4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°751
Re: Kara para ask 6
Filmul s-a terminat . Să ne intoarcem la prințesa noastră . Mâine este ziua ei . Fanii i-au pregătit o scrisoare de 50 de metri lungime , care a circulat prin toată Europa și Asia și in care au semnat toți cei care au putut ajunge la ea. Un gest , care , mie mi se pare semnificativ , având în vedere ca cineva trebuie să se ocupe de ”circulația ” acestei scrisori mai puțin obișnuite . Nu știu să scriu vorbe mari , n-am talentul de a exprima in cuvinte ( scrise sau spuse) cât de mult o admir pe Tuba pentru talentul ei , în primul rând . A jucat cu actori foarte buni , buni sau mai puțin buni , dar a reușit să ducă la bun sfârșit fiecare rol. Nimeni , absolut nimeni , n-a apreciat munca Tubei , mai ales că pentru acest rol , Elif , Tuba și-a neglijat copiii. A ajuns acasă de la filmări , târziu în noapte , când nu mai putea să-și vadă fetele , decât dormind . Pentru Engin , acest impediment n-a existat , el neavând copii. In contextul ultimelor aprecieri ale universalelor vis-a-vis de prestația lui Engin , căruia i-au atribuit toate meritele , absolut toate , pentru realizarea acestui serial , subliniez aici , (pentru ca n-am dexteritatea de a scrie în engleză ceea ce vreau sa spun) jocul minunat al Tubei. Tuba și Engin au jucat extraordinar , au fost frumoși , dar sa nu-i uităm și pe ceilalți actori extraordinar de buni . Erkan Can / Tayyar , Nedret , Fatih. N-as vrea să văd o repetare a aprecierilor muratelor la filmul Asi , pentru care Tuba și intreaga echipă de actori care a jucat in acel film , n-a existat . KPA a avut un scenariu oribil , oribil . Actorii , l-au salvat . Dacă n-ar fi jucat atât de bine , nu mai primea acest film nici un premiu. Și nu numai Engin a contribuit la asta , ci și Tuba și toți ceilalți actori . Pentru noi , fanii Tubei , prințesa noastră rămâne cea mai bună și mai frumoasă . Dar noi , spre deosebire de universale ( care m-au supărat teribil cu declarațiile lor ) știm să recunoaștem talentul lui Engin și frumusețea lui .
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°752
geta a scris:[h2]Filmul s-a terminat . Să ne intoarcem la prințesa noastră . Mâine este ziua ei . Fanii i-au pregătit o scrisoare de 50 de metri lungime , care a circulat prin toată Europa și Asia și in care au semnat toți cei care au putut ajunge la ea. Un gest , care , mie mi se pare semnificativ , având în vedere ca cineva trebuie să se ocupe de ”circulația ” acestei scrisori mai puțin obișnuite . Nu știu să scriu vorbe mari , n-am talentul de a exprima in cuvinte ( scrise sau spuse) cât de mult o admir pe Tuba pentru talentul ei , în primul rând . A jucat cu actori foarte buni , buni sau mai puțin buni , dar a reușit să ducă la bun sfârșit fiecare rol. Nimeni , absolut nimeni , n-a apreciat munca Tubei , mai ales că pentru acest rol , Elif , Tuba și-a neglijat copiii. A ajuns acasă de la filmări , târziu în noapte , când nu mai putea să-și vadă fetele , decât dormind . Pentru Engin , acest impediment n-a existat , el neavând copii. In contextul ultimelor aprecieri ale universalelor vis-a-vis de prestația lui Engin , căruia i-au atribuit toate meritele , absolut toate , pentru realizarea acestui serial , subliniez aici , (pentru ca n-am dexteritatea de a scrie în engleză ceea ce vreau sa spun) jocul minunat al Tubei. Tuba și Engin au jucat extraordinar , au fost frumoși , dar sa nu-i uităm și pe ceilalți actori extraordinar de buni . Erkan Can / Tayyar , Nedret , Fatih. N-as vrea să văd o repetare a aprecierilor muratelor la filmul Asi , pentru care Tuba și intreaga echipă de actori care a jucat in acel film , n-a existat . KPA a avut un scenariu oribil , oribil . Actorii , l-au salvat . Dacă n-ar fi jucat atât de bine , nu mai primea acest film nici un premiu. Și nu numai Engin a contribuit la asta , ci și Tuba și toți ceilalți actori . Pentru noi , fanii Tubei , prințesa noastră rămâne cea mai bună și mai frumoasă . Dar noi , spre deosebire de universale ( care m-au supărat teribil cu declarațiile lor ) știm să recunoaștem talentul lui Engin și frumusețea lui .
Vă doresc un sfârșit de săptămână plăcut . Tortul Tubei și șampania , le servim la noapte la ora 00.00 .....
Nu te impacienta Geta ,asta se intampla pt ca serialele sunt urmarite in general de femei,care se "inamorezeaza"de protagonistul barbat.. Eu n-am mai citit la universale de la inceputul KPA.. inseamna ca nici ele nu fac exceptie de la regula..
- Mesaj n°753
GIULIA a scris:
Nu te impacienta Geta ,asta se intampla pt ca serialele sunt urmarite in general de femei,care se "inamorezeaza"de protagonistul barbat.. Eu n-am mai citit la universale de la inceputul KPA.. inseamna ca nici ele nu fac exceptie de la regula..
Să știi că da , ai dreptate. Da' și noi suntem femei și totuși apreciem și-l iubim și pe Engin și pe ceilalți actori. In sfârșit bine că se termină .
- Mesaj n°754
I-au înghesuit fanii....
- Mesaj n°755
- Mesaj n°756
- Mesaj n°757
- Mesaj n°758
geta a scris:GIULIA a scris:
Nu te impacienta Geta ,asta se intampla pt ca serialele sunt urmarite in general de femei,care se "inamorezeaza"de protagonistul barbat.. Eu n-am mai citit la universale de la inceputul KPA.. inseamna ca nici ele nu fac exceptie de la regula..Să știi că da , ai dreptate. Da' și noi suntem femei și totuși apreciem și-l iubim și pe Engin și pe ceilalți actori. In sfârșit bine că se termină .
Noi nu facem parte din categoria femeilor " visatoare de cai verzi pe peretzi" ,care se " inamorezeaza" de actori..
Kara Para Aşk 53.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°760
The Happy Mr and Mrs Demir!