+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°276
Re: Kara para ask 3
Buna dimineata . Mafia lui Tayyar parca ar fi mafia din Romania. Sebnem este platita tot de Tayyar , procurorul este platit tot de Tayyar si acesta din urma si-a pus in gand sa distruga intreaga famile Denizer , in mod deosebit pe Elif. Greu de vazut filmul asta . Sper sa nu aiba mai mult de doua sezoane , pentru ca voi renunta la el chiar daca imi plac teribil de mult Tuba si Engin. Pur si simplu nu mai suport acest scenariu. La tv -urile noastre , vad in fiecare zi mafioti ,hoti,mincinosi,perversi, in filme - mafioti. Gata , ajunge. Bye, bye
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°277
geta a scris:Buna dimineata . Mafia lui Tayyar parca ar fi mafia din Romania. Sebnem este platita tot de Tayyar , procurorul este platit tot de Tayyar si acesta din urma si-a pus in gand sa distruga intreaga famile Denizer , in mod deosebit pe Elif. Greu de vazut filmul asta . Sper sa nu aiba mai mult de doua sezoane , pentru ca voi renunta la el chiar daca imi plac teribil de mult Tuba si Engin. Pur si simplu nu mai suport acest scenariu. La tv -urile noastre , vad in fiecare zi mafioti ,hoti,mincinosi,perversi, in filme - mafioti. Gata , ajunge. Bye, bye
Buna dimineata !
Lasa Geta, poate ca scenaristele vor termina cu mafia si vor scrie doar despre amor!!
clipuri noi!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°278
asa ziceam si eu la Fatmagul da nu am putut renunta si la KPA e o tortura sa vezi ce se intampla acolo da macar e numai odata pe saptamana ,pe cand la noi pe TV e non stop.Eu nu mai deschid televizorul iar ai mei daca vor sa vada politica si jurnale de stiri care mai de care mai tampite ,au televizor si in alta camera ,la mine nu au acces.M-am suparat foarte tare pe agresivitatea si mizeria umana in care se scalda tarisoara noastra si ma tem ca nu va fi mai bine desi mi-as dori din tot sufletul. Cred ca scenaristele din KPA nu au avut nevoie de cine stie ce talent ca s-au inspirat din realitate. Ne promit un episod legenda miercurea viitoare asa ca te rog sa te uiti ca noi cu cine mai comentam?Oricum ai nostri sunt mai interesanti,iar Tayar pare copil de mingi pe langa mafia de la noi.
- Mesaj n°279
auroracosma a scris: asa ziceam si eu la Fatmagul da nu am putut renunta si la KPA e o tortura sa vezi ce se intampla acolo da macar e numai odata pe saptamana ,pe cand la noi pe TV e non stop.Eu nu mai deschid televizorul iar ai mei daca vor sa vada politica si jurnale de stiri care mai de care mai tampite ,au televizor si in alta camera ,la mine nu au acces.M-am suparat foarte tare pe agresivitatea si mizeria umana in care se scalda tarisoara noastra si ma tem ca nu va fi mai bine desi mi-as dori din tot sufletul. Cred ca scenaristele din KPA nu au avut nevoie de cine stie ce talent ca s-au inspirat din realitate. Ne promit un episod legenda miercurea viitoare asa ca te rog sa te uiti ca noi cu cine mai comentam?Oricum ai nostri sunt mai interesanti,iar Tayar pare copil de mingi pe langa mafia de la noi.
O sa ma uit daca pot , daca nu , ma uit a doua zi pe youtube . Tayyar e babelus de 2 zile. Mafiotii nostri sunt infioratori .Din orice clasa politica , din orice partid , de peste tot. Daca mai urmaresc mult toate jurnalele , ma imbolnavesc , asa ca nu mai vreau sa vad nimic. Aduna averi ( adica fura cu nerusinare) pentru 10 generatii de acum incolo nesimtitii . Iar chestiile astea de la tv sunt de fatada. ATUNCI CAND LI SE VOR CONFISCA TOATE AVERILE , atunci am sa cred ca se face dreptate. Nici nu trebuie sa-i inchida. Trebuie sa le confiste tot. Legea 18 de pe vremea lui Ceausescu n-a fost abrogata , dar cred ca au uitat-o toti. N-au nici un interes sa si-o aminteasca. Hai pa !!
