4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°102
Re: Kara para ask 6
Buna dimineata. Nu comentez episodul de aseara , pentru ca m-am saturat de scenaristele astea care au facut o varza din serial. Atat de multe scene nefiresti si inutile ... Pentru ele Tayyar e zeul pe pamânt , el are pe toată lumea la picioarele lui; Nedret e cea mai mare mafiotă ( sau mafioată ) din lume , nimeni n-o bănuiește , atât este de bună; Omer e un comisar foarte slab din moment ce se lasă păcălit de Fatih... Arda o cere de nevasta pe Pelin pe ponton ( stupidă scenă și foarte prost jucată ).. ca si cum turcii se logodesc oriunde ... Ipek devine peste noapte deșteapata poliției , după ce a dat dovadă de atât de multă prostie ... Elif stă de vorbă în miez de noapte cu toți tâmpiții și se lasă atât de ușor păcălită .. și gata , m-am săturat până peste cap de serialul asta . Dacă n-ar fi Tuba și Engin atât de buni și atât de frumoși , l-aș lăsa în plata Domnului de serial prost , prost , prost...
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°103
geta a scris:[h2]Buna dimineata. Nu comentez episodul de aseara , pentru ca m-am saturat de scenaristele astea care au facut o varza din serial. Atat de multe scene nefiresti si inutile ... Pentru ele Tayyar e zeul pe pamânt , el are pe toată lumea la picioarele lui; Nedret e cea mai mare mafiotă ( sau mafioată ) din lume , nimeni n-o bănuiește , atât este de bună; Omer e un comisar foarte slab din moment ce se lasă păcălit de Fatih... Arda o cere de nevasta pe Pelin pe ponton ( stupidă scenă și foarte prost jucată ).. ca si cum turcii se logodesc oriunde ... Ipek devine peste noapte deșteapata poliției , după ce a dat dovadă de atât de multă prostie ... Elif stă de vorbă în miez de noapte cu toți tâmpiții și se lasă atât de ușor păcălită .. și gata , m-am săturat până peste cap de serialul asta . Dacă n-ar fi Tuba și Engin atât de buni și atât de frumoși , l-aș lăsa în plata Domnului de serial prost , prost , prost...
KPA e pe primul loc in sondaje, doar datorita Tubei si a lui Engin!
O: Elif is my brother inside?
E: what did I do Omer ?
O:ağbi
E: what did I do I don't remember anything ?omer help me please to remember help me
F:Omer took Elif somewhere and questioning her in the he will put handcuff to his love hands
T: look this heroism hopefully does exploded on our hands
F: if that medicines was strong as you said and causing forcefulness nothing will happen to us
O: did you remember anything ?Please try to think bettered
- Mesaj n°105
Aurora ,, nu cred ca Engin a avut vreo scenă atât de intensă și reală ( adică extrem de bine jucată ) cu Beren . Cu celelalte , sigur nu , pentru că am văzut și pe Lone și pe Mustafa Bulut . Beren a jucat aproximativ la fel cu Kivanc intr-o scena , dar nu mai știu filmul , pentru că nu am văzut decât câteva secvențe . Și am nimerit-o chiar pe asta. A, ba da , am mai vazut-o pe Beren jucând ceva asemănător( dar nu semăna a iubire , pentru că era ceva foarte vulgar marca Baiazid ) , cu Yildirim în Durerile toamnei ( film turnat în timp ce juca și în Asi )
M-am întors , pentru că îmi amintesc faptul că , o întreba un ziarist ceva în legătură cu scena de care vorbeam și ea spunea că nu s-a apropiat de Yildirim , pentru că folosesc nu știu ce perne . De râsul curcilor!! Putea măcar să tacă , pentru că , în definitiv actoria este o meserie în care îți asumi toate riscurile.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°106
Asa este ,ai dreptate,sper sa mai vedem in urmatoarele episoade ceva de genul asta.geta a scris:Aurora ,, nu cred ca Engin a avut vreo scenă atât de intensă și reală ( adică extrem de bine jucată ) cu Beren . Cu celelalte , sigur nu , pentru că am văzut și pe Lone și pe Mustafa Bulut . Beren a jucat aproximativ la fel cu Kivanc intr-o scena , dar nu mai știu filmul , pentru că nu am văzut decât câteva secvențe . Și am nimerit-o chiar pe asta. A, ba da , am mai vazut-o pe Beren jucând ceva asemănător( dar nu semăna a iubire , pentru că era ceva foarte vulgar marca Baiazid ) , cu Yildirim în Durerile toamnei ( film turnat în timp ce juca și în Asi )
M-am întors , pentru că îmi amintesc faptul că , o întreba un ziarist ceva în legătură cu scena de care vorbeam și ea spunea că nu s-a apropiat de Yildirim , pentru că folosesc nu știu ce perne . De râsul curcilor!! Putea măcar să tacă , pentru că , în definitiv actoria este o meserie în care îți asumi toate riscurile.
