4 participanți
Kara para ask 6
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°504
Re: Kara para ask 6
Buna dimineața . M-am uitat la postările tale . Credeam că mie mi se pare și că am dat în mintea muratelor ( ferească Dumnezeu) , dar .......postările tale mă incurajează , în sensul că văd bine. In definitiv , acum vreo 3 ani am plătit un vagon de bani pentru operații de cataractă la ambii ochi ( boală profesională , spun eu ) , așa că , văd fooaaarte bine.
O zi frumoasă !
- Mesaj n°505
Nu prea înțeleg. Copila asta este fiica lui Bestemsu ??? / Nilufer ?? sau mama ei ????
așa scrie pe fb
”Bestemsu Özdemir, annesi (her mother), Burak Tamdoğan ve Saygın Soysal”
- Mesaj n°506
- Mesaj n°507
- Mesaj n°508
Poza asta e din film sau in afara ????!!! E ciudată.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°509
De la repetitii cred ca e! Scena a fost jucata pe la episodul 19 sau 20 cand s-au intors din italia.geta a scris:Poza asta e din film sau in afara ????!!! E ciudată.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°511
Nou, de la Wetta!!
" />
The Official Promo Of Kara Para Aşk "Black Money Love"On Nova TV In Croatia
https://www.facebook.com/TubaBuyukustun/videos/vb.34440002728/10153935585297729/?type=2&theater
" />
The Official Promo Of Kara Para Aşk "Black Money Love"On Nova TV In Croatia
https://www.facebook.com/TubaBuyukustun/videos/vb.34440002728/10153935585297729/?type=2&theater
- Mesaj n°512
http://www.haberci37.com/haber/karadayinin-seyisi-ugur-aslan-sarkisiyla-kara-para-ask-dizisinde-/3010/
Mirele melodii Karadayı Ugur Aslan in Black bani dragoste Series!
Dragoste contrastul de transferuri jucători bani negri până în seria am folosit in sectorul terenurilor se confruntă jucători de solidaritate complete.
Ambele luni de proiecte de construcții, care Karadayı mire joacă personaje legendare Ugur Aslan, bani negri includ identitatea muzicieni afara identitatea jucător din mâine seară serie de dragoste, milioane de ecran de blocare index popular în secțiunea va fi difuzat, suntem condamnați MI? voci cântec.
http://www.elele.com.tr/eglence/televizyon/-ugur-aslan-kara-para-ask-dizisinde-HaberDetay-11275
UĞUR LION, BLACK iubi banii în seria
Ugur Aslan Karadayı mire cu cântece de dragoste serie Negre bani!
Jucători de culoare din țara de solidaritate cu dragoste bani ... Atât de construcție a proiectului Luna pe teren personajul legendar care joacă mirele Ugur Aslan, se află în afara identității muzicale de identitate jucător în serie negru iubesc banii. Leul, partea a indicelui va fi lansat mâine seară "și se termină MI?" Ea va efectua piesa.
" Mimozele"
Mirele melodii Karadayı Ugur Aslan in Black bani dragoste Series!
Dragoste contrastul de transferuri jucători bani negri până în seria am folosit in sectorul terenurilor se confruntă jucători de solidaritate complete.
Ambele luni de proiecte de construcții, care Karadayı mire joacă personaje legendare Ugur Aslan, bani negri includ identitatea muzicieni afara identitatea jucător din mâine seară serie de dragoste, milioane de ecran de blocare index popular în secțiunea va fi difuzat, suntem condamnați MI? voci cântec.
http://www.elele.com.tr/eglence/televizyon/-ugur-aslan-kara-para-ask-dizisinde-HaberDetay-11275
UĞUR LION, BLACK iubi banii în seria
Ugur Aslan Karadayı mire cu cântece de dragoste serie Negre bani!
Jucători de culoare din țara de solidaritate cu dragoste bani ... Atât de construcție a proiectului Luna pe teren personajul legendar care joacă mirele Ugur Aslan, se află în afara identității muzicale de identitate jucător în serie negru iubesc banii. Leul, partea a indicelui va fi lansat mâine seară "și se termină MI?" Ea va efectua piesa.
" Mimozele"
- Mesaj n°513
Ugur ăsta a scris muzica pentru Karaday si KPA ??? Eu așa înțeleg.
