar altă tâmpenie nu urmăresc.
Mă intorc la serialul nostru . Total nefiresc scenariul !!!! Nu există substanță care să tâmpească un om , să-i ia mințile cum se spune , să comită crime în timpul acesta și să nu-și aducă aminte !!!! Elif era legumă , nu un om activ. Adică să credem că după ce a injectat-o , a fost activa foc ( crimă , a incendiat magazia) și apoi s-a așezat lângă copacul acela și a așteptat liniștită să vină poliția. Dacă era așa activă , fugea , nu era șocată. De aici încolo , totul a fost o mare , mare măgărie din partea scenaristelor și un afront la inteligența spectatorilor .
Vă doresc vizionare plăcută .
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°203
Singurul aspect pozitiv : profesionalismul, compatibilitatea,frumusetea cuplului Tuba& Engin!!
- Mesaj n°204
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-cok-uzak-bir-ulkede-iyi-baslangic-yapti_6_103475#.VUsfSY7tmkr
Iubesc banii SERIES SPĂLAREA până în prezent în o țară care a început bun
Cursul de schimb a terenurilor Primeste dragoste Chile Câte?
Tuba Büyüküstün încearcă Engin Akyurek, Erkan Can și Nebahat Face de serie dragoste are loc în negru Money lansat ieri seară în Chile.
Prima parte a indicelui de 26,3 la 3.sıra-evaluat la lista de rating a debutat. 15.500 tweets au fost luate pentru a matrice social media. Ieri a lovit nu numai amprenta Negru Iubirea de bani; Mega director canal TV, o altă serie turc Ezel a suspendat publicarea. Reacționând la această situație izleyiic au postat un tweet ieri seară, peste 77 de mii.
Seria Turcia Magnificent Century publicat în alte țări a ajuns la ecranul cu secțiunea în care Ioan a părăsit serialul Özçivit. Canal 13 matrice de pe ecran a fost marcat de twitter; Bali Bey deschis pentru caracterul 2 hashtag să tweet în timp ce mai mult de 100 de mii; celelalte personaje ale seriei Prince Mustafa (Mehmet Günsür) a venit la 27 mii tweets.
Iubesc banii SERIES SPĂLAREA până în prezent în o țară care a început bun
Cursul de schimb a terenurilor Primeste dragoste Chile Câte?
Tuba Büyüküstün încearcă Engin Akyurek, Erkan Can și Nebahat Face de serie dragoste are loc în negru Money lansat ieri seară în Chile.
Prima parte a indicelui de 26,3 la 3.sıra-evaluat la lista de rating a debutat. 15.500 tweets au fost luate pentru a matrice social media. Ieri a lovit nu numai amprenta Negru Iubirea de bani; Mega director canal TV, o altă serie turc Ezel a suspendat publicarea. Reacționând la această situație izleyiic au postat un tweet ieri seară, peste 77 de mii.
Seria Turcia Magnificent Century publicat în alte țări a ajuns la ecranul cu secțiunea în care Ioan a părăsit serialul Özçivit. Canal 13 matrice de pe ecran a fost marcat de twitter; Bali Bey deschis pentru caracterul 2 hashtag să tweet în timp ce mai mult de 100 de mii; celelalte personaje ale seriei Prince Mustafa (Mehmet Günsür) a venit la 27 mii tweets.
- Mesaj n°205
Kara Para Aşk 46.Bölüm Fragman 1
Elif :This is it komiser , is it everything over ?
Omer: we had many obstacles before we will pass this one too. Reality always look like secret but never stay secret
Elif:You are my eternity
- Mesaj n°207
Să mai glumim puțin. Cine poate , poate !!!!! Engin , poate . Și Cansel a putut.Cine n-a putut , s-a prefăcut , dar a mințit. Ca Pinochio !
- Mesaj n°208
geta a scris:Să mai glumim puțin. Cine poate , poate !!!!! Engin , poate . Și Cansel a putut.Cine n-a putut , s-a prefăcut , dar a mințit. Ca Pinochio !
Proverb : " Cine poate, oase roade, cine nu, nici carne moale"
Nou, de la Wetta!!!
- Mesaj n°209
buna dimineața.
” For people who wonder what Nedret and Tayyar talked:
Nedret: What do you think you are doing, man? Eh? What do you think you are doing? This wasn’t our deal!
Tayyar: Dear Nedret… This attitude doesn’t suit you well. We do know each other for so long, don’t we?
Nedret: You told me that you would keep Elif and my family out of this.
Tayyar: But, before that, you asked for my help to ruin your brother.
Nedret: You are always like this. You enjoy it. You pulled a fast one on me after you killed my brother. You kidnapped Nilufer. Now, Huseyin has disappeared. His corpse is nowhere to be found. You declared Elif as murderer. Tayyar… You’ve crossed the line this time. I am warning you… If you harm my family, I won’t have mercy on you. I will kill you. Believe me, I will kill you.
Tayyar: No doubt. You are a cold blooded murderer who got his brother killed. It is a piece of cake for you to sign my death warrant! But, don’t forget this. We are together on this ship. We either sink or survive together. Sometimes, you need to sacrifice to manage the ship, right? Now, take a seat and listen to me, ok, dear Nedret? Calmness is always useful. But anger… That anger always makes one do wrong things.
