4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°51
Re: Kara para ask 6
- Mesaj n°52
- Mesaj n°54
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°56
Грязные деньги и любовь (Kara Para Ask), 43 серия, субтитры
- Mesaj n°58
http://www.televizyongazetesi.com/engin-akyurek-icin-kara-para-ask-dizi-setini-bastilar_6_102905#.VT33o9Ltmkp
DRAGOSTE SET Seria pentru BANILOR ENGİN Akyurek câmp BAS
Fanii Engin Akyurek Set Basti
Negru Bani aclamat pentru interpretarea sa din dragoste serie surpriză a venit din partea fanilor Engin Akyurek.
Primește pentru a trage în albastru Engin Akyurek pentru a face fotografii cu zeci de fani s-au îndepărtat de funcționari dorit seturi jucator. Situat între arabi și turci care vin să viziteze, precum și jucătorii în prezent în Fatmagül'ün Crimă Ce? Au fost, de asemenea, fanii seriei este popular în Chile.
Negru Bani aclamat pentru interpretarea sa din dragoste serie surpriză a venit din partea fanilor Engin Akyurek.
Primește pentru a trage în albastru Engin Akyurek pentru a face fotografii cu zeci de fani s-au îndepărtat de funcționari dorit seturi jucator. Situat între arabi și turci care vin să viziteze, precum și jucătorii în prezent în Fatmagül'ün Crimă Ce? Au fost, de asemenea, fanii seriei este popular în Chile.
- Mesaj n°59
GIULIA a scris:http://www.televizyongazetesi.com/engin-akyurek-icin-kara-para-ask-dizi-setini-bastilar_6_102905#.VT33o9Ltmkp
l-au sufocat !!!!
- Mesaj n°60
un interviu vechi ...
”Kara Para Ask
EPISOADE Kara Para Ask
Reportaj realizat cu scenaristele serialului.
Am avut un interviu special cu Sema Ergenekon & Eylem Canpolat, scenariste la „Kara, para ask”, noua serie, care va fi prezentata foarte curând pe canalul ATV si va fi produsa de către Kerem Çatay de la Ay Yapım și regizat de Ahmet Katıksız.
1 Mai întâi de toate, vă mulțumesc pentru că ati acceptat propunerea mea. În curând, noua serie „Bani murdari, dragoste” va începe pe ATV: De cât timp ati lucrat la acest proiect?
-Am găsit punctul de plecare al poveștii în urmă cu aproximativ cinci ani. Atunci a incoltit in mintea noastra. Am dat versiunea finală cu un an în urmă.
2 Numele seriei „Bani murdari Dragoste” a fost anunțat înainte ca „Bani murdari dragoste falsa”. Mai târziu, partea de „fals” a dispărut. De ce această parte a fost eliminata?
-Toate proiectele noastre sunt nascute sub nume propriu. Din prima zi am inceput sa lucrez la el, numele său a fost „Mizerie bani si dragoste”. Dar pentru o perioadă, ne întrebam dacă ar trebui să fie așa și am fost în căutarea de un nume, împreună cu producatorul nostru și directorul nostru. La urma cu acordul tuturor, povestea noastră continua drumul sub acest nume.
3 În timp ce ati scris scenariul caror puncte le-ati acordat mai mare importanta?
– Pentru o lungă perioadă de timp, ne-am dorit o fuziune a unei povesti de dragoste cu una politista … În lumea noastră în care trăiesc miliarde de oameni, faptul că două persoane cu inima pura se găsesc reciproc este un miracol. Dar, uneori, acest miracol apare în cel mai trist moment în care crezi că viața ta este gata. Nu sunt conștienți de paradisul din interiorul propriului iad. Toate povestile de dragoste încep cu entuziasm. Dragosatea dintre Elif și Ömer va fi o poveste fondata invers.
4 Seria scrisa pentru TV constă dintr-o poveste noua in totalitate a voasta sau a fost inspirata dintr-un alt proiect?
-Noi avem o multime de povesti de spus, “Kara para ask” este una dintre ele si speram sa placa.
5 Ne spuneti putin pe scurt despre ce este vorba, la ce sa se astepte publicul?
-Intr-o noapte doua lumi diferite care nu se cunosteau una pe alta s-au interconectat printr-un nod gordian. In timp ce Elif si Omer incearca sa-l taie se vor apropia unul de altul.
