GIULIA a scris:auroracosma a scris:Kanal D isi premiaza propriile producii pai sa spuna frate asa . Imi parea rau ca am votat de cate ori amputut si de fiecare data Engin si Tuba erau pe locul 1 , Nu-i nimic ei au luat premiile kristal echivalentul Oscar la ei. Este o mascarada ce sa mai zic! Engin si daca era premiat nu venea!GIULIA a scris:Ei sunt cei mai buni!!!
Ai nostri au luat premii adevarate..!!
( ceilalti, doar " premii de consolare"...)
ei ar fi fost niste printi daca erau prezenti eclipsau tot. Cand ii vad pe astia imi dau seama cat de buni sunt Tuba si Engin. imi pare rau ca Halit a acceptat asa ceva.
4 participanți
: Kara para ask 9
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°101
Re: : Kara para ask 9
GIULIA- Mesaje : 10710
Data de înscriere : 31/07/2014
- Mesaj n°102
O gluma de la croate: Engin nu va avea niciodata nevoie de Pantene, iar Tuba s-a tuns!!
- Mesaj n°103
Copilasul din Poyraz plange la primirea premiului!!!!
https://www.facebook.com/KingTube/videos/995160303898771/
geta- Mesaje : 8351
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°104
GIULIA a scris:Copilasul din Poyraz plange la primirea premiului!!!!
]
Probabil a fost singurul care a meritat premiul , deși am mai văzut acolo pe rândul din față vreo doi sau trei copii , mai mari , ce-i drept.
Am văzut tot felul de individe cu toalete închipuite , care mai de care , arătându-și picioarele până la chiloți . Cred și eu că au spus despre Tuba că a avut o rochie de dădacă( la premierea de la electronice , parcă ) , mitocancele. După ce s-au dat primele premii , am închis.
- Mesaj n°106
Nu-mi plac pozele contrafăcute . Ultimul gif e real și este mult , mult , mult mai frumos , decât poza cu Ferzan și e REAL!!!!
- Mesaj n°108
De azi
- Mesaj n°109
Nou!!!!!!!!
traducere versuri:
http://lyricstranslate.com/ro/bu-aksam-oelueruem-i-will-die-tonight.html-1
http://www.cucumis.org/traducerea_11_t/view-the-translation_v_171484.html
n seara asta mor, nimeni nu mă poate opri
Nici măcar tu, stelele nu mă pot opri, Nici măcar tu, stelele nu mă pot opri
Ca într-un abis-ţi voi luneca prin ochi Ca într-un abis-ţi voi luneca prin ochi
şi ochii nu mă vor putea opri.
Voi căpăta forţă în visurile tale, coşmarul tău voi deveni şi voi muri.
O poezie voi scrie, un cântec voi cânta, O poezie voi scrie, un cântec voi cânta
Voi fi când tu, voi fi când mort, Voi fi când tu, voi fi când mort
In seara asta mor, şi numai pentru tine In seara asta mor, şi numai pentru tine
Pe mine nici chiar moartea nu poate înţelege
- Mesaj n°110
GIULIA a scris:Nou!!!!!!!!
traducere versuri:
http://lyricstranslate.com/ro/bu-aksam-oelueruem-i-will-die-tonight.html-1
http://www.cucumis.org/traducerea_11_t/view-the-translation_v_171484.html
n seara asta mor, nimeni nu mă poate opri
Nici măcar tu, stelele nu mă pot opri, Nici măcar tu, stelele nu mă pot opri
Ca într-un abis-ţi voi luneca prin ochi Ca într-un abis-ţi voi luneca prin ochi
şi ochii nu mă vor putea opri.
Voi căpăta forţă în visurile tale, coşmarul tău voi deveni şi voi muri.
O poezie voi scrie, un cântec voi cânta, O poezie voi scrie, un cântec voi cânta
Voi fi când tu, voi fi când mort, Voi fi când tu, voi fi când mort
In seara asta mor, şi numai pentru tine In seara asta mor, şi numai pentru tine
Pe mine nici chiar moartea nu poate înţelege
Bună dimineața . Giulia , știi cine este ” BudaBen” , da ??? Explicații amănunțite de profesor ; recunosc , este o foarte bună profesoară , numai că s-a orientat greșit .
Clipul e deosebit ! Pe măsură ce mă uit la clipuri , îmi dau seama și mai mult că Engin ar fi meritat din plin premiul Emmy . Dar și Tuba !!!
