+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°351
Re: Kara para ask 3
"Cei trei care au cucerit Vestul " ... Mie imi sunt tare dragi actorii acestia minunati . Tayyar si Huseyn pentru maiestria lor , Ali , imi este drag pentru ceea ce face pentru copiii bolnavi de cancer. Imi trebuie intotdeauna ( inainte de inceperea filmului ) cateva minute sa ma " montez" pe actiunea filmului. Tayyar este minunat actor !!!!
- Mesaj n°352
Actori in roluri secundare..
- Mesaj n°353
sobri...
- Mesaj n°354
asta este de rasul lumii... Ce face Erdogan . nu inteleg?
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°355
Foarte buni actori,avem noroc de o distributie de exceptie .Si mai apare si matusa Nedret iar actrita este exceptionala ,foarte buna prietena cu Tuba de altfel. Din toate imaginile care apar ,in afara seriei,in timpul repetitiilor , eu vad numai armonie ceea ce la alte distributii nu am mai vazut. Cred ca se transmite si pe ecran prin calitatea jocului.As vrea un conflict Tayar-Nedret sunt de acelasi calibru actori emeriti in teatru abia astept ep de miercuri.geta a scris:"Cei trei care au cucerit Vestul " ... Mie imi sunt tare dragi actorii acestia minunati . Tayyar si Huseyn pentru maiestria lor , Ali , imi este drag pentru ceea ce face pentru copiii bolnavi de cancer. Imi trebuie intotdeauna ( inainte de inceperea filmului ) cateva minute sa ma " montez" pe actiunea filmului. Tayyar este minunat actor !!!!
- Mesaj n°356
Dar ei sunt cireasa de pe tort asta-i adevarul au facut liniste in bransa,ce kivank, ce pustimea aia la moda acum si alti frumosi din seriale.Ei sunt frumosi nu numai fizic de aceea stralucescgeta a scris:sobri...
- Mesaj n°359
RTURK se da cu .... acela ... de pamant. Le-a interzis sarutul nu stiu cum . Ei si ???Sunt extraordinari Tuba si Engin !!!
- Mesaj n°360
Nu au ce sa le faca si daca ar sta la un metru distanta si tot ar transmite tot ce interzic astia. Dar ma intreb de ce nu s-au luat si de alte seriale ca pe acolo e si mai si.Cel putin in Karaday am vazut o imagine mult mai indrazneata ca sa nu mai zic de altele Si la Fatmagul a iesit scandal pentru scena violului aici pot intelege ca tot ce e legat de violenta ar afecta societatea si mai ales copiii.Dar eu am admirat mereu curajul lui Hilal care a dedicat serialul tuturor femeilor agresate din intraga lume si nu a interesat-o reytingul care de fapt pe toata perioada a fost numai pe locul 1. Engin si Tuba o fac cu prea mult talent asta e adevarul si asta cred ca a trezit invidii!geta a scris:RTURK se da cu .... acela ... de pamant. Le-a interzis sarutul nu stiu cum . Ei si ???Sunt extraordinari Tuba si Engin !!!
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°361
Traduse de Mariadrag!
https://www.facebook.com/video.php?v=881459175207944&set=vb.236720409681827&type=2&theater
politist1:ce faci?iesi afara de aici!
omer:elifa mea ei nu or fi capabil sa ne desparta...te iubesc foarte mult..
elif:omer nu pleca!nu plecaa!
omer: elifa mea!nu/ti pierde speranta in mine,ok?nu/ti fie teama,sunt aici!
elif:omer!omer nu pleca!
omer:elifa mea,chiar daca ne interzic soarele ori stelele,ei nu ne pot impiedica unul altuia...elifa mea,asteapta,suporta ,elifa mea...stai departe!stai departe,omule!
politistul 2:haide capitane,nu ne faceti mai multe greutati...
omer:ascultati/ma!daca se intampla ceva cu aceasta fata va fac sa regretati si ziua cand v/ati nascut,ok? stai departe!
elif:omer! am nevoie de tine! ei ma ameninta!(in italiana) omer ma auzi?
omer:elifa mea sunt aici!
politistul 2:haide capitane!opreste/te omule!acest barbat este capitan...
