+3
daniela69ize
GIULIA
geta
7 participanți
Kara para ask 2
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°551
Re: Kara para ask 2
Acum vad filmul , mai bine spus il revad cu traducere. Intrebare : Elif a venit de la Roma in Istanbul nespalata de sangele lui Nedin ?? Asta a fost scaparea scenaristelor.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°552
geta a scris:Acum vad filmul , mai bine spus il revad cu traducere. Intrebare : Elif a venit de la Roma in Istanbul nespalata de sangele lui Nedin ?? Asta a fost scaparea scenaristelor.
Buna dimineata!
nu e greseala de scenariu, ci de regie sau montaj ( au mai fost asemenea greseli, cu incaltamintea Tubei)
- Mesaj n°553
Nu pot sa vad filmul cap-coada , pentru ca ma enervez cumplit. Atat de multa prostie ca la acest personaj , Nilufer , n-am intalnit. Stiu ca exista , dar eu inca n-am intalnit o astfel de persoana. Gasca e mai desteapta decat ea. Nu cred ca exista pasare sau animal cu care sa poata fi comparata. Eventual cu un animal nevertebrat , o molusca. Parca numai astea aveau functie de nutritie si de reproducere . Cam asa imi aduc eu aminte din scoala . Nu prea mult , in orice caz. La Nilufer nu exista decat functia de reproducere , pentru ca cea de nutritie , lipseste cu desavarsire . Mananca numai aer , probabil.
- Mesaj n°554
Cantecul original al clipului despre care ti-am spus ca mi-a placut. Am intrebat si mi-a raspuns cel care a postat clipul pe youtube si mi-a dat si traducerea versurilor..
It's enough that we cry
Times come
when I am afraid of everything
of what I remember
and still hurts me.
During these times,
remember it,
be by my side
when they come
be next to me
so that they find me with you
Hug me
so that I feel you
and if you see me getting lost
lift me up.
Calm me down
and care about me
need me
just like i do.
Times come
when thoughts hurt me
and they dont finish
all "how"s and "why"s
We are both to blame
for these times
and whatever we say,
what does it matter?
It's enough that we cry
and that we are together
Hug me...
The name o the song is '' To hug me'' and the singer is Giannis Kotsiras .
It's enough that we cry
Times come
when I am afraid of everything
of what I remember
and still hurts me.
During these times,
remember it,
be by my side
when they come
be next to me
so that they find me with you
Hug me
so that I feel you
and if you see me getting lost
lift me up.
Calm me down
and care about me
need me
just like i do.
Times come
when thoughts hurt me
and they dont finish
all "how"s and "why"s
We are both to blame
for these times
and whatever we say,
what does it matter?
It's enough that we cry
and that we are together
Hug me...
The name o the song is '' To hug me'' and the singer is Giannis Kotsiras .
- Mesaj n°555
Inca o data cuplul perfect
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-askin-mukemmel-cifti-yine-gundemin-zirvesinde_6_93768
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-askin-mukemmel-cifti-yine-gundemin-zirvesinde_6_93768
- Mesaj n°556
In seara asta vom avea inca un episod care o sa ne taie respiratia
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-askta-nefes-kesen-operasyon_6_93770
- Mesaj n°557
geta a scris:In seara asta vom avea inca un episod care o sa ne taie respiratia
" Cuplul perfect" ne va taia respiratia!
Elif Kara Dragoste și bani Omar, în ciuda tuturor evenimentul live va încerca să stea cu dragoste.
Tradus de Vero:
actiune care iti taie rasuflarea in kpa...castigatoarea serilor de miercuri,kpa saptamana asta,omer si elif,pentrut a/l prinde pe metin vor aduce pe ecrane o operatiune care va va taia rasuflarea ...tuba buyukustun si engin akurely in rolurile principale din kpa,in noul episod, vor sa/l prinda pe metin...planul pus la cale de omer va da lovitura,comparativ cu scenele pe care le'ati urmarit ın trecut...in noul episod ca sa'l ajute pe omer in prinderea lui metin,nulifer accepta planul pus la cale....metin pusese la cale planul sa fuga ın strainatate ımpreuna cu nulifer si sa inceapa o noua viata,si fara sa stie de planul pus la cale impotriva lui se duce la intalnirea cu nulifer....nestiind ca fratele lui huseyin este omul lui tayyar,planul fara de cusur pus la cale de omer este un esec...neacceptand acest prim esec,omer,grabeste operatiunea mai ambitios....in kpa,in ciuda tuturor celor ıntamplate,omer si elif incearca sa'si mentina dragostea...sub semnatura ay yapım,scenaristii sema ergenekon si eylem canpolat si producatorul ahmet katkısız,va aduce pe ecran serialul favorit kpa miercuri 29 oct. la ora 20.00
- Mesaj n°558
In seara asta ma uit la Tradarea pana la 22.30. In pauze ma uit la KPA . Iar maine dimineata beau cafeaua cu Engin si Tuba.