- Mesaj n°114
Nilufer - interviu
”
'LOVE BLACK bani "de apreciatul descriere FINE CAST SERIA bombă:" tuba BÜYÜKÜSTÜN ... "
01/12/2015 15:11
Seria 'Love negru bani "" nuferi "portretizat caracterul Bestems Ozdemir, publicat în limba arabă canal MBC4" Turki Extra "a făcut o declarație specială în cadrul programului.
Jucătorii Bestems Ozdemir, a declarat că, pentru o lungă perioadă de timp pentru a obține utilizate pentru a menține forma corpului pentru a opri consumul de nimic de mult de. Özdemir a fost foarte nervos înainte de prima mea întâlnire cu Tuba Büyüküstün jucat cu doar 54 de episoade, el a spus că a văzut griji nu este necesară.
"Fată plânge continuu" recunoscut Ozdemir, "Black bani strigat în fiecare secțiune în dragoste", a spus el, forțat prima scena saruta-a spus în seria. Özdemir au declarat că sunt îngrijorați de rudele lor din cauza la intrarea în timpul atitudine băiat adolescentei.
Ozdemir, în timpul formării jucătorii nu au imaginat că "de design de bijuterii", a spus că a vrut să studieze în domeniu. Özdemir, anul acesta a intrat la Universitatea a apelat la moda examen educație de design privind închiderea acestui capitol și încă a spus că Departamentul de studenți Fashion Design la Universitatea Tehnică din Istanbul.
O companie blugi care face fotomodellik pentru, indicând faptul că utilizarea la nivel mondial de fotografii luate ofertele sale de muncă vin Bestems Özdemir a spus: "Eu iubesc modelare. Auto-nimic. Încă am aruncat Cem Tatlıtuğ'un mail cu managerul meu. Văzând fotografiile mele," Vino acționând o încercare. Modelul I Nu lucrez ", a spus el. M-am dus să auditii pe ea. Ea nu au o ia de acolo la mine în altă parte. Am găsit un moment să mă în setul de serie, se face, e altceva. Eu sunt un moment o companie de actori. El a venit într-un loc cu totul diferit", a spus el.
Bestems secțiuni ale privat a spus Ozdemir a spus:
"Eu nu mănânc mult din nimic"
Nu mănânc nimic. Secretul ea. Ei nu fac ceva foarte nesanatos. Structura m-am obișnuit să-l acum. Mama mea a fost o femeie foarte slab; In ciuda faptului ca 48 de ani 34 de organisme. Ziua 1, am mânca mai mult de 2 mese de obicei salata. Dar într-un fel am mânca salata cu proteine brânză. Carnea am consuma pește în loc de pui. După ora 19.00 am încercat să nu mănânce mai nimic. Junk food, paine, paste, pizza, ca eu nu mănânc multe lucruri. Pentru mine cel mai bun meniu; ca o salata teribil cu legume la gratar.
"CAPITOLUL 54 Am strigat"
Negru iubesc banii Am filmat 54 de episoade. Am plâns deloc. De fapt, relevante să creadă într-un rol mic. Cancer burcuyum mult plâng. I-am cumpărat primele capitole ale suportului osie lacrima. Directorul nostru "Să folosim emoțiile noastre", am început să mă strige în timpul secvenței de numărare. Am umplut retrag într-un colț, apoi "gata" Eu spun că plâng pe scenă hohote fată.
TUBA și obișnuit am fost nervos BÜYÜKÜSTÜN
Odată ce am înțeles Tuba Büyüküstün "doi frați" Hazal Tures și au fost luate să-l cunosc. Când ne-am întâlnit am fost foarte nervos; M-am uitat unul la televizor de ani de zile s-ar confrunta cu un proiect de mare și eu sunt în acest, pentru prima dată. Nebahat Face, Erkan Can, Engin Akyurek, toți membrii personalului au fost oameni știm foarte bine. Am fost nervos despre Tuban sincer nu știu. Când a venit într-o energie foarte frumos. Tot tensiunea am distrus deja prima vedere. Faceți cunoștință cu terminat după câteva ore până la directorul nostru ne-am așezat acolo, avem o foarte mare plăcere pe chat. Energie și o persoană foarte frumos și foarte bine cu tot.
"Am fost nevoit saruta SCENE primul"
Am saruta prima scena a fost scena cea mai provocatoare. Am găsit o scenă saruta cu o serie pentru prima dată în viața mea. Apoi am luat-o în afara scenei răpirea și nu am fost foarte ușor pentru scenele mele am pierdut două sau de trei ori mai mult. Pe de o parte și de frica și trauma a fost prea mult emotie încearcă să stea pe scenă și de hosting o parte. Dar este de asemenea una dintre cele mai iubitor mea, evident, provoacă Nilufer.
