geta Mar Sept 30, 2014 11:05 pm
Comentariu de la universale - Kerim Ilgaz. L-am tradus cu google
Doamnelor și domnilor. Povestea a început încet modelarea diferit și am început să vedem fețele reale ale personajelor. Dacă merge așa, această serie va fi primul în toate ratingurile, inclusiv ab, abc, ABCD, abcde, apoi abdedfghijklmnoprstuvwyz (Nota traducătorului: A înseamnă categorii diferite de rating disponibile în prezent). Vă spun de ce. Pentru că, telespectatorii sale sunt foarte conștient și informat. Ei nu mananca tot ceea ce pune în fața lor. Dacă aplauda seria tot timpul, indiferent de ce, atunci bufnitură! Acesta va cădea din partea de sus!
Care este numele seriei? Murdar Money Dragoste. Ei au banalizat sale componente "Love", un pic: cerșitul constant Elif pentru dragoste, Omer-joc greu-la-ajunge atitudini pentru că Elif mințit. Ca în cazul în care el nu știe de ce a mințit la el. Doamne! Oricum. Au fost scene de dragoste foarte frumoase în acest episod. Ei nu au nevoie să-i sărute reciproc. Este frumos ca acesta. Scene cu priviri și discuțiile lor ar fi suficient.
Care a fost critica noastră de susținere caractere? Am spus că nu au fost transmise, de asemenea. Ei au lucrat pe Pelin și Arda și Nilufer și Metin; și acum, nu este rău deloc.
Discuție Fratii "nu a fost scurt de data asta. A fost o discuție lungă și foarte frumos. Și am să vă spun ce: Știi Huseyin spus Tayyar că erau rude. Frate, sunt ei cu adevărat rude? Huseyin are un accent. Poate că Omer și nu sunt din același tată. Care este relația dintre tatăl său bijuterie și Tayyar? Omul meu Taner care a fost ucis; ceea ce a făcut cu Pinar de 45 de minute în noaptea crimei?
Cred că ei vor învăța care este Metin și că el este fiul lui Tayyar. Dar, ei nu-l vor atinge. Cred că Metin va ajuta Omer. În episodul viitoare, Huseyin se va declanșa Omer dar Sami îl va angaja în secret. Cred că Huseyin va ajuta pe fratele său.
A fost adoptat Omer? Mama lui Omer au două căsătorii? Fă-le (Omer și Huseyin) au tați diferiți? Sunt sigur ceva legat de acest lucru se va întâmpla în viitor.
În ceea ce privește Bahar: Cred că scriitorii nu știu ce să scriu pentru acest personaj, deoarece acestea sunt speriați. Hah hah ha! Cred că le-ar face Omer se îmbată și apoi le-ar face Bahar-l sărute și le-a pus în același pat, etc Dar, eu nu sunt sigur dacă se va mai face acest lucru. Apropo, Mustafa Bulut a avut Bahar, de asemenea. Hah ha ha ... Dar Omer nu este Mustafa Bulut; Vreau să spun că este un om normal. El nu ar face asta! Să sperăm că, în primăvara anului viitor (Bahar). Altceva îmi vine în minte.
La revedere!