novelasyseries

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Este un forum in care vei gasi toate informatiile necasare despre telenovele, seriale si nu numai.

4 participanți

: Kara para ask 9

geta
    geta

Data de înscriere : 31/07/2014
    Varsta : 73
    Localizare : Bucuresti

: Kara para ask 9 - Pagina 10 Empty Re: : Kara para ask 9

Mesaj  geta Vin Dec 18, 2015 10:10 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12347885_1035392399816009_352230917025251666_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Vin Dec 18, 2015 10:12 pm

Ce scrie pe poză?? Numele lor și mai ce ?

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12391989_1035362383152344_7989261036403370924_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Vin Dec 18, 2015 10:15 pm

De la bulgăroaice , interviuri cu Tuba și Engin. Le pun traduse ca sa citesc și eu.
    http://www.serialiofbg.eu/2015/12/blog-post_17.html
    Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek: "știu cum să iubești cu adevărat"

Bună ziua, prieteni! Joi 17.12, iar astăzi a fost ultima dată în acest an este de a dubla a citi un interviu cu ecran preferat
    cuplu de serie turc difuzat în Bulgaria sau Turcia! De la începutul lunii august, astfel. Publicat astfel de interviuri duble, toate fiind obținut un mare succes și cu siguranță această schimbare în secțiunea noastră, în cazul în care în fiecare joi, până când este publicat interviuri cu un singur actor, apel la voi, cititorii noștri, pentru care ne cerem sincer vă mulțumesc! Săptămâna mari secțiuni finale și proiecte din seria în Bulgaria este în plină desfășurare, iar astăzi este de a termina sezonul de interviuri duble, care a durat aproape cinci luni în care ai citit un total de 20 cele extrem de interesante și așteptate! Finalul acestui sezon extrem de succes vor fi plasate pe două dintre cele mai populare actori din vecinul nostru din sud, recreat în ultimii doi ani unul din ecran mai populare tânăr - acest lucru nu este Elif și Omer din drama polițistă de succes "Black bani și dragoste" (Kara Para Ask)! Timp pentru un interviu dublu cu nostru Tuba Büyüküstün și Engin Akyurek! Acești actori cu siguranță nu au nevoie de nici o introducere. Biografiile lor sunt clare pentru toți, deoarece aceasta este tocmai de aceea nu considerăm că este necesar să re-le publică. Timp pentru a merge la finala acestui sezon și în acest an interviu dublu!

Tuba Büyüküstün:
    Care este sentimentul de a fi cea mai populara actrita in cinematografia contemporana turca?
    Este un sentiment frumos. Aceasta este treaba mea și simt norocos că o fac în mod corespunzător.

În 2014, el a fost nominalizat la cinema și de televiziune premii internationale "Emmy" la categoria "Cea mai buna actrita" pentru rolul dumneavoastră în serialul "20 de minute". În țara dumneavoastră primul actor a fost nominalizat pentru "Emmy" ...
    Cred că nu numai pentru mine, dar, de asemenea, pentru țara mea este un fapt important. Că Turcia a fost primul nominalizare. Pentru a face munca bine și bună, lucrăm foarte greu. Uneori lucram aproape 20 de ore pe zi. În alte țări, durabilitatea serialul de televiziune este de aproximativ 45 de minute și cu noi un episod dureaza aproximativ 140 de minute și chiar este o mare de timp. Și că am fost nominalizat pentru "Emmy" indică pentru mine că ne facem treaba în mod corect.

Care este relația cu fanii tăi?
    Săptămâna trecută mi-a dat un cadou foarte frumos. Fanii mei, mai mult de o sută la număr, au pregătit o carte "iubire necondiționată" pentru ca totul să mă simt. Acest cadou cu adevarat ma atins. El este foarte drag mie, mi-a facut foarte fericit.

