Doamna geta ,vorba dvs.cei mai frumosi si potriviti actori,sunt superbi impreuna.daniela69ize a scris:" />
+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°277
Re: Kara para ask
Sunt atat de frumosi , incat si soarele sta in loc sa-i priveasca !!!! Carcotasii n-au decat sa spuna ce vor , dar nu pot sa ma contrazica. Gica contra exista peste tot in lume.auroracosma a scris:Doamna geta ,vorba dvs.cei mai frumosi si potriviti actori,sunt superbi impreuna.daniela69ize a scris:" />
- Mesaj n°278
- Mesaj n°279
daniela69ize- Mesaje : 434
Data de înscriere : 11/08/2014
- Mesaj n°280
frumoase poze azi,speram ct de repede si trailerul
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°281
Au amutit de tot si maine avem si trailer.Am asteptat 2 ani sa-i vad impreuna si am fost convinsa ca vor fi foarte potriviti,insa intrec asteptarile.In sezonul 2 o sa joace si o foarte buna prietena a lui Engin-Sumru Yavu.......... a jucat cu Engin in ginere de import si in Fatmagul.Sunt prieteni foarte buni a fost si la filmari la Bi kucul melesi ca invitata.Aluat premiul anul trecut pentru actrita anului in teatru asa ca vin actori buni si seriosi care nu lasa balta serialul cum a facut Nebahat.POate va avea rol negativ dar nu conteaza cred ca pentru Engin a acceptat rolul .Doamne ajuta sa inceapa in 3 septembrie.geta a scris:Sunt atat de frumosi , incat si soarele sta in loc sa-i priveasca !!!! Carcotasii n-au decat sa spuna ce vor , dar nu pot sa ma contrazica. Gica contra exista peste tot in lume.auroracosma a scris:Doamna geta ,vorba dvs.cei mai frumosi si potriviti actori,sunt superbi impreuna.daniela69ize a scris:" />
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°282
SUMRU YAVU[YAVRUCUK] in GINERE DIN IMPORT era FERIDE-un personaj destul de amuzant;daca ea va fi matusa lui ELIF,n-o prea vad personaj negativ ci mai degraba simpatic...auroracosma a scris:Au amutit de tot si maine avem si trailer.Am asteptat 2 ani sa-i vad impreuna si am fost convinsa ca vor fi foarte potriviti,insa intrec asteptarile.In sezonul 2 o sa joace si o foarte buna prietena a lui Engin-Sumru Yavu.......... a jucat cu Engin in ginere de import si in Fatmagul.Sunt prieteni foarte buni a fost si la filmari la Bi kucul melesi ca invitata.Aluat premiul anul trecut pentru actrita anului in teatru asa ca vin actori buni si seriosi care nu lasa balta serialul cum a facut Nebahat.POate va avea rol negativ dar nu conteaza cred ca pentru Engin a acceptat rolul .Doamne ajuta sa inceapa in 3 septembrie.geta a scris:Sunt atat de frumosi , incat si soarele sta in loc sa-i priveasca !!!! Carcotasii n-au decat sa spuna ce vor , dar nu pot sa ma contrazica. Gica contra exista peste tot in lume.auroracosma a scris:Doamna geta ,vorba dvs.cei mai frumosi si potriviti actori,sunt superbi impreuna.daniela69ize a scris:" />
- Mesaj n°283
Buna dimineataaaaaaa!!!! A aparut si inelul dat pe vapor de Omer !!!!!! Avem trailer tradus in limba engleza !!!!! Daca nu cititi "va impusc "!!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=829171697103359&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=829171697103359&set=vb.236720409681827&type=2&theater
- Mesaj n°284
[img][/img]
- Mesaj n°285
[img][/img]
- Mesaj n°286
- Mesaj n°287
Buna dimineata
L-am citit si in greaca si in bulgara pana a venit traducerea.Cred ca e un trailer pentru sezonul 2 ,nu pentru ep.14 ca asa fac ei ne baga in ceata.Important e insa ca incep sezonul 2 si parca sunt si mai frumosi.geta a scris:Buna dimineataaaaaaa!!!! A aparut si inelul dat pe vapor de Omer !!!!!! Avem trailer tradus in limba engleza !!!!! Daca nu cititi "va impusc "!!!!!
- Mesaj n°288
Rad cu lacrimi , pentru ca am fost atat de incantata ca a aparut un fragment , incat v-am somat sa cititi !!!!!! Evident ca l-ati citit pe facebook , de unde l-am luat si eu , de altfel. Sunt incantata ca incepe sezonul 2 , desi nu stiu daca il vom avea tradus in engleza . Da' poate il traduc rusoaicele si ne povestesc cate ceva Giulia si Dong ( Dojin) , sau poate se indura universalele si ne pun macar un rezumat. Va doresc o saptamana frumoasa.auroracosma a scris:
L-am citit si in greaca si in bulgara pana a venit traducerea.Cred ca e un trailer pentru sezonul 2 ,nu pentru ep.14 ca asa fac ei ne baga in ceata.Important e insa ca incep sezonul 2 si parca sunt si mai frumosi.
- Mesaj n°289
personaj nou...
- Mesaj n°290
buna dimineata
executat!
sigur n-ai lucrat in cadrul armatei?
[img][/img]
executat!
[img][/img]
- Mesaj n°291
chelner:d/ra doriti ceai?
elif:nu multumesc
chelner:aaa,d/ra v/a cazut asta
elif,nu este a mea
chelner:luati/lluati/l...
elif:hei,nu este a mea...allah,allah ma intreb a cui este
omer:allah,allah...deschide/o..pote se potriveste degetului tau....
elif:nu inteleg
omer:esti frumosa,chiar nu intelegi d/ra,,,stii ce se spune? daca ai gasit ceva si nu este revendicat devine al tau
trad. trailerului
elif,nu este a mea
omer:esti frumosa,chiar nu intelegi d/ra,,,stii ce se spune? daca ai gasit ceva si nu este revendicat devine al tau
trad. trailerului
- Mesaj n°292
daniela69ize a scris:chelner:d/ra doriti ceai?
elif,nu este a mea
trad. trailerului
- Mesaj n°293
N-am lucrat in armata , dar imi place ideea !!!!!!!!!!!Mortala !!!!daniela69ize a scris:buna dimineata
executat!
" />
- Mesaj n°294
dojin7777- Mesaje : 2221
- Mesaj n°295
KARA PARA ASK
TRAILER sezon 2[sau ep.14?],in limba rusa
http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/2739-gryaznye-dengi-i-lyubov-kara-para-ask.html
http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/2739-gryaznye-dengi-i-lyubov-kara-para-ask.html
- Mesaj n°296
Vom avea rezumate in mod cert macar pentru scenele importante.geta a scris:Rad cu lacrimi , pentru ca am fost atat de incantata ca a aparut un fragment , incat v-am somat sa cititi !!!!!! Evident ca l-ati citit pe facebook , de unde l-am luat si eu , de altfel. Sunt incantata ca incepe sezonul 2 , desi nu stiu daca il vom avea tradus in engleza . Da' poate il traduc rusoaicele si ne povestesc cate ceva Giulia si Dong ( Dojin) , sau poate se indura universalele si ne pun macar un rezumat. Va doresc o saptamana frumoasa.auroracosma a scris:
L-am citit si in greaca si in bulgara pana a venit traducerea.Cred ca e un trailer pentru sezonul 2 ,nu pentru ep.14 ca asa fac ei ne baga in ceata.Important e insa ca incep sezonul 2 si parca sunt si mai frumosi.
- Mesaj n°297
- Mesaj n°298