+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°501
Re: Kara para ask
Trebuie sa-l mai vad o data. Acum ma pregatesc de intalnirea cu Suleyman. Noapte buna tuturor.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°502
GIULIA a scris:geta a scris:fragment ep 15. Ce repede merg turcii !!!!
Subtitrat de universale:
https://www.facebook.com/video.php?v=834488179905044
Si, de fanele Tubei:
https://www.facebook.com/video.php?v=702352723174137
de bulgaroaice:
http://www.videoclip.bg/watch/377454
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Vin Sept 05, 2014 1:06 am, editata de 1 ori
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°503
Exact in aceeasi perioada Engin juca in BBO si eu ma bucur ca a jucat pe Mustafa Bulut. Tuba l-a apreciat foarte tare ca si colegii lui dar asa a fost sa fie.Eu cred ca in KPA au amandoi ,roluri mai consistente decat in Asi! Tuba aseara a jucat extraordinar si de fapt toti actorii sunt talentati,vorbesc de rolurile principale. E o bucurie sa ii privesti au spus-o chiar scenaristele .Si mai e ceva in plus:Tuba nu prea a fost in relatii bune cu Murat dar cu Engin este foarte buna prietena si se vede.Au multe in comun , teatru,muzica,expozitii si mai ales carti. O seara buna va doresc!geta a scris:
parca as fi intr-o galerie de arta !!!!!! Nu glumesc de loc. Dumnezeu a creat doi oameni atat de frumosi , incat nu poti sa-i privesti decat ca pe o reusita pictura a Lui . Iar producatorii turci au reusit sa-i aduca impreuna in acest film . Nici nu mai conteaza scenariul pentru mine. Ma uit la ei doi si admir jocul lor exceptional , le admir ochii si sunt uimita cum de n-a stiut Tomris de existenta lui Engin atunci cand a ales distributia pentru Asi . Ce Demir grozav ar fi facut Engin !!!!!
- Mesaj n°504
http://gecce.com/magazin/haber/kara-para-askta-omer-elifi-kacirdi
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-izleyicileri-soke-etti_6_90826#.VAisTmKSySo
BLACK BANI DRAGOSTE SERIES PUBLICUL socat
Am avut o seară de audiență cu sufletul la gură în matrice; Elif care a recunoscut spălare de bani se asteapta ca Omar este în imposibilitatea de a obține răspunsul, și apoi să afle că mama ei a pierdut o înghițitură mare de distrugere și suferință experimentat.
În scena finală; fatăFratele Nilufer a economisi spălare de bani transmise de Elif a decis să se predea. Între timp, Elif, a șocat publicul de Omar răpire.
Miercuri seara, 10 septembrie nou departament Planul lui Omar, care va afișa ceea ce este în matrice este așteptată cu nerăbdare.
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-izleyicileri-soke-etti_6_90826#.VAisTmKSySo
BLACK BANI DRAGOSTE SERIES PUBLICUL socat
Am avut o seară de audiență cu sufletul la gură în matrice; Elif care a recunoscut spălare de bani se asteapta ca Omar este în imposibilitatea de a obține răspunsul, și apoi să afle că mama ei a pierdut o înghițitură mare de distrugere și suferință experimentat.
În scena finală; fatăFratele Nilufer a economisi spălare de bani transmise de Elif a decis să se predea. Între timp, Elif, a șocat publicul de Omar răpire.
Miercuri seara, 10 septembrie nou departament Planul lui Omar, care va afișa ceea ce este în matrice este așteptată cu nerăbdare.
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Vin Sept 05, 2014 2:21 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°505
Nou!
Pentru ce s-a inventat dragostea??
Pentru ce s-a inventat dragostea??
