http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizi-ekibine-cifte-ceza-geldi_6_96057#.VIqSwcmJLCM
+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°451
Re: Kara para ask 3
Hai ca se pare ca se tin de capul lor. I-a amendat si aici pentru nu stiu ce parcare...Hotarat lucru , RTURK sau cine este in spatele acestor amenzi sunt invidiosi pe succesul filmului si al acestu cuplu minunat de actori Tuba si Engin, deci le micsoreaza timpul de stationare , de parcare si de ce o mai fi..
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizi-ekibine-cifte-ceza-geldi_6_96057#.VIqSwcmJLCM
- Mesaj n°452
Pe twitter sunt pe locul 4 ??? Nu prea inteleg ce vor sa spuna.
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-twitter-taktigi-tuttu_6_96062#.VIqTs8mJLCM
http://www.televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-twitter-taktigi-tuttu_6_96062#.VIqTs8mJLCM
- Mesaj n°453
- Mesaj n°454
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°455
Clipuri noi!!
#KaraParaAşk Kamera arkası / Behind scene...
#KaraParaAşk Kamera arkası / Behind scene...
- Mesaj n°457
New #SaygınSoysal #Bestmsuözdemir
Kamera arkası / Behind scene...#KaraParaAşk
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°458
este pentru a patra saptamana pe lista lunga a twitter care clasifica serialele filmele ,concertele urmarite din lumea intreaga.Stiu ca saptamana trecuta au fost chiar pe locull 1 dintr-o suta de altele. Numai in Turcia au avut un reyting mai slab saptamana asta dar serialul e facut pentru intreaga lume iar in alte tari e pe locul 1.Eu oricum ma indoiesc foarte tare de gusturile turcilor in materie de filme.bineinteles nu vorbesc despre cei din partea europeana care sunt destupati la minte.geta a scris:Pe twitter sunt pe locul 4 ??? Nu prea inteleg ce vor sa spuna.
- Mesaj n°459
auroracosma a scris:
este pentru a patra saptamana pe lista lunga a twitter care clasifica serialele filmele ,concertele urmarite din lumea intreaga.Stiu ca saptamana trecuta au fost chiar pe locull 1 dintr-o suta de altele. Numai in Turcia au avut un reyting mai slab saptamana asta dar serialul e facut pentru intreaga lume iar in alte tari e pe locul 1.Eu oricum ma indoiesc foarte tare de gusturile turcilor in materie de filme.bineinteles nu vorbesc despre cei din partea europeana care sunt destupati la minte.
Destupati si nu prea . Declaratia lui Erdogan , presedintele Turciei , a carei sotie este medic stomatolog , deci femeia este educata , citita , umblata , dar umbla legata la cap cu doua basmale , sa nu i se vada nici un fir de par si e infasurata din cap pana in picioare , deci aceasta declaratie arata ca Turcia se indreapta cu pasi mari catre fundamentalism . In Istanbul si in orasele turistice sunt ceva mai deschisi la minte. In restul Turciei , nu. Am vazut cateva fragmente din serialul acela infect care se numesta Karagul ( Trandafirul negru ) . M-a scos din sarite rau de tot. Pe individul acela cu 3 neveste si pe mama-se imi vine sa-i omor, iar pe o alta care are doua fete si care a venit de la Istanbul de buna voie si nesilita de nimeni in fundul lumii ( n-am inteles de ce ) as impusca-o . Un film atat de infect nu mi-a fost dat sa vad. Sa ridici in slavi acest mod de viata si sa-l aduci , ca exemplu bun , pe ecrane , e peste putinta mea de intelegere. Daca femeile din Turcia accepta acest mod de viata , atunci isi merita soarta cu varf si indesat. Merita sa fie batute , exploatate ,umilite si merita toate relele din lume daca nu sunt in stare sa protesteze.
- Mesaj n°461
Am inceput sa vad episodul 28 , netradus , evident. Matusa jandarm nu-mi place de loc , dar Fatma ma scoate din sarite.
