SUPERBĂ POZA ASTA DE LA PETRECERE !!!! Ce deosebire de alte petreceri de final !! Ca de la cer la pământ!!
Giulia știe !!
geta a scris:SUPERBĂ POZA ASTA DE LA PETRECERE !!!! Ce deosebire de alte petreceri de final !! Ca de la cer la pământ!!
asta-i numa una vezi ca ai si filmulte si cuvantari,Engin si Huesyn canta a fost o velie generala iar Fatma abla e peste tot de parca ea a fost personajul central.Dar pare foarte simpatizata de toti actorii
Giulia știe !!
auroracosma a scris:
asta-i numa una vezi ca ai si filmulte si cuvantari,Engin si Huesyn canta a fost o velie generala iar Fatma abla e peste tot de parca ea a fost personajul central.Dar pare foarte simpatizata de toti actorii
geta a scris:Buna ziua , bine v-am găsit . Am văzut toate pozele de la petrecerea de final ( Wawwww!!!!!!) și mi-a trecut oboseala . Acum mă pregătesc să vad ep 49 tradus și ep 50 tradus. Sper că nu se termina serialul la ep 50 ; au promis 54 de episoade . Multumesc mult pentru noutățile pe care le-ați adus , pentru că nu mai caut în altă parte, este suficient. Tuba și Engin sunt frumoși de PICĂ !!!!!!!!!! Pică în dos ( și se înverzesc de invidie ) toate fanele altor actori !!! Am votat peste tot ....
GIULIA a scris:
geta a scris:
Bine ai revenit Getutzo. sa-ti predau stafeta!
Am scris si la cafenea, noi plecam de maine in zona Sibiului, sa ne intalnim cu colegii de facultate..
vad ep 50 si apoi vad toate clipurile , sa nu-mi scape nimic. Drum bun Giulia și să te simți ca la 20 de ani !!!!!!
Pentru tine !!!!
Buna dimineata, eu sper sa avem cat mai multe imagini frumoase in seara asta! Dar nu imi fac iluzii! Nu vom scapa de tensiune probabil pana in ultimul episod, una peste alta nu mai e mult ,mie imi vor lipsi aceste seri de miercuri cu acesti minunati actori!geta a scris:din ep 51 ...