4 participanți
: Kara para ask 9
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°77
Re: : Kara para ask 9
GIULIA a scris:
Sunt curioasă dacă se duce Engin la premiile Pantene în seara asta. Tuba , în mod sigur nu se duce pentru că e la Paris.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°78
geta a scris:Sunt curioasă dacă se duce Engin la premiile Pantene în seara asta. Tuba , în mod sigur nu se duce pentru că e la Paris.
Cred ca si Engin se va duce doar daca va fi premiat..
- Mesaj n°81
Kanal D turcesc / live , unde se transmit premiile Pantene. Măcar îl vedem pe Halit prezentator.La ora 21.00/
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°82
Sper sa nu se duca chiar daca e premiat. El a avut o problema cu acest premiu a fost prezent atunci pentru ca era castigator dar premiul l-a luat kivank desi era pe locul 4 a fost umilitor si ziarele au remarcat. Ar fi de mirare sa il premieze pe Engin.Culmea ar fi sa il premieze tot pe Kivanc care nu a mai jucat nimic de doi ani. E cineva acolo care il iubeste foarte tare s-ar putea sa fie cei de la Poyaz cu Burcin si Ilk ca sunt nominalzati. Kenan si Berg l-au luat anul trecut pentru karaday asa ca .... Dar Tuba si Engin si-au luat portia de premii pe anul asta si ce premii! Am vazut un sondaj unde Engin e pe locul 5 ,Murat pe locul 4 desi nu a jucat anul asta ,Kivank pe 2 desi nu a jucat anul asta Halit pe 1 desi nici el nu a jucat nimic. Ce sa mai intelegi ?geta a scris:Kanal D turcesc / live , unde se transmit premiile Pantene. Măcar îl vedem pe Halit prezentator.La ora 21.00/
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
- Mesaj n°83
auroracosma a scris:
Sper sa nu se duca chiar daca e premiat. El a avut o problema cu acest premiu a fost prezent atunci pentru ca era castigator dar premiul l-a luat kivank desi era pe locul 4 a fost umilitor si ziarele au remarcat. Ar fi de mirare sa il premieze pe Engin.Culmea ar fi sa il premieze tot pe Kivanc care nu a mai jucat nimic de doi ani. E cineva acolo care il iubeste foarte tare s-ar putea sa fie cei de la Poyaz cu Burcin si Ilk ca sunt nominalzati. Kenan si Berg l-au luat anul trecut pentru karaday asa ca .... Dar Tuba si Engin si-au luat portia de premii pe anul asta si ce premii! Am vazut un sondaj unde Engin e pe locul 5 ,Murat pe locul 4 desi nu a jucat anul asta ,Kivank pe 2 desi nu a jucat anul asta Halit pe 1 desi nici el nu a jucat nimic. Ce sa mai intelegi ?
Sunt sigură că Tuba nu va câștiga nimic . Poate nici Engin. Tocmai de aceea am spus că îl vedem pe Halit prezentator . Este un actor extraordinar și mie îmi place teribil de mult inteligența lui . Ce să fac , admir bărbații deștepți chiar dacă nu sunt frumoși , iar Halit este un astfel de bărbat. Sunt sătulă de proști.
- Mesaj n°84
Engin la NY, Tuba la Paris..
- Mesaj n°87
am vazut intreaga echpa de la Poyaz cred ca ei vor lua premii, asta e ce sa zic scenariul nu e cu mult mai bun decat KPA ,dar Burcin face parte dintr-o familie de producatori cu mare influenta in domeniu. Ilker este un actor bun dar nu merita el premiul anul asta .GIULIA a scris:
- Mesaj n°88
auroracosma a scris:
am vazut intreaga echpa de la Poyaz cred ca ei vor lua premii, asta e ce sa zic scenariul nu e cu mult mai bun decat KPA ,dar Burcin face parte dintr-o familie de producatori cu mare influenta in domeniu. Ilker este un actor bun dar nu merita el premiul anul asta .
unde i-ai văzut ? pe ce program ?
- Mesaj n°89
geta a scris:auroracosma a scris:
am vazut intreaga echpa de la Poyaz cred ca ei vor lua premii, asta e ce sa zic scenariul nu e cu mult mai bun decat KPA ,dar Burcin face parte dintr-o familie de producatori cu mare influenta in domeniu. Ilker este un actor bun dar nu merita el premiul anul asta .unde i-ai văzut ? pe ce program ?
am vazut doar poze dar se da pe kanal D Pozele au aparut pe peretele meu
- Mesaj n°90
https://www.kanald.com.tr/canli-yayinhttps://www.kanald.com.tr/canli-yayin
auroracosma a scris:geta a scris:auroracosma a scris:
am vazut intreaga echpa de la Poyaz cred ca ei vor lua premii, asta e ce sa zic scenariul nu e cu mult mai bun decat KPA ,dar Burcin face parte dintr-o familie de producatori cu mare influenta in domeniu. Ilker este un actor bun dar nu merita el premiul anul asta .unde i-ai văzut ? pe ce program ?
am vazut doar poze dar se da pe kanal D Pozele au aparut pe peretele meu
- Mesaj n°92
Serenay Sarikaya sau cum se scrie a luat premiul... Sa-i fie de bine.
Cagatay Ulusoy ...și lui să-i fie de bine.
- Mesaj n°93
Si Catay la baieti sunt penibili ca de obicei noroc cu Halit ca e foarte simpatic. Banuiesc ca vor ignora cu buna stiinta pe Engin si Tuba ce porcarie. Catay e o nulitate ca actor mai bine era Ilkergeta a scris:Serenay Sarikaya sau cum se scrie a luat premiul... Sa-i fie de bine.
- Mesaj n°94
Și gata ... probabil că la seriale va fi Poyraz...
- Mesaj n°95
Gata , noapte buna. Ajunge atât de multă mitocănie.
- Mesaj n°96
Nu se dezmint ,repeta fix mizeriile din anii trecuti, vad atatia parveniti si atatea siliconate acolo incat ma bucur ca Engin si Tuba nu sunt prezenti, Dra se fac de ras cu invidia asta penibila.geta a scris:Gata , noapte buna. Ajunge atât de multă mitocănie.
- Mesaj n°97
De rasul curcilor....
- Mesaj n°98
Ei sunt cei mai buni!!!
- Mesaj n°99
Kanal D isi premiaza propriile producii pai sa spuna frate asa . Imi parea rau ca am votat de cate ori amputut si de fiecare data Engin si Tuba erau pe locul 1 , Nu-i nimic ei au luat premiile kristal echivalentul Oscar la ei. Este o mascarada ce sa mai zic! Engin si daca era premiat nu venea!GIULIA a scris:Ei sunt cei mai buni!!!
- Mesaj n°100
auroracosma a scris:Kanal D isi premiaza propriile producii pai sa spuna frate asa . Imi parea rau ca am votat de cate ori amputut si de fiecare data Engin si Tuba erau pe locul 1 , Nu-i nimic ei au luat premiile kristal echivalentul Oscar la ei. Este o mascarada ce sa mai zic! Engin si daca era premiat nu venea!GIULIA a scris:Ei sunt cei mai buni!!!