- Mesaj n°462
personajul Fatma e absolut inutil nu stiu de ce trebuie sa bage turcisme si in serialul asta care se voia altceva.Inteleg ,ca trebuie sa manance toti o paine dar sunt deja prea multe personaje care manaca painea degeaba.Nu ma omor dupa Tuvana dar de ce trebuie sa faca figuratie? La fel si Levent .Iar Fatma apare in fiecare episod ca un viezure . In schimb mi-a placut cand matusa Nedret il trimite la munca pe Mert sa isi castige banii de chirie nu sa stea pe capul prietenilor .Sper ca actrita care este foarte iubita in Turcia ,sa aiba un rol pe masura-eu as prefera pozitiv da scenaristele astea sunt atat de nebune ca nu se stie ce le mai da prin cap:Sunt in stare sa o transforme si pe mama lui omer in infractor sau pe ala micu.Sper ca totusi sa vedem filmul si tradus pana saptamana viitoare .O seara buna.geta a scris:Am inceput sa vad episodul 28 , netradus , evident. Matusa jandarm nu-mi place de loc , dar Fatma ma scoate din sarite.
- Mesaj n°463
Da , prea multe personaje inutile si scena aceea cu cererea in casatorie in fata tuturor , nu prea mi-a placut. Daca scenaristele se gandeau la ceva foarte intim , o cerere la care sa fie numai ei doi , mi-ar fi placut la maxim. Asa , parca a fost jucata o scena de teatru pentru ceilalti. N-au fost inspirate scenaristele de data asta. Din punctul meu de vedere. Engin canta foarte frumos , iar Huseyn canta si mai frumos.auroracosma a scris:
personajul Fatma e absolut inutil nu stiu de ce trebuie sa bage turcisme si in serialul asta care se voia altceva.Inteleg ,ca trebuie sa manance toti o paine dar sunt deja prea multe personaje care manaca painea degeaba.Nu ma omor dupa Tuvana dar de ce trebuie sa faca figuratie? La fel si Levent .Iar Fatma apare in fiecare episod ca un viezure . In schimb mi-a placut cand matusa Nedret il trimite la munca pe Mert sa isi castige banii de chirie nu sa stea pe capul prietenilor .Sper ca actrita care este foarte iubita in Turcia ,sa aiba un rol pe masura-eu as prefera pozitiv da scenaristele astea sunt atat de nebune ca nu se stie ce le mai da prin cap:Sunt in stare sa o transforme si pe mama lui omer in infractor sau pe ala micu.Sper ca totusi sa vedem filmul si tradus pana saptamana viitoare .O seara buna.
- Mesaj n°464
Daca n-o scot pe Fatma din serial , vor pierde mult din audienta . Personajul nu are nici un rost , decat de a-i aminti lui Omer ca s-a lasat inselat de o femeie ca Sibel , viclean , rea si mafiota. Scenaristele ar face bine s-o termine cu acest personaj inutil.
- Mesaj n°465
Pai Hussein are si albume de muzica lansate ,Engin este amator desi a jucat si intr-un spectacol de revista si a cantat si in Fatmagul.E si timid pe deasupra nu are experienta dar are o voce calda . pai cred ca daca ii despart ,probabil scena logodnei sau a casatoriei se va repeta si nu cred ca mai fac spectacol cu rude si prieteni probabil vor fi singuri Eu asa cred ca daca filmul tine pana in vara ,precis se despart ca mai apare si fosta lui Omer,Ipek si aia alta intriganta.Singurul motiv pentru care Elif l-ar parasi ar fi o alta femeiegeta a scris:Da , prea multe personaje inutile si scena aceea cu cererea in casatorie in fata tuturor , nu prea mi-a placut. Daca scenaristele se gandeau la ceva foarte intim , o cerere la care sa fie numai ei doi , mi-ar fi placut la maxim. Asa , parca a fost jucata o scena de teatru pentru ceilalti. N-au fost inspirate scenaristele de data asta. Din punctul meu de vedere. Engin canta foarte frumos , iar Huseyn canta si mai frumos.auroracosma a scris:
personajul Fatma e absolut inutil nu stiu de ce trebuie sa bage turcisme si in serialul asta care se voia altceva.Inteleg ,ca trebuie sa manance toti o paine dar sunt deja prea multe personaje care manaca painea degeaba.Nu ma omor dupa Tuvana dar de ce trebuie sa faca figuratie? La fel si Levent .Iar Fatma apare in fiecare episod ca un viezure . In schimb mi-a placut cand matusa Nedret il trimite la munca pe Mert sa isi castige banii de chirie nu sa stea pe capul prietenilor .Sper ca actrita care este foarte iubita in Turcia ,sa aiba un rol pe masura-eu as prefera pozitiv da scenaristele astea sunt atat de nebune ca nu se stie ce le mai da prin cap:Sunt in stare sa o transforme si pe mama lui omer in infractor sau pe ala micu.Sper ca totusi sa vedem filmul si tradus pana saptamana viitoare .O seara buna.
