4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°551
Re: Kara para ask 6
- Mesaj n°552
- Mesaj n°553
Ce final de episod !!!!! Trebuia să se ducă singur în cimitir . Și , evident Fatih stia ora când se va duce Omer la cimitir !!! Astea ne cred tâmpiți.
Ar fi culmea , ca cel care l-a lovit pe Omer să fie Huseyn !!!!! Aș râde cu lacrimi . Săptămâna viitoare nu sunt acasă , sunt la Sinaia. Să-mi trimiteți un SMS și să-mi spuneți dacă am avut dreptate. Paulette are numărul meu.
- Mesaj n°554
- Mesaj n°555
amintiri....
- Mesaj n°556
succes absolut în Chile.
Cel mai mare canal de televiziune Mega TV Chile și seria 26,3-evaluat cu prima parte, a avut din nou locul printre programele cele mai vizionate difuzate din nou în seara următoare.
Tuba Büyüküstün este și Engin Akyurek încearcă Negru Iubirea de bani; Ca urmare a succesului de la data publicării sale în diferite zone geografice este vorbit în Orientul Mijlociu, care a primit, de asemenea, cel mai mare rating. 5 matrice de pe ecran primul episod în luna mai în Chile; 26,3 rating și a reușit un start bun, cu o cota de 40%.
AMERICA LATINĂ O PRIMĂ LIGHT TOYGAR a efectua!
Negru iubesc banii de muzică Lark a participat în calitate de semnatare invitația premiera chilian de lumina, lumina Lark venit album și concerte soundtrack oferte. Chile este, de asemenea, foarte popular străvechi, Fatmagül'ün Crime Ce, negru bani piese populare implicate în negocieri cu producătorii de serie ca Iubire care și-a exprimat spaniolă Lark Light; în zilele următoare pentru a efectua o serie de concerte care trebuie efectuate cu muzica orchestră în Chile.
- Mesaj n°557
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°559
Kara Para Aşk 50.Bölüm Fragman 1
- Mesaj n°561
Buna dimineața. Nu mai pot să vad nici un fragment . Când nu este Elif , e Omer și invers. Pe rând , sunt bătuți , răpiți .... m-am săturat de mintea încâlcita și macabră a acestor scenariste.
- Mesaj n°562
geta a scris:Buna dimineața. Nu mai pot să vad nici un fragment . Când nu este Elif , e Omer și invers. Pe rând , sunt bătuți , răpiți .... m-am săturat de mintea încâlcita și macabră a acestor scenariste.
Intr-adevar, sunt idioate rau.. ( daca nici macar pt ultimele episoade nu au fost in stare sa scrie un scenariu mai ca lumea)
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°563
Mai inghitim si hapul amar asta de episod cu nr.50 ! In 51 sunt imagini cu ei doi impreuna le-ati postat si voi! scenaristele au dus violenta pe cele mai inalte culmi si la Karaday! Aici cu Omer in lanturi este nimic fata de baietelul pe care melike il da pe mana lui Tayar. O idee perversa si inutila!GIULIA a scris:geta a scris:Buna dimineața. Nu mai pot să vad nici un fragment . Când nu este Elif , e Omer și invers. Pe rând , sunt bătuți , răpiți .... m-am săturat de mintea încâlcita și macabră a acestor scenariste.
Intr-adevar, sunt idioate rau.. ( daca nici macar pt ultimele episoade nu au fost in stare sa scrie un scenariu mai ca lumea)
- Mesaj n°568
noapte buna. Mă intorc peste 10 zile . Spor la vizionare .
- Mesaj n°569
geta a scris:noapte buna. Mă intorc peste 10 zile . Spor la vizionare .
Unde mai pleci iarasi???
- Mesaj n°570
Buna dimineața. Plec la Sinaia . Va sarut . Pozele sun minunate. N-o să iau laptopul cu mine , așa că la întoarcere abia aștept să vă citesc și să văd episoadele următoare . bye, bye
- Mesaj n°571
geta a scris:Buna dimineața. Plec la Sinaia . Va sarut . Pozele sun minunate. N-o să iau laptopul cu mine , așa că la întoarcere abia aștept să vă citesc și să văd episoadele următoare . bye, bye
Petrecere frumoasa!!
Esti de invidiat, te vei racori la munte in timp ce noi ne vom coace la caldura...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°575
Sa inteleg ca doamnele promit si mai multe episoade??????????// sa ne laseeeeeeeeeeeeeeeee! Il iubesc pe Engin ca pe copilul meu dar nu il mai vreau umilit de un scenariu mediocru si copiat dupa Karaday! E valabil si pentru Tuba si echipa minunata de actori!GIULIA a scris: