+2
GIULIA
geta
6 participanți
Kara para ask 3
geta- Mesaje : 8351
Data de înscriere : 31/07/2014
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°428
Re: Kara para ask 3
GIULIA a scris:
Poza asta e bestiala !!!!!
RTURK l-a obligat pe Engin sa poarte dracia aia legata de gat ??? Cred ca da , ca sa nu aiba libertate de miscare. Il si deranjeaza foarte tare cureaua aceea.
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°429
Asa legat si parca e si mai sexi. Ar trebui sa il lege la ochii aia superbi si la zambetul inconfudabil.Ar trebui sa-i transforme in omul invizibil Episodul din seara asta va fi de poveste deja sunt pe prima pagina si ziarele scriu ca milioane de fani au deschis pagina .De ce or fi cumparat ai nostri filmuletul ala care incepe vineri care nu e ieftin ca nu s-a terminat nici la turci?Catay asta nu are pic de talent ,dar e idolul pustimii. O fi el mai tanar,mai frumos dar degeaba.geta a scris:GIULIA a scris:
Poza asta e bestiala !!!!!
RTURK l-a obligat pe Engin sa poarte dracia aia legata de gat ??? Cred ca da , ca sa nu aiba libertate de miscare. Il si deranjeaza foarte tare cureaua aceea.
GIULIA- Mesaje : 10710
- Mesaj n°430
http://www.sabah.com.tr/magazin/2014/12/10/omerden-elife-surpriz-teklif
Elif ofertă surpriză de la Omar
Vânturile bani Negru această seară va sufla în dragoste romantica. Surpriza lui Omar oferă milioane de oameni care condamnă Elif căsătorie va bloca ATV.
Populara serie de ATV-uri Negre iubesc banii, se va bloca din nou in seara asta de milioane de pe ecran. În episodul din această seară va avea loc urmatorul director:
Elif care cred că nu există nici un obstacol în fața evadare din închisoare cu Omar propune căsătorie îngenunchează în întreaga Alif. Momentele emoționale din seria a colecta milioane pe ecran; Publicul surpriza Omar va afecta profund. Familiile și prietenii care au făcut o surpriză romantică prin reunirea Elif Omar, "da" pentru a primi răspunsul. Omar va dori Elif cu familia sa.
- Mesaj n°431
auroracosma a scris:
Asa legat si parca e si mai sexi. Ar trebui sa il lege la ochii aia superbi si la zambetul inconfudabil.Ar trebui sa-i transforme in omul invizibil Episodul din seara asta va fi de poveste deja sunt pe prima pagina si ziarele scriu ca milioane de fani au deschis pagina .De ce or fi cumparat ai nostri filmuletul ala care incepe vineri care nu e ieftin ca nu s-a terminat nici la turci?Catay asta nu are pic de talent ,dar e idolul pustimii. O fi el mai tanar,mai frumos dar degeaba.
Cagatay mai frumos ?????? Ei hai ca ne-am procopsit vorba lu' nenea Iancu!!! Cum o sa fie mai frumos ?? E un ala neterminat daca intelegi ce vreau sa zic , cu figura efeminata . E idolul pustoaicelor , dar nu este nici macar actor . E un drogat , se citeste pe fata lui , oricat de mult incearca sa-si ascunda stralucirea ochilor , aceea nefireasca.
- Mesaj n°432
- Mesaj n°433
- Mesaj n°434
Daca-si rade barba vreodata il impusc !!!!
- Mesaj n°435
auroracosma- Mesaje : 677
Data de înscriere : 04/08/2014
- Mesaj n°436
Pai nu l-ati vazut in Bi kucuk melesi?Era tot frumos.Eiiiiiiiiiiiiiii cred ca \vom avea o mare surpriza daca ne va canta Engin in seara asta .Pentru cine nu a vazut Fatmagul ,va garantez ca veti fi incantate.Are si voce baiatul .Nu am zis ca e mai frumos Catay,am zis ca asa il percep fanii lui.Engin nu poate fi comparat cu mediocritati,din pacate unii o fac.Eu niciodata , ca de aia sunt fan de atatia ani.probabil ca va face duet cu Burak -Husein care canta si el foarte frumos. Asteptam ca nu mai e mult,cred ca va fi un episod de neuitat.geta a scris:Daca-si rade barba vreodata il impusc !!!!
- Mesaj n°437
geta a scris:Daca-si rade barba vreodata il impusc !!!!
Cu barba imi place cel mai mult! ( Nu - mi place cum arata in Fatmangul, de aceea am avut reticente cand se zvonea ca va juca Tuba in KPA, nu mi-ar fi placut ..)
http://gecce.com/magazin/haber/engin-akyurek-studyoya-girerse
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Dec 11, 2014 1:01 am, editata de 1 ori
- Mesaj n°438
auroracosma a scris:Pai nu l-ati vazut in Bi kucuk melesi?Era tot frumos.Eiiiiiiiiiiiiiii cred ca \vom avea o mare surpriza daca ne va canta Engin in seara asta .Pentru cine nu a vazut Fatmagul ,va garantez ca veti fi incantate.Are si voce baiatul .Nu am zis ca e mai frumos Catay,am zis ca asa il percep fanii lui.Engin nu poate fi comparat cu mediocritati,din pacate unii o fac.Eu niciodata , ca de aia sunt fan de atatia ani.probabil ca va face duet cu Burak -Husein care canta si el foarte frumos. Asteptam ca nu mai e mult,cred ca va fi un episod de neuitat.geta a scris:Daca-si rade barba vreodata il impusc !!!!
