+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°303
Re: Kara para ask 3
Tips for episode 27 :
"Tanrı'dan diledim bu kadar dilek"Elif wants help from Ömer , but with secret codes.Omer will figure out the code help from someone .
Metin will make good gesture for Nilufer before separation.I am impress with this kid this time .
Ömer very upset with his brother Hüseyin .
Huseyin will offer new plan to Tayyar soften to relationship between him and Ömer and also to save himself
Tayyar: just in time I put Elif away, she was going to pay stay in jail years for her dad Ahmet also , if I changed my mind don't you think will caught attention .
Huseyin: if you clean my name, if you take the informer tag from my back ,she won't
Arda and Pelo they are funny couple
Arda: you made me happiest man in the world today .Do you know that don't you ?I am so happy I don't know what to do with myself .I never feel this way before
Pelo: mine too
Aunt Nedret showed up finally
First thing she will meet Elvan .
Ömer has surprise for Elif , one celebration .
Get ready to listen a song
Ömer : Sinyorina , I want to get lost in forrest of your eyes forever, and you get lost in my heart, our hand should hold together forever ,and our heart beat only for each other
indicii ep 27
"I'vemade all these wishes from god"
Elif asks help from Omer but in an encrypted way..omer with the help of someone unencrypt her message..
Before metin splits up with Nilu he made her a last favor..his time i appreciate that man
Omer will be harsh with his brother..on one hand Hussein wants to win his bro..and on the other he tries not to slip his feet..to save himself he knows Tayyar's new plan..
tayyar: i totally sieged Elif..i tied her arms and hands..now she will face allthe guilt of Ahmet..if u (i) back up now..wont it attract more attention??
Hussein:if it appears that u r trying to get rid of me and stab me on my back..it wont attract much attention (sorry i didnt understand what she meant gere so i couldnt translate it better than that )
Arda and pelo are working things out successfully.these 2 became comic
Arda: pelo today u made me the happiest man in this world.u know this dont u??.so happy that i can hardly hold myself..my heart never experienced such a thing before..
Pelo: me too
Aunt Nerdet finally shows up..she meets Elvan anne..
Omer prepares a surprise for Elif..prepare urself for hearing folk (Aisan)turkish songs
Omer: signorina..all what i want is to get lost in this forest that lies in ur eyes..and u to b lost in my heart..our hands to be together till the end..our hearts to b united only for each other..
"Tanrı'dan diledim bu kadar dilek"Elif wants help from Ömer , but with secret codes.Omer will figure out the code help from someone .
Metin will make good gesture for Nilufer before separation.I am impress with this kid this time .
Ömer very upset with his brother Hüseyin .
Huseyin will offer new plan to Tayyar soften to relationship between him and Ömer and also to save himself
Tayyar: just in time I put Elif away, she was going to pay stay in jail years for her dad Ahmet also , if I changed my mind don't you think will caught attention .
Huseyin: if you clean my name, if you take the informer tag from my back ,she won't
Arda and Pelo they are funny couple
Arda: you made me happiest man in the world today .Do you know that don't you ?I am so happy I don't know what to do with myself .I never feel this way before
Pelo: mine too
Aunt Nedret showed up finally
First thing she will meet Elvan .
Ömer has surprise for Elif , one celebration .
Get ready to listen a song
Ömer : Sinyorina , I want to get lost in forrest of your eyes forever, and you get lost in my heart, our hand should hold together forever ,and our heart beat only for each other
indicii ep 27
"I'vemade all these wishes from god"
Elif asks help from Omer but in an encrypted way..omer with the help of someone unencrypt her message..
Before metin splits up with Nilu he made her a last favor..his time i appreciate that man
Omer will be harsh with his brother..on one hand Hussein wants to win his bro..and on the other he tries not to slip his feet..to save himself he knows Tayyar's new plan..
tayyar: i totally sieged Elif..i tied her arms and hands..now she will face allthe guilt of Ahmet..if u (i) back up now..wont it attract more attention??
