Tradus de Mariadrag!!
https://www.facebook.com/video.php?v=877737638913431&set=vb.236720409681827&type=2&theater
elif:frate,husein?
husein:buna seara...
elif:buna seara
omer:frate? ce s/a intamplat?ce cauti la ora asta?
husein:suntem aici pentru a o lua pe elif la politie...
omer:ce?
elif:s/a intamplat ceva cu nilufer?
husein:nu.nu/i asta...mmm...prietenii mei sunt de la departamentul de crima financiara
omer:departamentul de crima financiara?
husein:sunt aici pentru a o lua pe elif..ii insotesc...pentru suport...elif...departamentul de crima financiara a emis mandat...de la biroul procurorului...pentru elif...au fost dubii in ceea ce priveste declaratia ei..procurorul nu a fost multumit cu declaratia lui sami...prietenii nostri o vor aresta pe elif pentru ca a ajutat banda la spalare de bani...am vrut sa/i insotesc...procurorul are o serie de intrebari...hai elif,sa mergem la sectia de politie...
omer: asta frate, este un nonsens!
husein:fiule,nonsens sau nu..noi trebuie sa ne facem datoria...
politistul CF(crima financiara):d/ra elif luati/va CI cu d/voastra...pierdem timpul aici...
elif:ok..
omer:elif asteapta..nu pleci nicaieri...ma ocup eu de asta...aici este o greseala/neintelegere...il sun pe sefu'sami...politistCF:noi nu suntem la ordinele sefului sami...noi avem un mandat de arestare...te opui unui ofiter de politie care isi face datoria...
omer:uite,ma opun cum vreau eu
elif:omer,calmeaza/te...
husein:sefu sami a fost eliberat de acest caz...ei au deschis o ancheta si impotriva lui de aceea sunt eu aici..
politistCF:putem pleca acum daca prietenul nostru a fost convins? d/ra elif sa mergem...
omer:esti un nemernic?hm? cu cine crezi tu ca vorbesti?
elif:omer,te rog...
politistCF:o voi lua la sectia de politie....astea sunt ordinele noastre...actionezi ca si cand ai fi seful politiei...omule,cine te crezi?
omer:omule,ia de aici )))
elif:omer ce faci?
husein:ce faci?
omer:cinte te crezi,frate,sa mergem...
husein:calmeaza/te...o sa/ti ranesti bratul...
asli:ce se intampla aici?ce se petrece elif???
politistCF:vei plati pentru asta...
omer:haida de,sa mai faci asta...sa (indraznesti)sa mai faci asta!
arda:pelin tacerea ta ma omoara...te rog spune ceva..tipa la mine dar nu tacea...te rog...pelin...te rog spune/mi ca ceea ce este intre noi este real/adevarat...spune/mi ca nu/ti faci griji pentru acest proces fara sens al ex-sotiei mele depus impotriva ta si ca tu ma cunosti...spune/mi ca mergem sa ne facem planuri in seara asta si le vom depune dupa care ne vedem de viitor...
pelin:arda,merg acasa...
arda:pelin.nu face asta....nu te inchide in tine...uite,simt ceva pentru tine aici...dragostea mea...totul este real...este real ca si suferintele acestei lumi si moartea...ca un nou nascut...ca florile care infloresc primavara...nu poti ignora asta...nu poti ignora asta...nu poti schimba asta...te rog...cedeaza pentru noi...nu o lasa pe cigdem sa ne desparta...
pelin:arda..te rog...vom vorbi mai tarziu...
omer:frate,i/ati echipa si pleaca...lasa/ma sa vorbesc cu procurorul prima data...sefu sami a tratat asta...ce s/a intamplat acum? asta este planul lui tayar,din nou,frate...
asli:cred ca este ridicol ,nu o las sa plece...
husein:fiule,ai dreptate...dar nu putem face nimic...am primit ordinele noastre...ok,iti asumi oprirea acum ,ce se va intampla dupa?eh?...favorizand pe cineva si opunandu/te ofiterului de serviciu...nu se opreste totul aici..vom ajunde intro frumoasa belea...fiule,asculta/ma...inteleg...nu te gandesti la tine dar nu te gandesti nici la elif? vrei s o bagi intrun necaz si mai mare?
elif:nu vreau sa fac nimanui necazuri...lasa/ma sa rezolvam problemele si neintelegerile oricare ar fi ele...merg sa/mi iau lucrurile...
omer:elif
husein:frate...
asli: chiar le dai voie sa faca asta?
husein:nu ma pot impotrivi legii,sora asli...
elif:sunt gata...asli cheama/o pe sebnem...
asli:nu chem pe nimeni...este nedrept
elif:asli o suni imediat,te rog.....putem pleca
politistCF:sa mergem...
asli:de ce nu/i iei pe cei care i/au facut asta in locul lui elif? metin este liber ce este acest nonsens?
elif:asli, incredintez compania lui nilufer si tie...si nu uitati ca am nevoie de voi...
asli:o sa va dau in judecata pe toti...voi permite canalului de stiri sa afle asta...nu voi fi discreta in social media...
elif:asli,te rog calmeaza/te si nu uita ceea ce ti/am spus...
politist:mandat de perchezitie...mergem sa cautam in casa
asli:un minut,nu puteti intra in casa mea...
politistCF:haide!
omer:i/ati mainile dupa ea!...elifa mea...nu te las singura...nici macar o secunda!Elif and prostitute in jail:
E: I want to see my lawyer , When will prosecutor see me ?what are you guys trying to do ?
Police: when time comes will let you know
E: who left this paper here ?
Police : if you continue to talk like this you will wait long time for prosecuter.
Pro: how much did you pay for this ? Very fancy
E: don't touch
Pro: ok ,you are not friendly person .We were just going to talk Elif !
E: how do you know my name .
Pro : I am Saadet .they sent me over here as a messenger , you can't imagine how much I know .
E: who sent you , is it Tayyar ? I am asking is it Tayyar sent you here ?
Pro : I don't know Tayyar , I don't know head people ,they told me tell you , that paper you were trying tear it , the one you are accepting the quilt
E: how do you know that ?
Pro . Calm down and listen .That paper , life insurance for your loved ones,your big sister ,little sister ,most importantly your love ,his name is Ömer ,whatever ,recently almost died ,and you like his family too ,eee, life when you have circle of people you love danger always around my dear .you can get hurt .
E: Are you threatening me ?
Pro: haha ,are you deaf girl ? I said I am a messenger .why will I threaten you?
E: I don't want hear it anymore .
Pro: ayy,like I am so worried to give you list ,stop, ....stop ..I almost forget ,I need to memorized , what was it ? Huh ,I remembered they said "if you care about your loved one sign that paper ,accept being quilty,hahahahahaha. I almost forgetting most important ,meaning just sign the paper ,you will stay in jail couple years ,then will think about it after that ,will take care of her family whose out there ,nothing will happen to company,her family continue living they asked me to tell you .
But if you don't sign you need to make a decision , Elif need to decide which love one should die first they said .
Listen girl think about it ,couple years not that difficult in here ,you won't die don't worry ,think about your family and Ömer put your signature down .
E: help me she threatened, they threatening me I want my lawyer , please .