- Mesaj n°506
Buna dimineata tuturor. Au scenaristele un talent de a ne lasa cu ochii lipiti de ecran la fiecare sfarsit de episod. Tuba si Engin sunt extraordinari !! Nu incetez sa ma minunez de fiecare data cat de compatibili sunt si mai ales talentati si frumosi. Da , Aurora , doi actori nu pot fi atat de compatibili decat daca au preocupari asemanatoare : cultura , carti , arta ,etc. Numai in aceste conditii doi parteneri de film se inteleg , stiu sa intuiasca felul in care va juca celalat o anumita scena , asa cred eu ca trebuie sa fie. Mi-am imaginat cum ar fi ca doi actori care sunt diametral opusi in ceea ce priveste educatia si preferintele , sa viziteze impreuna o galerie de pictura. Unul se uita cu interes si intelege ce a vrut sa transmita pictorul . iar celalat se uita fara interes si doreste sa paraseasca imediat sala. Biblioteca familiei lui Engin , arata ca acesta a primit o educatie solida . Pe Tuba o cunoastem mai bine. Am inceput sa-l cunosc si pe Engin.
In sfarsit , acestea sunt parerile mele personale. Sfarsitul episodului , ne-a amintit cat de mult se iubesc Omer si Elif ; Ochii Tubei si a lui Engin au stiut sa transmita acest lucru . Elif , uimita de prezenta lui Omer , iar Omer o privea cu ochi indurerati , de ceea ce urma sa-i ceara lui Elif , pentru ca sa-l descopere pe criminal . Nu vreau sa ma gandesc la momentul in care va descoperi ca Huseyn , fratele pe care-l credea cinstit pana in varful unghiilor , era criminal , hot , pervers , intr-un cuvant , tot ceea ce ura si dispretuia mai mult. La grea incercare va fi supus Omer , mama lui si familia lui Huseyn.
In sfarsit , acestea sunt parerile mele personale. Sfarsitul episodului , ne-a amintit cat de mult se iubesc Omer si Elif ; Ochii Tubei si a lui Engin au stiut sa transmita acest lucru . Elif , uimita de prezenta lui Omer , iar Omer o privea cu ochi indurerati , de ceea ce urma sa-i ceara lui Elif , pentru ca sa-l descopere pe criminal . Nu vreau sa ma gandesc la momentul in care va descoperi ca Huseyn , fratele pe care-l credea cinstit pana in varful unghiilor , era criminal , hot , pervers , intr-un cuvant , tot ceea ce ura si dispretuia mai mult. La grea incercare va fi supus Omer , mama lui si familia lui Huseyn.
- Mesaj n°507
Fragmentul 5 subtitrat
Mi-a placut ce palma i-a tras Elif lui Nilufer. Trebuia s-o bata bine , pentru ca a indurat atatea ca s-o scape si dobitoaca s-a indragostit de Metin. Sindromul Nilufer = sindromul prostiei .
Mi-a placut ce palma i-a tras Elif lui Nilufer. Trebuia s-o bata bine , pentru ca a indurat atatea ca s-o scape si dobitoaca s-a indragostit de Metin. Sindromul Nilufer = sindromul prostiei .
- Mesaj n°508
Un spin si un trandafir. Spinul este Nilufer , iar trandafirul este Elif.
- Mesaj n°509
- Mesaj n°510
- Mesaj n°511
Melike nu este nici pe departe comparabila cu noua nevasta. Mahomed ii da voie sa aiba 4 neveste , dar nu-i da voie sa fie criminal , hot si mincinos.
- Mesaj n°512
- Mesaj n°513
O zi buna!
clipuri noi:
Subtitrat de universale!
clipuri noi:
Subtitrat de universale!
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°514
KARA PARA ASK
Nu e vorba de cele 4 neveste pe care i le permite islamul,ci de faptul ca ALI are o viata dubla!
- Mesaj n°515
dojin7777 a scris:Nu e vorba de cele 4 neveste pe care i le permite islamul,ci de faptul ca ALI are o viata dubla!
alte clipuri noi:
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Vin Sept 05, 2014 8:17 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°516
dojin7777 a scris:Nu e vorba de cele 4 neveste pe care i le permite islamul,ci de faptul ca ALI are o viata dubla!
http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/kara-para-asktan-iki-oyuncu-ayrildi.html
DRAGOSTE BANILOR doi jucători au fost separate de
- Mesaj n°517
Kara Para Aşk 15.Bölüm Fragman 2
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/fragman/15?id=3ae21615-b429-4b87-af9a-8bfd00e36643
SPĂLAREA iubesc banii (2) 15. Capitolul Sumar
Money și lăcomie poluate din lume, criminali și de intrare câștigă un mare succes în lupta neobosit Omar comisarul Sibel'l angajat la prietena lui să vină la Istanbul. Elif care trăiesc în Roma cu familia sa de ziua lui să vină la Istanbul.