Hussein:if it appears that u r trying to get rid of me and stab me on my back..it wont attract much attention (sorry i didnt understand what she meant gere so i couldnt translate it better than that )
Arda and pelo are working things out successfully.these 2 became comic
Arda: pelo today u made me the happiest man in this world.u know this dont u??.so happy that i can hardly hold myself..my heart never experienced such a thing before..
Pelo: me too
Aunt Nerdet finally shows up..she meets Elvan anne..
Omer prepares a surprise for Elif..prepare urself for hearing folk (Aisan)turkish songs
Omer: signorina..all what i want is to get lost in this forest that lies in ur eyes..and u to b lost in my heart..our hands to be together till the end..our hearts to b united only for each other..
- Mesaj n°304
#KaraParaAşk Kamera arkası / Behind scen
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°305
a aparut traducerea in engleza a ep 26. V-o trimit pe mesaj privat pe facebook ???
- Mesaj n°306
geta a scris:a aparut traducerea in engleza a ep 26. V-o trimit pe mesaj privat pe facebook ???
Trimite-o!!!!
Kara Para Aşk 27.Bölüm Fragman 2
O: I miss you so much
E: I miss you too
O: be patience little more
E: you are here now , I can touch you , nothing else is important . I can sleep easy tonight
O: there will not be any other night , only tonight , no more darkness,
Pelin: my friend when I say 3 , bird will be in the cage
Votati!!!
http://www.ranini.tv/anket/18/yilin-en-ask-ask-kokan-cifti-hangisi
Cea mai mare parte a anului "dragostea", care este dublu miros?
la aceasta ora:
1.Elif- Ömer (Kara Para Aşk) 45,88%
- Mesaj n°307
GIULIA a scris:geta a scris:a aparut traducerea in engleza a ep 26. V-o trimit pe mesaj privat pe facebook ???
Trimite-o!!!!
Kara Para Aşk 27.Bölüm Fragman 2
O: I miss you so much
E: I miss you too
O: be patience little more
E: you are here now , I can touch you , nothing else is important . I can sleep easy tonight
O: there will not be any other night , only tonight , no more darkness,
Pelin: my friend when I say 3 , bird will be in the cage
Votati!!!
http://www.ranini.tv/anket/18/yilin-en-ask-ask-kokan-cifti-hangisi
Cea mai mare parte a anului "dragostea", care este dublu miros?
la aceasta ora:
1.Elif- Ömer (Kara Para Aşk) 45,88%
ti-am pus pe mesaj privat pe facebook linkul cu filmul tradus in engleza. Daca vrei si te descurci iti trimit si fisierul srt cu traducerea in romana.
- Mesaj n°308
Da' cand il descopera frate pe Huseyn ca nu mai pot sa-l vad in fata ochilor mei caprui ????? Asa un ticalos n-am intalnit niciodata.
- Mesaj n°309
geta a scris:Da' cand il descopera frate pe Huseyn ca nu mai pot sa-l vad in fata ochilor mei caprui ????? Asa un ticalos n-am intalnit niciodata.
Cand ii vor descoperi pe toti, se va termina serialul....
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°310
mai bine nuGIULIA a scris:geta a scris:Da' cand il descopera frate pe Huseyn ca nu mai pot sa-l vad in fata ochilor mei caprui ????? Asa un ticalos n-am intalnit niciodata.
Cand ii vor descoperi pe toti, se va termina serialul....
- Mesaj n°311
tradus de Mariadrag:
Rezumat ep.27
elif:semneaza "marturisirea" in situatia disperata in care se afla la inchisoare ...tayar face tot ce/i sta in putere pentru a o intimida pe elif...omer intelege ca elif este amenintata in inchisoare si isi da seama ca nu prea are mult timp la dispozitie pentru a incerca sa o salveze pe elif...va fi omer capabil sa o salveze pe femeia pe care o iubeste?va da elif ,procurorului ,marturisirea semnata in inchisoare???
