Abia astept sper sa nu inceapa cu un calup de publicitate ca ne apuca ora 2geta a scris:O sa-l vad si eu azi in direct pe ATV. Sunt curioasa.
+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°326
Re: Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°327
GIULIA a scris:
asta este in afara filmului .......
- Mesaj n°328
Abia astept sper sa nu inceapa cu un calup de publicitate ca ne apuca ora 2[/quote]auroracosma a scris:
si eu sper , dar sunt pensionara si ma rasfat...... macar atat.
- Mesaj n°329
si eu sper , dar sunt pensionara si ma rasfat...... macar atat. si eu sunt pensionara si iata inca un rasfat pana incepe nebunia.https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ySd5Rmhnxtogeta a scris:
Abia astept sper sa nu inceapa cu un calup de publicitate ca ne apuca ora 2
[/quote]
- Mesaj n°331
a semnat Elif hartia si i-a dat-o politistului " cu fata umana". Ufffff
- Mesaj n°332
Bine ca nu e nimeni langa mine ca si-ar pune mainile in cap !!!!!
abia astept sa-l vad tradus
abia astept sa-l vad tradus
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°334
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Dec 04, 2014 5:37 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°335
Tuvana Türkay & Firdevs Vüdül
- Mesaj n°336
Cred ca s-a terminat . Acum vor fi reclame o jumatate de ora si pe urma sfarsit. Noapte buna tuturor....
- Mesaj n°337
geta a scris:Cred ca s-a terminat . Acum vor fi reclame o jumatate de ora si pe urma sfarsit. Noapte buna tuturor....
Noapte buna !!
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10846253_319502944900653_6427150343327462197_n.jpg?oh=5c09339cba5419699f29807415ba3876&oe=5514A02F
- Mesaj n°339
http://www.televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-ve-engin-akyureke-buyuk-onur_6_95673
TUBA BÜYÜKÜSTÜN și vast Akyurek A ONOARE MARE
Ecran care fiecare pereche cel mai vrednic canal de difuzare MBC4 în Orientul Mijlociu ", în care directorul cei mai costume? întrebă el. Listă timpul primului "iubesc banii Black ', # 2 au avut loc stars Karadayi! Tuba Buyukustun Engin Akyurek selectat fiecare pereche a fost cel mai vrednic.
http://myoje.com/iste-ekranin-birbirine-en-cok-yakisan-cifti_6_59551#.VIAbVdKsWSp
Ecran care fiecare pereche cel mai vrednic
MBC4 de radiodifuziune canal în Orientul Mijlociu ", în care directorul cel maijucătoricostume? " a întrebat el. Listă timpul primului "iubesc banii Black ', # 2 au avut loc stars Karadayi! Tuba Buyukustun Engin Akyurek selectat fiecare pereche a fost cel mai vrednic.
Aici este ecranul împreună pereche cel mai vrednic a audiovizualului Emiratele Arabe Unite Orientul Mijlociu și Nordul a țărilor africane canal MBC4 familiare seria arabă și turcă Kivanc Tatlitug, Engin Akyurek și a făcut două sondaje referitoare la Kenan İmirzalıoğlu.
Urmărit cu interes în lumea arabă artistulBerguzar Korel lui Kenan Engin Akyurek İmirzalıoğlu cu sau au fost rugați să explice motivul pentru fiecare alte mai demn de această întrebare cuplu Tuba Buyukustun. Sondajparticipanțicu o parte semnificativă a precizat că mai multe crize Engin Akyurek Tuba Büyüküstün la fiecare alte , "mai multe dulciuri", "se inteleg bine", "este mai plăcute ei", "tânăr mai romantic" "mai compatibile" evaluare realizate.
TUBA BÜYÜKÜSTÜN și vast Akyurek A ONOARE MARE
Ecran care fiecare pereche cel mai vrednic canal de difuzare MBC4 în Orientul Mijlociu ", în care directorul cei mai costume? întrebă el. Listă timpul primului "iubesc banii Black ', # 2 au avut loc stars Karadayi! Tuba Buyukustun Engin Akyurek selectat fiecare pereche a fost cel mai vrednic.
http://myoje.com/iste-ekranin-birbirine-en-cok-yakisan-cifti_6_59551#.VIAbVdKsWSp
Ecran care fiecare pereche cel mai vrednic
MBC4 de radiodifuziune canal în Orientul Mijlociu ", în care directorul cel maijucătoricostume? " a întrebat el. Listă timpul primului "iubesc banii Black ', # 2 au avut loc stars Karadayi! Tuba Buyukustun Engin Akyurek selectat fiecare pereche a fost cel mai vrednic.
