daniela69ize a scris:buna dimineata sunt la tara asa ca va doresc un weekend placut si sper ca voi avea timp sa stau mai mult maine,sa vad tot ce ati scris pupici !
Postasem si eu aseara partea a 6-a tradusa , dar tu nu aveai ochi decat pt Sultan..
Nou, de la Weta:
Dupa ce am scris ca am intalnire cu Suleyman am inchis calculatorul , aproape imdeiat , asa ca n-am vazut . Si azi dimineata m-am cam chinuit pana am gasit linkul de pe youtube , ca sa pot accesa cc. Acum astept poate ne dau tot filmul. Sunt teribil de curioasa. Weta nu se dezminte.
Buna dimineata tuturor. Am intepenit pe scaun uitandu-ma la film. Giulia , multumim tare de tot . De frica sa nu pierd filmul nu m-am ridicat. Dar acum trebuie sa spun. Sunt la faza in care Elif ii spune lui Omer ca el o cunoaste mai bine decat oricine altcineva iar Omer raspunde : Te cunosc mai putin decat in prima zi in care te-am vazut. Nu putea sa fie mai dur decat atat. Pentru vorbele astea , daca as fi fost in locul lui Elif , nu l-as fi iertat in veci. Trec la vizionat ...
geta a scris:Buna dimineata tuturor. Am intepenit pe scaun uitandu-ma la film. Giulia , multumim tare de tot . De frica sa nu pierd filmul nu m-am ridicat. Dar acum trebuie sa spun. Sunt la faza in care Elif ii spune lui Omer ca el o cunoaste mai bine decat oricine altcineva iar Omer raspunde : Te cunosc mai putin decat in prima zi in care te-am vazut. Nu putea sa fie mai dur decat atat. Pentru vorbele astea , daca as fi fost in locul lui Elif , nu l-as fi iertat in veci. Trec la vizionat ...
Buna dimineata ! eu n-am stat azi noapte sa-l vad, ca era prea tarziu.. fiind urcat in google drive, exista avantajul subtitrarii cu CC, dar si pericolul de a nu rezista prea mult pe net.. ( dar si cand le-a urcat pe alte site-uri, tot au fost probleme..) cum ne-o fi norocul..
Intrebari : - pe cine a anuntat Sebnem ca Elif vrea sa se predea la politie ???? - a cui masina trebuia pregatita si cu cine a vorbit Metin la telefon in ultima secventa cu el . Eu cred ca cel care a aranjat masina lui Tanner si a plantat acolo dovezi din care sa rezulte ca el a fost criminalul , este omul lui Metin. Implicit , Metin este omul lui Huseyn , pentru ca el este cel care a cerut sa se "planteze" aceste dovezi. Foarte mare caracatita.
geta a scris:Buna dimineata tuturor. Am intepenit pe scaun uitandu-ma la film. Giulia , multumim tare de tot . De frica sa nu pierd filmul nu m-am ridicat. Dar acum trebuie sa spun. Sunt la faza in care Elif ii spune lui Omer ca el o cunoaste mai bine decat oricine altcineva iar Omer raspunde : Te cunosc mai putin decat in prima zi in care te-am vazut. Nu putea sa fie mai dur decat atat. Pentru vorbele astea , daca as fi fost in locul lui Elif , nu l-as fi iertat in veci. Trec la vizionat ...
[color=#3333cc]Buna dimineata ! eu n-am stat azi noapte sa-l vad, ca era prea tarziu.. fiind urcat in google drive, exista avantajul subtitrarii cu CC, dar si pericolul de a nu rezista prea mult pe net.. ( dar si cand le-a urcat pe alte site-uri, tot au fost probleme..) cum ne-o fi norocul..
[size=24]L-am vazut pe tot. Deosebit de bun episodul !!!! Netradus este greu sa intelegi tot. Giulia , multumesc din suflet. Plec in piata ca am intepenit aici pe fotoliu , de frica sa nu-l pierd. E posibil ca mai tarziu sa dispara traducerea .
O melodie pusa de universale...si versurile sau traducerea : "---Dacă această dragoste la moarte este orfani, apoi lăsaţi vânt fi linistit, lasa soarele se estompeze, şi lăsaţi acest scop de vis.
Dacă nu există nici un loc pentru dragostea în inimile lasa apoi valuri vorbesc despre dragoste. Lasa povestea noastră de romantism rău scrisă cu albastru indigo.
Acest zid albastru este trasată între noi. Privindu-l, lovesick malul plânge din lume a fost împărţită; Ambele dintre noi sunt chiar în mijlocul de ea. Mare, în mea inima ascunde dragostea mea în cazul în care această lume nu va proteja această dragoste, apoi lăsaţi vânt fi linistit, lasa soarele se estompeze, şi lăsaţi acest scop de vis.
Dacă nu există nici un loc pentru dragostea în inimile lasa apoi valuri vorbesc despre dragoste. Lasa povestea noastră de romantism rău scrisă cu albastru indigo.
Acest zid albastru este trasată între noi. Privindu-l, lovesick malul plânge din lume a fost împărţită; Ambele dintre noi sunt chiar în mijlocul de ea. Mare, în inima mea se ascunde meu
Buna ziua ,am reusit sa vad filmul lasand totul balta !Nu puteam risca sa il pierd,oricand poate fi sters.Nu stiu nici o metoda de salvare ,am prieteni care vor sa il vada tradus.Apar intradevar imagini care nu au fost in episodul 14 Elif-Asli de exemplu. Si serialul va fi din ce in ce mai tensionat ,practic cei corecti sunt prea putini iar coruptii sunt multi si foarte periculosi.Nu stiu ce va face Omer cand va afla despre Hussein sau ce va face familia cand va afla de viata dubla a acestuia? Daca sezonul asta tine pana in primavara -vara ,vom afla tarziu raspunsul la intrebari.Dar mie imi convine pentru ca vreau sa ii vad cat mai mult pe eroii nostri.Engin are prostul obicei sa dispara cu anii dupa ultimul episod din Fatmagul asa a facut.Credeam ca il\voi vedea la Frankfurt dar casa lui de productie a a comunicat ca nu poate din cauza filmarilor.Poate Farah merge ,tare mi-as dori ca Bi kucuk melesi sa aiba un succes mondial,eu zic ca merita si filmul si actorii.
N-am inteles nimic cu traducere google din analiza episodului. Poate va traduce cineva macar in engleza. Episodul mi-a placut. Cred ca astazi toata lumea s-a uitat la serial de frica sa nu pierdem traducerea. Se pare ca a fost nominalizat filmul lui Engin la Frankfurt . Speram ca va lua un premiu. Merita si filmul si actorii.