problemele de sanatate ale lui omer,continua...husein incearca sa/l convinga pe omer dar omer respinde solicitarea doctorului de a veni la cabinetul medical de urgenta...omer nu are prea mult timp la dispozitie pentru a o salva pe elif,nu conteaza cum...el este furios si il refuza pe fratele sau care incearca sa/l opreasca...husein va face ceva pentru a/l opri pe omer si clar numele lui nu/i sters din suspiciunile lui arda...el va face un plan dar are nevoie de ajutorul lui tayar...va fi el capabil sa/l convinga pe tayar avand in vedere ca se confrunta cu el pentru prima data dupa incidentul cu injunghiere?va fi el capabil de a/l opri pe arda,care dupa el si omer este intradevar disperat si furios???
nilufer ia bani de la metin si/i duce acasa...ea ii spune lui asli ca a luat banii pentru cautiunea lui elif de la matusa lor din malatya...minciuna lui nilufer va iesi la suprafata mai tarziu si va crea probleme mari familiei denizer...matusa nedret care realizeaza ca nilufer a mintit/o pe asli vine la istanbul ca sa inteleaga ce se petrece...o asteapta surprize mari in istanbul...care va fi reactia lui nedret la ceea ce vede si afla???
Indici ep.27 KPA
sa ne rugam la Dumnezeu pentru atat de multe dorinte...
elif vrea ca omer sa o ajute in secret..omer afla cifru cu ajutorul cuiva....
metin face un lucru bun parasind/o pe nilufer...
omer il refuza pe husein...husein ii propune un nou plan lui tayar pentru a se salva si a/l aplana pe omer...
tayar:am dus/o pe elif in inchisoare...legata la maini...elif va sta in inchisoare mult timp pentru pacatele lui ahmet...daca renuntam acum nu crezi ca acest lucru va atrage mai multa atentie?
husein;daca iti este clar numele meu...scoate/mi acuzatiile de pe umerii mei...nu se vrea asta...
intre arda si pelin lucrurile merg bine
arda:peloo...m/ai facut cel mai fericit om din lume,azi...stii asta,nu? sunt fericit si foarte emotionat...inima mea nu a batut niciodata ca acum,iti dai seama?
pelin:la fel si pentru mine...
matusa nedret vine si se intalneste cu matusa elvan imediat ce soseste in istanbul...
omer are o surpriza speciala pentru elif...o sarbatoare speciala...gata pentru a asculta un cantec popular...
omer:signorina,vreau sa ma pierd in verdele/padurea /ochilor tai pana voi muri si tu sa te pierzi in inima mea...mainile noastre sa fie impreunate pentru totdeauna...sa lasam inimile noastre sa bata numai pentru celalalt....
Rezumat ep.27
elif:semneaza "marturisirea" in situatia disperata in care se afla la inchisoare ...tayar face tot ce/i sta in putere pentru a o intimida pe elif...omer intelege ca elif este amenintata in inchisoare si isi da seama ca nu prea are mult timp la dispozitie pentru a incerca sa o salveze pe elif...va fi omer capabil sa o salveze pe femeia pe care o iubeste?va da elif ,procurorului ,marturisirea semnata in inchisoare???
problemele de sanatate ale lui omer,continua...husein incearca sa/l convinga pe omer dar omer respinde solicitarea doctorului de a veni la cabinetul medical de urgenta...omer nu are prea mult timp la dispozitie pentru a o salva pe elif,nu conteaza cum...el este furios si il refuza pe fratele sau care incearca sa/l opreasca...husein va face ceva pentru a/l opri pe omer si clar numele lui nu/i sters din suspiciunile lui arda...el va face un plan dar are nevoie de ajutorul lui tayar...va fi el capabil sa/l convinga pe tayar avand in vedere ca se confrunta cu el pentru prima data dupa incidentul cu injunghiere?va fi el capabil de a/l opri pe arda,care dupa el si omer este intradevar disperat si furios???
nilufer ia bani de la metin si/i duce acasa...ea ii spune lui asli ca a luat banii pentru cautiunea lui elif de la matusa lor din malatya...minciuna lui nilufer va iesi la suprafata mai tarziu si va crea probleme mari familiei denizer...matusa nedret care realizeaza ca nilufer a mintit/o pe asli vine la istanbul ca sa inteleaga ce se petrece...o asteapta surprize mari in istanbul...care va fi reactia lui nedret la ceea ce vede si afla???
