4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°126
Re: Kara para ask 6
Păturile și grija permanentă a lui Engin să nu atingă ceva nepermis , se vede cu ochiul liber , dar asta nu ne deranjează . Jocul lor este atât de bun , încât nu se observă . Iar Tuba , are dreptate . Cine se frige cu ciorbă , suflă și-n iaurt.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°127
geta a scris:Păturile și grija permanentă a lui Engin să nu atingă ceva nepermis , se vede cu ochiul liber , dar asta nu ne deranjează . Jocul lor este atât de bun , încât nu se observă . Iar Tuba , are dreptate . Cine se frige cu ciorbă , suflă și-n iaurt.
- Mesaj n°130
foarte fain clipul !!!! Cu traducere in engleza...
- Mesaj n°131
Fanele astea disperate , daca ar fi lăsate să se apropie de el , l-ar sfâșia .
- Mesaj n°132
- Mesaj n°133
in spatele aparatelor de filmat
- Mesaj n°134
o comparatie cu Bir Bulut Olsam
https://vine.co/v/e71vVmel9Lg
- Mesaj n°135
un clip lung... ” Momente Elif Omer ”
- Mesaj n°136
- Mesaj n°137
Грязные деньги и любовь (Kara Para Ask), 44 серия, субтитры
- Mesaj n°138
geta a scris:Fanele astea disperate , daca ar fi lăsate să se apropie de el , l-ar sfâșia .
L-ar " decapita" ...
- Mesaj n°139
vizionare plăcută celor ce stiu lb rusa...
- Mesaj n°140
geta a scris:vizionare plăcută celor ce stiu lb rusa...
Iubeste-ma! ( melodia e ucraineana)
ENGIN AKYÜREK Ömer&Elif Love me (Ти люби мене)
- Mesaj n°141
GIULIA a scris:geta a scris:vizionare plăcută celor ce stiu lb rusa...
Iubeste-ma! ( melodia e ucraineana)
ENGIN AKYÜREK Ömer&Elif Love me (Ти люби мене)
Frumos clip a făcut Weta . De la inceputul serialului și până acum Engin a greșit o singură data ( apropos de interdicții ) . Sunt curioasă dacă mai greșește vreodată până la sfârșitul serialului . În ultima poză nu-mi dau seama ce vrea să pună în evidență semnul acela . Dacă e vorba despre ”scăparea ” de care vorbeam nu este aceea. Sau poate vrea să spună că ” fierbe ” dragostea în clocote . Mda.... verosimil.
- Mesaj n°142
geta a scris:Frumos clip a făcut Weta . De la inceputul serialului și până acum Engin a greșit o singură data ( apropos de interdicții ) . Sunt curioasă dacă mai greșește vreodată până la sfârșitul serialului . În ultima poză nu-mi dau seama ce vrea să pună în evidență semnul acela . Dacă e vorba despre ”scăparea ” de care vorbeam nu este aceea. Sau poate vrea să spună că ” fierbe ” dragostea în clocote . Mda.... verosimil.
Nu stiu la ce greseala te referi...
http://www.aksam.com.tr/life/en-buyuk-hayalim-sinema-filminde-oynamak/haber-402654
Cel mai mare vis meu este de a juca în film
ATV de rating blockbuster serie 'Black iubesc banii "de piese Hazal Tures, în timp ce prezintă o performanță foarte mare succes ca pacientii depresive maniacale Asli. Prima serie de studii cu cariera de actorie de tinerele talente care a asigurat locul in industria deja a vorbit despre totul despre viața sa privată.
-'Kar Ne puteti spune despre caracterul portretiza bani in Love Actually?
De fapt, o femeie foarte greu ... pe de altă parte, încearcă să facă față cu o boală în timp ce, de asemenea, încercarea de a se adapta la viață. Acest lucru se poate face de multe ori de neînțeles și greu de suportat. De fapt, vulgar, el este de mers pe jos în jurul valorii de la o femeie naturala si fermecatoare ... frontieră continuă. Deci, ideea că altcineva a avut deja o idee nebună că e interesant joc Asli mine bucurie.
- De fapt, un pacient maniaco-depresiv. Cum te-ai pregăti pentru acest rol?