- Mesaj n°559
geta a scris:In seara asta ma uit la Tradarea pana la 22.30. In pauze ma uit la KPA . Iar maine dimineata beau cafeaua cu Engin si Tuba.
Tradatoareo!!
- Mesaj n°560
Noooo , nu tradez pe nimeni. Imi place poza asta grozav.GIULIA a scris:
Tradatoareo!!
- Mesaj n°561
- Mesaj n°562
geta a scris:Noooo , nu tradez pe nimeni. Imi place poza asta grozav.GIULIA a scris:
Tradatoareo!!
New Photo From EPS 22 ...
- Mesaj n°567
Buna dimineata tuturor. Am vazut prima parte din film. Nu pot sa cred cat de ticalos este Huseyn. Peste puterea mea de intelegere. Macar Tayyar asa este el " construit" si educat , sa fie ticalos , criminal , sadic. Nu are omul asta nici o calitate. Poate doar dragostea nemarginita pentru Mert . Dar Huseyn este de o mie de ori mai ticalos decat Tayyar . Spunea Tayyar in episodul trecut ca le cunoaste slabiciunile: lui Ali ii plac banii , iar Huseyn isi ocroteste familia. Cum Dumnezeu isi ocroteste familia , daca il distruge pe Omer centimetru cu centimetru ( la figurat vorbind); ii distruge cariera si sufletul, ii pune bete in roate in relatia cu Elif si cu prietenii. Acum sugereaza ca Pelin i-ar fi adus doctorului apa otravita. Asa cred , fara sa am dialog .
- Mesaj n°568
Buna dimineata !
Cam zgarcite scenaristele cu "tandretzurile"...
Cam zgarcite scenaristele cu "tandretzurile"...
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°569
Husiyn o face pentru familie da nici teancul de bani nu l-a refuzat.Ce o fi facand cu ei ca mama si familia lui stau in saracie. eu cred ca doctorul a fost otravit cu sendvisul pe care il infuleca pana l-a luat la intrebari Omer desi stricnina are un efect rapid .Dar ce actori mari ,nu pot sa nu recunosc talentul acolo unde e chiar daca personajele sunt cumplite:Tayar,Metin, Husein mari actori.Tuba si Engin sunt unici va fi greu in viitor sa mai fie atat de compatibili cu alti parteneri. O zi buna doamnelor.geta a scris:Buna dimineata tuturor. Am vazut prima parte din film. Nu pot sa cred cat de ticalos este Huseyn. Peste puterea mea de intelegere. Macar Tayyar asa este el " construit" si educat , sa fie ticalos , criminal , sadic. Nu are omul asta nici o calitate. Poate doar dragostea nemarginita pentru Mert . Dar Huseyn este de o mie de ori mai ticalos decat Tayyar . Spunea Tayyar in episodul trecut ca le cunoaste slabiciunile: lui Ali ii plac banii , iar Huseyn isi ocroteste familia. Cum Dumnezeu isi ocroteste familia , daca il distruge pe Omer centimetru cu centimetru ( la figurat vorbind); ii distruge cariera si sufletul, ii pune bete in roate in relatia cu Elif si cu prietenii. Acum sugereaza ca Pelin i-ar fi adus doctorului apa otravita. Asa cred , fara sa am dialog .
- Mesaj n°571
GIULIA a scris:
n-am vazut scena asta in ep 22
- Mesaj n°572
A tradus mariadrag!
https://www.facebook.com/video.php?v=863616353658893&set=vb.236720409681827&type=2&theater
metin:ia mainile dupa mine...
tayar:vino si stai acolo d/le metin...leaga/i mainile de scaun sa nu/mi faca neplaceri...
metin:nu ma poti ucide...nu te necajesc...
tayar:nu fii atat de sigur,fatih...du/te afara si inchideti usa...
metin:sub murdaria si putreziciunea din inima ta exista constiinta ta care rezista....stiu ca ma iubesti,nu/ti poti ucide propiul fiu...
tayar:nici o greseala nu ramane nepedepsita in lista mea fatih...vei plati pentru tradarea ta...nu te mai framanta...
