geta a scris:auroracosma a scris:Eveeeeet! Nu stiu cum se va termina sondajul dar cuplul Elif-Omer au ajuns pe primul loc. Sper ca toate fancluburile la care am trimis linkul sa continue vad ca fanele Murat sunt mai interesate de linkul asta decat e a lupta ca Asi sa fie pe locul 1 . Chiar daca vor castiga aici KPA e pe primul loc cu peste 400 de voturi diferenta si cu cu catva voturi ciupite de ele aici.Iar KPA inseamna Tuba si Engin. E una Simer care merge cu fanatismul pana la indecenta si lipsa de bun simt: Viseaca ca in februarie la Londra sa mearga Tuba pentru filmul sotului ei si Murat pentru filmul in care a jucat el. Atata lipsa de caracter mai rar cand ieri toata presa a postat petrecererea de familie a Tubei,Onur si fetelor. De ce naiba nu il cupleaza cu Meryem ca e libera?Se voteaza zilnic și muratele stau pe calculator mai abitir decât la serviciu . Cât despre personajul amintit , ... bine ai venit in clubul nostru . Ne-a făcut pe mine și pe Giulia de două parale până am plecat de pe port . Zilnic !!!! și degeaba. Dar ... ne-am obișnuit . Muratele sunt încă in vise , adică sa se întâlneasca Tuba cu Baiazid . Unica ocazie pe care a avut-o Baiazid să se întâlnească cu Tuba ( se pregătise omu' temeinic , își lăsase și nevasta acasa ) , a fost la Monte Carlo , unde ... ce sa vezi , Tuba s-a dus cu Onur ; chiar și pe covorul roșu Tuba a mers împreuna cu Onur , ținându-se de mână . Nu vrei să știi câte vorbe urâte a încasat Onur și nici de ce factură . Au făcut filmulețe și din câteva secunde filmate , au făcut film de 5 minute . Au învățat tehnici noi de făcut filme , cu prelungiri de scene . S-a împiedicat Baiazid când să urce pe podium ( pentru ca prezentau împreuna un premiu ) , au studiat fiecare miime de secundă , etc, etc . Tuba leșinase ( la figurat) de râs . Au măsluit poze și în locul lui Onur l-au pus pe Baiazid . In fiecare zi apărea altceva pe port . Femei bolnave la cap !!!!!
Păi ... să meargă la Londra dacă vor ele . ”Vrabia mălai visează ” .
4 participanți
: Kara para ask 9
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°451
Re: : Kara para ask 9
"Cei mai cei"!!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°452
Offfffff ce dor imi e de ei !GIULIA a scris:geta a scris:auroracosma a scris:Eveeeeet! Nu stiu cum se va termina sondajul dar cuplul Elif-Omer au ajuns pe primul loc. Sper ca toate fancluburile la care am trimis linkul sa continue vad ca fanele Murat sunt mai interesate de linkul asta decat e a lupta ca Asi sa fie pe locul 1 . Chiar daca vor castiga aici KPA e pe primul loc cu peste 400 de voturi diferenta si cu cu catva voturi ciupite de ele aici.Iar KPA inseamna Tuba si Engin. E una Simer care merge cu fanatismul pana la indecenta si lipsa de bun simt: Viseaca ca in februarie la Londra sa mearga Tuba pentru filmul sotului ei si Murat pentru filmul in care a jucat el. Atata lipsa de caracter mai rar cand ieri toata presa a postat petrecererea de familie a Tubei,Onur si fetelor. De ce naiba nu il cupleaza cu Meryem ca e libera?Se voteaza zilnic și muratele stau pe calculator mai abitir decât la serviciu . Cât despre personajul amintit , ... bine ai venit in clubul nostru . Ne-a făcut pe mine și pe Giulia de două parale până am plecat de pe port . Zilnic !!!! și degeaba. Dar ... ne-am obișnuit . Muratele sunt încă in vise , adică sa se întâlneasca Tuba cu Baiazid . Unica ocazie pe care a avut-o Baiazid să se întâlnească cu Tuba ( se pregătise omu' temeinic , își lăsase și nevasta acasa ) , a fost la Monte Carlo , unde ... ce sa vezi , Tuba s-a dus cu Onur ; chiar și pe covorul roșu Tuba a mers împreuna cu Onur , ținându-se de mână . Nu vrei să știi câte vorbe urâte a încasat Onur și nici de ce factură . Au făcut filmulețe și din câteva secunde filmate , au făcut film de 5 minute . Au învățat tehnici noi de făcut filme , cu prelungiri de scene . S-a împiedicat Baiazid când să urce pe podium ( pentru ca prezentau împreuna un premiu ) , au studiat fiecare miime de secundă , etc, etc . Tuba leșinase ( la figurat) de râs . Au măsluit poze și în locul lui Onur l-au pus pe Baiazid . In fiecare zi apărea altceva pe port . Femei bolnave la cap !!!!!
Păi ... să meargă la Londra dacă vor ele . ”Vrabia mălai visează ” ."Cei mai cei"!!!
Nou!!!
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°456
- Mesaj n°462
GIULIA a scris:
Nu prea înțeleg ce vor să spună pozele . O recunosc pe Tuba .. și ??
- Mesaj n°463
[quote="geta"]
GIULIA a scris:Nu prea înțeleg ce vor să spună pozele . O recunosc pe Tuba .. și ??
este si Tuba si Engin, la ziua de nastere a lui Eylem , pe 27 mai..
- Mesaj n°465
GIULIA a scris:este si Tuba si Engin, la ziua de nastere a lui Eylem , pe 27 mai..
Bună dimineața. Acum am înțeles.
- Mesaj n°466
a mai fost ...
Surgun( pronunțat siurghiun ) ... un cuvânt pe care-l folosim și noi și l-am folosit de sute de ani .
- Mesaj n°470
Mai votati!!!!
* vot zilnic!!
http://voteformost.com/best-turkish-tv-series-ever-poll/
http://voteformost.com/best-turkish-couples-ever/
La aceasta ora:
1. Kara Para Aşk
Vote count: 1782
1. Ömer & Elif
Kara Para Aşk
Vote count: 1489
- Mesaj n°473
Bună ziua . Am votat . Sper să nu uit să votez în fiecare zi , dar nu garantez. Nu sunt anchete serioase dacă se votează zilnic. Și oare până când se votează ?? Intrebare retorică.
- Mesaj n°474
Backstage..?
- Mesaj n°475
geta a scris:Bună ziua . Am votat . Sper să nu uit să votez în fiecare zi , dar nu garantez. Nu sunt anchete serioase dacă se votează zilnic. Și oare până când se votează ?? Intrebare retorică.