Seria ta "Black Banii și dragoste" este difuzat în Orientul Mijlociu. Faptul că ești o stea în Orientul Mijlociu, cum face să te simți? Ai face filme de la Hollywood?
    A fi plăcut actriță în Orientul Mijlociu îmi arată că am obținut un succes în activitatea lor. La un moment dat se arată că face o treabă bună și cred că acesta este unul dintre motivele unei persoane la pământ. Nu știi niciodată ce viata te aduce. Poate intr-o zi voi avea posibilitatea de a trage un film la Hollywood, și s-ar putea să nu aibă. Mult mai important decât în ​​cazul în care vă aflați, este ceea ce de locuri de muncă ce faci, de calitate și ce servește.

Înainte de a deveni actrita, care a fost visul tău anterior?
    Multe lucruri am vrut să fac, dar nu pot alege exact ceea ce. Recent mi-am dorit să fie un inginer genetic.

Ce vă oferă inspirație în cinema?
    La universitate am studiat "Scenografia și decor" - specialitate care îmi place. Atunci când studiază acest subiect, percepția de a împrejurimile și viziunea asupra lumii dvs. deschide peste o dată, se lărgește.

Care dintre rolurile pe care le-ați jucat, vă sunt afectate și ce?
    Toate și nici unul, aș putea spune.

Există un rol pe care ați dori să joci?
    Fiecare rol în care am transforma, mult ma excita, deoarece cred că este real și mă face să mă simt ca a ta.

Ce crezi că face o femeie frumoasă și unic?
    De fapt, fiecare femeie în sine este impecabil bun. Și ceea ce face ca o femeie frumoasă este faptul că este apreciat, cred.

Ce este specific un om, ceea ce face mai atractiv, în opinia dumneavoastră?
    O vârstă avansată pentru acest tip de întrebare (râde). M-am căsătorit și au copii.

Care este cheia fericirii?
    Găsirea-te pentru a aprecia.

De lucru ca voluntar la UNICEF, spune-ne mai multe despre acest loc?
    Fiind cu UNICEF este foarte special, deoarece copiii sunt foarte speciale. Tocmai când am uitat copilăria și am închis în diferite societăți, cred că avem profesori care ne arată ce suntem cu adevărat și ceea ce ar trebui să facem. Lucrăm cu copiii care au fost forțați să-și părăsească țara din cauza războiului din Siria. În 2014 am vizitat tabăra Kilis pentru copiii victime ale războiului din Siria. Am de gând să viziteze un alt lagăr în Orientul Mijlociu pentru a satisface refugiați din Siria.

Modificările pe care le lucra cu UNICEF?
    Desigur, chiar și cu copiii pentru a fi, se schimba. Aș fi foarte fericit dacă am cel puțin un pic pentru a le ajuta. Mi-ar face totul în puterea mea de a tuturor copiilor din lume.

Cum vă petreceți timpul liber cu familia ta?
    Dacă nu lucrez, eu iau fiicele mele și du-te la micul dejun în parc, pe plaja. Dacă soțul meu Onur nu funcționează, ni se alatura. Cele mai multe din timpul său liber încercarea de a pune pe fete.

De acum înainte ceea ce este opinia dumneavoastră?
    Eu nu sunt o persoană care face planuri de viitor. Ce se va întâmpla în viitor, toate împreună vom vedea.

Care este secretul tau de frumusete?
    Nu am nici un secret de frumusete.

Cum reușiți să fi mereu în formă?
    Nu face nimic special. Nici măcar nu au timp să se ocupe cu sportul.

Ce părere ai despre moda?
    Îmi place moda, dar nu pot spune că am urmări. Pentru mine este foarte important în hainele pe care le purta să se simtă liber și să se miște liber.

Ce se face că te face atractiv?
    Pălării.

Care sunt hobby-urile tale?
    Pictura modele și imagini. Mintea mea lucrează în mod diferit și acum inima mea se simte diferit.

Cum ați experiență copilărie petrecută în Istanbul?
    M-am născut, a crescut și de a trăi în Istanbul. Desigur, acest lucru are o mare influență asupra caracterului meu. N-am trăit în diferite orașe, eu chiar nu s-au schimbat sau continent pe care locuiesc. Sunt un mare domosharka. Parte asiatică a orașului Istanbul este ca casa mea. Un loc unde am găsi pacea. În partea europeană a merge doar pe lucru.