Ömer și Elif durere în direct în aceeași noapte. Prietena și Elif crimă taxe tatălui lui Omar. Ambele sunt lăsat în pace cu întrebările nu au putut răspunde. În urma unei întâlniri moduri tensionate și prejudecăți intersectează orice plumb le-au urmărit.
Omar, Sibel a găsi criminalul, el se angajează să curățare calomnie. Elif în timp ce se bucură de cele mai dificile momente ale vieții, se pare în contradicție cu fața tatălui său faptul că viața este întunecat. Acest Elif palmă peste obraz de explozie ar fi nici primul, nici ultimul. Elif, un real pericol pentru familie, întunericul este pe cale de a fi pierdut pe drum.
Engin Akyurek și parts jucat directorul în care ea a dat-o nuanță puternică include, de asemenea, Erkan Can.
Scenariul este scris Canpolat Schema și de acțiune Ergenekon. Ecrane de luna viitoare cu semnarea de director secvență de construcție, Ahmed Pure este de a face ...
o pupa, sau iar se mai gandeste???
http://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/fragman/15?id=3ae21615-b429-4b87-af9a-8bfd00e36643
Money și lăcomie poluate din lume, criminali și de intrare câștigă un mare succes în lupta neobosit Omar comisarul Sibel'l angajat la prietena lui să vină la Istanbul. Elif care trăiesc în Roma cu familia sa de ziua lui să vină la Istanbul.
Ömer și Elif durere în direct în aceeași noapte. Prietena și Elif crimă taxe tatălui lui Omar. Ambele sunt lăsat în pace cu întrebările nu au putut răspunde. În urma unei întâlniri moduri tensionate și prejudecăți intersectează orice plumb le-au urmărit.
Omar, Sibel a găsi criminalul, el se angajează să curățare calomnie. Elif în timp ce se bucură de cele mai dificile momente ale vieții, se pare în contradicție cu fața tatălui său faptul că viața este întunecat. Acest Elif palmă peste obraz de explozie ar fi nici primul, nici ultimul. Elif, un real pericol pentru familie, întunericul este pe cale de a fi pierdut pe drum.
Engin Akyurek și parts jucat directorul în care ea a dat-o nuanță puternică include, de asemenea, Erkan Can.
Scenariul este scris Canpolat Schema și de acțiune Ergenekon. Ecrane de luna viitoare cu semnarea de director secvență de construcție, Ahmed Pure este de a face ...
- Mesaj n°518
se gandeste "calcatu-l-ar hi fost norocu' ".Pfuiiii ce barbat !!!!! Asteapta sa-l traga de maneca Elif , sau se pune in miscare numai cand simte ca ar exista un alt barbat ( Levent de ex ) care este interesat de Elif !!!!!!GIULIA a scris:Kara Para Aşk 15.Bölüm Fragman 2
- Mesaj n°519
https://www.facebook.com/video.php?v=835022426518286&set=vb.236720409681827&type=2&theater
" elif:omer,cat timp va dura aceasta situatie?nu simti nimic cand imi tii mainile???daca te intrebi/cumva lasa/ma sa/ti spun...totul simt ,pana si respiratia ta pe pielea mea ma face sa tremur...si apoi imi aduc aminte ca nu ma vrei...nu stiu cat mai pot rezista....sunt departe de tine in timp ce sunt atat de aproape..."
" elif:omer,cat timp va dura aceasta situatie?nu simti nimic cand imi tii mainile???daca te intrebi/cumva lasa/ma sa/ti spun...totul simt ,pana si respiratia ta pe pielea mea ma face sa tremur...si apoi imi aduc aminte ca nu ma vrei...nu stiu cat mai pot rezista....sunt departe de tine in timp ce sunt atat de aproape..."
