4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°626
Re: Kara para ask 6
- Mesaj n°627
fragment din ep 52
si tradus in engleza
https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/videos/vb.236720409681827/990916984262162/?type=2&theater
- Mesaj n°628
Clipul acesta compensează toată prostia scenaristelor. Mai bine spus interpretarea și frumusetea Tubei si a lui Engin. Sa va bucurați.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°629
Multumesc ,da e frumos! Dupa vizitarea traducerilor ,m-am mai imblanzit. Eu nu cred ca ele vor renunta la tensiune pana in ultimul episod. Se pare ca Fatih a stiut ca tayar ii asculta telefonul si i-a zis omului sau sa ascunda documentele in patut. Eu presupun ca este o cursa intinsa si colaboreaza cu Omer. Vom vedea. Fatih,iata un personaj interesant,iar actorul este superb. Tayar se pare ca e de fapt usa care deschide cuibul marilor sefi. Nedret cred ca e una si probabil vor mai fi surprize. Huseyn i-a zis lui Fatih ca si daca ar avea documente el nu le da politiei prefera sa putrzeasca in inchisoare decat sa moara Omer. Deci Omer va fi in pericol. Mai sunt trei episoade de agonie si sper ca si de extaz in final! Ametitele astea de scenariste au zis ca ele vor sa continue colaborarea cu Engin in urmatorul proiect. Doamne fereste!geta a scris:Clipul acesta compensează toată prostia scenaristelor. Mai bine spus interpretarea și frumusetea Tubei si a lui Engin. Sa va bucurați.
- Mesaj n°630
auroracosma a scris:
Multumesc ,da e frumos! Dupa vizitarea traducerilor ,m-am mai imblanzit. Eu nu cred ca ele vor renunta la tensiune pana in ultimul episod. Se pare ca Fatih a stiut ca tayar ii asculta telefonul si i-a zis omului sau sa ascunda documentele in patut. Eu presupun ca este o cursa intinsa si colaboreaza cu Omer. Vom vedea. Fatih,iata un personaj interesant,iar actorul este superb. Tayar se pare ca e de fapt usa care deschide cuibul marilor sefi. Nedret cred ca e una si probabil vor mai fi surprize. Huseyn i-a zis lui Fatih ca si daca ar avea documente el nu le da politiei prefera sa putrzeasca in inchisoare decat sa moara Omer. Deci Omer va fi in pericol. Mai sunt trei episoade de agonie si sper ca si de extaz in final! Ametitele astea de scenariste au zis ca ele vor sa continue colaborarea cu Engin in urmatorul proiect. Doamne fereste!
”Fatih : beautiful. I admit I came into your life and ruined it. I involved you with my bad ways that have had no end. But I always hoped to thwart the storm and stagnant waters one day for a happy and poopeaceful life with you. You tell me to erase everything as well as your dreams. You tell me to forget the reason for living. If I tell Omer everything about Tayyar and present him all I know on a golden plate you will be happy. If I do that I will have a longer life. I am in a dilemma again beautiful girl. Help me.
Hussein is brought in.
Guard: prepare a bed for the quarrelsome komiser. He missed us. He's here again.
Fatih : grandpa?
Hussein : amateur?
Fatih : how?
Hussein : what did you expect? I was a fugitive anyway. I was caught killing a man. The court sent me here. I'll be on trial while imprisoned.
Fatih : grandpa. Do you think sending you here was normi? I bet Tayyar is behind this.
Hussein : No. If you ask me it's Omer who is behind this. He's put us here together either to protect us or make us enemies in order to get the documents we have in Tayyar in order to arrest him.
Fatih: do you have any documents?
Hussein : No. Even if I did I wouldn't give it to Omer. Life is precious son. I prefer to rot here than die.”