Aveți două fetițe numite Maya și Toprak. Pentru tine, nu-i așa de greu să ridice copiii lor, fără a utiliza serviciile de o bonă?
    Pentru o femeie este o persoană fizică și un cadou mare de a avea copii. Pentru un om care a ales să aibă copii, cred că nu este greu să crească. Acest sentiment repoziționa mintea ta în momentul în care știți că sunteți gravidă. Deci, eu cred că nu este dificil. Desigur, multe lucruri în viața ta schimbare. Mintea ta funcționează diferit, inima ta începe să se simtă lucrurile diferit. În afară de bucuros să crească împreună cu copiii lor se confruntă și nenumărate descoperiri ... În momentul de față, fetele mele sunt de 3 ani, mai mult de jumătate din timp nu am simtit nevoia de o bonă.

Engin Akyurek:
    Face un pas în trecut! Cum drumul istoriei elev intersectat cu care acționează? V-ați întrebat mereu despre această profesie?
    Chiar și în timpul liceului am fost interesat de teatru. Am avut de teatru de amatori și am jucat acolo. Dar la acel moment nu m-am gândi la această activitate ca profesia lor viitoare, care va termina Conservatorul și se va ocupa de această viață. Mai mult decât atât, cred că, atunci când se aplică 16-17 ani la universitate, alegerea noastră pentru viitor este rareori realist. Uită-te la cat de multi oameni nu funcționează în specialitatea în care au terminat. Cu această ocazie, am o expresie favorit de Cetin Altan: "Turcia este o țară fără locuri de muncă." În timp ce eram în facultate, am fost fascinat de literatură și istorie. În al doilea an am început să învăț și teatru. Apoi mi-am dat seama că într-adevăr interesant pentru mine de a deveni un actor. Ce sa schimbat timp de doi ani, și a decis să devină o cariera in actorie la o munca pentru viață?
    Acest sentiment este greu de descris în cuvinte. Poate afecta vremea. Când vei crește, esti mult mai clar în decembrie vedea preferințele lor de viață. Schiță Treptat gândurile tale cu privire la viitor. În acel moment am realizat că mă va exprima cel mai bine dacă am devenit un actor. Cred că toată lumea are de a face cu ceea ce este un suflet și-l face fericit.

Ce părere aveți mai ales fericit în profesia de actor?
    Desigur, care creează ceva, obtinerea cufundat în personajele lor; să se simtă, să fie altcineva. Mai mult, nu numai că se simt, si ne-am împărtăși cu publicul. Telespectatorii feedback pozitiv, de asemenea, să ne facă fericiți. Și este foarte frumos să faci ceva am visat vreodată și se întreba: "Dar mă voi și eu"?

Te bine, nu emoție inițială și de teamă? La urma urmei, în lumea am intrat prin concurs de televiziune, cu primele proiecte stătea în picioare înaintea camera cu astfel de legende ca Erdal Ozyadzhilar, Sumru Yavrudzhuk, Zeke Alassane
    ...

Desigur, nu a fost emoție! Și ce! Nu a fost ușor. Speriat de ceea ce au colectat atât de mulți actori buni. În plus, există nu numai actorii, dar a fost un mare scriitor, regizor, producator ... Tânărul exprimate s-au adunat în acest proiect a fost foarte talentat. A trebuit să fie la nivelul lor și să nu fie expuse. Ești Nowicki, primul lucru pentru televiziune, iar spectacolul este o drama si o comedie. A fost foarte important pentru a găsi un echilibru între aceste două țări și să îl transmită privitorului. "Căsătoria cu un străin" a devenit pentru mine în experiență, în care vmestih totul. A fost un început bun pentru cariera mea de actor. Dar nu numai la început este important, este important și modul în care va continua călătoria. Cum vei merge pe ea, ceea ce va doprinesesh ce va elimina și modul în care aceasta va afecta viitorul - acest lucru nu ar trebui să fie trecute cu vederea. Deoarece profesia în calitate nu poate învăța în timp ce stați între patru pereți, citind cărți și ma uit la TV. Puteți afla doar de la practica. Tot timpul ai lua ceva de la fiecare rol, și tot ce munca. În acest sens, într-adevăr merge. Am fost întotdeauna norocos să lucrez cu oameni care au ceva de a împărtăși.