- Mesaj n°280
miercuri 3 decembrie ep.27 KPA va fi difuzat la ora 21:20 ozet,22:00 episodul propriu zis ,din cauza meciului
http://www.radyotvhaber.com/kara-para-ask-gelecek-hafta-saat-kacta-yayinlanacak.html
[http://www.ahaber.com.tr/magazin/2014/11/29/kara-para-askta-yeni-yuz
"Bani față Negre nou în dragoste
publicat în ATV-ul "Love bani negri" Nedret secvența de personal implicat în rolul său încă Isil Yücesoy încă se joacă Tuba Büyüküstün jucat de Elif
Populara serie ATV lui "Black dragoste Money" un nume nou a fost adăugat la personalul: Masters jucător Isil Yücesoy matrice "Nedret Still" a fost inclus în personajul. Seria Yücesoy va juca tuba Büyüküstün încă rolul Nedret Elif caracterul lui. Film pe viziunea râului sfârșit Age "Uită că am șoptesc", de asemenea implicat Yücesoy, atunci echipa de proiect "Black dragoste Money" a fost inclus.
Nedret jucător care să ateste caracterul încă te iubesc, a fost salutată de către echipajul. Două sezoane cu interes deoarece este inclusă urmată de o serie de foarte fericit Yücesoy Hazal mice că prima zi de filmare și Bestems filmat scene reciproce cu Ozdemir.
Luna de constructii a semnat, Tuba Buyukustun și Engin Akyurek serie încearcă, Yücesoy de care a inclus noi secțiune va afișa ziua, 3 decembrie, miercuri.
http://www.radyotvhaber.com/kara-para-ask-gelecek-hafta-saat-kacta-yayinlanacak.html
[http://www.ahaber.com.tr/magazin/2014/11/29/kara-para-askta-yeni-yuz
"Bani față Negre nou în dragoste
publicat în ATV-ul "Love bani negri" Nedret secvența de personal implicat în rolul său încă Isil Yücesoy încă se joacă Tuba Büyüküstün jucat de Elif
Populara serie ATV lui "Black dragoste Money" un nume nou a fost adăugat la personalul: Masters jucător Isil Yücesoy matrice "Nedret Still" a fost inclus în personajul. Seria Yücesoy va juca tuba Büyüküstün încă rolul Nedret Elif caracterul lui. Film pe viziunea râului sfârșit Age "Uită că am șoptesc", de asemenea implicat Yücesoy, atunci echipa de proiect "Black dragoste Money" a fost inclus.
Nedret jucător care să ateste caracterul încă te iubesc, a fost salutată de către echipajul. Două sezoane cu interes deoarece este inclusă urmată de o serie de foarte fericit Yücesoy Hazal mice că prima zi de filmare și Bestems filmat scene reciproce cu Ozdemir.
Luna de constructii a semnat, Tuba Buyukustun și Engin Akyurek serie încearcă, Yücesoy de care a inclus noi secțiune va afișa ziua, 3 decembrie, miercuri.
- Mesaj n°282
Sa le confiste ca eu merg la ANRP de 7 ani pentru 3500 de metri de teren si casa confiscate si nici macar un raspuns nu am primit iar ei au infiintat ANRP ul sa ia ei mii de hectare .Sa le confiste tot si sa se faca cat de cat dreptate.Ce s-a intamplat acolo cred ca e unic in lume si nu spun vorbe mari.Stii cati batrani am vazut eu acolo stand la cozi si veniti de la capatul tarii?Si pe cati i-au pacalit sa semneze in favoarea lor pentru cateva sute de euro?Nu e suficient sa le confiste averile ca oricum le-au mutat prin alte tari ci sa iasa de la parnaie cand or avea varsta batranilor umiliti pentru drepturile stramosesti.Si inca nu stim ce si cui s-a retrocedat in Ardeal?geta a scris:auroracosma a scris: asa ziceam si eu la Fatmagul da nu am putut renunta si la KPA e o tortura sa vezi ce se intampla acolo da macar e numai odata pe saptamana ,pe cand la noi pe TV e non stop.Eu nu mai deschid televizorul iar ai mei daca vor sa vada politica si jurnale de stiri care mai de care mai tampite ,au televizor si in alta camera ,la mine nu au acces.M-am suparat foarte tare pe agresivitatea si mizeria umana in care se scalda tarisoara noastra si ma tem ca nu va fi mai bine desi mi-as dori din tot sufletul. Cred ca scenaristele din KPA nu au avut nevoie de cine stie ce talent ca s-au inspirat din realitate. Ne promit un episod legenda miercurea viitoare asa ca te rog sa te uiti ca noi cu cine mai comentam?Oricum ai nostri sunt mai interesanti,iar Tayar pare copil de mingi pe langa mafia de la noi.