elif:mi/au dat o declaratie...daca nu semnez ei te vor ucide! ... sau familia mea!...omer ce sa fac?ajuta/ma!
politistulCF:ce faci aici,omule?nu te poti abtine?dati/l afara,imediat!
omer:ok,omule voi iesi,ies si singur...ia mainile dupa mine!ia mainile dupa mine!
elif:omer!
omer:omule,ia mainile dupa mine!
politistCF:insotiti/l pe capitanul omer pana la usa...spuneti/i ca aici nu se filmeaza un fim romantic...noi protejam cetateanul...
omer:ce spui ??ce spui omule!ce spui?ia mainile dupa mine!ia mainile dupa mine!
husein:ce faci?ai innebunit?
omer:cum adica asta este un film romantic?ce le mai plac merele!
politistCF:nu voi uita niciodata asta,omer demir!daca mai faci un singur pas in cazul meu,din nou...
omer:ce ai de gand sa faci?ce ai de gand sa faci?
husein:ok,fiule,ok...
omer:frate opreste/te...
politistCF:asta nu se sfarseste aici...vei plati ...
omer:tag/ul meu a ajuns mare in ultimile zile...daca vrei poti face plata integrala...
husein:gata! e suficent!stai departe...toata lumea la datorie...
politistCF:datoria mea este sa/l dau afara din sectie pe acest prieten...
husein:asta/i treaba mea!hai!misca/te!
husein:ce faci omule?
omer:imi caut dreptatea!ok?
husein:batandu/te cu colegii tai?esti pierdut,omule!ai innebunit?
omer:frate,da/mi drumul!da/mi drumul pentru Dumnezeu!
husein:ce se intampla?omer?esti bine?
Kara Para Aşk - Episode 27 - 01 w/ subtitles.
https://www.facebook.com/video.php?v=881460975207764&set=vb.236720409681827&type=3&theater
cigdem:la naiba cu tine! nu ti/a fost rusine sa vii in casa mea?eh?sa stai la masa mea sau sa dormi in asternuturile mele?
arda:cigdem!cigdem! calmeaza/te
cigdem:cum mi/ai prostit barbatul?eh?cum l/ai sedus? ea mi/a despartit familia...mi/a distrus casnicia,aceasta femeie!
omer:gata!suficient!te faci de ras ...
cigdem:eu ma fac de ras?eu?ea este vulgara,acea femeie!sa auda toata lumea asta!aceasta femeie mi/a luat sotul de langa mine!
pelin:cigdem,nu este ceea ce gandesti...jur...noi nu te/am inselat...
gardianul:va rog sa plecati...toata lumea acasa!hai!aici este curtea de judecata si inauntru este un proces...va rog...
arda:ok
cigdem:pe mine nu ma prostesti cu fata asta a ta de inocenta...ai venit in casa mea si mi/ai distrus familia...mi/ai distrus casnicia...
arda:cigdem!aduna/te...
cigdem:vrei sa te bati cu mine, poti nu? dar pe amanta nu poti sa o atingi,nu ai inima asta,poti?eh?
arda:gura!
gardianul:uite,daca nu pleci acum voi initia un
act impotrica voastra! va rog !
pelin:scuzati/ma
cigdem:binenteles ca fugi ! du/te ...da/i drumul....procesul s/a incheiat dar nu voi lasa asta sa mearga...vei ajunge in iad...nu vei reusi sa fii fericita vreo zi cu sotul meu...
arda:suficient!asta ti/ai dorit!aceasta casnicie s/a terminat...s/a terminat,ok?
cigdem:asta nu se va termina aici!ma auzi?asta nu se va termina aici!nu s/a terminat inca!
arda:pelin,ea este pierduta...tu stii ca,ce spune ea nu este important,da?
pelin:ce am facut arda?ce am facut?
arda:te/ai comportat ca o femeie indragostita... nu/ti fie teama
Kara Para Aşk - Episode 27 - 02 w/ subtitles.
https://www.facebook.com/video.php?v=881465978540597&set=vb.236720409681827&type=3&theater
husein:care este starea lui?
doctorul:are nevoie de o interventie chirurgicala imediat...am demarat procedurile de internare si voi face interventia dimineata...
omer:imposibil,nu pot face interventia chiar acum...
doctorul:d/le omer ,este posibil sa nu poti folosi mana din nou si asta va fi cat traiesti...am fost destul de clar?