În Turcia aderă în general la actorul un rol. Asa ca atunci cand el alege personajul lui nu încearcă din cadrul impus de a face publicul fericit, care nu se poate spune despre tine. Fiecare personaj nou este atât de diferită încât ne face să uităm anterioare ... care-mi plac rolurile pe care eu pot dezvolta ca un actor și să încerce ceva nou. Propunerile, care a primit 22 de ani de diferite de cele care ajung la 32. Dar vremurile se schimba si opiniile mele cu privire la profesia, poziția mea în domeniul cinematografiei, abordarea mea la viață. Acest lucru afectează personajele mele și îmi imaginez publicul în diferite roluri.

Când rol izbirate, există o diferență în interogare, în funcție de faptul dacă este film sau televiziune serie?  

În ambele cazuri, este important dacă mi-ai atras caracterul și dacă pot contribui cu ceva la ea. Având în vedere că seria a fost un drum lung, alegerea unui personaj, trebuie să atenție cernerea și mai cheltuit. În cele din urmă, va trebui doi ani pentru a merge cu părul și barba de caracterul lui. Și dacă personajul tău are defecte, ele pot afecta viata sociala, poate chiar ai plictisit caracterul tău.

Ai avut vreodată așa ceva?

Nu, niciodată. Și pentru că nu vreau să experimenteze un astfel de lucru, cu atenție alege rolurile lor. Alege personaje cu care pot face prieteni. Și să se pregătească în avans pentru acest rol.

Când vă pregătiți pentru un rol, împreună cu scenaristi si regizori ai făcut?

Uneori, atunci când proiectul de la început, scriitorii pot scrie rolul pentru tine, dar în cazul în care script-ul este gata, ar trebui să ton să-l. În orice caz, am încercați mai întâi să înțelegem caracterul fictiv de la ei, și apoi da-i viață și se adaugă ceva din tine.

Întotdeauna se pregătească la fel de pentru rolurile tale?

Nu, aceasta depinde de rolul. În primul rând este specificul său. De exemplu, rolul comisarului Omer în "Black Banii și iubire", am fost obligat să gândească și sentimentele pe care el ar putea simți, și ar putea lucra peste detalii tehnice necesare pentru un polițist - terminologie specifica, cum să efectueze o interogare, Cum să dețină o armă și încătușat.

Crearea unui personaj de Omer Demir a devenit un fenomen de televiziune. El nu-i place de poliție, pe care am folosit pentru a vedea ...

m-am gândit la asta. El nu-i place la poliție, ne gândim în viață, uitam de știri în filmele de la Hollywood și filme de poliție. Acesta este exclusiv. Ea are propria lume. Act, bazându-se pe rațiune și sentimente. Unul dintre această țară. Cumva familiar. Și tot poporul schimbat de experiența și sub influența lui.

Cum crezi că actorul de caractere afectează te iubesc privitorului?

Ele vă dau un personaj jucat de tine. De exemplu, Errol Tash ... Cât de mulți oameni îl știu cu adevărat? De fapt, nu. Dar de multe ori vorbim despre aruncat cu pietre în el pe stradă, pentru că a jucat raufacatori. Același lucru poate fi spus pentru caractere pozitive. Care sunt cauzele sentimente de caractere în vizualizatorul, afectează emoțiile spectatorul a actorului. . Aceasta este un schimb reciproc de emoții am impresia că mai iubite personaje ale ecranului turc sunt oameni care iubesc iubirea neconditionata ...