O sa ma uit daca pot , daca nu , ma uit a doua zi pe youtube . Tayyar e babelus de 2 zile. Mafiotii nostri sunt infioratori .Din orice clasa politica , din orice partid , de peste tot. Daca mai urmaresc mult toate jurnalele , ma imbolnavesc , asa ca nu mai vreau sa vad nimic. Aduna averi ( adica fura cu nerusinare) pentru 10 generatii de acum incolo nesimtitii . Iar chestiile astea de la tv sunt de fatada. ATUNCI CAND LI SE VOR CONFISCA TOATE AVERILE , atunci am sa cred ca se face dreptate. Nici nu trebuie sa-i inchida. Trebuie sa le confiste tot. Legea 18 de pe vremea lui Ceausescu n-a fost abrogata , dar cred ca au uitat-o toti. N-au nici un interes sa si-o aminteasca. Hai pa !!
- Mesaj n°283
auroracosma a scris:
Sa le confiste ca eu merg la ANRP de 7 ani pentru 3500 de metri de teren si casa confiscate si nici macar un raspuns nu am primit iar ei au infiintat ANRP ul sa ia ei mii de hectare .Sa le confiste tot si sa se faca cat de cat dreptate.Ce s-a intamplat acolo cred ca e unic in lume si nu spun vorbe mari.Stii cati batrani am vazut eu acolo stand la cozi si veniti de la capatul tarii?Si pe cati i-au pacalit sa semneze in favoarea lor pentru cateva sute de euro?Nu e suficient sa le confiste averile ca oricum le-au mutat prin alte tari ci sa iasa de la parnaie cand or avea varsta batranilor umiliti pentru drepturile stramosesti.Si inca nu stim ce si cui s-a retrocedat in Ardeal?
Sunt absolut sigura de retrocedari aiuristice. In satul bunicilor mei , au fot improprietariti cu 10-15 ha de pamant , unii care n-au avut in viata lor nici macar 5000 mp de pamant. Iar pe vremea comunistilor erau mari si tari. Mama mea era furioasa foc , pentru ca sambata , duminica ea munea ( bunicul meu a avut 30 ha de pamant ) iar , " ai lui Şolea" se duceau la bal. N-aveau nici dupa ce sa bea apa , pentru ca erau lenesi . Acum sunt proprietari de pamant mostenit !!!!! Incredibil !! De unde l-au mostenit , nu se stie. Asta este un exemplu minor.
Dar pe noi ne intereseaza Tuba si Engin.
- Mesaj n°284
Omer & Elif will have a sweat holiday in Agva... The shooting will start tomorrow to be aired in Ep.27
#KaraParaAşk Set .. NEW @bestemsuOzdemir ve @AliYorenc
- Mesaj n°285
GIULIA a scris:
Omer & Elif will have a sweat holiday in Agva... The shooting will start tomorrow to be aired in Ep.27
#KaraParaAşk Set .. NEW @bestemsuOzdemir ve @AliYorenc
Le este foame. Mananca fara Tuba . Peisajul este superb
- Mesaj n°286
Le este foame. Mananca fara Tuba . Peisajul este superb[/quote]
Se vor convinge si fanele lui Engin, ca, fara Tuba, cu tot peisajul, lipseste "sarea si piperul "
Se vor convinge si fanele lui Engin, ca, fara Tuba, cu tot peisajul, lipseste "sarea si piperul "
- Mesaj n°287
Da. A aparut Tuvana/ Bahar . Fata asta se straduieste sa semene cu Tuba: aceeasi pieptanatura , acelas ruj, etc. Hm !!!
- Mesaj n°288
Nevin e proasta cu majuscule !!!!! Proasta si ingramadita rau de tot. I-as fi adus otrava , nu apa. Bine i-a facut Tayyar ca i-a taiat limba. E si tampita pe deasupra. Probabil ca exista femei ca Nevin si Pinar , care , cu cat sunt mai batute si umilite , cu atat mai mult fac sluj in fata agresorului.
- Mesaj n°289
Imposibil sa vad ep 26 cap-coada. Mai vad 5-10 minute din film , ma opresc . Insuportabili Tayyar , Nevin , Pinar , Husein.
- Mesaj n°290
Kara Para Aşk 27.Bölüm Fragman 1
- Mesaj n°291
GIULIA a scris:Kara Para Aşk 27.Bölüm Fragman 1
Inseamna ca Elif n-a semnat hartia ticaloasa a lui Tayyar ?
- Mesaj n°292
geta a scris:GIULIA a scris:Kara Para Aşk 27.Bölüm Fragman 1
Inseamna ca Elif n-a semnat hartia ticaloasa a lui Tayyar ?