L-am vazut pe Mustafa Bulut de doua ori. Este frumos , dar nici pe departe atat de frumos ca Omer. Repet , barba aia n-ar trebui sa si-o rada niciodata . Parerea mea. Talentul actoricesc n-are legatura cu barba , dar frumusetea conteaza . Nu l-am auzit cantand , pentru ca n-am vazut Fatmagul. Pe Huseyn l-am auzit aici in KPA.
Este atat de frumos cu barba , incat au intrat in fibrilatie actori urati ca Murat Yildirim , care si-a lasat barba crezand ca barba aceea ii va ascunde uratenia si altii ca el , au preluat din mers moda asta. Barba nu ascunde uratenia , daca barbatul respectiv e urat . Din contra ii accentueaza uratenia . Dar presupun ca acesti actori nu au intrebat niciodata o femeie daca le sta bine sau nu. Si mai sunt actori care si-au lasat barba , desi era mai bine sa se rada . Printii din Suleyman , chiar si Halit , ar trebui sa se rada.
- Mesaj n°445
2748c57871d356f1556f87&oe=54FCF2CE" />
http://www.dizifilmtv.nl/kara-para-ask/kara-para-ask-28-bolum-hd/
http://www.dizifilmtv.nl/kara-para-ask/kara-para-ask-28-bolum-hd/
- Mesaj n°446
Ultima editare efectuata de catre GIULIA in Joi Dec 11, 2014 6:38 pm, editata de 1 ori
- Mesaj n°448
SoSo a scris:Buna ziua! O zi buna!
Multumim asemenea!
Bine ai venit la frumosii nostri!!!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1606977_639315379513059_5026007594227357814_n.jpg?oh=7d8995d42f1f843cf395dffb84a63732&oe=5501A131&__gda__=1425661196_d332f30747527865782159a483bbacf3
"Bani negri în perechi dragoste pedeapsă ..
Seriei de succes de ecran ATV-uri "negru dragoste de bani, a luat fotografii sub controlul echipei de siguranță.
Potrivit știri Mustafa Kızgınyürek purtătorul de cuvânt al filmul continua în zilele noastre Feryal Gülman vile impunătoare acum această serie faimosul Negru dragoste de bani stabilită instrumente dubla în timpul zilei de parcare necorespunzătoare scris dublă pedeapsă. În timpul zilei un număr de ori au lean în față, inclusiv trotuare modalitate de a compensa întreaga instrumentele de margine megafon alertare echipele de securitate, după amiază megafon tăierea tichetul de parcare pentru set de instrumente care nu țină seama de aceste avertismente le-au declarat la un proprietar de vehicul. PARCARE NECORESPUNZĂTOARE din penalty amiază după absența oricărei modificări în situația de pe strada, stabilit parcat camionul încă o dată "parcare nepotrivite" echipe de siguranță tăiat fin, în timp ce încă au declarat statusul înseamnă un megafon, sancțiunile pentru șoferii care nu minte "Pleci cu prietenii pentru o cavitate pătrat. Cererile vor continua până la orele serii. Ne scrie penalizare de dimineață. Acum, elimina aceste instrumente aici ", a avertizat cuvinte cu asprime.
- Mesaj n°449
http://www.televizyongazetesi.com/engin-akyurekten-turkulu-evlilik-teklifi_6_96028
TÜRKÜL CĂSĂTORIA PROPUNERE de Engin Akyurek
Engin Akyurek serenadă de la TÜRKÜL
nu a vazut propunere de căsătorie ASTFEL !!!
Engin Akyurek și Tuba Büyüküstün încearcă seria Negre dragoste de bani a fost marcată ieri scene de seară, unde a propus Omar Elif. Propunere Căsătoria "Doresc să Dumnezeu" vocea din melodiile care Omar și momente romantice de acceptare a ofertei de lacrimi Elif au avut un mare impact asupra social media.
Dragoste Bani Negru, publicat ieri seară și Omar Elif propunerea sa de căsătorie surpriză de a organiza social media a devenit unul din ultima parte a unei organizații cea mai vorbită de. # Face partajare pe audiență social media cu ömrümseninol să etichetați acest romantic momente vehicul Turcia Trend listă Subiecte.
Omar în serie, înainte de a face o propunere în căsătorie Elif "Doresc să Dumnezeu" cu vocea türküsünüağabe Hussein a fost aproape serenadă.
Cântec de propria voce este vocea lui Engin Akyurek primit punctaj maxim de la publicul pentru performanța sa.
Engin Akyurek audio pentru a asculta melodia doresc să Dumnezeu:
- Mesaj n°450