Deși caracterele pe care le nu arata la fel, toate acestea îi unește un singur lucru - a pus femeia ta favorită în centrul vieții tale!

Nu un bun vechi proverb: "Nu știi niciodată câți bani au sau cât de mult credința." Doar ca nu poate fi determinată și cât de mult o iubește pe persoană alta. Unora le place tare, dar nu-l arate. Unii - dimpotrivă, nu experienta sentimente profunde, dar le experimenta pe deplin. Este greu de înțeles. Toate personajele mele iubit, iar experiența într-un mod diferit sentimentele lor în diferite moduri le încorpora în viața ta. Dar comun este faptul că acestea motivat femeile lor preferate. Dacă nu există nici dragoste, proiecte pierd atractivitatea lor. Chiar și în filme despre război nu există iubire. Aceasta este pentru a privitorului, pentru că toată lumea vrea să fie iubit. Mai ales în aceste zile ... condițiile noastre reale în care trăim, trebuie să fie rațional, dar, de asemenea în creștere cu fiecare zi noi singurătate din aceasta exprima nevoia lui de iubire. Deci, telespectatorii place sa ma uit pe ecran, oamenii iubesc neconditionat, modul în care doriți reciproc și cum să lupte pentru dragostea lor. Aș spune că îi face fericiți.

Și te un astfel de om iubitor te sau eroi romantice, care au fost uitam de ecranul sunt opuse ta?

Stii cafeaua "3 în 1"? Îmi place de el. În mine există un pic de tot. Dar nu se poate spune că un om care iubește o femeie ar trebui să-i facă în centrul lumii sale, la fel cum fac personajele pe care le joacă. Dacă nu, atunci există într-adevăr este o problemă.

Ești foarte misterios, nu ies des nou pentru tine un pic, dar în același timp sunt cele mai populare persoana din rețelele sociale. Care este secretul?

Sunt un actor. Ca toți ceilalți, mă trezesc dimineața și du-te la locul de muncă. Când am timp liber, trăiesc viața ta. De la nimic de ascuns. Nu încercați să nu iasă. Dar nu folosesc rețelele sociale. Destul de o altă problemă este ceea ce se întâmplă în ele. Nu te poți opri pe oameni să scrie pentru tine acolo.

Au fost aproximativ 1.000 de tweet-uri pentru tine pe lună. Ține evidența ei?  

Nu am conturi de rețele sociale. Dar prin managerul meu de Artistanbul încercăm să urmeze comentariile pe cât posibil. În cele din urmă, singurul mijloc de legătură cu pelerinii rețelele sociale. Nu înseamnă doar Twitter, Facebook și Instagram. Există alte rețele - forumuri și cluburilor de fani.

Atunci știi că ai sunat "omul cu cea mai frumoasa vedere." Acest dar al lui Dumnezeu, în opinia dumneavoastră?

Sincer, nu știu. Poate că farmecul poveștilor arată cinema ecran sunt un motiv. Și când te joci, spectatorul vede pentru prima dată în ochii tăi. În scenele în care nu există cuvinte, sentimente pot fi transferate numai prin ochii. Despre modul în care vom folosi această oportunitate contează lume interioară de caractere. Și eu, închipuindu-un personaj, transmite sentimente pe care o simt în acest moment. Acest lucru nu este repeta, deoarece privirea în oglindă. Se obține din sine. Acum, eu nu-l văd, pentru că vorbesc cu tine ca Engin.

Ai citit vreodată comentariile pentru tine și spune, "Uită-te la tine! Nu știam că-mi place atât de mult!"?

Pot să spun că am fost udivleniya fericit. Acesta este un sentiment foarte frumos. Chiar dacă luăm în considerare profesia care acționează și imaginați-vă că prietenul tău la masă spune ceva bun despre tine, devine plăcută. Pentru a auzi ceva frumos pentru el și actorul mă face fericit.

A fost nevoie de 10 ani de la momentul în care a câștigat concursul. În acea zi, ai spus că tu crezi că ești un lucru bun. Acum se întâmplă acest lucru și te face să fii fericit ...