DE am purtat propriile haine
Am purta pantaloni în propria mea serie. Negru Dragoste și bani "Lotus" a fost cel mai popular proiect pentru mine. Există bogat, bogat, și am jucat o fată rece. El este responsabil pentru aducerea costumul meu de haine. Am avut o mulțime de costume pe care am adus de acasă. Am citit de design vestimentar în mod inevitabil vine în joc la un moment dat și știu personajul am juca, analiza a trebuit să ia ce e mai bun de la toată lumea. Compunerea (a) de fapt reflectat Nilufer.
ARTIST egiptean cu cleme
Am fost surprins când a venit prima oara sa ia celebrul cântăreț egiptean Mohamed clipurile Hamaki cu mine. Am fost foarte fericit că m-au ales. Dubai, ne-am dus la Abu Dhabi. Am stat acolo timp de 13 de zile. Când mergem la Abu Dhabi a țării a avut jubilee. Totul este foarte frumos, cu o cultură foarte diferită. De fapt, nu prea departe de noi. Există puncte care suntem foarte diferite, dar vine o apropiere la Islam. Nu m-am simt foarte străine.
2 ani, părinții mei au divorțat
Mama și tatăl meu divorțat când aveam 2 ani. Mama mamei mele în Listarea 2-3 ani, am trăit cu bunicii mei din Ankara. Am crescut departe de partea tatălui, împărtășesc multe altele. Eu încă nu împărtășesc. După ce părinții mei au divorțat acum "Rob" Am o beybaba. Nu Beybaba cel mai rău. Am fost împreună 16 ani. El mi-a făcut un tată. De aceea eu trăiesc trauma trăită de copii în familii divorțate, I.
"Copil am bărbați"
A fost nevoie de un pic mai mult la adolescenta perioadă. O atitudine masculină în intrare în timpul adolescenței am avut-o cu noi. Dar a fost nevoie de un pic mai mult. Familia mea a fost un pic nervos. N-ar transforma parul meu. Am fost, probabil, 16-17 de ani si sincer nu am crezut că am fost singurul sprânceană și să primească. Au luat sprâncene ar fi intrarea în școală am fost în "destul de aproape", apoi familia mea a inceput sa arate ca Fethiye întoarcere vacanță fusta. Nu știu cum fiecare dintre noi este. Ei cer mereu "Este ești îndrăgostit, ce ai?" El a spus. Nu, nu sunt în dragoste, așa că nu am simțit nimic. Nu știu cu adevărat de ce m-am schimbat. Poate că acum că timpul a expirat. Ceea ce face într-adevăr un om un copil care luptă în mod constant jocuri, stau cu un bărbat "Barbat băiat" la un moment dat poartă pantofi tocuri, pantaloni stramti, make-up, eu sunt o persoană care spune că fac părul sau ceva. Nu știu că am avut vreodată.
Sunt confortabil cu imaginea
Nici o formă de descărcare a metodei, în orice caz. Suntem oamenii ocupati. A început să picteze, atunci când m-am dus la primul workshop pasiunea. Văzând oameni care sunt foarte özenip creion pictură în ulei în timp ce lucrează la domiciliu, am început să mă încerce. Am observat că este foarte reconfortant pentru mine. Într-un fel sunt ușurat când am imaginez muzică clasică și deschiderea de evacuare. Sculptură, ceramică, începând cu mine însumi, astfel încât am continuat să fie bun în același mod prea. Prefer să dorm Când am să o fac în schimb. Când pictez, am trage hainele. Am pregătit o colecție de jachete de piele înainte de a vinde la câțiva prieteni din străinătate. Design vestimentar este ceva îmi place. Eu pot lucra sub numele de colectare atât de mici. De exemplu, pantaloni spaniole ceva pe care vreau. Am un design câteva mici. Vreau să fac mai multe lucruri practice. Pot să-l vinde pentru a vinde aparatul de bază. Nu am prea mult să viseze despre, sincer design vestimentar larg.”
- Mesaj n°116
s-r putea să nu fie o făcătură...
- Mesaj n°117
geta a scris:s-r putea să nu fie o făcătură...
Ba este!!!
- Mesaj n°122
GIULIA a scris:
Hm , fanii vor să nu se termine niciodată .....
- Mesaj n°123
geta a scris:Hm , fanii vor să nu se termine niciodată .....