Am citit cărți despre aceasta boala. Chiar un prieten psiholog, această boală este ca T-shirt, el a declarat că va opri în fiecare purtand diferite. Într-adevăr, tulburare bipolara prezintă caracteristici diferite în fiecare pacient, că nu este singurul tip de perturbare. Ceea ce am citit, ce ascult, amestecuri de observare meu și școala mea de actorie, încerc să creeze Asli, eu sunt încă încerc.
Succesul este cu neputință la oameni nefericiți
-Directory Fiind urmat cu mare apreciere în al doilea sezon. Cum puteți obține feedback de la mediul dumneavoastră?
"Moon cât ești tânăr!", "Te joci un foarte natural." "Îmi place foarte mult pe cineva care de fapt este atât de adevărat!" Asta e ceea ce am auzit cele mai multe dintre ele (rade). Întotdeauna mi-am dorit să fie o lectură natural, a fost de a capta real și simplu. Viața mea, atâta timp cât eu pot face acest lucru de locuri de muncă la maximum, și voi continua să-l caute. Cât de fericit este după mine ... seria au reușit să captureze o apreciere mare de pe coasta de la sfârșitul celui de al doilea sezon. Deoarece "Dragostea Money Negre", scris în organizarea unei serii de bine ... o virgulă marcate în al doilea sezon sa încheiat primul sezon. Acest lucru va menține mereu vie sentimentul de uimire în public. Așa că am întâlni mereu oameni de pe stradă "Acum ce?" Am auzit întrebarea.
Dragoste în partea din spate a camerei este foarte curios -'Kar bani.
Această lucrare este o muncă de echipă ... scenariu bun, nu poate fi admis cu regizori rele. Cu jucatori rău cu imagine proastă, sunet, lumina, spatiu rău sau decor, cu costume proaste și machiaj, cea mai importantă realizare nu este posibilă cu oameni nefericiți. Primim partea noastră de nefericire în cursul vieții, dar suntem o echipa care poate reduce chiar partaja mizeria. Deci se întâmplă cu adevărat în spatele camerei de multe ori plin de râsete și distracție.
Engin TUBA și lucrul cu marea șansă
Tuba Büyüküstün Akyurek îmbunătățit simți și modul în care partenerii de mână?
Acționând foarte plăcut și confortabil ... "abuzivă" este foarte important. Facem afaceri cu emotiile noastre, sentimentele mele față de necesitatea de a avea grijă de persoana care l-am prinde, de aceea Tuban și o mare șansă pentru mine să încerc să Engin. Umanitatea și acționând în se simte atât de sigur.
-Directory Ce sa schimbat în viața ta?
A crescut numărul de persoane zâmbind în stradă se uita la mine (rade). Sunt unde locuiesc, care se împletește cu oamenii din fiecare cartier, cartierul meu orice loc merg acum. Îi place să, un sentiment foarte frumos de a fi apreciat, desigur ... am o sa te bucuri de și am încercat să fim demni.
Ei bine, eu cred că o bună LIFE're Sezonul
Cum apreciați zilele care le-ați stabilit pe?
Mă odihnesc înțelegerea mea nu a fost niciodată pentru a extinde picioarele mele să stea acasă. De exemplu, mama mea trăiește în Ankara. Într-o zi am de gând să mama, chiar gol mea. Îmi petrec timpul cu cei dragi. Încerc să capteze ceea ce mi-e dor: mă duc la teatru, am citit, am uit la filme, eu curățenie. Eu nu pot sta inactiv, nu sa făcut nimic despre viața nu mă obosesc.
Aveți planuri orice vacanță pentru a scrie?
Am vise, mai degrabă decât plan. Dar lucrez foarte iubitor. O călătorie scurtă poate lua o vacanță lungă, mai degrabă decât oboseala întregului an pentru mine. Dar in acest an ar putea vedea Spania nu este rău, la toate (rade).
Sunteți într-o fază în modul viețile voastre.
Exact "Gândiți-vă, eu sunt cel mai bun." Sunt într-o perioadă.
Ai proiect -Noua?
Pot să spun acum este ca; Am început să repetăm o dramă va fi lansat vara viitoare. Cel mai mare vis meu este de a juca in filme bune.
- Mesaj n°143
Omer = Engin
- Mesaj n°144