Pentru mine viitorul este întotdeauna minunat. Nu am fost niciodată frică. Intotdeauna mi-am simt că mâine va fi mai bine. Așa că am vorbit optimismul meu. Mereu în viață există lucruri negative. În nici un caz. Dar este important cum le otnesesh, cum nu te uiți la viață. Lucruri negative pe care le oferi o experiență. Doar cum ar trebui să le trateze. Deci ignora rele. Am visat dintre cele mai bune, iar acum o am. Am înțeles că nu trăiesc pe fugă. I formula matematica pentru viață. Nu lucra într-o companie holding bancar sau, care se desfășoară un plan anual. Sunt un actor și am anumite obiective și planuri de viitor. Viitorul nostru depinde de planurile. Dacă doriți pentru a reuși, trebuie să aveți de stimulare. Dacă ați stabilit un obiectiv, muta spre ea.

Ultima editare efectuata de catre geta in Vin Dec 18, 2015 10:34 pm, editata de 1 ori
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Vin Dec 18, 2015 10:33 pm

geta a scris:

Ce scrie pe poză?? Numele lor și mai ce ?

Bani negri so dragpste... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

: Kara para ask 9 - Pagina 10 10849831_1518673485049968_1374472353976726631_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 2:24 am

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12366314_917759128274005_6841832878280062_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 2:50 am

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12391351_796173360509587_878748133090837677_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 12391200_796173340509589_5607139884967335674_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11046793_796173447176245_4494651198363018892_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10294285_796175747176015_6892311669295668347_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11232943_796175817176008_7303937984053065701_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 12376798_796176157175974_8854101894809297425_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10590435_796176813842575_8903650651444140747_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 4:58 am

: Kara para ask 9 - Pagina 10 10616638_591262697667322_669803912109440272_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10450373_594450427348549_590675236829604272_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10891531_644844565642468_7918265111917246777_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11179943_690802664379991_8447293306115072247_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 4:10 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWiev_SUAAAsTIZ
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 8:16 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 972186_796626593797597_7040405974581154876_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10410383_729800433813547_4385605003486647075_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11694842_729803430479914_1501613744325653298_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11057451_729917247135199_6790240178965830552_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11694842_729803430479914_1501613744325653298_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11738030_730036647123259_543858080315758813_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11230978_730232303770360_6311789566084110727_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11745946_730233353770255_8055602039171551415_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11745607_730233837103540_5014392218537493258_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11742825_730234857103438_1916820479204651821_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11709650_730919143701676_8529628174878029788_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Sam Dec 19, 2015 10:14 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 MgO2N2: Kara para ask 9 - Pagina 10 2NDjlv: Kara para ask 9 - Pagina 10 V8OZ2v: Kara para ask 9 - Pagina 10 M7Q7oY
    geta
    geta

Mesaj  geta Sam Dec 19, 2015 10:16 pm

Nu mai știm nimic nici despre Tuba , nici despre Engin . Nu-i nimic , avem treabă , pentru ca vin sărbătorile .

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 2:45 am

geta a scris:

Nu mai știm nimic nici despre Tuba , nici despre Engin . Nu-i nimic , avem treabă , pentru ca vin sărbătorile .

Deabea ne mai rasuflam dupa avalansa de noutati pe care ni le-au oferit Tuba si Onur!! bounce bounce bounce

: Kara para ask 9 - Pagina 10 P8yX0q

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12391018_913039718791692_5277689814634748431_n
    geta
    geta

Mesaj  geta Dum Dec 20, 2015 2:47 am

GIULIA a scris:

Deabea ne mai rasuflam dupa avalansa de noutati pe care ni le-au oferit Tuba si Onur!! bounce  bounce  bounce

adevărat , dar .... santa santa santa santa

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 3:38 am

geta a scris:
    GIULIA a scris:

Deabea ne mai rasuflam dupa avalansa de noutati pe care ni le-au oferit Tuba si Onur!! bounce  bounce  bounce

adevărat , dar ....  santa  santa  santa  santa

"Hai noroc!" cheers cheers cheers cheers

: Kara para ask 9 - Pagina 10 QYDVEk

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 3:37 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 8525405X

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 3:45 pm

Nou de la Wetta!!!!!!!! lol! lol! lol!

geta
    geta

Mesaj  geta Dum Dec 20, 2015 6:11 pm

GIULIA a scris:

Nou de la Wetta!!!!!!!! lol!  lol!  lol!