Asa se pare...
- Mesaj n°293
tradus de Mariadrag!!
https://www.youtube.com/watch?v=rus6ZLZChQQ
tayar spune cuiva ca ar trebui sa/l ucida pe arda
omer are nevoie urgent de o operatie dat el nu vrea sa o faca
cand fratele lui ii spune ca va fi handicapat omer ii spune ca el nu exista daca nu o salveaza pe elif...
omer spune cuiva ca aceasta este singura modalitate de a o salva pe elf
elif spune ca asta va trece....
omer ii spune lui elif ca numai in acea noapte va mai sta acolo
- Mesaj n°294
Buna dimineata !!!!!!!!!!!
clipuri noi!
clipuri noi!
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Dum Noi 30, 2014 7:57 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°295
http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/kara-para-ask-ve-kacak-bir-saat-gec-ekrana-gelecek-20851.html
Va fi publicat marti, 2 și 3 decembrie din decembrie va fi jucat pe miercuri seara Ziraaat Turcia Cupa ecran meci ATV-uri.
Meciurile publicate în canalul din cauza "scurgeri" și seria "negru iubesc banii", a schimbat data publicării. Seria va fi lansat după meci. Marți, 20: 30 Fenerbahçe-Kayserispor meci va fi jucat. Serie "Evadatul", la 23: 30 va fi afișat.
Miercuri seara, ceasul 19: 30 "Galatasaray-Eskișehirspor" va fi în ecranul de joc. "Dragostea bani negri", la 21: 30 va fi lansat.
- Mesaj n°296
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-hayranlari-bu-degisiklikten-hoslanmayacak_6_95433
Fanii IUBIRE SERIES BANILOR nu va place aceste schimbari
Saptamana aceasta cupe în serie ATV-uri de schimbări vor avea loc. Marți seara, 2 decembrie, care va afișa seria 46 părți vor fi publicate la o scurgere de oră târzie acest moment.
Marți seara între 20:30 meci Fenerbahçe-Kayserispor Turcia Cupa Gurkan adecvat din cauza seriei de scurgere cu noua secțiune va apărea în 23:30.
Postat miercuri seara 20.00 Negre PentruDragostea seria va apărea pe Miercuri treia decembrie la 21:20 cu 27 de piese. Miercuri seara, la ora 19.30 la ATV Galatasaray-Eskișehirspor cupa meci va fi difuzat.
http://www.televizyongazetesi.com/ProxyImage?src=/Image/Content/635529335425330000.jpg&r=300x225
CE ESTE NOU CE SE VA IUBESC BANILOR ÎN PARTEA
Remorcă Negru Banii My Love 27.Böl a fost lansat.
Seria populară indicii Negre Money ATV-uri ascunse în remorca a noua parte a seriei de dragoste ...
Imaginile care:
Fanii IUBIRE SERIES BANILOR nu va place aceste schimbari
Saptamana aceasta cupe în serie ATV-uri de schimbări vor avea loc. Marți seara, 2 decembrie, care va afișa seria 46 părți vor fi publicate la o scurgere de oră târzie acest moment.
Marți seara între 20:30 meci Fenerbahçe-Kayserispor Turcia Cupa Gurkan adecvat din cauza seriei de scurgere cu noua secțiune va apărea în 23:30.
Postat miercuri seara 20.00 Negre PentruDragostea seria va apărea pe Miercuri treia decembrie la 21:20 cu 27 de piese. Miercuri seara, la ora 19.30 la ATV Galatasaray-Eskișehirspor cupa meci va fi difuzat.
http://www.televizyongazetesi.com/ProxyImage?src=/Image/Content/635529335425330000.jpg&r=300x225
CE ESTE NOU CE SE VA IUBESC BANILOR ÎN PARTEA
Remorcă Negru Banii My Love 27.Böl a fost lansat.
Seria populară indicii Negre Money ATV-uri ascunse în remorca a noua parte a seriei de dragoste ...
Imaginile care:
- Mesaj n°297
il vad a doua zi , oricum.....
- Mesaj n°298
geta a scris:il vad a doua zi , oricum.....
- Mesaj n°299
GIULIA a scris:geta a scris:il vad a doua zi , oricum.....
Tuvana nu se dezlipeste de Tuba si nu stiu ce cauta Nebahat in poza. Probabil ca este o poza mai veche
- Mesaj n°300
Din primul sezongeta a scris:GIULIA a scris:geta a scris:il vad a doua zi , oricum.....
Tuvana nu se dezlipeste de Tuba si nu stiu ce cauta Nebahat in poza. Probabil ca este o poza mai veche