Indici ep.27 KPA
sa ne rugam la Dumnezeu pentru atat de multe dorinte...
elif vrea ca omer sa o ajute in secret..omer afla cifru cu ajutorul cuiva....
metin face un lucru bun parasind/o pe nilufer...
omer il refuza pe husein...husein ii propune un nou plan lui tayar pentru a se salva si a/l aplana pe omer...
tayar:am dus/o pe elif in inchisoare...legata la maini...elif va sta in inchisoare mult timp pentru pacatele lui ahmet...daca renuntam acum nu crezi ca acest lucru va atrage mai multa atentie?
husein;daca iti este clar numele meu...scoate/mi acuzatiile de pe umerii mei...nu se vrea asta...
intre arda si pelin lucrurile merg bine
arda:peloo...m/ai facut cel mai fericit om din lume,azi...stii asta,nu? sunt fericit si foarte emotionat...inima mea nu a batut niciodata ca acum,iti dai seama?
pelin:la fel si pentru mine...
matusa nedret vine si se intalneste cu matusa elvan imediat ce soseste in istanbul...
omer are o surpriza speciala pentru elif...o sarbatoare speciala...gata pentru a asculta un cantec popular...
omer:signorina,vreau sa ma pierd in verdele/padurea /ochilor tai pana voi muri si tu sa te pierzi in inima mea...mainile noastre sa fie impreunate pentru totdeauna...sa lasam inimile noastre sa bata numai pentru celalalt....
- Mesaj n°312
Buna dimineata tuturor. Foarte greu vad filmul acesta . mai vad 10 minute din film , iar ma opresc , mai fac ceva prin casa... Imposibil sa-l vad cap - coada fara sa ma misc de la calculator. Personajele astea sunt construite sa fie atat de perverse , incat nu suport. Metin/Fatih a devenit dintr-o data uman. Nu pot sa cred. Nilufer nu se vede decat pe ea si doreste ca toata lumea sa se gandeasca numai la ea, fara sa vada sacrificiile facute de Elif pentru ca ea sa fie libera. Cred ca in loc de creer are tărâţe . Pana la urma Asli se dovedeste cea mai tare in momente de criza . Dar parca toti sunt pe statul de plata a lui Tayyar . Deja scenariul este tras de par. Adica Tayyar are pe tava procurori , politai , medici , dar are nevoie de Elif ca sa-si spele banii facuti din trafic de organe . In plus , n-o fi Tayyar doctor , ca sa poata preleva organele celor pe care ii imupsca cu sange rece si sa se priceapa la conservarea si transportul acestor organe. Cred ca scenaristele au scapat din vedere acest aspect. De altfel au scapat foarte multe din vedere: unde a disparut procurorul care i-a semnat mandatul de perchezitie lui Omer ??? Nimeni nu s-a intrebat de ce lipseste ?? Unde a disparut amaratul acela din Italia , care ar putea fi martorul lui Elif ca nu a spalat bani decat obligata de Metin ?? Sau poate el este martorul secret care va trebui s-o duca in puscarie pe Elif pe viata . Ar fi culmea ca acest individ sa se lase iar santajat de Tayyar , dupa ce Omer i-a salvat copilul. Totul este neverosimil , intreaga actiune. Dar pe mine nu actiunea in sine ma deranjeaza ci personajele : Tayyar , Nevin , Pinar si Huseyn. Lui Tayyar ii gasesc o scuza: asa a fost crescut si educat sa fie mafiot , ticalos si mai ales criminal. Huseyn intrece orice imaginatie in ceea ce priveste ticalosia. Asta e in stare s-o bage la inchisore si pe Evlan pentru binele lui. De altfel cred ca-l va baga la inchisoare pe Omer , daca imi aduc aminte de fragmentele de la inceputul sezonului 2. Dar Nevin si Pinar , care au indurat atat de multe rele din partea lui Tayyar , chiar nu au un pic de mandrie ??? Pinar ii salveaza viata monstrului de Tayyar , iar Nevin ii aduce apa , de parca nu Tayyar ii taiase limba. Inclin sa cred ca turcoaicele asa sunt crescute sa fie umile si proaste. Majoritatea. Probabil prin aceste personaje , scenaristele vor sa atraga atentia asupra felului in care sunt crescute si indobitocite femeile in Turcia. Nu