- Mesaj n°466
Trebuie sa fie si un astfel de capitol in film. Nu-mi plac scenaristele . Cel putin cu acest episod m-au dezamagit. Dar Tuba si Engin sunt atat de frumosi si joaca atat de bine , incat uit tot scenariul. Ma uit la Arda si Pelo , care incearca sa joace ca Engin si Tuba , dar nu le iese ... Asta este , nu toti actorii sunt atat de compatibili ca ei doi.auroracosma a scris:
Pai Hussein are si albume de muzica lansate ,Engin este amator desi a jucat si intr-un spectacol de revista si a cantat si in Fatmagul.E si timid pe deasupra nu are experienta dar are o voce calda . pai cred ca daca ii despart ,probabil scena logodnei sau a casatoriei se va repeta si nu cred ca mai fac spectacol cu rude si prieteni probabil vor fi singuri Eu asa cred ca daca filmul tine pana in vara ,precis se despart ca mai apare si fosta lui Omer,Ipek si aia alta intriganta.Singurul motiv pentru care Elif l-ar parasi ar fi o alta femeie
- Mesaj n°467
Elif a iesit din inchisoare. Dar Omer nu se mai opereaza la mana ??? I-a trecut asa deodata ??? Nu-si mai pierde bratul , sau scenaristele au trecut strada si au uitat ce trebuia sa urmareasca ???
Noapte buna tuturor. Mai vedem ce va mai fi.
Noapte buna tuturor. Mai vedem ce va mai fi.
- Mesaj n°471
Kara Para Aşk 29.Bölüm Fragman 1
https://www.facebook.com/video.php?v=886366008050594&set=vb.236720409681827&type=2&theater
H: we are asking permission for Omer to get married to Elif with God and prophets willing .
T: Fatih....how is Fatih ?
Dr: fatih escaped
Pelo: if what çiğdem said is true ...
Nedret : I would like everyone to tell us honestly what are you thinking about this marriage ?
Tradus de Mariadrag:
husein:in numele si cuvantul lui Dumnezeu cerem mana fiicei d/voastra pentru fiul nostru
tayar:fatih...fatih...cum?
medicul:din pacate d/l fatih a fugit
pelin:daca ce spune cigdem este adevarat?
matusa:bine,ce crezi despre aceasta casatorie...fii direct...sa auzim cu totii ce crezi tu...
https://www.facebook.com/video.php?v=886366008050594&set=vb.236720409681827&type=2&theater
H: we are asking permission for Omer to get married to Elif with God and prophets willing .
T: Fatih....how is Fatih ?
Dr: fatih escaped
Pelo: if what çiğdem said is true ...
Nedret : I would like everyone to tell us honestly what are you thinking about this marriage ?
Tradus de Mariadrag:
husein:in numele si cuvantul lui Dumnezeu cerem mana fiicei d/voastra pentru fiul nostru
tayar:fatih...fatih...cum?
medicul:din pacate d/l fatih a fugit
pelin:daca ce spune cigdem este adevarat?
matusa:bine,ce crezi despre aceasta casatorie...fii direct...sa auzim cu totii ce crezi tu...
- Mesaj n°472
Votati cuplul cel mai reusit si mai frumos !!
http://pollboy.com/best-turkish-tv-couple-of-all-time-photo-poll/
- Mesaj n°473
geta a scris:Votati cuplul cel mai reusit si mai frumos !!
Din pacate, pe acest site se poate vota " de cate ori vor muschii tai"... asa ca, rezultatul final va fi in favoarea celor cu fani care voteaza "la foc continuu"
Dar, pe toate pe siteurile cu vot unic, primii sunt doar ei!!
- Mesaj n°474
New #ilkintüfekçi with Gülnem Akengin
Kamera arkası / Behind scene..
- Mesaj n°475
Nu inteleg de ce a batut-o Huseyn pe Demet. In definitiv era fiica lui , asa ca "ce naste din pisica soareci mananca". Fata seamana cu el , hoata si probabil si criminala. Dar inca n-a apucat sa omoare pe nimeni. Si mincinoasa.Fata era pusa pe furat si cred ca va fura in continuare. Iar baiatul era lacom peste masura.Asa tata , asa copii . Punct !