[quote="auroracosma"]
GIULIA a scris:
Aseara a fost primul episod din serialul lui Murat si Meryem si azi m-am uita si eu asa in diagonala. Dupa vizionare incep sa cred ca scenariul din KPA este genial. Iar Tuba si Engin nu pot fi depasiti de nimeni. Murat si Meryem joaca aici in primul episod ,neconvingator sunt obositi si imbatraniti,o mare dezamagire.Nu cred ca trebuia sa accepte sa joace impreuna. Un singur cuvant despre primul episod:Plictiseala.
Cu toate astea, muratele sunt in extaz.. ce ma deranjeaza e ca isi posteaza muratul si pe Fraila si pe topicele Tubei...
http://www.cnnturk.com/ekonomi/turkiye/70-ulkeye-250-milyon-dolarlik-dizi-film-ihrac-ettik
Am exportat în 70 de țări gama de 250 de milioane $ film
Turcia anul trecut, 70 de tari a făcut 250 de milioane de dolari în exporturile telenovelă.
Arabian Nights", "Fatmagül'ün Sucu ne", "cele mai vechi timpuri", "Black iubi banii", "Black Eyed Peas", "Zeitgeist", "Love ilicit", așa cum vândute în multe țări ca sapunuri, Turcia milioane de dolari continuă să câștige. Începând Balcani în 2001, republicile din Turcia, Orientul Mijlociu și exporturile de săpun de operă din Turcia arată mare expansiune în regiuni, cum ar fi America Latină, 200 de milioane de dolari la sfârșitul anului 2014, anul trecut 250 milioane de dolari a crescut. Reprezentanții industriei 2016 serie de export de 300 de milioane este estimat să ajungă la USD. Anul 70 serie fiind generate, comercializate în străinătate 10-15 exportator de ordine Calinos CEO al exploatației cinci dulci, AA a spus într-o declarație a spus reporterilor că media anuală de 70 de secvențe produs în Turcia.
Acestea sunt de rating victimele de aproape 40 spune desert inedit a fost punctul culminant al doar 10-15 dintre cei care au reușit să rămână în aer ar putea avea loc în canalul de televiziune în străinătate. Dulce, se obține numărul de exporturi de la 250 milioane $ venituri de anul trecut, pentru 2016 această cifră de 300 de milioane au declarat că se așteaptă ca dolarul să vină. Array dulce descrie problemele din producție de film, a declarat turcești săpun de operă scenarii industriei în scurt de aprovizionare. , Scenariștii și producătorii obligați dulci pentru a găsi subiecte noi să scape de un pic mai ușor, înainte de a lua drepturile de adaptare ale capturat în străinătate au susținut că începe să producă noua serie. Serie exprimându lor turc nu poate fi de așteptat să nu gust dulce, "este un impact negativ inevitabil asupra exporturilor. Gust în gura Externe formând "Sila", "Zeitgeist", "Dragoste ilicit", cum ar fi dragoste, familie, relațiile umane, care descrie cel mai bun caz și cel mai bun împușcat trebuie să ne întoarcem din nou la marea dramă turcă ", a spus el" Fatmagül'ün Sucu ne '.
Săpunuri turci sunt în primul rând una de alta în povestea principală ca fiind destul de diferite basme și viața reală hosting împreună trăsătură care a declarat că desert a fost terminat, a declarat: "macro masura sector ne uităm la Turcia serie de afara lor, prin problemele cauzate de factori mari de problemele financiare de canale de televiziune ca factori externi Pot spune asta. Mai ales rivalitatea dintre ultimii 2 ani, plăcintă de publicitate televizată de eșec și taxele mari plătite de a publica numărul de, structura subiect și afișate ca principalele probleme care nu primesc ratingurile așteptate ca urmare a modificărilor în obiceiurile de audiență. "70 de țări pentru a exporta serii de televiziune turc sunt exportate în următoarele țări: "Argentina, Bolivia, Chile, Columbia, Uruguay, Panama, Brazilia, Ecuador, Paraguay, Peru, Mexic, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Republica Dominicană, Afganistan, Germania, Albania, Austria, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Brunei Darussalam, Bulgaria, Algeria, Republica Cehă, China, Indonezia, Estonia, Maroc, Georgia, Croația, Irak, Iran, Suedia, Elveția, Japonia, Muntenegru, Qatar, Kazahstan, Coreea de Sud, Kosovo, Kuweit, Letonia, Libia, Lituania, Liban, Ungaria, Macedonia, Malaezia, Egipt, Turcia, Pakistan, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Tailanda, Tunisia, Ucraina, Oman, Iordania, Vietnam, Yemen. "
Serialul de televiziune turc sunt emise după cum urmează: "Am numit Feriha ei, mama, spate străzi, Rebel Dragoste ilicit Azad, mă tată Nu, Berivan, Arabian Nights, Olsam un nor All My Children, Candan parte, Çemberimde Gül Oya, nunta cantareata, Adio, apoi, Fatmagül'ün Sucu Ne, Storm, Zi Noapte, Genco, Wide-time, Silver Ranch Lady, iunie Noapte, Sub var, Două Familii, la Kampüsis, Black iubi banii, Kavak excitat, ani pierduți, nu plătiți Ali Epic , zăpadă henna, Cod Denumire, Valea lupilor, Nord și Sud, Little Women, Little Secrets, Khalil Violet, Magnific secolul, Este un timp tolerabilă, cameră Surd, Black Eyed Peas, toamna, Turkan, aș putea uita, anula inima mea, Zeitgeist, Snake poveste, prietenul Road, forțat soțul ei. "