Aici este ecranul împreună pereche cel mai vrednic a audiovizualului Emiratele Arabe Unite Orientul Mijlociu și Nordul a țărilor africane canal MBC4 familiare seria arabă și turcă Kivanc Tatlitug, Engin Akyurek și a făcut două sondaje referitoare la Kenan İmirzalıoğlu.
Urmărit cu interes în lumea arabă artistulBerguzar Korel lui Kenan Engin Akyurek İmirzalıoğlu cu sau au fost rugați să explice motivul pentru fiecare alte mai demn de această întrebare cuplu Tuba Buyukustun. Sondajparticipanțicu o parte semnificativă a precizat că mai multe crize Engin Akyurek Tuba Büyüküstün la fiecare alte , "mai multe dulciuri", "se inteleg bine", "este mai plăcute ei", "tânăr mai romantic" "mai compatibile" evaluare realizate.
- Mesaj n°340
Buna ziua. Si eu am inteles ca Tuba si Engin ar fi pe primul loc in preferintele arabilor. Sunt extraordinari.
- Mesaj n°341
geta a scris:Buna ziua. Si eu am inteles ca Tuba si Engin ar fi pe primul loc in preferintele arabilor. Sunt extraordinari.
Chiar ma gandeam ca dupa KPA. Tuba si Engin nu vor mai putea gasi pt viitoarele proiecte parteneri de acelasi calibru...
- Mesaj n°342
GIULIA a scris:
Chiar ma gandeam ca dupa KPA. Tuba si Engin nu vor mai putea gasi pt viitoarele proiecte parteneri de acelasi calibru...
Mda... va fi greu sa gaseasca parteneri atat de compatibili si de frumosi. Poate vor mai face un film impreuna.
- Mesaj n°343
Buna seara! Si eu sper sa faca un film impreuna dar ce-i in mana............. mai bine sa o mai lungeasca macar pana in primavara si sper ca doar nu o fi venit o actrita atat de celebra in serial numai pentru cateva episoade.geta a scris:GIULIA a scris:
Mda... va fi greu sa gaseasca parteneri atat de compatibili si de frumosi. Poate vor mai face un film impreuna.
- Mesaj n°344
auroracosma a scris: Buna seara! Si eu sper sa faca un film impreuna dar ce-i in mana............. mai bine sa o mai lungeasca macar pana in primavara si sper ca doar nu o fi venit o actrita atat de celebra in serial numai pentru cateva episoade.
Buna seara!
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Vin Dec 05, 2014 1:28 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°345
auroracosma a scris:[
Buna seara! Si eu sper sa faca un film impreuna dar ce-i in mana............. mai bine sa o mai lungeasca macar pana in primavara si sper ca doar nu o fi venit o actrita atat de celebra in serial numai pentru cateva episoade.
Pe actrita asta n-o cunosc. Dar si Nebahat e celebra ( Valide Sultan ) si ai vazut ce a facut. Asa ca eu am oarece retineri. Este adevarat ca a mai lucrat cu Tuba , dar nominalizarea la premiul Emmy ii va aduce Tubei si foarte multi dusmani. Nici macar declaratia lui Berguzar ( "Tuba e mandria noastra " ) nu ma convinge . N-am de loc incredere in Berg. Nu stiu de ce , dar n-o cred.
M-am intors sa mai spun ceva. Voi credeti ca lui Berguzar si lui Kenan le pica bine faptul ca Tuba si Engin sunt atat de frumosi si atat de compatibili , dar mai ales sunt apreciati si iubiti ??? Intrecerea dintre aceste doua cupluri este extrem de mare . Nu cred ca pe Tuba si pe Engin ii intereseaza sa fie primii , dar pe Berguzar im mod sigur o intereseaza sa fie cea mai iubita si sa fie prima. De altfel cred ca sunt si firi diferite . Daca Berguzar este prietenoasa si chiar o place pe Tuba .... intrebare : de ce Tuba n-a fost invitata la nunta lui Berg cu Halit ??? Tuba si Onur s-au casatorit la Paris. Cred ca au ales acest oras ca sa fie mai departe de ziare si poate , chiar de unii colegi de breasla. Nu putem sti. Dar eu nu cred ca Berg este chiar atat de prietenoasa , mai ales ca si Karaday era unul din filmele din care s-au ales nominalizatii la premiul Emmy.
- Mesaj n°349
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-twitteri-salladi_6_95722#.VIFtKNKsWSo
IUBIRE SERIES SPALARII BANILOR scuturat Twitter
Miercuri summit
ATV-uri, miercuri și ecran, precum și marcată de social media.
Meci Galatasaray-Eskișehirspor, toți oamenii, si a fost primul dintre Starea UE socială în 100 de programe.
"Dragostea bani negri" este "așkınözgürlüg" tag Turcia a intrat pe lista Topics Twitter Top.
- Mesaj n°350
Ce fete au !!!!