- Mesaj n°520
geta a scris:https://www.facebook.com/video.php?v=835022426518286&set=vb.236720409681827&type=2&theater
Nou!!
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°521
geta a scris:Buna dimineata tuturor. Au scenaristele un talent de a ne lasa cu ochii lipiti de ecran la fiecare sfarsit de episod. Tuba si Engin sunt extraordinari !! Nu incetez sa ma minunez de fiecare data cat de compatibili sunt si mai ales talentati si frumosi. Da , Aurora , doi actori nu pot fi atat de compatibili decat daca au preocupari asemanatoare : cultura , carti , arta ,etc. Numai in aceste conditii doi parteneri de film se inteleg , stiu sa intuiasca felul in care va juca celalat o anumita scena , asa cred eu ca trebuie sa fie. Mi-am imaginat cum ar fi ca doi actori care sunt diametral opusi in ceea ce priveste educatia si preferintele , sa viziteze impreuna o galerie de pictura. Unul se uita cu interes si intelege ce a vrut sa transmita pictorul . iar celalat se uita fara interes si doreste sa paraseasca imediat sala. Biblioteca familiei lui Engin , arata ca acesta a primit o educatie solida . Pe Tuba o cunoastem mai bine. Am inceput sa-l cunosc si pe Engin.
Buna seara acum am vazut mesajul.Intre timp ati vazut si trailerul nr 2 din ep.15 asa ca pur si simplu m-au lasat fara grai,compatibiltate e putin spus! Imi pare rau ca nu mai gasesc imaginile prinse de fani cu Engin prin librarii sau in pauzele de filmare ,citind.Mi-as dori ca tinerii nostri de varsta lui sa mai fie vazuti citind dar din pacate sunt pasari rare! Desi unii fani ar dori ca scenele romantice sa apara mai repede mie mi se pare foarte corecta abordarea si realista. cand o sa apara va exploda ecranul sunt convinsa Privirile lor din ultimul trailer sunt la fel de minunate ca o scena romantica.Iar intriga politista cu mici turcisme ,este foarte buna.Am vazut episodul 14 cu sufletul la gura si probabil ep 15 va fi si mai si.Ep.16 il vad la Istambul ,Doamne ajuta!
- Mesaj n°522
auroracosma a scris:geta a scris:
Buna seara acum am vazut mesajul.Intre timp ati vazut si trailerul nr 2 din ep.15 asa ca pur si simplu m-au lasat fara grai,compatibiltate e putin spus! Imi pare rau ca nu mai gasesc imaginile prinse de fani cu Engin prin librarii sau in pauzele de filmare ,citind.Mi-as dori ca tinerii nostri de varsta lui sa mai fie vazuti citind dar din pacate sunt pasari rare! Desi unii fani ar dori ca scenele romantice sa apara mai repede mie mi se pare foarte corecta abordarea si realista. cand o sa apara va exploda ecranul sunt convinsa Privirile lor din ultimul trailer sunt la fel de minunate ca o scena romantica.Iar intriga politista cu mici turcisme ,este foarte buna.Am vazut episodul 14 cu sufletul la gura si probabil ep 15 va fi si mai si.Ep.16 il vad la Istambul ,Doamne ajuta!
- Mesaj n°523
A tradus Mariadrag!
https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun-Onur-Saylak/430192603713134?fref=ts
Subtitrat de universale:
Kara Para Aşk -Episode 14 - Sixth scene selection
https://www.facebook.com/video.php?v=835161229837739
At Greece News ...TV24 Magazine Cover
https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun-Onur-Saylak/430192603713134?fref=ts
Subtitrat de universale:
Kara Para Aşk -Episode 14 - Sixth scene selection
https://www.facebook.com/video.php?v=835161229837739
At Greece News ...TV24 Magazine Cover
- Mesaj n°524
Buna dimineata. Partea cu Istanbulul a scris-o Aurora. As vrea eu sa ma duc la Istanbul , dar anul acesta nu pot .
- Mesaj n°525
partea a 6-a tradusa cu cc foarte bine. Am inteles ce-i cu ofiterul acela pe care l-a chemat Omer si de ce l-a chemat in ajutor.