- Mesaj n°107
auroracosma a scris:
Asa este ,ai dreptate,sper sa mai vedem in urmatoarele episoade ceva de genul asta.
Nu știu ce mă face să cred că a fost ultima de acest fel din serial. Sper să greșesc , dar .... vom vedea.
- Mesaj n°109
Buna dimineața. Și scena asta a fost filmată de mai multe ori ; o dată mâna Tubei este pe umărul lui Engin și in secunda următoare , este în față , pe pieptul lui.Și se repetă figura. Probabil ca regizorului nu i-a plăcut ceva și i-a pus să repete . Dar când a montat scena , n-a fost atent.
http://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kara-para-askta-elif-ve-omer-baristi
- Mesaj n°110
GIULIA a scris:
nu prea înțeleg ce vrea să spună articolul asta în legătură cu tatăl Tubei
- Mesaj n°111
geta a scris:nu prea înțeleg ce vrea să spună articolul asta în legătură cu tatăl Tubei
Subanteleg ca fac referire la declaratiile vechi ale tatalui Tubei, cand spunea ca nu se poate uita la scenele de sarut ale Tubei
Imbratiseaza-ma mai strans!!
- Mesaj n°112
GIULIA a scris:
Imbratiseaza-ma mai strans!!
Probabil. S-a obișnuit . Trebuie să recunoască faptul că are o fiică minunată !!
- Mesaj n°113
geta a scris:
Probabil. S-a obișnuit . Trebuie să recunoască faptul că are o fiică minunată !!
[/quote]
Pe atunci Tuba inca nu era maritata...
" Mimozele"... Nu ma voi mai uita la niciun serial cu ele scenariste!!
- Mesaj n°114
GIULIA a scris:
le lipsește ceva inteligență ...
- Mesaj n°115
[quote="geta"][quote="GIULIA"]
Prosti sunt producatorii, ca le platesc..
de pe urma KPA vor ramane doar clipurile frumoase cu "cei mai"
le lipsește ceva inteligență ...
[/quoteProsti sunt producatorii, ca le platesc..
de pe urma KPA vor ramane doar clipurile frumoase cu "cei mai"
- Mesaj n°116
Poate nu știați că Sema Ergenekon ... scenarista , a scris scenariul si pentru Trandafirul negru / Karagul , o porcărie de serial și pentru Puterea destinului / Sila . Nu știam eu de ce nu pot să mă uit la filmele astea ; niște mizerii.
a mai scris Gumus , Lale Devri , Karaday și incă o mulțime de filme pe care le voi ocoli.Gumus am văzut , dar și filmul asta a fost lungit și tras de păr. Dar am plecat din cauza lui sa vad Capadocia
- Mesaj n°117
Nelipsita pisica!!!
Nou de la Wetta!!!
Tangoul intoarcerii
Nou de la Wetta!!!
Tangoul intoarcerii
- Mesaj n°118
Excelent ”Tangoul întoarcerii ”. Tubei și lui Engin le-a făcut plăcere să joace aceste roluri . Sunt convinsă !!! Cred că sunt rolurile cele mai iubite din carierele lor . Iar ei doi sunt cei mai frumoși !! Kerem Catay e fericit .
- Mesaj n°119
geta a scris:Excelent ”Tangoul întoarcerii ”. Tubei și lui Engin le-a făcut plăcere să joace aceste roluri . Sunt convinsă !!! Cred că sunt rolurile cele mai iubite din carierele lor . Iar ei doi sunt cei mai frumoși !! Kerem Catay e fericit .
S-a vazut cat de bine s-au simtit impreuna,si in afara filmarilor!!!
- Mesaj n°121
Caraghioasa regie... ( au pus patura intre ei..)
Intai KPA, apoi fotbal!
Intai KPA, apoi fotbal!
- Mesaj n°122
Buna ziua . M-am întors ..... ploua la Constanța . Patura intre Tuba și Engin a fost pusă întotdeauna . Singurul actor cu care a jucat Tuba și care n-a ” beneficiat ” de pătură , a fost Bulent . Puteți verifica.
- Mesaj n°123
geta a scris:Buna ziua . M-am întors ..... ploua la Constanța . Patura intre Tuba și Engin a fost pusă întotdeauna . Singurul actor cu care a jucat Tuba și care n-a ” beneficiat ” de pătură , a fost Bulent . Puteți verifica.
Si la noi a tras o ploaie... Dar, la mare, sigur i-a indispus pe turisti..
- Mesaj n°124
Kara Para Aşk 45.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°125