Numai gesturi și priviri !!! Splendid !!! Weta este formidabilă . Oare cât i-a trebuit ca sa scoată din tot serialul numai aceste scene semnificative ??? Intrebare retorica.

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 6:17 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 1919139_946880248715397_7498760947085180531_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 1505503_947155948687827_7731350480593123519_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11058117_864598976943525_407706901152473425_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10404111_864911176912305_3847012539416278878_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11659473_861723467231076_290710428190782277_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11667406_861724340564322_8430651389736334355_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 7:54 pm

: Kara para ask 9 - Pagina 10 8523790n: Kara para ask 9 - Pagina 10 2NL9DA

: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWptaMtWIAAkqtK
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 8:32 pm

Nou!!! bounce bounce bounce bounce bounce

auroracosma

Data de înscriere : 04/08/2014

Mesaj  auroracosma Dum Dec 20, 2015 8:57 pm

GIULIA a scris:[h2]Nou de la Wetta!!!!!!!! lol!  lol!  lol! [/h2 Cu adevarat superb. Dar si eroii clipului contribuie din plin! Ma uit pe sarite la Kara Sevda , la Poyaz si la kosem dar nicaieri nu am vazut asa ceva. Sunt cei mai buni si cei mai frumosi si sper sa ii mai vad impreuna ,producatorii ar trebui sa profite .

GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 11:33 pm

auroracosma a scris:
    GIULIA a scris:

Nou de la Wetta!!!!!!!! lol!  lol!  lol!

Cu adevarat superb. Dar si eroii clipului  contribuie din plin! Ma uit pe sarite la Kara Sevda , la Poyaz si la kosem dar nicaieri nu am vazut asa ceva. Sunt cei mai buni si cei mai frumosi si sper sa ii mai vad impreuna  ,producatorii ar trebui sa profite  .
    [/h2]

Si eu ma gandeam azi ca un cuplu atat de frumos de actori, nu mai exista in toata lumea!! Basketball  Basketball  Basketball  Basketball

: Kara para ask 9 - Pagina 10 12376694_1743431802551887_2279365837560636758_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11248060_766677076779883_9096914930729678508_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 22823_747069652073959_3170306623796744218_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 19428_747070085407249_6824791264805076492_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 10408150_777497545697836_5042363469113425196_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11014622_777494752364782_29362360243627974_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11536107_776533629127561_20319171004629175_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11040180_780320515415539_4957823063439196746_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 11140396_781198005327790_1579205925905365156_n: Kara para ask 9 - Pagina 10 1901402_778832918897632_6720628949449029265_n
    GIULIA
    GIULIA

Mesaj  GIULIA Dum Dec 20, 2015 11:45 pm

De la filmari: Basketball Basketball Basketball Basketball

: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWrMFz1XIAAp7F0: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWrMJyTWEAAVYoq: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWrKaRoWwAAEjjr: Kara para ask 9 - Pagina 10 CWrKEuhXAAIr571
    auroracosma

Data de înscriere : 04/08/2014

Mesaj  auroracosma Lun Dec 21, 2015 12:44 am

Daca si echipa tehnica zice ca le lipsesc Tuba si Engin,noi ce sa mai zicem? Bine macar ca mai apare cate o imagine cu ei.
    geta
    geta

Mesaj  geta Lun Dec 21, 2015 1:34 am

foarte frumoși , foarte buni , deosebit de compatibili , dar nu cred că vor mai juca împreună. Cel putin , nu așa curând ,

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 11:10 pm