omer:am inteles...am inteles,dar am ceva de facut...
husein:ceva mai important decat viata ta?
omer:da,frate...m/ai fortat sa vin aici...si acum plec...
husein:omer!omer!omer! asteapta! ok,am inteles,ai o inima mare! tu faci totul pentru cea pe care o iubesti!dar pe mine sau mama mea nu ne iubesti?mergi sa faci interventia pentru noi daca nu pentru tine...nu voi permite ca fratele meu sa devina un handicapat...vrei sa devii jumatate de om de buna voie?
omer:nu exist oricum fara a o salva pe elif,frate...acum,doar elif conteaza..
husein:frate!asteapta!frate!asculta/ma!vei intra in spital
omer:nu vreau
husein:de ce nu ma crezi?nu crezi ca pot salva femeia pe care fratele meu o iubeste in timp ce el lupta pentru viata lui?spune,nu te/am ajutat mereu?eh?nu te/am protejat cu viata mea?de ce nu ma crezi?omule,vorbesc cu tine ca o voi salva,fratele tau husein demir! asculta/ma tu niciodata nu ai esuat/nu ai dat gres...niciodata nu te/ai prabusit la drum cu viteza maxima...tu nu stii ce durere te asteapta,nu lasa sa cunosti aceasta durere...nu te face sa plangi...ma arunc la podea/ingenuchi in fata ta..ajungi un handicapat omule...in fiecare zi...o sa mori putin caate putin in fiecare zi...te implor! lasi pe fratele tau sa se aunce la pamant?sa se prabuseasca ?eh? lasa/ma sa platesc pentru asta...te implor nu/ti face singur asta....lasa/ma sa o fac...
omer:nu ai dreptate,frate ,eu deja m/am prabusit in in ziua cand sibel a murit...in ziua cand am aflat ca a fost curier...in ziua cand am fost suspendat din profesia mea...in ziua cand metin mi/a alunecat printre degete...in ziua cand tu ai arestat/o pe elif...am cazut si apoi m/am ridicat ,frate..daca nu ma ridicam nu as mai fi avut valoare,oricum...ce ai fi facut,frate? tot ce ai spune e ca te/ai descurca cu asta...opreste/te frate,nu face asta frate,nu te implica in asta frate...asta e tot frate?cum te poti pune pe tine inainte? cum vine asta ca te prabusesti,frate?nu spune asta frate,te rog...nu te pacali...uneori spui ca este mai putin periculos decat daca ai face altceva...
husein:omer!
omer:ok,frate ...dovedeste/mi ca ma/nsel...dovedeste/mi ,salveaza fata pe care o iubesc si apoi vei avea scuzele mele,frate...
Kara Para Aşk - Episode 27 - 03 w/ subtitles
https://www.facebook.com/video.php?v=881459175207944&set=vb.236720409681827&type=2&theater
politist1:ce faci?iesi afara de aici!
omer:elifa mea ei nu or fi capabil sa ne desparta...te iubesc foarte mult..
elif:omer nu pleca!nu plecaa!
omer: elifa mea!nu/ti pierde speranta in mine,ok?nu/ti fie teama,sunt aici!
elif:omer!omer nu pleca!
omer:elifa mea,chiar daca ne interzic soarele ori stelele,ei nu ne pot impiedica unul altuia...elifa mea,asteapta,suporta ,elifa mea...stai departe!stai departe,omule!
politistul 2:haide capitane,nu ne faceti mai multe greutati...
omer:ascultati/ma!daca se intampla ceva cu aceasta fata va fac sa regretati si ziua cand v/ati nascut,ok? stai departe!
elif:omer! am nevoie de tine! ei ma ameninta!(in italiana) omer ma auzi?
omer:elifa mea sunt aici!
politistul 2:haide capitane!opreste/te omule!acest barbat este capitan...
elif:mi/au dat o declaratie...daca nu semnez ei te vor ucide! ... sau familia mea!...omer ce sa fac?ajuta/ma!
politistulCF:ce faci aici,omule?nu te poti abtine?dati/l afara,imediat!
omer:ok,omule voi iesi,ies si singur...ia mainile dupa mine!ia mainile dupa mine!
elif:omer!