Din dialogul acesta eu înțeleg ca Huseyn nu i-ar da documentele lui Omer , pentru că preferă să trăiască în inchisoare , decât să moară. Probabil că Huseyn este vinovat de fapte mult mai grave , decât cele 3 crime , fapte pentru care ar fi condamnat la moarte . Iar Omer , n-ar ezita să-l acuze de aceste fapte dacă ar avea dovezi , pentru că e prea corect și un polițist foarte bun. Fatih nu știe nimic de aceste documente . El vroia să iasă din închisoare , indiferent cu ce preț. Mai cred că-l va vinde pe Huseyn , fără mustrări de conștiință , deși era mâna ucigătoare a lui Tayyar . Nedret e o gâscă , care încearcă să ascundă păcatele tinereții și pe fiica ei , pe care o tratează ca pe o servitoare . Nu-mi place Nilufer de loc ; ea este inceputul necazurilor lui Elif și roaba hormonilor dezlănțuiți de Fatih/ Metin . Așa văd eu faptele ei . Argumentele ei cum că Fatih este tatăl copilului ei , sunt praf în ochii lui Elif . Asli are dreptate . Poate că Asli are ceva zdruncinat în cap , dar este mult mai realistă decât Elif ; eu n-aș ierta-o pe Nilufer nicicum , pentru faptul că a ascuns că fatih se află la originea arestării lui Elif . Sindromul Nilufer a mers prea departe . Hormoni , hormoni ... dar chiar să-ți condamni sora la închisoare pe viață pentru hormoni , mi se pare o idioțenie.
În plus , tendința tuturor scenariștilor și a producătorilor de filme din Turcia , de a scoate basma curată ( într-un fel sau altul ) comportamentul bărbaților , pe mine mă revoltă teribil. Așa va fi și aici; cred că Fatih va scăpa ușor de închisoare , iar Huseyn va fi eliberat pentru cine știe ce motiv .... Ahmet și Sibel erau traficanți , etc...
- Mesaj n°631
Se pare că moartea lui Ipek i-a deranjat pe turci.
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-askta-sevilen-oyuncunun-olumu-hayranlari-uzdu_6_106224
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°632
geta a scris:auroracosma a scris:
Multumesc ,da e frumos! Dupa vizitarea traducerilor ,m-am mai imblanzit. Eu nu cred ca ele vor renunta la tensiune pana in ultimul episod. Se pare ca Fatih a stiut ca tayar ii asculta telefonul si i-a zis omului sau sa ascunda documentele in patut. Eu presupun ca este o cursa intinsa si colaboreaza cu Omer. Vom vedea. Fatih,iata un personaj interesant,iar actorul este superb. Tayar se pare ca e de fapt usa care deschide cuibul marilor sefi. Nedret cred ca e una si probabil vor mai fi surprize. Huseyn i-a zis lui Fatih ca si daca ar avea documente el nu le da politiei prefera sa putrzeasca in inchisoare decat sa moara Omer. Deci Omer va fi in pericol. Mai sunt trei episoade de agonie si sper ca si de extaz in final! Ametitele astea de scenariste au zis ca ele vor sa continue colaborarea cu Engin in urmatorul proiect. Doamne fereste!”Fatih : beautiful. I admit I came into your life and ruined it. I involved you with my bad ways that have had no end. But I always hoped to thwart the storm and stagnant waters one day for a happy and poopeaceful life with you. You tell me to erase everything as well as your dreams. You tell me to forget the reason for living. If I tell Omer everything about Tayyar and present him all I know on a golden plate you will be happy. If I do that I will have a longer life. I am in a dilemma again beautiful girl. Help me.
Hussein is brought in.
Guard: prepare a bed for the quarrelsome komiser. He missed us. He's here again. Huseyn e naiv daca crede ca tayar il lasa in viata ,doar am vazut ca nu scapa nimeni nici daca e inchis! Acum eu cred ca Fatih e cel care a colaborat cu Omer ca sa il aresteze pe tayar. Nedret e mai mult decat o femeie cu un trecut dubios .Dupa cum s-a comportat cu Ipek,este foarte puternica si cel putin la fel de criminala ca Tayar. Fanii regreta moartea lui Ipek dar ca si mine s-au saturat e atata violenta. Personajele negative ,inving mereu,cel putin pana in prezent. Sper sa mai vina si randul mafiotilor ca mai sunt numai 3 episoade si Omer a promis o nunta la malul marii!
Fatih : grandpa?
Hussein : amateur?
Fatih : how?
Hussein : what did you expect? I was a fugitive anyway. I was caught killing a man. The court sent me here. I'll be on trial while imprisoned.
Fatih : grandpa. Do you think sending you here was normi? I bet Tayyar is behind this.
Hussein : No. If you ask me it's Omer who is behind this. He's put us here together either to protect us or make us enemies in order to get the documents we have in Tayyar in order to arrest him.