[h2]
Pentru cei care se întreabă ce a vorbit Nedret și Tayyar:
Nedret: Ce crezi că faci, omule? Eh? Ce crezi că faci? Aceasta nu a fost înțelegerea noastră!
Tayyar: Dragă Nedret ... Aceasta atitudine nu vă convine bine. Noi facem cunoastem atat de mult timp, nu-i așa?
Nedret: Mi-ai spus că vei ține Elif și familia mea din această.
Tayyar: Dar, înainte de asta, ați cerut ajutorul meu pentru a distruge fratele tău.
Nedret: Sunteți întotdeauna așa. Vă bucura de ea. Ai tras unul rapid pe mine după ce ai ucis pe fratele meu. Ai răpit Nilufer. Acum, Huseyin a dispărut. Cadavrul lui este de negasit. Tu declarat Elif ca ucigaș. Tayyar ... Ai trecut linia de data aceasta. Vă avertizez ... Dacă rău familiei mele, nu voi avea milă de tine. O să te omor. Crede-mă, te voi ucide.
Tayyar: Fără îndoială. Sunteți un criminal cu sânge rece, care a primit fratele ucis. Este o bucată de tort pentru tine de a semna mandatul meu de moarte! Dar, nu uita acest lucru. Suntem împreună pe această navă. Ne scufundăm sau fie supraviețui împreună. Uneori, trebuie să sacrifice pentru a gestiona nava, nu? Acum, ia un scaun și ascultă-mă, bine, dragă Nedret? Calm este intotdeauna folositor. Dar furia ... Asta furie face întotdeauna o facă lucruri greșite.
- Mesaj n°210
- Mesaj n°211
- Mesaj n°212
Site-ul acesta mărește pozele peste măsură și întotdeauna pierd timp să mă uit la informații despre inălțimea și lățimea pozei , ca să le trec la opțiuni , să nu-mi deformeze poza. De multe ori se pierde o parte din ea. Dar cum n-avem administrator , n-am pe cine intreba cla ce setări trebuie să umblu. Dacă aveți idee , spuneți-mi și mie.
- Mesaj n°213
Ce s-au mai iubit Tuba și Engin ( Elif si Omer ) in serialul ăsta , să le ajungă pentru întreaga carieră . Joacă minunat și sunt așa de frumoși , că uneori doare frumusețea lor. Probabil că îi doare și pe dușmani nu numai pe fani.
- Mesaj n°214
- Mesaj n°215
O arăboaică spune că sensibilitatea este mai importantă decât dragostea.
Nu știu dacă este mai importantă , dar sigur sensibilitatea și tandrețea sunt deosebit de importante. Tuba și Engin știu să redea aceste două sentimente . Și în viața de toate zilele sunt la fel , așa că nu e greu de redat pe ecran.
Dacă Engin ar fi un ghiolban , adio scene de tandrețe pe ecran.
- Mesaj n°216
- Mesaj n°217
- Mesaj n°218
- Mesaj n°219
- Mesaj n°220
- Mesaj n°221
Nilufer !!!!
- Mesaj n°222
Și Păsărilă / Saygin Soysal
- Mesaj n°223
- Mesaj n°224
Arda si logodnica
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°225
Sper sa ne bucuram de ei in cele 5 episoade ramase.O sa imi fie foarte dor sa ii vad , era minunat inca un sezon mic septembrie- ianuarie, dar cine e de vina? In nici un caz ei sau echipa de actori! Tuba si Engin au jucat aici impecabil scene dramatice,romantice,tensionate deopotriva. Nu stiu daca stiti ,dar in cei doi ani de vacanta post fatmagul ai lui Engin ,fanii si presa au facut multe sondaje despre cine ar trebui sa fie partenera lui Engin in urmatorul film. In toate dar in toate sondajele Tuba a fost prima optiune pentru ca fanii lui Engin vor calitate si nu pe cineva la moda. Nu s-au inselat iar Tuba care a acceptat intr-un final , cred ca e multumita si ea de rezultat. Engin este si a fost mereu un cavaler ,un copil foarte educat , un prieten adevarat.Spunea actorul care a jucat rolul tatalui in fatmagul,ca il apreciaza atat de mult ca om incat ar fi mandru sa fie tatal lui.la fel si Huseyin-Burak a spus ca el are numai surori dar ar vrea un frate ca Engin. Relatia dintre ei doi pe ecran a fost perfecta iar prietenia si respectul reciproc ar trebui sa duca la alt proiect in viitor! Sa speram!geta a scris:
O arăboaică spune că sensibilitatea este mai importantă decât dragostea.
Nu știu dacă este mai importantă , dar sigur sensibilitatea și tandrețea sunt deosebit de importante. Tuba și Engin știu să redea aceste două sentimente . Și în viața de toate zilele sunt la fel , așa că nu e greu de redat pe ecran.
Dacă Engin ar fi un ghiolban , adio scene de tandrețe pe ecran.