omer:omule,ia mainile dupa mine!
politistCF:insotiti/l pe capitanul omer pana la usa...spuneti/i ca aici nu se filmeaza un fim romantic...noi protejam cetateanul...
omer:ce spui ??ce spui omule!ce spui?ia mainile dupa mine!ia mainile dupa mine!
husein:ce faci?ai innebunit?
omer:cum adica asta este un film romantic?ce le mai plac merele!
politistCF:nu voi uita niciodata asta,omer demir!daca mai faci un singur pas in cazul meu,din nou...
omer:ce ai de gand sa faci?ce ai de gand sa faci?
husein:ok,fiule,ok...
omer:frate opreste/te...
politistCF:asta nu se sfarseste aici...vei plati ...
omer:tag/ul meu a ajuns mare in ultimile zile...daca vrei poti face plata integrala...
husein:gata! e suficent!stai departe...toata lumea la datorie...
politistCF:datoria mea este sa/l dau afara din sectie pe acest prieten...
husein:asta/i treaba mea!hai!misca/te!
husein:ce faci omule?
omer:imi caut dreptatea!ok?
husein:batandu/te cu colegii tai?esti pierdut,omule!ai innebunit?
omer:frate,da/mi drumul!da/mi drumul pentru Dumnezeu!
husein:ce se intampla?omer?esti bine?
Kara Para Aşk - Episode 27 - 01 w/ subtitles.
https://www.facebook.com/video.php?v=881460975207764&set=vb.236720409681827&type=3&theater
cigdem:la naiba cu tine! nu ti/a fost rusine sa vii in casa mea?eh?sa stai la masa mea sau sa dormi in asternuturile mele?
arda:cigdem!cigdem! calmeaza/te
cigdem:cum mi/ai prostit barbatul?eh?cum l/ai sedus? ea mi/a despartit familia...mi/a distrus casnicia,aceasta femeie!
omer:gata!suficient!te faci de ras ...
cigdem:eu ma fac de ras?eu?ea este vulgara,acea femeie!sa auda toata lumea asta!aceasta femeie mi/a luat sotul de langa mine!
pelin:cigdem,nu este ceea ce gandesti...jur...noi nu te/am inselat...
gardianul:va rog sa plecati...toata lumea acasa!hai!aici este curtea de judecata si inauntru este un proces...va rog...
arda:ok
cigdem:pe mine nu ma prostesti cu fata asta a ta de inocenta...ai venit in casa mea si mi/ai distrus familia...mi/ai distrus casnicia...
arda:cigdem!aduna/te...
cigdem:vrei sa te bati cu mine, poti nu? dar pe amanta nu poti sa o atingi,nu ai inima asta,poti?eh?
arda:gura!
gardianul:uite,daca nu pleci acum voi initia un
act impotrica voastra! va rog !
pelin:scuzati/ma
cigdem:binenteles ca fugi ! du/te ...da/i drumul....procesul s/a incheiat dar nu voi lasa asta sa mearga...vei ajunge in iad...nu vei reusi sa fii fericita vreo zi cu sotul meu...
arda:suficient!asta ti/ai dorit!aceasta casnicie s/a terminat...s/a terminat,ok?
cigdem:asta nu se va termina aici!ma auzi?asta nu se va termina aici!nu s/a terminat inca!
arda:pelin,ea este pierduta...tu stii ca,ce spune ea nu este important,da?
pelin:ce am facut arda?ce am facut?
arda:te/ai comportat ca o femeie indragostita... nu/ti fie teama
Kara Para Aşk - Episode 27 - 02 w/ subtitles.
https://www.facebook.com/video.php?v=881465978540597&set=vb.236720409681827&type=3&theater
husein:care este starea lui?
doctorul:are nevoie de o interventie chirurgicala imediat...am demarat procedurile de internare si voi face interventia dimineata...
omer:imposibil,nu pot face interventia chiar acum...
doctorul:d/le omer ,este posibil sa nu poti folosi mana din nou si asta va fi cat traiesti...am fost destul de clar?
omer:am inteles...am inteles,dar am ceva de facut...
husein:ceva mai important decat viata ta?
omer:da,frate...m/ai fortat sa vin aici...si acum plec...
