4 participanți
: Kara para ask 9
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°501
Re: : Kara para ask 9
Poze backstage... și articol in engleză.Elif, Omer în spatele scenei
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°502
geta a scris:Poze backstage... și articol in engleză.Elif, Omer în spatele scenei
Din spate, din fatza, de oriunde,ei sunt "cei mai cei"!!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°504
Imaginile astea fac inconjorul lumii. prietenia dintre Engin si Tuba si restul actorilor a fost o incantare. prietenia lor adevarata a facut posibil ca acest cuplu Elif- Omer sa devina celebru in toata lumea. Au jucat atat de sincer ,de spontan si au fost cu adevarat ferciti sa joace impreuna. Sper sa ii mai vad pe ecran impreuna intr-un film artistic macar. V-am zis ca ma uit si la alte seriale dar nu se compara . Toata America Latina e pasionata de ei doi si de serial desi nu duc lipsa de actori sau de telenovele. Sper sa fie amandoi atenti la alegerile pe care le vor face in viitor ,nu prea imi fac griji penru ca amandoi sunt foarte inteligenti si foarte bine sfatuiti. Tuba are mare noroc cu Onur care ii ofera si sfaturi dar si libertate totala . Ma intristeaza sa vad seriale care se anuntau vedete ale sezonului cum au cazut pe locul 90 de exemplu in reyting -Kosem iar altele au fost oprite dupa 7-8 episoade.geta a scris:Poze backstage... și articol in engleză.Elif, Omer în spatele scenei
http://www.yourface24.com/2016/01/27/elif-and-omer-behind-the-scenes-of-kara-para-ask-open-to-see-more-photos/
- Mesaj n°505
auroracosma a scris:Imaginile astea fac inconjorul lumii. prietenia dintre Engin si Tuba si restul actorilor a fost o incantare. prietenia lor adevarata a facut posibil ca acest cuplu Elif- Omer sa devina celebru in toata lumea. Au jucat atat de sincer ,de spontan si au fost cu adevarat ferciti sa joace impreuna. Sper sa ii mai vad pe ecran impreuna intr-un film artistic macar. V-am zis ca ma uit si la alte seriale dar nu se compara . Toata America Latina e pasionata de ei doi si de serial desi nu duc lipsa de actori sau de telenovele. Sper sa fie amandoi atenti la alegerile pe care le vor face in viitor ,nu prea imi fac griji penru ca amandoi sunt foarte inteligenti si foarte bine sfatuiti. Tuba are mare noroc cu Onur care ii ofera si sfaturi dar si libertate totala . Ma intristeaza sa vad seriale care se anuntau vedete ale sezonului cum au cazut pe locul 90 de exemplu in reyting -Kosem iar altele au fost oprite dupa 7-8 episoade.geta a scris:[
Acum KPA se transmite in America Latina, fanii ENTU sunt in delir!!
Nou!!!
- Mesaj n°506
GIULIA a scris:auroracosma a scris:Imaginile astea fac inconjorul lumii. prietenia dintre Engin si Tuba si restul actorilor a fost o incantare. prietenia lor adevarata a facut posibil ca acest cuplu Elif- Omer sa devina celebru in toata lumea. Au jucat atat de sincer ,de spontan si au fost cu adevarat ferciti sa joace impreuna. Sper sa ii mai vad pe ecran impreuna intr-un film artistic macar. V-am zis ca ma uit si la alte seriale dar nu se compara . Toata America Latina e pasionata de ei doi si de serial desi nu duc lipsa de actori sau de telenovele. Sper sa fie amandoi atenti la alegerile pe care le vor face in viitor ,nu prea imi fac griji penru ca amandoi sunt foarte inteligenti si foarte bine sfatuiti. Tuba are mare noroc cu Onur care ii ofera si sfaturi dar si libertate totala . Ma intristeaza sa vad seriale care se anuntau vedete ale sezonului cum au cazut pe locul 90 de exemplu in reyting -Kosem iar altele au fost oprite dupa 7-8 episoade.geta a scris:[Acum KPA se transmite in America Latina, fanii ENTU sunt in delir!!
Cei de Aristambul au inceput sa raspunda si in spaniola din cauza mesajelor scrie de fanii din America latina i-au coplesit cu mesaje.
Nou!!!