Fatih: do you have any documents?
Hussein : No. Even if I did I wouldn't give it to Omer. Life is precious son. I prefer to rot here than die.”Din dialogul acesta eu înțeleg ca Huseyn nu i-ar da documentele lui Omer , pentru că preferă să trăiască în inchisoare , decât să moară. Probabil că Huseyn este vinovat de fapte mult mai grave , decât cele 3 crime , fapte pentru care ar fi condamnat la moarte . Iar Omer , n-ar ezita să-l acuze de aceste fapte dacă ar avea dovezi , pentru că e prea corect și un polițist foarte bun. Fatih nu știe nimic de aceste documente . El vroia să iasă din închisoare , indiferent cu ce preț. Mai cred că-l va vinde pe Huseyn , fără mustrări de conștiință , deși era mâna ucigătoare a lui Tayyar . Nedret e o gâscă , care încearcă să ascundă păcatele tinereții și pe fiica ei , pe care o tratează ca pe o servitoare . Nu-mi place Nilufer de loc ; ea este inceputul necazurilor lui Elif și roaba hormonilor dezlănțuiți de Fatih/ Metin . Așa văd eu faptele ei . Argumentele ei cum că Fatih este tatăl copilului ei , sunt praf în ochii lui Elif . Asli are dreptate . Poate că Asli are ceva zdruncinat în cap , dar este mult mai realistă decât Elif ; eu n-aș ierta-o pe Nilufer nicicum , pentru faptul că a ascuns că fatih se află la originea arestării lui Elif . Sindromul Nilufer a mers prea departe . Hormoni , hormoni ... dar chiar să-ți condamni sora la închisoare pe viață pentru hormoni , mi se pare o idioțenie.
În plus , tendința tuturor scenariștilor și a producătorilor de filme din Turcia , de a scoate basma curată ( într-un fel sau altul ) comportamentul bărbaților , pe mine mă revoltă teribil. Așa va fi și aici; cred că Fatih va scăpa ușor de închisoare , iar Huseyn va fi eliberat pentru cine știe ce motiv .... Ahmet și Sibel erau traficanți , etc...
- Mesaj n°633
- Mesaj n°634
- Mesaj n°635
- Mesaj n°636
aici cred ca se insoara Arda
Ultima editare efectuata de catre geta in Vin Iun 26, 2015 10:05 pm, editata de 2 ori
- Mesaj n°637
- Mesaj n°638
de la Weta
- Mesaj n°639
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°640
geta a scris:de la Weta
Buna seara!
Ne-am intors acasa, franti de oboseala...
Super clipul Wettei, super melodia!
- Mesaj n°643
Buna dimineața. Bine ai venit Giulia. Dong , bine ar fi dacă aș înțelege rusește , dar nu știu. Au fost harnice rusoaicele și filmul e bine făcut.
- Mesaj n°644
- Mesaj n°645
geta a scris:Buna dimineața. Bine ai venit Giulia. Dong , bine ar fi dacă aș înțelege rusește , dar nu știu. Au fost harnice rusoaicele și filmul e bine făcut.
Bine v-am regasit!
Ne-am intors mai devreme din cauza ploilor care au bantuit Ardealul..
- Mesaj n°646
Pfuiiii !!!! Giulia , abia acum am văzut gif-urile !!!!!!!
- Mesaj n°647
geta a scris:Pfuiiii !!!! Giulia , abia acum am văzut gif-urile !!!!!!!
- Mesaj n°648
Au jucat atât de bine , încât ai putea jura că sunt chiar îndrăgostiți ....MAXIM !!!
- Mesaj n°649
Mă bucur că s-au simțit bine , chiar dacă scenariul a fost mizerabil și au trebuit să muncească din greu să salveze serialul.
- Mesaj n°650
geta a scris:Mă bucur că s-au simțit bine , chiar dacă scenariul a fost mizerabil și au trebuit să muncească din greu să salveze serialul.
Chiar si cu un asemenea scenariu, Tuba si Engin au demonstrat ca sunt " cei mai cei" !!!
Do you know why they added more 4 episodes? (KPA had to have 50, but they extended to 54)
Answer: to give time to KPA scriptgirls to kill everybody. At the end of KPA, only Eylem and Sema will be alive. Maybe Tayyar bey too. He is their pet.