In lumea cinematografica, premiile se dau pentru un anume rol.. Pt intreaga cariera, se dau premii doar la batranetze, la sfarsitul carierei..auroracosma a scris:GIULIA a scris:Sa ne intelegem:auroracosma a scris:GIULIA a scris:Primii ( si singurii) actori turci nominalizati! Nu conteaza de loc pentru ei si nici pentru mine.Au ajuns prin talent munca, seriozitate sa faca parte in elita mondiala! Cred ca Engin merita premiul asta si pentru BBO , un rol extrem de complex . Probabil vor deveni curand vedete si in SUA unde serialul este deja cumparat! Imaginnile vorbesc sunt marturii foarte clare . compatibilitatea si prieteneia lor este foarte rara in meseria asta.Trebuie sa fi inteligent si educat iar ei doi sunt un exemplu /
Nominalizarea este pentru rolul evident ca pentru rolul din KPA! Dar tu care ai vazut BBO nu crezi ca rolul ala merita niste premii la vremea cand s-a lansat? Regret ca Mustafa Bulut nu a luat si el un premiu zau ca merita! numai segventa aia de la spital cu prastia merita ,acolo Engin ,la spital pe post de pacient pshiopat a fost genial.Nu vad pe nimeni altcineva in rolul asta nici macar pe Halit ! Ca sa ajunga la KPA ,Engin a facut din fiecare rol o bijuterie, nu a sta prin cluburi sa se drogheze. Asta e ce voiam sa explic iar rolul din KPA este jucat la un nivel universal asa cum am spus/ Chiar daca poate nu va lua el premiul si nominalizarea este extrem de importanta /Dar ce sa fac eu iubesc toate rolurile lui Engin , desi nu sunt isterica ca unii fani care daca nu le admiri idolul devii dusmanul lor. Eu am multi actori pe care ii admir foarte tare,Halit,Ibrahim din Suleyman,Ilker din Poyaz , Timur din Gonul isleri . Nu voi contesta niciodata valoarea unor actori ca Erkan Caan de exemplu.Engin nu a facut singur KPA si la premiile de la Seul a si spus-o ca dedica premiul colegilor lui
Ömer Demir dinKPA,nicidecumpentru vreun alt rol anterior!
E normal ca nu poti primi titlul de cel mai bun actor, daca nu ai o filmografie in spate.. dar premiul e doar pt acel rol!
Felicitati de la Ahmet Tansu!