husein:omer!omer!omer! asteapta! ok,am inteles,ai o inima mare! tu faci totul pentru cea pe care o iubesti!dar pe mine sau mama mea nu ne iubesti?mergi sa faci interventia pentru noi daca nu pentru tine...nu voi permite ca fratele meu sa devina un handicapat...vrei sa devii jumatate de om de buna voie?
omer:nu exist oricum fara a o salva pe elif,frate...acum,doar elif conteaza..
husein:frate!asteapta!frate!asculta/ma!vei intra in spital
omer:nu vreau
husein:de ce nu ma crezi?nu crezi ca pot salva femeia pe care fratele meu o iubeste in timp ce el lupta pentru viata lui?spune,nu te/am ajutat mereu?eh?nu te/am protejat cu viata mea?de ce nu ma crezi?omule,vorbesc cu tine ca o voi salva,fratele tau husein demir! asculta/ma tu niciodata nu ai esuat/nu ai dat gres...niciodata nu te/ai prabusit la drum cu viteza maxima...tu nu stii ce durere te asteapta,nu lasa sa cunosti aceasta durere...nu te face sa plangi...ma arunc la podea/ingenuchi in fata ta..ajungi un handicapat omule...in fiecare zi...o sa mori putin caate putin in fiecare zi...te implor! lasi pe fratele tau sa se aunce la pamant?sa se prabuseasca ?eh? lasa/ma sa platesc pentru asta...te implor nu/ti face singur asta....lasa/ma sa o fac...
omer:nu ai dreptate,frate ,eu deja m/am prabusit in in ziua cand sibel a murit...in ziua cand am aflat ca a fost curier...in ziua cand am fost suspendat din profesia mea...in ziua cand metin mi/a alunecat printre degete...in ziua cand tu ai arestat/o pe elif...am cazut si apoi m/am ridicat ,frate..daca nu ma ridicam nu as mai fi avut valoare,oricum...ce ai fi facut,frate? tot ce ai spune e ca te/ai descurca cu asta...opreste/te frate,nu face asta frate,nu te implica in asta frate...asta e tot frate?cum te poti pune pe tine inainte? cum vine asta ca te prabusesti,frate?nu spune asta frate,te rog...nu te pacali...uneori spui ca este mai putin periculos decat daca ai face altceva...
husein:omer!
omer:ok,frate ...dovedeste/mi ca ma/nsel...dovedeste/mi ,salveaza fata pe care o iubesc si apoi vei avea scuzele mele,frate...
Kara Para Aşk - Episode 27 - 03 w/ subtitles
- Mesaj n°362
- Mesaj n°364
Kara Para Aşk 28.Bölüm Fragman 1
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Sam Dec 06, 2014 10:55 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°365
Of ce frumosi sunt! Tayar asta iar pune ceva la cale dar Elif are deja inelul pe deget. Dupa doua episoade de cosmar ii vad fericiti abia astept episodul,multumesc.GIULIA a scris:Kara Para Aşk 28.Bölüm Fragman 1
- Mesaj n°367
a venit s-o ceara de nevasta.... dar cine , pe cine il inteapa ???
- Mesaj n°368
asta=i intrebarea! Bine ca are inelul pe deget! Pare sa fie chiar ultimul minut din episod.Pmer vad ca are mana sanatoasa deci s-a operat.Un lucru e cert!Frumosi de pica! Iar ginerica e mai emotionat decat mireasa! Frumos cadou de mosgeta a scris:a venit s-o ceara de nevasta.... dar cine , pe cine il inteapa ???
- Mesaj n°369
geta a scris:a venit s-o ceara de nevasta.... dar cine , pe cine il inteapa ???
Nu cred ca vom afla pe cine, pana ce nu vor aparea niste indicii, un rezumat...
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Dum Dec 07, 2014 12:48 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°370
GIULIA a scris:
Cigdem este imposibila !!!
- Mesaj n°371
[img][/img]
- Mesaj n°372
Si nu cred ca e gravida saracu Arda a scapat de una si da de alta!geta a scris:GIULIA a scris:
Cigdem este imposibila !!!
- Mesaj n°374
Cred ca lui Engin ii este cald , pentru ca are urechile rosii ca focu' .
- Mesaj n°375
iubitul meu Ercan Can
si Engin
si printesa noastra
si Engin
si printesa noastra