ma mira nimic , avand in vedere declaratia oficiala a lui Erdogan cu privire la femei. Probabil pentru el conteaza mai mult magarul cu care turcul isi duce sacii decat femeia lui. De aceea nici nu cred intr-o iubire atat de mare si profunda ca cea pe care o afiseaza Omer. Sau poate numai 5% dintre turcoaice au parte de asa ceva. Mai cred ca scenaristele au vrut sa le faca pe turcoaice sa viseze, sa le ofere scene de neuitat si sa le trezeasca la realitate. Sa le spuna ( indirect) , ca exista oameni capabili de astfel de sentimente. Probabil ca turcoaicele se uita la acest serial ca sa vada ceea ce ele nu vor trai niciodata , iar turcii ( barbatii ) se uita la serial , pentru ca scenaristele au fost suficient de destepte , incat sa faca actiunea atragatoare ( urmariri , batai, politie , etc) . Avand in vederea ca filmul " Valea lupilor" - extrem de sangeros si plin de violente , este printre cele mai preferate de turci de vreo 5-6 ani , inseamna ca asta vrea majoritatea publicului turc. Si aici ma refer la barbati. Sa multumim lui Dumnezeu ca ne-am nascut intr-o parte a lumii in care femeia , chiar daca nu este privita ca egala barbatului , are mult mai multe drepturi decat o parte importanta dintre femeile lumii . In tarile arabe , in India , in tarile din America de Sud , in Africa , femeile sunt bune numai pentru procreere si sunt bune pentru muncile casnice. Dreptul la invatatura este extrem de ingradit , iar dreptul la un loc de munca este aproape inexistent. Ceea ce vedem in filmele documentare , unde spun ca sunt femei care lucreaza , este praf in ochii prostilor . Cu o floare nu se face primavara . Iar femeile musulmane sunt trimise la scoala( unele din ele) , ca sa se marite mai bine , adica ,cu un barbat cu avere. Daca in timpul scolii are noroc sa o gaseasca un barbat cu stare , care s-o vrea de nevasta , paraseste scoala fara regrete. De aceea femeile musulmane din Romania nu prea se casatoresc in Turcia , sau sunt putine. Ele cunosc valoarea invataturii , a libertatii pe care ti-o ofera un loc de munca , pentru ca au trait aici , unde femeia este aproape egala cu barbatul.
Gata , am scris prea mult . Va doresc o zi frumoasa si ma intorc sa termin de vazut ep 26.
Gata , am scris prea mult . Va doresc o zi frumoasa si ma intorc sa termin de vazut ep 26.
- Mesaj n°313
Gata , l-am vazut. Ar trebui sa le spuna cineva scenaristelor ca au intins pelteaua prea mult si au introdus in scenariu fapte absolut neverosimile.
- Mesaj n°316
GIULIA a scris:
Am vazut traducerea la fragmentul 3. Politaiul acela vrea s-o violeze pe Elif ???? Si sunt teribil de curioasa ce s-a intamplat cu hartia pe care a semnat-o. A rupt-o sau nu ??? Sper ca a reusit s-o rupa.
- Mesaj n°319
http://www.milliyet.com.tr/kara-para-ask-yeni-bolumde-heyecan-magazin-1977777/
Negru vârfuri de Satisfactie Bani dragoste din noua secțiune!
Bani Negre a fost respirație pentru noi episoade de dragoste. În această săptămână, care va apărea în capitolul 27. Negru dragoste de bani a lansat un nou trailer. Momente dificile Elif și continuă să Omar. Toată lumea este în așteptare pentru soluționarea evenimentelor din mirare.
Ce sa întâmplat în ultima secțiune:
Cu toate obiecțiile luate pentru custodie Elif Omar. Două iubitorii separate prin cap acest timp s-au dus cu forța de poliție unul de altul nu sunt cu adevărat conștienți de faptul că în mare necaz. Martor secret de bruscă a furnizat dovezi cruciale la procuror. Elif este acuzat de operațiuni de spălare de bani, deoarece mintea lor și Sami și Umar au rămas sub Saib. Elif vedea-l dau seama de gravitatea evenimentului în timpul orelor petrecute în siguranță pentru a sprijini Omar, Jennifer robust și Sami poate fi capabil de a salva?