6 In seria Tuba Büyüküstün va juca rolul unui designer „Elif”, în timp ce Engin Akyurek va fi un comisar de poliție „Ömer”. Prezența Engin Akyurek în cadrul proiectului a fost confirmata anterior, dar pentru o lungă perioadă de timp s-a cautat actrița din rolul principal și, în final Tuba Büyüküstün devine Elif. Ce părere ai despre această problemă?
– Suntem foarte fericiți. Pentru că, chiar în timp ce scriam acest proiect, Elif ni s-a înfățișat în mintea noastră a fiTuba. Un timp nu s-a nimerit. dar soarta ne-a adus în cele din urmă din nou împreună. Această situație este foarte semnificativ pentru noi. Engin a fost deja Ömer pentru noi, la momentul in care am inceput sa scriem scenariul. El nu putea fi altcineva.
7 Care sunt lucrurile care ii disting pe Elif & Ömer de alte relații pe care le-am văzut deja la TV? În opinia dvs de. ce privitorul ar placea acest cuplu?
– Se crede că poveștile de dragoste de azi nu mai sunt magice. Cu toate acestea, în momentul cînd două suflete pereche se găsesc unul pe altul, iubirea devine o legendă. … Ömer împreună cu Elif sunt, de asemenea, două suflete pereche, care în timp ce trăiesc complet vieti, diferite se găsesc unul pe altul într-un incident rău. Ei vor ajunge nu numai să se cunoască reciproc,putin dar ei se vor sprijini, in durerile lor. Fiecare răspuns la întrebările lor le va aduce altele.
8 Pe de altă parte, nume cu experiență, cum ar fi Nebabat Çehre, Erkan Can, Aytaç Arman și Bedia Ener sunt in acest serial. Sunteti multumiti de distributie?
– Noi suntem foarte mulțumiți. Totul a devenit foarte credibil și real. După mai multe luni de turnare si lucru cu producatorul nostru și regizorul nostru, s-a fondat o echipa frumoasa.. Acum, pentru fiecare caracter spunem că nu ar fi putut fi altcineva.
9 Dacă ar trebui să descrieti serialul pe Ömer și Elif în câteva propoziții?
-V-am dat atât de multe indicii. De acum înainte, vom discuta după ce-l urmariti.
10 În fiecare serial, în afară de personajele principale, mai sunt si altele de exemplu, o soacra rea, o mireasa seducatoare sau un adolescent rebel. Este la fel si pentru aceast serial? Ce personaj il vom iubi sau il vom uri cel mai mult?
-In fiecare personaj, vor exista surprize mari. La momentul potrivit toate acestea vor veni în prim-plan și vom urmări cu uimire propriile lor povești. În povestea noastră, prezența fiecare personaj are importanta și povestea lui. Fiecare dintre ei este un centru de secret.Pe parcurs povestea va fi activat prin intermediul acestor secrete.
11 Ce episod scrieti în acest moment? Și care personaj va place cel mai mult în timp ce scrieti scenele?
-Primele trei episoade au fost scrise. Acum, lucrăm la povestea de ansamblu. Ne face placere sa screm scenariul.
12 Cred că serialul se va întâlni cu telespectatorii ATV până la sfârșitul lunii Februarie. Până la acel moment, putem urmări promo. Ce fel de scenariu sunt scrise pentru aceste promo? Cum va fi surprins spectatorul?
-Sa nu stricam surpriza.
13 Filmarea a început în Van și a continuat în Istanbul și Roma. Filmarea un or episoade continuă în Roma sau povestea va fi doar în Istanbul?
-Povestea noastra are loc la Istanbul. Dar, din moment ce Elif are o viață la Roma, o vom vedea din timp în timp. Vom avea surprize mari in ce priveste la Roma.
14 La final ce doriți să spuneti fanilor care așteaptă cu nerăbdare ac est serial? De ce ar trebui să ne uităm la el?
-Banii schimba capul oamenilor, astfel încât ar trebui să aveți un foarte puternica forta interna pentru a putea rezista. Vietile care sunt incercate de bani vor pierde chiar și direcția lor de a iubi. Este foarte greu sa duci povara banilor castigati din durerea altora. Vrem sa spunem povestea unor oameni care nu pot fi incercati cu banii.
”
- Mesaj n°61
geta a scris:un interviu vechi ...
”Kara Para Ask
EPISOADE Kara Para Ask
Reportaj realizat cu scenaristele serialului.