metin:bine...atunci spune/mi de ce ai vrut sa fiu asa?eram un inocent cand m/ai adus la istanbul...as fi putut fi o persoana diferita daca mi/ai fi aratat putina afectiune...dar tu,nuu...raspunde/mi...de ce mizeria asta???raspunde/mi,de ce nu vrei sa fii tatal meu?de ce nu te intrebi,haide intreaba/te ....spune/mi ca am fost cel mai mare regret al tau...spune/mi ca o vezi pe nevin cand te uiti la mine si pe fratele tau...spune/mi de ce ti/ai pus fiul in aceasta situatie? spune/mi ,ai fost un sobolan...intreaba/te(consulta/ti constiinta)
tayar:ai dreptate,esti cel mai mare regret al meu...as fi vrut sa te omor imediat ce te/ai nascut...dar...ar fi trebuit sa te arunc in strada nu sa am grija de tine...sa fii calcat peste tine in loc sa/ti intind o mana de fiecare data cand erai doborat....sa te strivesc ca pe/un gandac...dar nu am facut asta...si acum regret...si copil...niciodata sa nu uiti:constiinta nu este altceva decat lanturi puse pe suflet...vezi mi/am rupt catusele cu mult timp in urma...voi demostra asta si tie si mie taindu.mi fiul in bucati...
arda:frate,cum de nu are nici macar o fotografie in casa?
omer:tu n/ai putea...daca ai fi fost implicat in crime in serie si ar fi trebuit sa/ti ascunzi identitatea nu ai fi avut niciuna...am aflat unde s/ar ascunde omul nostru...el a cumparat o casa la madrid....
mesageria vocala:draga abonat...campania noastra speciala pentru tine...metin,nu ai mai preluat mesajele mele de luni de zile...
arda:o fi vreo fosta prietena....
mesageria:fatih,fiule...mi/ai spus sa te sun la acest numar daca este ceva urgent...fiule eu sunt blocata in bulgaria...tu nu ai venit...spune/mi daca esti in viata,,,sunt foarte ingrijorata...
omer:frate informeaza echipele sa verifice punctele de frontiera...d/l fatih va merge in bulgaria....
tayar:acum...o sa incepem usor,nu/i asa fatih?
metin:de ce nu ma impusti in cap?
tayar:nu vreau sa irosim organele tale frumoase...
metin:tu nu ma poti ucide uitandu/te in ochii mei...nu esti atat de curajos...daca esti asa de curajos ,ia arma si impusca/ma in cap...
X:d/le tayar trebuie sa veniti imediat
tayar:nu ti/am spus sa nu fiu deranjat? X:d/l mert este la etaj si vrea sa va vada... tayar:tine/l occupat atunci... X:este imposibil d/le tayar...este ff furios...si/a pierdut controlul...tipa,a trezit tot spitalul... tayar:pazeste usa,pazeste usa! metin:deci,suntemi singuri din nou...dezleaga/ma,repede... Y:ok,dar cum vom iesu de aici?pazesc toate usile... metin:omule,am construit acest spital...eu sunt sobolanul acestui loc... tayar:ce faci fiule?ai trezit tot spitalul... mert:tata cum ai putut sa/mi faci asta? tayar:ce s/a intamplat? mert:sa.mi spui tu ce se intampla...ce fel de om esti? tayar:gura!esti intreg? mert:capul meu?capul meu este ok...capul meu este foarte bun deoarece am aflat ca am un frate pe nume fatih... X:nu pleca de aici...spune/i lui selim sa mai puna inca 2 persoane la usa...hai sa fim precauti... Z:ce faci ? Y: nu stiu...mi l/au dat de la morga...stii naci nici el nu stie ce face... tayar:nu mai vorbi prostii si asculta/ma mert:prostii ce prostii?omul mi/a spus totul...in primul rand ai violat femeia si apoi i/ai taiat limba pentru a o impiedica sa vorbeasca... tayar:crezi ce ti/a spus maniacul ala?nu/ti cunosti tatal?este un mincinos...ii pasa doar de bani...asta/i tot ce vrea si tu ca un idiot ai crezut ce ti/a spus... mert:atunci cine e femeia aia,biata femeie care nu mai poate sa vorbeasca?eram copil,m/am jucat cu fiul ei...mama a fost si ea acolo,si/a cerut scuze femeii...de ce tata?de ce?mama stia ca el era fiul tau,nu/i asa? tayar:stii cat de multi au intrat in casa mea si in afara ei?saraci,infometati,hoti...acum pleaca si aduna/te,apoi vorbim...
mert:daca omul nu este fiul tau nu este nici fratele meu...dovedeste/o...fa un test ADN...sa scapam de aceasta greutate de pe umerii nostri....
tayar:mert!mert!
https://www.facebook.com/video.php?v=863616353658893&set=vb.236720409681827&type=2&theater
metin:ia mainile dupa mine...
tayar:vino si stai acolo d/le metin...leaga/i mainile de scaun sa nu/mi faca neplaceri...
metin:nu ma poti ucide...nu te necajesc...
tayar:nu fii atat de sigur,fatih...du/te afara si inchideti usa...
metin:sub murdaria si putreziciunea din inima ta exista constiinta ta care rezista....stiu ca ma iubesti,nu/ti poti ucide propiul fiu...
tayar:nici o greseala nu ramane nepedepsita in lista mea fatih...vei plati pentru tradarea ta...nu te mai framanta...
metin:bine...atunci spune/mi de ce ai vrut sa fiu asa?eram un inocent cand m/ai adus la istanbul...as fi putut fi o persoana diferita daca mi/ai fi aratat putina afectiune...dar tu,nuu...raspunde/mi...de ce mizeria asta???raspunde/mi,de ce nu vrei sa fii tatal meu?de ce nu te intrebi,haide intreaba/te ....spune/mi ca am fost cel mai mare regret al tau...spune/mi ca o vezi pe nevin cand te uiti la mine si pe fratele tau...spune/mi de ce ti/ai pus fiul in aceasta situatie? spune/mi ,ai fost un sobolan...intreaba/te(consulta/ti constiinta)
tayar:ai dreptate,esti cel mai mare regret al meu...as fi vrut sa te omor imediat ce te/ai nascut...dar...ar fi trebuit sa te arunc in strada nu sa am grija de tine...sa fii calcat peste tine in loc sa/ti intind o mana de fiecare data cand erai doborat....sa te strivesc ca pe/un gandac...dar nu am facut asta...si acum regret...si copil...niciodata sa nu uiti:constiinta nu este altceva decat lanturi puse pe suflet...vezi mi/am rupt catusele cu mult timp in urma...voi demostra asta si tie si mie taindu.mi fiul in bucati...
arda:frate,cum de nu are nici macar o fotografie in casa?
omer:tu n/ai putea...daca ai fi fost implicat in crime in serie si ar fi trebuit sa/ti ascunzi identitatea nu ai fi avut niciuna...am aflat unde s/ar ascunde omul nostru...el a cumparat o casa la madrid....
mesageria vocala:draga abonat...campania noastra speciala pentru tine...metin,nu ai mai preluat mesajele mele de luni de zile...
arda:o fi vreo fosta prietena....
mesageria:fatih,fiule...mi/ai spus sa te sun la acest numar daca este ceva urgent...fiule eu sunt blocata in bulgaria...tu nu ai venit...spune/mi daca esti in viata,,,sunt foarte ingrijorata...
omer:frate informeaza echipele sa verifice punctele de frontiera...d/l fatih va merge in bulgaria....
tayar:acum...o sa incepem usor,nu/i asa fatih?
metin:de ce nu ma impusti in cap?
tayar:nu vreau sa irosim organele tale frumoase...
metin:tu nu ma poti ucide uitandu/te in ochii mei...nu esti atat de curajos...daca esti asa de curajos ,ia arma si impusca/ma in cap...
X:d/le tayar trebuie sa veniti imediat
tayar:nu ti/am spus sa nu fiu deranjat? X:d/l mert este la etaj si vrea sa va vada... tayar:tine/l occupat atunci... X:este imposibil d/le tayar...este ff furios...si/a pierdut controlul...tipa,a trezit tot spitalul... tayar:pazeste usa,pazeste usa! metin:deci,suntemi singuri din nou...dezleaga/ma,repede... Y:ok,dar cum vom iesu de aici?pazesc toate usile... metin:omule,am construit acest spital...eu sunt sobolanul acestui loc... tayar:ce faci fiule?ai trezit tot spitalul... mert:tata cum ai putut sa/mi faci asta? tayar:ce s/a intamplat? mert:sa.mi spui tu ce se intampla...ce fel de om esti? tayar:gura!esti intreg? mert:capul meu?capul meu este ok...capul meu este foarte bun deoarece am aflat ca am un frate pe nume fatih... X:nu pleca de aici...spune/i lui selim sa mai puna inca 2 persoane la usa...hai sa fim precauti... Z:ce faci ? Y: nu stiu...mi l/au dat de la morga...stii naci nici el nu stie ce face... tayar:nu mai vorbi prostii si asculta/ma mert:prostii ce prostii?omul mi/a spus totul...in primul rand ai violat femeia si apoi i/ai taiat limba pentru a o impiedica sa vorbeasca... tayar:crezi ce ti/a spus maniacul ala?nu/ti cunosti tatal?este un mincinos...ii pasa doar de bani...asta/i tot ce vrea si tu ca un idiot ai crezut ce ti/a spus... mert:atunci cine e femeia aia,biata femeie care nu mai poate sa vorbeasca?eram copil,m/am jucat cu fiul ei...mama a fost si ea acolo,si/a cerut scuze femeii...de ce tata?de ce?mama stia ca el era fiul tau,nu/i asa? tayar:stii cat de multi au intrat in casa mea si in afara ei?saraci,infometati,hoti...acum pleaca si aduna/te,apoi vorbim...
mert:daca omul nu este fiul tau nu este nici fratele meu...dovedeste/o...fa un test ADN...sa scapam de aceasta greutate de pe umerii nostri....
tayar:mert!mert!
- Mesaj n°575