Studiul a aflat că e foame de Artă Judy și Pelin este șocat. Furie Creșterea trece peste și solicită ei de a trage caz Judy, dar nu acceptă Judy. A doua zi va fi văzută ca un caz Pelin inculpat. Pelin a crescut teama ca dovadă a unei acțiuni de la el din nou. Confruntarea cu aceasta chestiune complet conștienți de toată lumea bilaterale mai strânse dar atitudinea Pelin conduce la trage restul de Arda. Este Pelin Arda va fi capabil să recunoască mai mult de unul?
Toate acestea în timp ce bine Artă suspect de atitudine Hussein decide să-l urmeze. Art va fi sigur că timpul între informatorul Hussein voinic? Situația este mult mai greu de a vedea Elif detenție pentru prima dată în viața lui. Care merge împotriva procurorului încă nu a fost permis să se întâlnească cu avocații și Ömer'l la. Elif închis cheltui cele mai dificile momente ale vieții sale în detenție. Și de această dată Tayyar Hotărât să rupă rezistența Elif a pregătit o altă surpriză pentru ei. Elif cartier este amenințat pe stânga a semna o mărturisire.
Unul câte unul le place vor fi deteriorate sau își asumă Elif sau crimă. Este Elif va semna o mărturisire?
Negru vârfuri de Satisfactie Bani dragoste din noua secțiune!
Bani Negre a fost respirație pentru noi episoade de dragoste. În această săptămână, care va apărea în capitolul 27. Negru dragoste de bani a lansat un nou trailer. Momente dificile Elif și continuă să Omar. Toată lumea este în așteptare pentru soluționarea evenimentelor din mirare.
Ce sa întâmplat în ultima secțiune:
Cu toate obiecțiile luate pentru custodie Elif Omar. Două iubitorii separate prin cap acest timp s-au dus cu forța de poliție unul de altul nu sunt cu adevărat conștienți de faptul că în mare necaz. Martor secret de bruscă a furnizat dovezi cruciale la procuror. Elif este acuzat de operațiuni de spălare de bani, deoarece mintea lor și Sami și Umar au rămas sub Saib. Elif vedea-l dau seama de gravitatea evenimentului în timpul orelor petrecute în siguranță pentru a sprijini Omar, Jennifer robust și Sami poate fi capabil de a salva?
Studiul a aflat că e foame de Artă Judy și Pelin este șocat. Furie Creșterea trece peste și solicită ei de a trage caz Judy, dar nu acceptă Judy. A doua zi va fi văzută ca un caz Pelin inculpat. Pelin a crescut teama ca dovadă a unei acțiuni de la el din nou. Confruntarea cu aceasta chestiune complet conștienți de toată lumea bilaterale mai strânse dar atitudinea Pelin conduce la trage restul de Arda. Este Pelin Arda va fi capabil să recunoască mai mult de unul?
Toate acestea în timp ce bine Artă suspect de atitudine Hussein decide să-l urmeze. Art va fi sigur că timpul între informatorul Hussein voinic? Situația este mult mai greu de a vedea Elif detenție pentru prima dată în viața lui. Care merge împotriva procurorului încă nu a fost permis să se întâlnească cu avocații și Ömer'l la. Elif închis cheltui cele mai dificile momente ale vieții sale în detenție. Și de această dată Tayyar Hotărât să rupă rezistența Elif a pregătit o altă surpriză pentru ei. Elif cartier este amenințat pe stânga a semna o mărturisire.
Unul câte unul le place vor fi deteriorate sau își asumă Elif sau crimă. Este Elif va semna o mărturisire?
- Mesaj n°322
Buna dimineata!
parodii:
parodii:
- Mesaj n°323
la prietena mea, Alexandra!!!
Varianta cu vocea "tzarkovnikului":
Varianta cu vocea "tzarkovnikului":
- Mesaj n°325
O sa-l vad si eu azi in direct pe ATV. Sunt curioasa.