- Mesaj n°514
Muzica e scrisa de Tolgar isili care a si luat premiu pentru muzica cam peste tot. Cred ca e vorba de un artist cunoscut care va canta se pare chiar maine seara .Abia astept,e mare plictiseala fara ei!geta a scris:Ugur ăsta a scris muzica pentru Karaday si KPA ??? Eu așa înțeleg.
- Mesaj n°515
auroracosma a scris:
Muzica e scrisa de Tolgar isili care a si luat premiu pentru muzica cam peste tot. Cred ca e vorba de un artist cunoscut care va canta se pare chiar maine seara .Abia astept,e mare plictiseala fara ei!
Eu n-am vazut încă ep 48 cu traducere. Dar mâine dimineața , la cafea , o să vad filmul , deși îmi este foarte greu să urmăresc scenariul asta !!
- Mesaj n°516
Cica Sema are 3 copii ( credeam ca e fata batrana , dupa ce hal de scenariu a scris)
- Mesaj n°517
Eu zic sa bei intai cafeaua si dupa aia sa te uiti la episod. Se lasa cu lacrimi!geta a scris:auroracosma a scris:
Muzica e scrisa de Tolgar isili care a si luat premiu pentru muzica cam peste tot. Cred ca e vorba de un artist cunoscut care va canta se pare chiar maine seara .Abia astept,e mare plictiseala fara ei!Eu n-am vazut încă ep 48 cu traducere. Dar mâine dimineața , la cafea , o să vad filmul , deși îmi este foarte greu să urmăresc scenariul asta !!
- Mesaj n°518
Buna dimineața. Are copii frumosi Sema. Ea este cea bolnava de cancer . Să dea Dumnezeu sa se facă bine , ca are trei copii de crescut.
Acum beau cafeaua și vad și filmul. Poftiți și voi la cafea.
- Mesaj n°519
Buna dimineata, eu ti-am scris sa nu bei cafeaua la episodul asta ,ca te apuca durerea de cap! Acum sa speram ca vin in seara asta si cu ceva mai placut.Oricum,bine ca vin, ca mi-e dor pana si de Tayar.geta a scris:Buna dimineața. Are copii frumosi Sema. Ea este cea bolnava de cancer . Să dea Dumnezeu sa se facă bine , ca are trei copii de crescut.
- Mesaj n°520
geta a scris:Buna dimineața. Are copii frumosi Sema. Ea este cea bolnava de cancer . Să dea Dumnezeu sa se facă bine , ca are trei copii de crescut.
- Mesaj n°521
Buna dimineata, eu ti-am scris sa nu bei cafeaua la episodul asta ,ca te apuca durerea de cap! Acum sa speram ca vin in seara asta si cu ceva mai placut.Oricum,bine ca vin, ca mi-e dor pana si de Tayar.[/quote]auroracosma a scris:
Pai , încep sa vad filmul acum și termin diseară aproape de începerea serialului ; asa am facut în timpul acestui film. De Tayyar mi-e dor oricum , pentru ca după filmul acesta se întoarce la teatru și nu-l mai văd. E un actor minunat ! De Nedret nu mi-e dor , pentru că nu prea dă pe afară cu actoria . Dar o să-mi fie dor de Tuba și de Engin. Cel mai tare ne-a afectat dispariția Mariei , cea mai înfocată admiratoare a Tubei. Ea ne traducea , ne ținea la curent cu toate noutățile legate de Tuba , tot , tot . De ani de zile Maria a fost cea mai infocată fană a Tubei . Nu putem face nimic , dar îi simțim lipsa.
- Mesaj n°522
[quote="geta"]
auroracosma a scris:Pai , încep sa vad filmul acum și termin diseară aproape de începerea serialului ; asa am facut în timpul acestui film. De Tayyar mi-e dor oricum , pentru ca după filmul acesta se întoarce la teatru și nu-l mai văd. E un actor minunat ! De Nedret nu mi-e dor , pentru că nu prea dă pe afară cu actoria . Dar o să-mi fie dor de Tuba și de Engin. Cel mai tare ne-a afectat dispariția Mariei , cea mai înfocată admiratoare a Tubei. Ea ne traducea , ne ținea la curent cu toate noutățile legate de Tuba , tot , tot . De ani de zile Maria a fost cea mai infocată fană a Tubei . Nu putem face nimic , dar îi simțim lipsa.
- Mesaj n°523
- Mesaj n°524
ințeleg ca azi la ora 14.00 Nilufer are un fel de teleconferință cu fanii !!!
- Mesaj n°525