- Mesaj n°507
GIULIA a scris:auroracosma a scris:Imaginile astea fac inconjorul lumii. prietenia dintre Engin si Tuba si restul actorilor a fost o incantare. prietenia lor adevarata a facut posibil ca acest cuplu Elif- Omer sa devina celebru in toata lumea. Au jucat atat de sincer ,de spontan si au fost cu adevarat ferciti sa joace impreuna. Sper sa ii mai vad pe ecran impreuna intr-un film artistic macar. V-am zis ca ma uit si la alte seriale dar nu se compara . Toata America Latina e pasionata de ei doi si de serial desi nu duc lipsa de actori sau de telenovele. Sper sa fie amandoi atenti la alegerile pe care le vor face in viitor ,nu prea imi fac griji penru ca amandoi sunt foarte inteligenti si foarte bine sfatuiti. Tuba are mare noroc cu Onur care ii ofera si sfaturi dar si libertate totala . Ma intristeaza sa vad seriale care se anuntau vedete ale sezonului cum au cazut pe locul 90 de exemplu in reyting -Kosem iar altele au fost oprite dupa 7-8 episoade.geta a scris:[Acum KPA se transmite in America Latina, fanii ENTU sunt in delir!!
Nou!!!
- Mesaj n°508
auroracosma a scris:GIULIA a scris:auroracosma a scris:Imaginile astea fac inconjorul lumii. prietenia dintre Engin si Tuba si restul actorilor a fost o incantare. prietenia lor adevarata a facut posibil ca acest cuplu Elif- Omer sa devina celebru in toata lumea. Au jucat atat de sincer ,de spontan si au fost cu adevarat ferciti sa joace impreuna. Sper sa ii mai vad pe ecran impreuna intr-un film artistic macar. V-am zis ca ma uit si la alte seriale dar nu se compara . Toata America Latina e pasionata de ei doi si de serial desi nu duc lipsa de actori sau de telenovele. Sper sa fie amandoi atenti la alegerile pe care le vor face in viitor ,nu prea imi fac griji penru ca amandoi sunt foarte inteligenti si foarte bine sfatuiti. Tuba are mare noroc cu Onur care ii ofera si sfaturi dar si libertate totala . Ma intristeaza sa vad seriale care se anuntau vedete ale sezonului cum au cazut pe locul 90 de exemplu in reyting -Kosem iar altele au fost oprite dupa 7-8 episoade.geta a scris:[Ai dreptate Aurora!!
Contrar afirmatiilor si a dorintelor unor "binevoitoate", casatoria Tubei cu Onur a fost foarte benefica pt Tuba ( atat pt cariera, cat si in viata personala)
Onur nu doar ca-i ofera Tubei libertate totala, dar ii ofera si sprijin ( atat in profesie, cat si in familie!
De cand s-au casatorit, Tuba a inflorit, si a avut mari succese pe toiate planurile!!!
- Mesaj n°509
Frumoși mai sunt !!!!!!!
- Mesaj n°510
Cel putin in imginile astea doua sunt ca niste printi!geta a scris:Frumoși mai sunt !!!!!!!
Doradora- Mesaje : 2948
Data de înscriere : 30/01/2016
- Mesaj n°516
HAI AMARATO, CE ITI MAI PIERZI TIMPUL PE AICI, HAI DU-TE CA TE-A PUS IDOLUL TAU MODERATOR. AI GRIJA SA O SANCTIONEZI LA FIECARE POSTARE, CA EA CUM DESCHIDE GURA, CUM JIGNESTE, MINTE SI CALOMNIAZA! NU TE MAI CHINUI CU POSTARI, EU PE ACTORI II IUBESC, PE VOI VA DETEST SI PE BUNA DREPTATE!
- Mesaj n°518
Aurora ti-am trimis mesaj privat pe facebook. Dar chiar si aici ti-am explicat cum s-o treci la persoane indezirabile . Inca o data:
- intre pe ”profil” in meniu. este vorba de profilul tau . Acolo ai opțiunea de persoane indezirabile. Si scrii numele muratei cu probleme psihice , la fel cum te-am învățat sa faci si cu prima individa care a intrat. Și n-o mai vezi. Las-o sa-și scrie romanul de adulație față de Baiazid sau ce draq scrie ea acolo , că eu n-o citesc. Și mai bine intra pe site-ul pe care ți l-am trimis pe mesaj privat pe facebook.
Doradora- Mesaje : 2948
Data de înscriere : 30/01/2016
- Mesaj n°519
BABA MINCINOASA, GEORGETA RADULESCU DIN CONSTANTA, ESTI VAI DE CAPUL TAU, AI UN SUFLET HAIN SI IN PLUS ESTI PROASTA RAU, DA' RAU DE TOT. INCA O DATA TE SCUIP PENTRU TOT CE AI SCRIS PE FORUMURI IN ULTIMII ANI DIN VIATA TA AMARATA DE PENSIONARA SINGURA SI DEGRADATA. NIMIC NU O SA TE SPELE DE RUSINEA ASTA!