Am avut un interviu special cu Sema Ergenekon & Eylem Canpolat, scenariste la „Kara, para ask”, noua serie, care va fi prezentata foarte curând pe canalul ATV si va fi produsa de către Kerem Çatay de la Ay Yapım și regizat de Ahmet Katıksız.
”
Promisiuni mincinoase...
( precum cele ale politicienilor in campanie electorala)
Tips for upcoming Episode 44
Ömer is determined tell Elif his feeling
Omer: my love will not loose against to time or people .but despite everything if tell me go I will go .if you are going to be happy without me I will do this for you Elif .
After this conversation thing will get warm up between them , however they have so many outside trying effect on their relationship . You will be wondering all episode what is going to happen to this two.
Ipek is going to talk to Nedret .After this conversation she is going to do search about her .what do you thing Aunt Nedret after ? Can you guess ?
Good news from Arda and Pelin side .about ring
P:I don't know much about becoming center of their life ,don't say this is selfish , only being naive ,I don't know how to make someone happy ,but I want to become your wife learn to make you happy .
Tayyar and Omer is after Huseyin ,but Tayyar has bigger plan again .
T: While Mr.Omer after murder we can cut Elifs ticket .
This episode someone will die ,seems like .Despite Tayyar's complicated plan who is Metin working for ? For Omer ? For Tayyar ? For ....?
- Mesaj n°62
și iubitul meu .... excelent actor .. dar aș vrea să știu de ce iși freacă buricele degetelor ... este un tic al lui Tayyar sau un tic al lui Erkan Can ??
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°63
Am observat ca face asta cand se gandeste la un scenariu diabolic Asa este rolul dar cred ca si actorului ii convine ca e un fumator inrait se pare ca sunt multi fumatori actori ,Nilu,Arda Nedret parca numai Engin si Tuba nu fumeaza ,nu beau decat ceaiuri si cafele.Atat le-ar trebui ca stau toti cu ochii pe ei!geta a scris:și iubitul meu .... excelent actor .. dar aș vrea să știu de ce iși freacă buricele degetelor ... este un tic al lui Tayyar sau un tic al lui Erkan Can ??
- Mesaj n°64
auroracosma a scris:
Am observat ca face asta cand se gandeste la un scenariu diabolic Asa este rolul dar cred ca si actorului ii convine ca e un fumator inrait se pare ca sunt multi fumatori actori ,Nilu,Arda Nedret parca numai Engin si Tuba nu fumeaza ,nu beau decat ceaiuri si cafele.Atat le-ar trebui ca stau toti cu ochii pe ei!
Da , probabil că este un obicei al majorității actorilor. In pozele din afara filmărilor la Asi ( unde n-am vazut-o niciodată pe Tuba într-o relație de colegialitate cu Yildirim ) toți fumau : Suheila , Demir , Neriman , Fatma ,.... toți cu excepția Tubei . Nu știu dacă Selma / Defne fumează . Cât despre consumul de alcool .... prefer să mă abțin de la comentarii.Sunt multe de spus/ constatat.
- Mesaj n°66
Buna dimineata . Giulia si Aurora v-am trimis KPA43 tradus in engleza pe mesaj privat. Vizionare placuta.
- Mesaj n°67
- Mesaj n°68
ASLI ????
- Mesaj n°69
- Mesaj n°70
- Mesaj n°71
”Cioc ! cioc !”... Maria Drag e haioasă...
” Aaah , ti-am luat cheia , am uitat ”
- Mesaj n°72
A ars carcasa stick-ului , dar nu și stick-ul. Mumtaz a urmărit când Tayyar i-a dat foc...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°73
Daca e asa inseamna ca Mmtaz e omul lui Omer sau Fatih si lui Tayar i se pregateste ceva pe masura lui> pe langa povestea de iubire ,asta imi place mult la serial- suspansulgeta a scris:A ars carcasa stick-ului , dar nu și stick-ul. Mumtaz a urmărit când Tayyar i-a dat foc...
- Mesaj n°74
in ce fel au putut filma. Asta este imagine din film .... lumea e buluc pe partea cealalta a străzii. probabil ar fi trebuit să cheme un batalion de jandarmi ca sa-i goneasca.
Este momentul in care Elif si Omer se intorc la poliție s-o scoată pe dobitoaca de asli de la inchisoare . O găsise cinstea și onoarea și apoi striga după ajutor.
[img][/img]
- Mesaj n°75